БСП-София: Не подкрепяме АБВ и действията им

БСП-София сне политическото си доверие от членовете на БСП, които подкрепят и работят за паралелна листа на АБВ. Организацията иска Станишев да оглави евролиста

Обратно в новината

Коментари - БСП-София: Не подкрепяме АБВ и действията им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паргов, аз съм член на БСП ,не подържам АБВ ,но отдавна съм свалил доверието от партията.Отговори ми защо не е приет до сега един закон срещу олигарсите и корупцията от където ще дойдат парите за социални нужди.Затова ще духаме супата от такива малоумници.

ЗАЩО БСП И ДПС НЕ ИСКАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ/ МНОГО Е ПРОСТО,КОГАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ГЛАСУВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА ДПС ШЕ ИМА ПО МАЛКО ДЕПОТАТИ И ПРОДАЖНИЦИТЕ КОМУНИСТИ НАЧЕЛО С ЕВРЕИНА , ЩЕ ЗАГУБИ ВЛАСТА И ЩЕ ПРЕСТАНЕ ДА НИ ТУРЦИЗИРА

Само непрофесионалисти, слагачи и крадци могат да подкрепят Сергей. Скоро ще стане ясно какво прави Моника. Цацаров защо пазиш мафията.

не ни интересувате. Вадете си очите, ако искате. Не е вашата партия най-важното нещо за България! Проумейте го с закостенелите си мозъци!!!

е председател на БСП- София?? Милиардера РУМЕН Овчаров!! Кой е председател на БСП- Пловдив?? Милионера -СВИНАР Гергов!! Това са представителите на "работническата "класа чиито "ръководител е БСП/БКП/!! Пак гласувайте за тях !! Другарите "трябва" да имат добра възможност да КРАДАТ!!!

НЕ АМА ДРУГИТЕ ПИТА ЛИ?

Случаят наподобява случая между Китай и Тайван. Китай отправи над сто последни предупреждения,както сега корабът майка отправя закани, но не иска да се види,че има отцепване от кръговете по интереси.

Така ли,и сега какво?Да ревем ли,да си скубем ли косите ?Голяма новина,голямо нещо!Този на снимката се е взел мнооого на сериозно,ха-ха,жалки червеи,червени,чревоугодници....ей за какво ли не са готови за кокала!?После,"ПОЛИТИКА" в България била мръсна дума.....не,най-мръсната е,вече ми се гади от всичко и всички,свързани с нея!

БСП е вече на път за историята. Партията е обречена.

Дали е достойна за историята? Все пак пощадете ме!

Жалки червенокивеници със бетонни глави!

няма да подкрепим БСП. Сори, г-да-другари, от БСП, но днес платих лекарствата на мойте старци, поскъпнали са с 30%. Което означава, че преди да им пробутате мижавото увеличение на пенсийките, сте им го взели предварително поне няколко пъти само с лекарствата. Откъдето и да погледнеш това е гавра, продължаващ геноцид и престъпление. Боко Тиквата откраднал 1,7 млрд. от здравната каса и сега си ги избивате от най-бедните и болните. При това положение няма сила, която да ме застави да гласувам. Има само един начин да гласувам и той е с оръжие в ръка. Призовавам пенсионерите да не гласуват за никоя от партиите на прехода към гробищата.

Сигурен съм, че дори не знаеш какви лекарства взимат твоите "старци". Нито едно лекарство, не е увеличено с 30%. Няма никакъв начин, да се откраднат 1,7 милиарда от Здравната каса. Явно - нямаш представа, колко глупости си написал... Погледни в огледалото! Какво виждаш?

Нещастници! Некадърници! Китайцити предлагат 10 млн долара инвестици, но тъпанарите нямат проекти и не могат некадърниците да кандидатстват и за тях!

ти пък кой си, бе измекяра с перчема?! кой те пита тебе дали подкрепяш Президента!

Поздравявам СерГЕЙ Станишев и цялата му компания с днешния празник.

В тази партия всичко е така мъгливо, подозрително, неясно и двусмислено че чак се чудя как намират електорат да ги подкрепя. Ясно за платените но и наивните са много. Е какъв материал сме?

Да ама БСП Перник, ами БСП Благоевград, ами БСП Варна....дето им наслагахте областни управители от ДПС....май бая от електората ще иде или за Гоце или за ГЕРБ!

Pesh0

БСП Софиия , дето цяло лято събира по 50 човека на контра протест ли :) Това е сериозна организация .

Ма пиленце, това е кварталната организация бе, не районната, не столичната!

А какво подкрепяш,на СерГей опорната точка ли?

А дали ще ги осъдят и разстрелят , като врагове с партиен билет , както е обичай на шайката им ?

колко е красиво след 50 годии дс наи накрая мy се вижда края нека да се разделят че да загубат сила

Дали всичките от младото поколение на партията-кърмилница са като тоя Гамен прангов, нахъсени малко мислещи и действащи по устав.

ves

добре бе мислещия само не знам защо мислиш с гъза си.тази партия кърмилница разсипа държавата,изгони кадърните от страната,поне помисли за внуците си.

- работодателите крадат здравни и пенсионни осигуровки - благодарение на крадливите работодатели и циганите здравеопазването е отвратително в България - благодарение на калпавото здравеопазване пенсионерите умират и децата им от чужбина няма да има на кого да пращат пари и ще намалее притока на свежи пари в БГ - тези на които им предстои пенсиониране ще са много зле защото са им откраднати пенсионните осигуровки скоро ше има наплив към Европа от гладни български пенсионери с мизерни пенсии заради откраднати пенсионни осигуровки . - малката щерка и зетя през Март заминават за Германия . Отървават се от загубеното управление (25ГОДИНИ !!!) Пожелавам им щастие и късмет и ще им купя билетите . Кадърните ставаме малко и скоро ще се пенсионираме. Много са само циганите ...

Колко човека от БСП-София снеха това доверие? И кои са те?

Сегашното ръководство на БСП е пагубно за държавата!!!! Стават все по-опасни и се вживяват и си вярват ,но на тях никой не им вярва !! Ще видим кой крив кой прав след изборите???

Партията никога не ми е била "майка". Просто избирам от 2 злини по-малката. Човекът, който обяви народа си за "лош материал" не може да ми бъде водач, а само враг.

Истината боли понякога

ves

добре бе мислещия само не знам защо мислиш с гъза си.тази партия кърмилница разсипа държавата,изгони кадърните от страната,поне помисли за внуците си.

Ти си доказателство за лошият материал!

Ако приемем, че БСП е зло, то в нея Първанов е най малкото зло.

И с АБВ, и без АБВ, Борисов пак ще натътрузи Станишката на изборите ...

Тигъра ще бъде на резервната скамейка

Стига крясъци и нерви..! По добре така отколкото да се ръфат вътре в Партията-столетница. Въпросът е как да бъде спрян Борисов. Това е наложително, за да тръгне България щогоде. Разберете веднъж за винаги..тази пожарникарска мутра е опасност 1 за българската народност и демокрация.

Мислещ????? Човек???? - Б.Б. беше спрян на последните избори. - Хората, които го спряха обявиха, че няма вече да има диктатура и страха от ГЕРБ е изчезнал. Хайде излизай от землянката и дишай свободно. Ако си гладен започвай да индустриализираш родината. Партията майка те зове!!! Не унивай!!!!

А защо не тръгна България преди Борисов? Всъщност излиза, че при Борисов е тръгнала след като червените кхмери впрегнаха всички сили срещу него.

бсп софия не е България.

Заради писмото на този на снимка в което се насърчава даването на държавна работа на хора ,които участват в митинга на БСП и ДПС напуснах БСП. На следващите избори ще гласувам за АБВ на Първанов.

от куцо, та на сакато бяга... тъп, тъп, та чак за изтребване!

Един ме попита през месец Май - Защо смяташ, че ГЕРБ и БСП са "сол ташак". Сега бих казал следното "ГЕРБ и АБВ" са сол ташака. Няма друг Политически Субект, който да ЗАМАЕ МИСЛИТЕ на обеднялата България. Те, че ще налапат, ще се налап, но съм сигурен ,че ще оставят за Нас не само Трохите. Какво ще се пръкне от това Дете, никой не може да каже. Надявям се поне да е с Добър Успех в Житейското Училище.

Кой е този ресурс, който НЕ притежава Гоце, че реве все едно са му изяли десерта? Пари ли, връзки ли медии ли? Всичко си има. Остана да има и идеи, зад които да застанат хората и да подбере екипа, който да ги аргументира. Има ли ги или не? Бива ли го да прави подбор или не? АКо - да , значи няма пролбем. Ако не, значи проблемът си е само негов. Рев та рев. Време е да се обърне и към другото си протеже Боки със същата молба - Стани Да Седна. Или да мине на друго ниво и да създаде своя формация и да се бори честно като мъж. Ако имах неговият ресурс да съм минал 20-те процента за 3 месеца кампания. А при не успех, щях да знам че другите са били по-добри и толкова. Така че без крокодилски сълзи ,моля.

Най-после едно нормално и умно мнение! Браво! + 10000000!

Много се забавлявам. Предполагам, че в момента всички анализаторски социологични машинки на Позитано пушат от работа. И изход НЯМА. "-изключване на Гоце - ззззззз - електорална подкрепа от 15% на 12%" "- самоизключване на Гоце - зззззззз- електорална подкрепа от 15% на 11.5%" "- никаква реакция - зззззззз - загуба в доверието, електорална подкрепа от 15% на 11 %" "- вадене на компромат - зззззззз - вадене на контракомпромат, сваляне от лидерска позиция на един гей" СерГей влезе в път без изход. Ножът пада, след малко и главата на лидера пада. СерГей, сега е момента да избягаш в ЕС. После ще се обявиш за независим депутат и като ти свърши мандата - заслужена пенсия.

Ако напуснат ще трябва да се борят за електората, който е против БСП. Явно не щат - трябва им цял този електорат, но накрая ще си го поделят. на там вървят нещата.

Станишев освобождава партията от себе си и БСП печели 30% на избори

8901

Ех Гоце,Гоце храни куче да те лае.Каква змия си крил в пазвата си Гоце.Със свещ да беше търсил по подходящ от Съселко не би намерил.Смъртоносно нарани столетницата Гоце,като посочи за свой наследник Съслаки. Ех летете ескадрони....

Педерастите като СерГейчо са небезиезвестният легион (моето име е легион) от Стария завет. Символът на злото.

Нещо не му дава мира на Гоце да си живее спокойно, когато не е на власт. Представете си бивш президент на САЩ да прави интриги в партията си и маймундулъци по медиите след 2 мандата в Белият дом, щото искал трети :)))

Жалки социалисти (б)...

Политиката е крва, казват. А аз ще кажа, че на станишев (съзнателно с малка буква) не му прави чест да се отърве по този подъл начин от Георги Първанов, който стана причината това недостойно човече да заеме първия пост в столетницата. Тази партия е не само вредна, тази партия е вече опасна и трябва да бъде безапелационно изхвърлена от властта.

Извинявайте,ама всички ли вече пишете на пълно работно време,та може да си позволите да коментирате глупости и недозрейки. На бас,че нищо няма да излезе от тази буря в чаша вода.

8901

Криза е - няма как.

Гледайте по-общо на нещата. Това с АБВ на Първанов е поредният добър ход на олигархията. Така, който от левите избиратели е недоволен от Станишев и компания, ще гласува за АБВ. А за най-недоволните е Безцензурнията Бареков. После, в Парламента, те ще са "естествени" коалиционни партньори на БСП. Тя ще се коалира с тях, т.е. - със самата себе си.

Пропускаш она

Извинете, но нещо не разбрах? Бихте ли изяснили това "она"?

Оначи подробност с удивителната прилика между АБВ и ГРЕБ - както по генезис, така и по реторика. По-скоро недоволните от ГЕРБ ще намерят пристан в АБВ, ако въобще тази формация мине 3-е процента. Освен това- няма нищо лошо и нелогично 2-3 партии с близка идеология да се коалират. Лошото е когато един политик не знае кво иска - ще напуска ли, няма ли, опонент ли ще е, вътрешни преврати ли ще прави.. или квото дойде - важното е да натовари акручката с келепир...

Забравете Първанов! Жалко за човека!

Давайте выпим, товорищи за то, чтобы никто из нас не отрывался бы из колектива!

социалист-комунист - това е много тежка диагноза със сериозна прогноза

Само Т. Донч. имаше топки да напусне и да застане честно като опонент. Щом имат своя позиция, шом застават зад друга политика - да напускат, да си праевят партии, листи и да се борят за вота на избирателя. Ама - не. То шубето от изборният резултат било голям страх. Да заставят рамо до рамо с ГРЪБ и да борят лошото БСП. Само дето ще им се наложи и да разделят лекинко съответният електорат, който се поддава на тези сигнали.

Това ми звучи като:"Синът на Нели от ''ТЪРСИ СЕ",... ПРОХОДИ????