БСП: Кирил Петков ни каза "Оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините"

"Вслушайте се в гласа на младите хора от социалистическата партия", обърна се към левицата Радостин Василев, а Свиленски го покани в редиците на Младежкото обединение

Обратно в новината

Коментари - БСП: Кирил Петков ни каза "Оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кики, всичко ще си кажеш. Двама братя единия държи кода, а другия ключа и двамата активисти на ДБ сега в ПП. Ето как тия минават 4%.

Комунистите си показаха отново познатите лица. Дотук с катарзиса на БСП

ами много им се искаше да си направят и 80% простите пепедераси,ама се уплашиха,че тогава вече ще ядат дървото,защото беше очевидно че нямат повече и от 2% гласове

Абе мушмули, ако ПП и ДБ имаха кодовете, щяха да си направят 50%. Какви са тия циркове сега?!?

искаш от това, че довчера никому неизвестен цървул изведнъж става Премиер на България и "втора" политическа сила?! Или Редбул дава крила?!

Егаси техническия неграмотник Става въпрос за изходния код, да видиш че няма нищо нередно бе льольооо

На БСП им замириса на чували с БСП бюлетини и вече почнаха да виждат в червено.

Скоро народа трябва да ви претрепа всички....измамници мръсни

Тука вече трябва някой да провери и да види какво има в тези флашки и дали заради това ПП и ДБ вият на умряло.

разбира се че ПП имат кодовете щото са проект на сащ и неслучайно взеха 2-ро място при очаквано изобщо да не влязат. За 6 месеца толкова идиотщини направиха че надминаха и другия боклук от банки. А Слави изобщо да не влезе при положение че им спря далаверите а да влезе ДБ, айде молим, не на нас. Но пък хартиената са големи машинации, виждаме в сащ,но пък хартиената не е решение, трябва машинно с абсолютна гаранция за кодовете.

като видяхте че лъжлив киру и менте асенчу са измамници кво дирите при тях че и управлявахте заедно Свиленски говори, говори ...че да разберем от първа ръка какви ка.ути са ни управлявали почти 2г

Кирчо щял да даде КОДОВЕТЕ за МАШИНИТЕ. ОБРАЗНО казано. Кирчо може да изиска КОДА на машините от ЦИК и да го даде на Свиленски/ БСП. ... Ей така се прави от мухата слон...

А катарзиса на ГЕРБ-СДС, ДПС, ДБ и ПП къде го остави. Колко безброй злини причиниха на страната и народа за тия 33 години.

Статуквото безскруполно разкрива лицето си. Колкото и да не харесвам Славчо, ето защо отказа 2 пъти през 2021 да работи с БСП. Тая селска крава Корнелия ексхумира Тиквата и отново го прави фактор в БГ политиката.

По-скоро го вярвам това. Кирчо е достатъчно тъм да го каже.

Киро парапета въобще не трябва да има кодовете. Обаче ги има и Дб ги има. Кода го писаха техни хора и техни фирми следят за "честността" на машините. Да не говорим, че американското посолство наля нова операционна система.

няма ли да го опандизат тая мьрша ебана

Човече, ти си бавно развиващ се :) нали се сещаш, че ако г-н Петков имаше кодовете и можеше да манипулира изборите нямаше ГЕРБ да са първа сила , ДПС трета и Израждане четвърта...

Кодовете се държали от Цик!! А КОЙ ДЪРЖИ ЦИК??? НЕ МОЖЕ ТАКА! НЕ Е РЕДНО ВСИЧКО ДА ЗАВИСИ ОТ ТОВА КОЙ ДЪРЖИ КОДОВЕТЕ!!!

Тия до там паднаха, че да си измислят вече глупости. Оня не е цвете, ама тия са настъпани топли говна

Айде, тези се побъркаха съвсем. Нали Машините ги купи ГЕРБ и те спечелиха изборите с Машинния Вот. Какво общо има Киро. Той просто иска да спре купуването и контрола и невалидните бюлетини.

ще гласувам за Путин

ПП и ДБ са предатели и работят за Сорос.

Ами като сте толкова тъпи да повярвате в така в глупост си го заслужавате!!! Кодът е отворен и всеки може да го консултира!

Не ви ли е ясно, че отрочетата на БКП - ГЕРБ, СДС, БСП и ДПС отново се събират. Държавата ни е зле, защото само те управляват. Мислете с тези глави бе хора...

трябва да е прост и прозрачен. Никой избирател не е длъжен да се запознат с разни технически/математически измишльотини - крипто мрипто и тн

Раду Гела беше в ИТН, после се продаде за ПП, а сега се предлага на БСП младежи. Остават само ГЕРБ/СДС, ДПС и Възраждане за да е пълна обиколката.

Тия всичките требе да се копат!

Така се прави без принципна политика и харвардски далавери.

Да отпадне анонимния вот, да се гласува пред комисията и бюлетините да се броят с банкнотоброячни машини. Там няма грешка, няма софтуер . Броенето бързо и безгрешно. Всичко друго е мижи да те лажем.

Съветвам Ви да спрете да ходите да гласувате и да легитимирате тия мафиоти.

open source дет съ вика, всеки може да го гледа в youtube

Е ми попитай дали таткото им какъв е бил и естествено виж сянката на УНИБИТ

ААА и ниеще те консултираме

А Бойчето д не беше по-известен... Или известен с по-добро...

Последните две години влизал ли си в магазин или си на фотосинтеза другарю???

На комунисти вяра нямам. Второ, ако пп манипулираха машините резултатът на изборите щеше да е друг. То е логично. Не че и пп са цвете ама на хората им писна от манипулативни изказвания.

В пп е пълно с арогантни, нагли и опасни типове (мъже и жени), обичащи лъжата и присвояването.

Аз вярвам на Кики, че с Бойкикев и Мустафата са редили резултатите от изборите.

И за парапета ли искаш доказателства?

Подкрепям Хартията , в Украйна се намеси НАТО и има 1 милион Гроба от САЩ Оръжията .

И за децата и внуците им

Някоя мисирка най на края трябва да попита простото от къде има кода на машините , на парапета той ли е,защо затваря Мари ците,Джемкорп и мн.др.

Партиите нямат номера и се изписват без съкращение в цяло име. Избирателите им трябва да знаят и да могат да ги прочетат. Машината печати само едно листче с името. броенето се извършва пред камера , записва се и готово.

Това директно означава, че ПП са знаели кода и са го манипулирали. А сега Кирето е казал на БСП: "ще ви пуснем и вие да фалшифицирате".

простокиро има много общо! нито на тези избори, нито на предишните простокирчовците НЕ БЯХА нито победители, нито сега са втори! това стана с окрадени от повечето партии проценти (без дб и дпс, щото не смеят там да пипат). зверски грабеж на гласовете на герб, бсп, възраждане и итн (тези щяха да са последни, но щяха да са в нс). трябва да си кьорав или да си пп-трол, за да не видиш, че след 16 часа гласовете на бандата на киро рязко скачаше нагоре....първия път, дори победители ги записаха мадуровките! второто им място сега също е лъжливо, но е достатъчно да осе..т и този парламент, както се вижда всеки ден!

Другарю, а ти излизал ли си от ваше село? Оглеждал ли си се къде какво се случва? Войната в Украйна, смъртта на кралицата, загубата на Аржентина от Саудитска Арабия пак ли са вследствие на управление на правителството на Кирил Петков? Мислете малко с тия глави, реално ако не беше ни управлявал падишаха от Банкя сега нямаше народа да усеща кризита толкова силно. Ама то не става само с ядене, трябва и акъл...

малоумник

Дрън дрън, така само ще ги улесниш още по-добре да си наместят далаверите.

Много е як парламентът тази вечер. супер весело е. А водещият има талант, много леко му вървят шегите.