БСП иска комисия за НДК - притискала ли е Павлова Боршош

Парламентарната група на "БСП за България" внесе 59 подписа за свикване на временна анкетна комисия в Народно събрание за НДК.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска комисия за НДК - притискала ли е Павлова Боршош | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Павлова Боршош? Жалки и неграмотни журналисти. Вижте си заглавието. Нямате елементарна представа от синтаксис(построяване на изречение). Вън от гилдията!!!

Хайде да караме наред с комисиите. Първо комисия за разследване на Лайньо радев за самолетите, после всякакви други комисии. като комисиите жразследват първо и далаверите на служебното правителство на БСП-то. Че те какви лайна изсраха.... То не бяха чистки, то не беше чудо. За 4-5 месеца държавата беше блокирана. А иначе не е лошо всяко нещо, което е съмнително да се разследва. Ама едно по едно.

Може да мразите БСП. може да мраите ''комунистите'' ама погледнете реално какво стана замо за една нощ и си задайте въпроса докога ще позволявате да ви лъжат и мамят, да ви приемат за прости и тъпи понеже сте допуснали крадци до властта и си траете. Каквото и да се говори няма как единия ден да са го притискали според норош и да имало злоупотреби според лилето а на другия ден всичко това ''изчезва'' по заръка на боко и нещата са по чисти от ''роса''..Някой ще ми обясни ли какво точно ще прави лилето за това председателство след като основната част НДК вече ще се управлява от друг???

ФЪФ БСП вече изнемогват , ''хранилките'' намаляха и започва СУШЕВ МАНДАТ . Нещо и Корумбашев , и г-жа Кадиева / точното е Кадиев/ ,не дават много кинти на БСП , от ''зелената електроенергия'' .

какви милиони се мятат,а за пенсии им се досвидяха.

Проблемът е КОЙ и колко ще вземе от комисионната от ГЕРБ след като бащицата си е осигурил 60%.

Или Лиляна ,или Баршош лъже! Като водим обаче,че Лилето е ПОСТАВИЛА НА МЯСТОТО НА БАРШОШ СИНА НА ДЕПУТАТ ОТ БСП, можем ''само да гадаем'' какво би излязло от цялата каша! Ако Павлова е притискала някого, то е било в полза на БСП и депутатския син!

И той ли,иска нещичко?

БСП има нужда от скандали, за да бъдат по-често в медиите. Ако няма скандали - ще ги генерира.

Да вземат цървулите на клепоухия

Прав си , но пък и ГЕРБ вече водят в резултатЪ. Цецо -Лъжецо , и Бащата -Боци.