БСП иска оставка на кабинета и избори "2 в 1"

Иван Таков на сбирката на Националния съвет: Можете да ни изключите само от вашата група по интереси, от Партията - не

Обратно в новината

Коментари - БСП иска оставка на кабинета и избори "2 в 1" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртото ченге Бригадир Фърлило остаФка. Един по един, амин.

В едно

Трябват ПРОТЕСТИ на улиците- срещу Шенгени, Евро, закриването на България и оставането БЕЗ работа на българите !!! ДО сега ЗАКРИХА българската армия и от 50 хиляди души са останали 15 хиляди.. Така вместо да дават Пари и Работа на 35 хиляди българи, разни мошеници- министри искат да дават пари и работа на чужденци от НАТО.. Същото е с оня Шенген... Заради Шенген ще останат БЕЗ работа, доста българи пазещи границите, ще ФАЛИРАТ чейнч-бюрата( заради Еврото) !! Само с протести на улиците може да се оправят нещата..В парламента- НЕ.

Като ти шибна един шамар сам ще си навреш в гъза всички Протести

Хайде, времето се затопля. Тръгвайте сите към Бузлуджа да се кланяте на Фризбито.

кои са тези три утайки от снимката? Една бузеста буля от село, един дето жена му го зарязала и станала боен кон в едно поделение и една воняща на мърша вагина. Аре у леву, бе.

Кури едно е да искаш, друго е да го можеш И трето но най непосилното зо теб е да го спечелиш. А за първото и второто не си в позиция да го искаш.

Дреме му на някой какво искат от бсп .

А бе искат кур, какво друго

Последният който напусне партията да не забрави да дръпне шалтера на! лампите

на Корнелата е когато хвърли къч през май лани и провали правителство на Герб с БСП, ИТН, Възраждане след като ПП-ДБрастите наритаха Боко. Това доведе до сегашните дивотии и анархия на отровните шарлатани.

Опозицията иска избори за да дойде на власт

"оставка на правителството и избори 'две в едно', липса на морал, национално предателство, лобизъм в полза на частни интереси, узаконяване на корупцията. " 1) Кака Кури отлична нападателка но не става за лидер. Виж за силна пропаганда или пиар по англосаксофонски е ненадмината. 2) Като лидерка води БСП-то към статуса на ИТН поради кадрова некадърност. Да си припомним как нейните лебедчета Милийонка Йончева и онова с жълто около устата Божанков и забиха ножове и смениха бизнеса.

Лебедовата песен на "столетницата"...Чудя се на чия ли торта за последно ще блесне "БСП"... :) Нинова, респект!

Г-жа Нинова, Социализмът и Комунизмът са много добри форми на обществено устройство, но проумейте най-накрая, че именно такива индивиди като вас, създадоха предпоставки, масово хората да се отвратят от тях. Вие превърнахте добрите идеи в негативно-нарицателни! Вие сте ПОЗОР за партията, която управлявате! Правите изявления по медиите за неща, които са пределно ясни и са изказани от много други партии преди вас. Отвратихте масите от себе си и се чудите от къде са ниските ви електорални резултати! Майната ви!

Смехотворно е тази да говори за лобизъм при условие,че цяла армия от комунисти успяха да приватизират обществения капитал без нито един лев собствени пари и не без ЛОБИЗМА и клиентелизма на политиците в червено.

И аз искам на Курррррнелка да и набия един кур в гъза ама ...

Нинова е единственият лидер, който пази БСП от заразата на модерни европейски социалисти, за които трябва да се позволят гей браковете и да се напълним с джендъри и лесбийки. Затова има цялата ми подкрепа, като социалисти и българин.

Ха така, като приватизирам още някоя кочина, ще те назнача за Партиен Секретар, другарю

БСП продължава да пропада!!

Когато плячката липсва, глутницата започва да се самоизяжда.

Хаха, тъпанари. Нови избори и пак същите управляващи. И после пак ще искат нови избори.

Буткова Социалистка Партийка

...колко са жалки!

Тази партия без "врагове" и "предатели" не може да съществува, губи си смисълът.И понеже не могат да пуснат кръвта на другите,пускат на своите.

А първо Корнелия да освободи партията от присъствието си.

сакън

Предсрочни парламентарни избори „две в едно“ могат да дестабилизират страната и да предизвикат наказателен вот с непредвидими последици.

Вие ли сте алтернативата?!?

Пълни глупости ! Без оставка на Курнелия нищо няма да се случи !