Янаки Стоилов: Ще участвам в избора докрай

Аз съм политик от прехода, но не се смятам за преходен политик, точно както БСП не е преходна партия, посочи Стоилов.

Обратно в новината

Коментари - Янаки Стоилов: Ще участвам в избора докрай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо се подигравате като не публикувате мнението на хората защо ви е страх и кои ви маниполира .затова балгаря няма напредак от ялки малки хора като вас.вие сте ялки роби и това ще ви мачи до края на живота ви.прост народ заслуява прости управници.така ли васпитавате децата си.поне се замислете това което правите.редактирате свободомислещите хора.вазмутен сам и ще се постарая да научат колкото се може повече хора за вашата цензора.дребни мишоци!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

този е един от наи-неподходящите кандидати .дано не го изберат това ще е катастрофа за бсп и балгаря.сащя като станишев ялак палячо,смешко сас самочуствие ,че и кух като леика.чудя се няма ли по- достоини и неопетнени соцялисти?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалък си. Не си съвместим със съвремието и реалностите на живота и света.

Не се отказвал,пък съжлявал,"дрън дрън,че пляс" всички национални предатели,продажници,изменници на РБ,крадци,кожодери ,ще бъдете съдени !

8901

Още една хиена, кандидат да оглозга трупа на старицата. Лешоядите се събират.

Молдър ,Скъли НЛО

Колкото до Маргарита бившия и пръв приятел е сводник в Канада. Той я финансира и до днес. Най-обикновен сводник,един Иван. Опитаха се да ми я пробутат,ама не стана. Най кой я пробутаха не знам. Тя затова се държи така нахално. Има здрав Гръб. Най-скъпото нещо е информацията,вярната информация. Агент Молдър и Агент Скъли НЛО

Харесвам Я.Стоилов.Винаги е отстоявал разумни решения.И ще гласувам за БСП ,ако той оглави партията.А сега цъкайте минуси,все ми е тая.

Изчезни бе, 15-ка тъпа!? Добре, че намалявате прогресивно.

Заповядай. Романтична вечеря на свещи в ресторант. Да разговаряме.

През 1997 г. пяхме: "Янаки Стоилов, любовница на Лилов". В БСП всичките са от боклук нагоре.

Еее, ако го изберат пак ще му я пеем..

Аз пък предпочитам Мая Тъпото.

Та думата ми е за паничката и косичката-има си ЦЯР. Казва се "Отмъщението на румънеца" Вземаш една паничка,отиваш в обора при кравата и вземаш каквото ти трябва. Като иде въпросната госпожа на ресторант и си поръча меню- сменяш набързо паничките с покривалото и си гледаш сеира.Може и да снимаш Става и чиния. Забравя за панички,чинии,косички и тем подобни. Запомни-"Отмъщението на румънеца". Който е ходил в Румъния-знае.

Точно така , участвайте докато не ви пребие народа с камъни....

Янаки "кисне" в НС от 20 год!?!?И той има наглостта да каже:-"Ще върнем морала в политиката"???? Да , да , ама НЕ!!/П. БОЧАРОВ/ От БСП/БКП ще връщат морала със СВИНАРЯ Гергов , Румен Овчаров , Г. Кадиев , Мая Манолова, Найденов , Цв. Йовчев ,Вигенин , Стойнев??????Дали въобще си вярват самите те?? Защото НИЕ не им се връзваме на лъжите!!! От Пазарджик ще гласуваме за АБВ!!!!Организацията в Областта се ръководи от хора близки по бизнес със СтаниШеф--решенията се налагат без обсъждане?!??

Поздрави на другарите от Пазарзжик за "мъдрия избор".

Циничен популизъм. Вместо да се скрие и да се извини за 25-те години изкривен и провален "преход", той реди общи думи в популистки лозунги и мечтае още 25 години да се върти във властта.

...на ,,прехода,, не става за нищо друго освен да говори и да гледа умно!

"Имам визия, опит и знания, за да извършим следващия български преход" - Услади им се прехода, затова искат да направят още един. Тъпанари.

Дали Янаки и БСП разбират, че трябва да се преборят със Собствената си Дългогодишна, почти станала хронична Болест - Корупционно-клиентелската Подагра. Това е ЛичноГрупова Партийна болест и е много прилепчива. И за да няма Демагогия се Казва, че ".. Не Успяваме да се преборим със собствената си болест. И не само, че не успяваме, но и умишлено я предаваме на Други". Вашият малък шанс, за да не се Катурнете в хендека за дълги години напред е да си Смените, а не Подмените Старите, изпечени Измекяри, станали противни на цял Народ. Все още се срещат между вас Млади и Кадърни. Дайте им Път, а вие може и от Банкета да давате акъл.

..юристи и представители на юридическото лоби,което нанесе най-големите щети на България! Не ви е срам!

Те биле личности,имали качества,биле много умни и обидите и подигравките им биле позволени.Всичко има било позволено Интелигентни обиди и подигравки Къде го има това по света? Къде?

"... море войводо , глава си давам , властта на чужда вяра не давам " :-) или "дупе давам , власт (гол) не давам "

като гледам кои са кандидатите за властта в бсп, можем да бъдем спокойни - бъдещето на 100 годишната брантия въобще не се очертава розово

Имаш визия, опит и знания, за да извършите следващия български преход, а кадрите имате ли в БСП? Питам, защото ако "изгоните търговците от храма" БСП ще остане без членове....:D

Гей-дружинката на Лилов не се отказва..

Моля за толерантност към гейпарада.

Ние сме на всеки километар и така до края на света....до послдена капка кръв/лев :) До последна......и тея и боко и ВСИЧКИ! Един не се яви за 25г да си струва....ама един!!

Това било интелигентни подигравки и обиди,много интелигентни. Някакво българско изобретение Перепетум Мобиле. Не съм чувал по света да има интелигентни обиди и подигравки

ХА ТАКА ЯНАКИ!! ТИ СИ ЗНАЕШ РАБОТАТА, КАТО ПРЕЗ 91 ГОДИНА. КАСИТЕ С БИРА И КЕБАПЧЕТА КАТ ВЪВ ФАКУЛТЕТА, КЮЧЕЦИ ЧАЛГА, И БОРБА ДО КРАЙ, ХААААМА ХА!!

Хубаво е човек да има амбиции и мечти, но като си се засилил към този пост, даваш ли си сметка, че тази реланост в която обитавате бълг. т.нар. политици, не е истинска и е много опасна за бъдещето на България, както и вашето бъдеще, ако продължавате да я обитавате и да се опитвате да я поддържате (на изкуствено дишане). Т.е. давате ли си сметка какво трябва да се случи с БСП (а и с останалите с мерак за власт и управление на държавата) по отношение на всичко случило се досега и превърнало се в наследство-бреме, за да можете да вървите напред. България не е светът, ние не сме на чужда самотна планета, изолирани от всички и всичко друго! Събуждайте се докато все още има време, и тези които са зад гърба ви също (ако въобще България ви е мила и вие сте си мили на самите себе си!).

Верно ли боко искал да намалява пенсиите и премахва социалните помощи...

Боко, сега когато най - върло говори и вика, че трябва да се върне на власт веднага за да започне отново да краде със своята шайка от европейските пари, и е толкова нажежено пространството и дума не отваря за бедните и какво евентуално ще направи за тях. А само със сигурност ще увеличава тока на два месеца веднъж, това каза, че е наложително. А какво ще става с бения български народ, той го каза - реваншизъм и гонение до дупка. И после никой не може да иска друго от него. Той като сега говори така, ами утре ще каже аз нищо не съм обещавал и Вие пак ме избрахте и то точно за това, за затягане на коланите и за юмрук.Това е, всеки трябва да го знае защо ще бъде избран отново Б.Б за диктат, за поробване и за негов и на Ц.Ц интерес.

ми не всички са царе на обещанията и после на неизпълнението им като червените боклуци. а за реваншизма същите тия боклуци си го заслужиха с политическите поръчки към съда и цацаратурата

тия май ше се избият предизборно. само че квито са подли, май всичко това е парлама за пред хората, истинската причина да го правят е че знаят в какво състояние е държавата и бягат преди вятъра да не стане объркване и да вземат да спечелят. щото следващото правителство ще изнесе негативите на "експертното" управление на доцента и недоразуменията - министри

Mили богове, този кариерист Янаки го помня още от времето, когато захапа ретроградната комунистическа идея и стана "политик", а сега иска и да се пенсионира като партиец. Такива са ни субектите в БГ-то, които имат и юридическо образование даже. Пишман юрист и много тежък "партиен" кариерист.

Като знаеш и помниш кога Янаки е станал ретрограден комунист, не помниш ли по- скоро, какъв беше Бойко в СИК, в БКП и какъв телохранител беше на Тодор Живков и Царя. Помни и мисли, човече. Кой е по- по най!?

Янаки, Край!Край!

приказки приказки приказки... лишени от съдържание! на нас ни омръзна да ги слушаме, а на вас как не ви омръзна да ги говорите без умора!

Янаки, като чета коментарите (аз мога да чета) с това изказване правиш услуга на мен. Всичките тъпанари в БГ , които нямат шанс да се реализират при което и да е правителство, в момента са срещу теб, т.е за мен. Ще почерпя.

Никой не очаква от теб това .... да се откажеш от народната баница. само един от вас постъпи правилно. кадиев, не ми е симпатичен но явно е по-малко нагъл и алчен. Вие сте срам за социалистическата идея. Простотията е висша форма на комунизъм

Ти не го мисли Кадиев. Жена му изкарва достатъчно от ВЕИ.

Поправка, май нямаше ВЕИ, а лиценз за търговия с електроенергия. Всъщност, все тая. Жената сигурно захлебва добре.

казваш "простотията е висша форма на комунизма" Първо не си на ясно какво е комунизъм...такъв не е имало в света и няма...къде има равенство между всички хора...никъде...Второ комунизъм няма и в Китай...Има комунистически партии които управляват успешно държави...За пример е Китай...По икономически възход на кое място е в света...не си наясно...първо...Така ,че колкото до простотията е на прости хора.......

Ако взривиш чинията, или я поправиш, успее да събере всичките ти другари и се преселите във вечните ловни полета, ще ми станеш много симпатичен.:)

Не се отказвам от направеното досега, съжалявам, че партията, ръководството и аз не успяхме да се преборим с бедността, корупцията и политическата демагогия, каза още Янаки Стоилов. А това как ви звучи?!?!?!

Как ще е пРеходен,та тОй е Вечен. Цяла Пенсия/и то каква вероятно/ отседя в пАрламента.И не е сам. Има цяла Композиция вЕчни. То тази Вечност на разни пРеходи се Крепи и за това постоянно пРеходи им се привиждат. Ами да се боричка за пОста. Ние не му пречим. Те един друг си пречат. За мен есенния комнатюрморт е ясен.

Пуснала си косичката взел си паничката и на улицата-просия Сега пее други песни

Единственото спасение за България, екстрено и единствено е, Иречек Шеф на бесепето !!!

Петър Курумбашев се изказа неподготвен преди една година по друг повод. Но словата му днес са много по-актуални от тогава! Петър Курумбашев (БKП), предизборната кампания на БKП в зала 1 на НДК. 9 май 2013, четвъртък "Едни завършват кампанията си в НДК, а други в прокуратурата, заяви още Курумбашев" Да видим Курумбашев, кой от вас ще завърши кампанията си в НДК и кой в прокуратурата!

ПЪРВО ПОЛИТИКАНТИТЕ ОТ БКП ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ! ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА РАБОТАТА НА МИНИСТРИТЕ НА ОЛИГАРСКИ; ДАНС; МВР; ДИРЕКТОРИТЕ ИМ; ПРОКУРАТУРАТА; РЕВИЗИЯ НА СКЛЮЧЕНИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОГОВОРИ, КОЙ ОРГАНИЗИРА ДРЪЖАВНИЯ ПРЕВРАТ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2013 и много други... ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ и ЕДВА ТОГАВА КОЙТО НЕ Е В ЗАТВОРА, МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ ДА ОСТАНЕ В БКП!

никога...ЦЦ ще бъде оправдан...След оставката ни чакат по лоши дни...Запомнете пак същите ще изберете...по добре няма да стане за бедния народ...трай коня за зелена трева...а пенсионерите ги очаква нов геноцид при ББ...

Тия, докато се разберат кой да води бащина дружина, няма да се усетят как ще се спуснат по пързалката към кофите за боклук, където всъщност им е мястото.

21 век. Срамно е да се занимаваме с тая просташка партия БСП, съсипала държавата.

Само едно нещо е по-срамно.Някой да помисли,че отново ще се показва тиква на плета.

и слушате софийската организация май ще вземете на тези избори процента на реформаторите. Побъркахте хората и вие и АБВ, айде гледайте си работата.

Забелязвате ли, че всички които искат да се кандидатират за лидери на БСП, са страшно противни, някой дори по-противни и от Станишев!

посочи един, който да не е противен.

Има да го търсят тия ненормалници.

Ааа,Не! Не съм на това мнение;)) По-противен от тоя лузер гея няма. Може би само кривогледата кюстендилка е противна толкова:)))

ПОЗОР! КАК ИЗОБЩО ПОЛИТИКАНТИТЕ ОТ БКП ИМАТ ОЧИ ДА ПОГЛЕДНАТ БЪЛГАРИНА СЛЕД ПОРЕДНОТО КАТАСТРОФАЛНО ЗА БЪЛГАРИЯ БКП-ПРАВИТЕЛСТВО И БЕЗ КАПКА СРАМ ДА СЕ ИЗЪПАНЧАТ ПРЕД НАРОДА И ДА ИСКАТ ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ? БЕЗСКРУПУЛНИ, БЕЗОЧНИ, МЕРЗАВЦИ- ГЬОНСУРАТЛЪЦИ! ЗАСРАМЕТЕ СЕ ПОНЕ! ИЗВИНЕТЕ СЕ ПРЕД БЪЛГАРИЯ ПОНЕ! ИСКАЙТЕ ПРОШКА! ПО ПОСЛЕ ИСКАЙТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО ОТ НАРОДА!

Янаки - дундаки, чевено дупе без мустаки! У, бре дю бре, Jesus Christ, ми са прайш! Ииияя бегай у лево, чак сега "прогледна", а защо яде "кифтеата" 20г. и мълча!

Публична подигравка

Най-после БСП ще се върне към своята автентичност. Към социализма, марксизма, ленинизма, експропроиацията на експроприяторите, Световната соц революция и Коминтерна.

Помнят ли я онази песничка която е пееха бизнесменката и компания на китара -Пуснал-а си косичката,взел-а си паничката и на улицата,просия. Публична подигравка .И аз съм бил безработен. Сега пеят други песнички. Нямам има много вяра на тези

А,ние мислехме,че ще се даде шанс на тези които все още не са се "качвали на джипове"! Нали така беше г-жо Нинова?