БСП: Пълна издръжка за студенти с важни специалности

Държавата да поеме разходите на студентите за важните за икономиката специалности. Да не се концесионират или приватизират публичните услуги във важни сектори.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Пълна издръжка за студенти с важни специалности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛОГИЧНО Е ОБРАЗОВАНИЕТО ДА Е СЪОБРАЗЕНО С БИЗНЕСА,КАТО СЕ ПОДКРЕПИ С ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА СПЕШНОТО СЪЗДАВАНЕ НА ДИФИЦИТНИ КАДРИ!!!РАЗБИРА СЕ И БИЗНЕСА ТРЯБВА АКТИВНО ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТОЗИ ПРОЦЕС!!!ПРАВИЛНО МИСЛЕНЕ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!!!БСП ДРЪПВА ИДЕЙНО ПРЕД ГЕРБ С ТАЗИ ПРОГРАМА!!!

Логично е лидерът на партия , която обещава такива идиотии , да върне сина си от загниващите САЩ и да го обучава в български университет !!! Гадни популисти безродници!!! Какъв е този антибългарски знак, който си си лепнал ???

"пълна издръжка на студенти с важни специалности". Пълната издръжка ще създаде пълно безхаберие и безотговорно обучение. Това ли е целта? И защо данъкоплатците трябва да издържат вече пораснали и зрели хора? Ако държавата се погрижи за получаване на качествено образование в училищата, това ще е достатъчен трамплин за тези, които искат да постигнат по-високо образование във висшето училище!

А КОИ СПЕЦИАЛНОСТИ СА ВАЖНИ И ДРУГИТЕ ДЕТО НЕ ВАЖНИ - ЗАЩО СЕ УЧАТ ЩОМ НЕ СА ВАЖНИ.....

Точно това си мислех и аз. Важни са социолози, политолози и всякакви от този род които да са на хранилка на партиите за да ги крепят на власт вечно. Тия що реално дават нещо вън в производството да създават принадена стойност за износ. Дал Бог шивашки, обущарски идруги от тоя род! Това е БСП създава пролетарии !! :))) И те так ..........................!!!

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - САМО ТОВА ЗНАЯТ КОМУНЕТАТА

Нямали сте да давате на концесий,е всичко ОТКРАДНАХТЕ И РАЗДАДОХТЕ,Не ЛЪЖИ НИЩО НЯМА ДА ПОДПОМОГНЕТЕ ОБРУЛЕНИЯТ ОТ ВАС НАРОД,ЩЕ СИ ИГРАЕТЕ НА МАЛКИ ФИРМИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ КРАЖБИТЕ.А ЩЕ ПОТЪРСИШ ЛИ СМЕТКА НА ТВОЙТЕ ДРУГАРИ ЗА ПРЕВАТИЗАЦИЯТА ЛЪЖКИНЬО

партията на телефонните измамници да не се излага и да обещае издръжка на всеки, който поиска , а не само за част от студентите !!!! Телефонната измамничка номер едно корнелия да обещае издръжка на всеки от 20 000 лева месечно плюс надбавки за всяко измиване на ръцете и лицето !!! После защо се случвали постоянно телефонни измами !!!

държавата да плаща издръжка на студентите на Хората.

хахахахах споко госжа БСП те рекрутърите от Холандия, Англия, Германия не спят.... не усещате че тия кадри ви се изплъзват вече.... в нашата фирма за последните 3 месеца са избягали 3 тестера и 2ма програмисти..... и не са избягали извън сферата на ИТ а извън БГ..... на тяхно място назначиха хора с английски език които до сега са дигали телефон само.... дочакайте края на годината и пак ще си говорим за пари...

Пълна издръжка и на синчето на Хуйнелия Нинова в Бъркли, САЩ

Студентите по "Актуални Проблеми на Марксистко-Ленинската Теория и Практика" и тези по "Партийно Политическа Работа" ще минат изцяло на издръжката на данъкоплатците.

ТЕзи са на партийна издръжка.

Пълна издръжка- добре, но за да заминат в чужбина ли и пак България да няма специалисти. Г- жа Меркел иска да заменя- за всеки специализиран, получаваш 100 бежанци. ЕС хитрости пак.

да си ги подбира след първата година и да си ги издържа. Да им осигури работа след това. Пак всички да плащаме а бизнеса да се прави на ощипан

студенти на важни хора, а не с важни специалности!

Спри се ма, спри се. Голямо обещаване голямо харчене,нали държавата се издържа от работещите хора те трябва да ви издържат вас, полицайте,циганите. Трябва да ви плащат за идиотийте Белене, Бургас-там някъде в гърция. То не бяха шлемове то не беше Газ,Маз,Мазут. Запенявихте се вече от превъзбуда безродници мръсни.

Гласувайте за нас, за да не дойдем при вас!

"Дайте да дадем" , на нов глас ! Тоя,дето е с важна специалност и съм му спонсорирал следването - ще ми плаща ли пенсията или ще се изнесъл на другия край на света ?!

А бе, като цяло голяма далавера. Ще ми вдигнат данъка с 10% (нищо че сега говорят за доходи над 10 000 лв. След изборите ще станат 1000 лв). Същевременно ще имам 5 лв облекчение за дете. Вероятно на година (от 20 лв сега). Не могат да вдигнат минималната заплата, но ще повишат доходите?!?!?! Ще вдигнат пенсиите без да се отрази на бюджета. И ако детето ми учи за партайгеносе на БСП ще получава стипендия!!!

Се изсули тихо-мълком от първите страници, защо ли? Нещо май липсва ентусиазъм у народа за предстоящия теч на мед и масло, а?

Другари, гласувайте за БСП. Ние няма да ви излъжем, другари! ... ъъъ .. този път!

БСП няма да ви излъже за пореден път. Ще ви излъже още един път.

Добре е от сега да кажете за приоритетните специалности, защото според едни експерти приоритетните специалности са история, философия, българска филология, социология, политология . . . които не виждам как допринасят за повишаване на БВП на страната.

Тоя селски чукундур от КНСБ ли трябва да одобрява всичко онова което трябва политиците да правят? Гледам го изтъпанчил се до Бойко един път ,след това при Нинова и на всяка манджа мерудия от него. Абе алнкоолу що не си гледаш синдиката и членовете, ако все още има такива будали да ти вярват, ами се бъркаш където не трябва и от такива страната е на това дередже. Но пък никаква отговорност пред никой не носят тези пишман синдикати.Хеле пък тоя тип от ка не сейбе.

бсп=0 ГОЛЯМА КРЪГЛА НУЛА.

"Изцяло сме за въвеждането на данъчния кредит за всяко дете в размер на 50 лв" Това на година ли?!?!?! 5 лева на година?!?!?! Че то в момента е 200 лв на година данъчния кредит или 20 лв на година на дете.

Нинова, Борисов досади на народа след няколко години власт, ти досади още преди да си дошла на власт.

БСП е обременена с тежко наследство, част от което е описано в ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. До ден днешен БСП не е сторила нищо за да се справи с генетичното си заболяване. Нима ще допуснем болна и обременена партия да ни управлява?

Толкова благини няма и в най-социалните държави!Обещавахте ни,че при зрелият социализъм"Благата ще бъдат разпределяни,съобразно нуждите на хората",но не уточнявахте кои са хората.Вашите предци ползваха наистина много блага,вие когато взехте властта,чрез преврат,продължихте.Хайде спрете се.Зрелият ви социализъм,презря и изгни.Обещанията бяха за червените бабички и хвашаха дикиш,защото зад желязната завеса,не бяха излизали за да видят какви са постиженията на "гнилия"капитализъм и да направят сравнение със зрелият социализъм.Времената са други и тези приказки може да ги говориш в с.Мугла,да речем.Нали сме европейци и критерия трябва да ни бъде не с.Крушовица и София,а София и Берлин,не безплатното а качественото,не закостенялото а модерното.Отвращавате ме с неизпълнимите си обещания,поднесени с ехидната усмивка.

Стига с тези ретроспекции. Так до пещерни времена може да си спомняш колко лошо е било. Дай нещо за пиците на Дянков

Орешарски изяде пиците на Дянков.

Да се дава пълна издръжка на студентите с моите данъци, абсолютно! Като тези специалности са толкова важни, бизнесът да им дава стипендии по договор, с който да се задължат да работят за фирмите им определен срок, след като се дипломират, а не да ги издържаме, а после си хване, кой каквото има в гащите и замине я за Европа, я за САЩ. и още, кои сте вие, че да преценявате, кои специалности са важни и кой - не? Откъде-накъде ще им дават от моите пари, като 90% от студентите ще издумкат кинтите по кючеци, алкохол и дрога? Айде без тия, Курнелийо! Аман вече, още не сте докопали властта, а харчите с широки пръсти.

Нинова, откакто се помня все нещо обещавате. Много сте добри в обещанията. Но като се поогледам или като помисля, реално, какво бъдеще ни чака, ми идва да ви хварля един як бой и да ви запуша устата.

Не искам за министър-председател човек който се обръща в публично разпространено писмо с - "Уважаеми ГЕРБ" и за това е помогнал човек който пише - Збогом. Защо не си починете? Вече се изпотихте и огладняхте.

Тази долно лъже пак.... нагло ни гледа в очите, баламосва ни с някакви си 5 лева, а крадците крадат ли крадат.... Защо тази мърша не каже нещо за борбата с корупцията???? Защо???

Защото е Корупцинелия.

В пернишкия университет или в билиотекарския ???Айде може и лесото за камуфлаж и повече бетонни глави

А бе днес да не е Първи април.

Мафиотската структура БСП отново обещава трохи на БГ народ.... Докато нейните олигарси ни крадта всеки ден, смучат народната кръв, правят милиони и милиарди..... Само от възобновяването на 3-х.....й наречен шлем ще ни таковат... Горко ни!!!

Можете ли да ни кажете три успешни управления на БСП?

Винаги са били следващото, по следващото и още по следващото! Никога настоящето и предишното ;)) Ама не си научихме урока

Предложи нещо...

Поредната предизборна лъжа, официалните комунсти лъжат и мажат, за да надскочат параформированието си ГРОБ-ГЕРБ!! След изборите ще залъгват налапалите шарани куката, ама, понеже, обаче, защото-нова -стара песен!! На комунrст вяра нямай!!!

А бе то пред всяко училище и университет се пуши тя ще субсидира пушачи те ли ?

Няма да допуснем БСП до управление докато изпълнително бюро не се изчисти от всички които имат над 3 милиона.

само умните хора понякога говорят глупости за останалите това е ежедневие госпожо Нинова за вас говоря спрете да се излагате

Възможно е 50 лева да струва само закуската на сина на милионерката Нинова.

Не мога да си спомня, Боко ли предлагаше на студентите да стават овчари???

Както винаги обещания на килограм. Много по-добра идея на студените да се дават безлихвени кредити до като са студенти и след 5 години да започнат да ги връщат. Така ще гледат бързо да намерят работа след завършването и да помогнат на икономиката на държавата.

Колко много грешат хората от БСП. Те казват - "Държавата да поеме разходите на студентите за важните за икономиката специалности". Не разходите на студентите са важни, качеството на образованието, условията за реализация и качеството на живота. За това БСП мълчи. Мълчи упорито.

Скоро не е гледала деца явно. Изцяло сме за въвеждането на данъчния кредит за всяко дете в размер на 50 лв. Това ще бъде добър стимул."

Курне,а кой точно ще я поеме тази..."издръжка":)))??? Онези,с куфарите ли:)))??? Или..."бизмесмените"като ваш Герго:)))??? На принципа от едно време с въпросчето..."ти от нашите ли си"ще бъде приемния изпит:)))??? Уникални идиоти има в тази държава,които наистина я правят..."уникална"!!!

Както винаги БСП са за бла-бла-бла....., кой ще каже кои са важните специалности, бе профани?

Такова нещо няма курнелко!! Държавата не изкарва пари. Не го разбрахте за толкоз години. Парите на държавата идват от народа. Кой ще каже коя е важната специалност? Как ще гарантирате оставането в държавата и работата на тези на които сте платили следването? Значи сте против санирането щото било скъпо и нямало за всички а ще плащате за студенти ама не за всички? Къде е разликата?

Неееееееееееее,ще има разлика и то голяма,ама ще се усети само от...нашите,това ще е разликата:)))!!! Нищо ново под слънцето или ако е ново,то е един вид вече забравено...старо:)))!!!

Всеки ден БСП агресивно показва , че партията е импотентна и неспособна да управлява България и да я води към добро. БСП няма капацитет за това. БСП дори не може да прецени, че преиграва с агресията, истерията и натрапването си и вече се забелязва първата вълна на отлив на предпочитания на БСП като избор.

ана бас че ако това се случи местата ще са заети само от децата''нашите хора'' които след това ще заминават за там където са парите ви и за народеца ще остане пак само да гледа от страни като циганин пред кебабчиѝница

какви студенти какви разходи?Висшето удари дъното по липса на перспектива след това.Всичко е до връзки и шуробаджанащина иначе загиваш и няма работа.Взигат и пенсионната възраст и никоййне мисли за осигуровки и няма никакъв смисъл .Няма програма за десетилетия напред и накъще ще тръгнеме вместо да се лутаме просто да се отбиеоще някой друг мандат.

За Специалностите : Научен Комунизъм и Социалистическа планирана икономика БСП ще раздават и апартаменти !

Срещу лихвоточки ли?

Тате ще ми купи колело,но не сега!Когато се роди внучката ми,преди 25 години обещавахте същите неща. Безплатно обучение,поемане разходите на студентите...Не се случи нищо от това.Тя вече е магистрат.Не само,че не се осъществиха обещанията ви,но и в първата и година нямаше нищо за ядене по магазините.Опашки километрични за мляко и хляб.Кремвирши,месо и салами само с връзки.Добре,че разкрих един магазин,ваш,някъде в подземията на Централна гара,от където си копувах продукти. Не ви ли омръзна да лъжете народа?

Хубава работа ама българска. Цялата пара отиде в свирката и за след изборите не остана пара. Стига победоносни фанфари преди изборите. Пилците се броят след изборите. Няма да имате отново президентско пиле. Цяла седмица не сме чували нищо за него. Нито като малък , нито като голям, нито за тоалетите на Деси. И понеже много се тупате в гърдите и сравнявате бъдещия избор с миналия, кажете какво от обещанията си е спазил и какво е направил за времето което прекара във властта?