Коментари - БСП иска изслушване на Денков и Габриел в НС за Шенген и споразумението за мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари - БСП иска изслушване на Денков и Габриел в НС за Шенген и споразумението за мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

Доста глупава дама.

Поредният фейк, който се подема от БСП. Една лъжа ако се повтори 100 пъти става истина!? Поредното губене на време в Народното събрание....

За Шенген се сърди само на себечси , Радев и Копейкин заради защитата на Русия и Путин , за което никой не ни вярва в ЕС, както за за гласувалите срещу България в Европарламента Радан и Йончева!

Г-жа Лъжа обвинява другите в лъжа.

ли голями се чувствате като триете мнения и оставяте само троловете.

Млъкни ма! Ако не ти харесва в Шенген си заминавай за Донбас… там Путягата е създал земния рай за такива като вас, продажници жалки

Това г-жа Лъжа не го ли измисли един дето два пъти е осъждан за лъжа и дори покойния адв. Марковски не можа да го отърве?

Плъхът каза, че няма такова нещо. Дебелият ще ги издържа, кокорчо и парапетката ще ги обслужват. Вече е подписано. Проблемът е друг - няма реално измерим критерий кога сме се справили за да може Австрия да каже ДА, а всичко е субективно и на нея може нови 10 години да не и хареса как сме се справили и през това време да ни напълнят с авганци... Много, много слабо правителство! А ЩОМ ГАБРИЕЛ СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА РЕШЕНИЕ ТЯ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НОВИЯ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ НИТО И МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.

лесно почнаха да се неглижират решенията на парламента. Простотията с Кирчо умния повлече крак и тихом мълком се започна решения на министерски съвет да обезсмислят решенията на народното събрание. Много лекичко почнаха да ни пробват дали не е възможно само правителствените решения да са важни.

Тази от свиня започна да прилича нерез.

Госпожа Нинова как има очи да се обажда по какъвто и да било повод? Вместо да си мълчи и да се срамува в ъгъла, че на следващите избори ще изкара БСП от парламента, тя акъл дава...

Ами просто Изобщо не ги пускайте в България- бежанците и така няма да ви ги връщат....Но Нали каналджиите и политиците правят пари - и те са хора...

квато и да е Нинова, не че съм и фен, даже напротив..ама айде си концентрирай мозъчнаъа дейност връз проблема, който тя обявява. Никак не е безобиден ако не забелязваш, седнал да обяснява кой как да се срамува. Кирчо трябва да не излиза от ъгъла зарад оня запис, за Лена хиена да не говорим.

изобщо не иде реч за това кой как ни вярва бре малоумнико. Имаме безлична сган на власт и хиените на запад се възползват на макс.

не мой се конкурира със свинкята Шиши.

Всичките фейк орки ще ти ги пращаме директно у личния ти двор.

Недопустимо е лица в политиката да лъжат. Там думите трябва да имат значение, а не всеки безпардонно да лъже, все е дно е на пазара. Крайно време е да се въведе смъртна присъда за такива изроди. Като си сътворил нещо поне имай достойнството да излезеш пред народа и да го обявиш, а не да лъжеш, все едно сте с киро на калъп. Затова за такива трябва да има разстрел. За по-бързо.

Абе подозирах, че Путин ще да е пак виновния, ама чаках великия мислител да се произнесе, че да не се изложа.

А ти що не скочиш от високо бе идиот.

баницата и питките???? Цялата държава се друса от липса на информация , а ти си траеш и чакаш да ни лъжат на max и правителство и разни техни ПР-ри. Как ви дава сърце да "ваканцувате" всички вие 240 депутати,докато хората се тревожат и не знаят на кой да вярват. Срамно е бе....за всички партийни лидери се отнася.То нищо не остава скрито накрая....остава само омерзението.

не само, че ще връщат бежанците, но и скоро няма да ни пуснат в сухопътния шенген, за да са сигурни, че ще останат тук...

Разбира се, няма проблем! Веднага, на момента! Само да се сетя коя беше тази...

Каквото - такова. Сглобката предава и продава Бг всеки ден. Ето ротационното семейство си купи с тези $ - апартамент за 3 млн

Споразуметието с Австрия е ДОГОВОРЕНО и ПОДПИСАНО от Марийка Неделчева; А Д-р Бойчо я СЪВЕТВАЛ. ... ОСТАВКА, продажници!

ТАЯ НАЙ-ПОСЛЕ СЪБУДИ ЛИ СЕ! КЪДЕ БЕШЕ ДО СЕГА? ПАРТИЗАНКА В ГОРАТА ЛИ БЕШЕ, ЧЕ 2 СЕДМИЦИ СЛЕД КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е СТАНАЛО СЕ ОБАЖДА? ЗА КАКВО СЕГА ЩЕ ВИКА ДЕНКОВ И ГАБРИЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ ЛИ? СТИГА ВЕЧЕ С НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ! ЛИДЕРИТЕ НА СГЛОБКАТА, ПЛЮС М.ГАБРИЕЛ, ДЕНКОВ И ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ СА ЗА ЗАТВОРА, ДРУГО ТЪЛКУВАНЕ НЯМА! КОЙ ИМ ПОЗВОЛИ НА ТЕЗИ ДА ВЗЕМАТ ТАКОВА РЕШЕНИЕ, БЕЗ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО НАРОДА И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОЙ? ТОЗИ НАРОД ЗА КАКВО Е, А? А СТИГА СЪС СЕЛСКИ НОМЕРА!

Сега българчета денковчета и герберчета какво предпочитате: 20 хиляди афганистански муджахидини и сирийци от Хизбула или ненавистната вам Корнелия? Или да чакате половин час на летището, където така и така ще трябва да минете граничен и митнически контрол или да делите ежедневието си с въшливите афгани и пущуни? Толкова безнадеждно пропаднала нация и правителство Б-я никога не е преживявала! Срам и позор за Б-я, ако приеме наглите и безочливи "предложния" на еснафите и боквурст-бюргерското правителство на Аустрич!

май Нинова е най-адекватна. Всичко това е капан за България и превръщането ни на държава-концлагер, бежански лагер. Всичко е хитро замислено. Напълват ни с бежанците, които искат да разкарат от тях. Но съвсем хитро не ни отварят шенген по суша, а само по въздух и море. Защото по тези канали бежанците няма да се върнат обратно. Те ще пътуват по суша, а точно тази врата е затворена. За да останат в България. Тези, които са подписали тази глупост е трудно да се нарекат българи. Продажници или безгранично глупави. И да се нарича това някакво велико постижение, това нямам думи. Полза за България и българския бизнес е никаква. А за шенген по суша, това няма да се случи, защото противоречи на логиката на капана, в който са ни вкарали. Единственото измъкване е, да не се залавят и да не се правят регистрации на промъкнали се емигранти. И точно за да предотвратят това, искат своите хора от Фронтекс. Които доказано вършат две неща - първо да гледат, всички емигранти да бъдат регистрирани в България. И второ е да следят, задължително да бъдат пропускани, колкото се може повече. Точно по тази схема беше съсипана Германия. Сега се активизират съсипят и нас. Благодарение на "политиците". Все повече се убеждавам, че понятието Народен съд е нещо много добро.

Тия малоумници дупедавски, пак размениха кон за кокошка! Че и в гърдите се тупат....

Съд за сапунения плъх,изгонване вън от територията ни на гъскоподобната некадърница Габриел.Национални предатели.Няма ли кой да заведе едно дело срещу Австрия и седно дело срещу Холандия.Няма ло кой да конфискува имотите на Била и Омв?

ЕС е мръсна ционистка кочина.

тоя севернокореец на снимката ли точно ще бори емиграцията

ДА ТАКА Е, ТОВА КОЕТО ПИШЕ Е ВЯРНО, НО НЕ Е ПРАВА, ЗАЩОТО КАТО ПАРТИЗАНИН СЕ ПОКРИ И СЕ ПОКАЗА 2 СЕДМИЦИ, СЛЕД КАТО ДЕНКОВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕДАТЕЛСТВОТО- ЗАЩО? ЩЯХ ДА Я НАРЕКА АДЕКВАТНА, АКО ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ИЗЛЯЗЛА В МЕДИИТЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА НА ХОРАТА, А ТЯ НА 100% Я Е ЗНАЕЛА КАКВО ЩЕ СТАНЕ В АВСТРИЯ И ДА ПОВЕДЕ НАРОДА СРЕЩУ ПРЕ..СТЪП..НИЦИТЕ, А ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ДЕМАГОГИЯ. НЕЙНОТО СЕГА ГО НАРИЧАМ СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА.

Хем " безусловно" ни приемат в ШЕНГЕНЯ по въздух и вода,ама ...в АНЕКСА пишело..при 5 условия!?!? А кадемиче Мрънколай ни избудалка за пореден път....

Сглобката на САЩ лъжели,крадяли и предавали България!? А нещо ново да ни кажат?

А ти що хе го последваш...

Виж ти? Сглобката едно подписва от наше име, а по медиите лъжат като мангали.

Какво ще слушаш ма пача? България е в Шенген, а скоро и в Еврозоната, ТОЧКА!

Тази се натиска към Евразийския съюз под патронажа на Путин,но еврата и доларите са жизненовани за тази партия!

Тая Лилипутинска изтривалка не спря да манипулира и да брищи лъжи ! Патологична лъжкиня, която плаче за затвор!!

в НС...значи Нинова има документа и лошо им се пише..... В Дневник даже е описано какво разказва Нинова за подобна разправия с Боко преди и как се е стигнало до решение на НС , което е със сила на закон. Н Пик пък има видео с Тошко и Слави относто броя на мигрантите и пак за подписания втори документ-анекс.

брънтия се взема много на сериозно :))) Някак си не и приляга с един файтон депутати .

Да разбирам ли, че Биволицата иска в Шенген?:))))) Или е русофил:)))) Тежка е съдбата на българските псевдорусофили:))))))

не се сетих, че Шенген по суша ще връща мигранти,...сега-вече НЕ... Тези пришълци ще останат тук за винаги...в бройка, която Австрия прецени...и в националности-вече преценени от Австрия-Сирийци и Афганци....най-проблемните..създаващи куп неприятности /меко казано/....

Съвсем вярно е което пишеш. Не е трябвало да се крие. Ако правилно разбрах, чакала да излязат официални документи. Независимо от това, трябвало е да се предупреждават хората каква гадост извършват с България. За да се предизвика реакция. Която едва ли щеше да спре лудите. Адекватност, по-скоро за оценката й, сравнено с останалите измислени политици. А не въобще. Мисля, че и Костадинов нещо по въпроса подобно беше казал. Това за политиците. Иначе други хора предупреждаваха за този капан. А мълчанието може да се брои и за съучастие и дребни игри, които са неуместни в случая.

Пеевски беше ПРОТИВ въздушен Шенген с/у мигранти... Каза го категорично... Все едно-явно ни гласят за бежанския лагер на Европа...

също потвърждава за договорката на всичките 5 точки, ВКЛЮЧИТНЕЛНО И ЗА БЕЖАНЦИТЕ.... Пише изрично, че сме се съгласили на всичките предложения от австрийска страна... А Нинова правилно прочете самото ПРИЛОЖЕНИЕ към ДОГОВОРА което е негова неотменна част... Изобщо...лошо Седларов...лошо...

постъпва най-адекватно...Просто прочита приложението към договора... Така се прави от юрист...

Комунистите последните 20г работят за съюзо който е комунистически (като старио) Предател винаги е предател....

Питам съвсем учтиво, и някой запознат да ме светне! Беженец е преминал през България, Австрия и е отседнал за постоянно в Германия, Франция или Холандия! Те не го искат! Връщат го в Австрия! Длъжни ли сме да го приберем и него обратно!

ВСИЧКИ имигранти в ЦЕЛИЯ ЕС, преминали през България, трябва ДА СЕ ВЪРНАТ обратно в България. Особено СИРИЙЦИТЕ и АФГАНИСТАНЦИТЕ. Това СЕ Е ДОГОВОРИЛА ВЪЗДУШНАТА Марийка.

Коментари - БСП иска изслушване на Денков и Габриел в НС за Шенген и споразумението за мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари - БСП иска изслушване на Денков и Габриел в НС за Шенген и споразумението за мигрантите | Днес.dir.bg

Коментари

Доста глупава дама.

Поредният фейк, който се подема от БСП. Една лъжа ако се повтори 100 пъти става истина!? Поредното губене на време в Народното събрание....

За Шенген се сърди само на себечси , Радев и Копейкин заради защитата на Русия и Путин , за което никой не ни вярва в ЕС, както за за гласувалите срещу България в Европарламента Радан и Йончева!

Г-жа Лъжа обвинява другите в лъжа.

ли голями се чувствате като триете мнения и оставяте само троловете.

Млъкни ма! Ако не ти харесва в Шенген си заминавай за Донбас… там Путягата е създал земния рай за такива като вас, продажници жалки

Това г-жа Лъжа не го ли измисли един дето два пъти е осъждан за лъжа и дори покойния адв. Марковски не можа да го отърве?

Плъхът каза, че няма такова нещо. Дебелият ще ги издържа, кокорчо и парапетката ще ги обслужват. Вече е подписано. Проблемът е друг - няма реално измерим критерий кога сме се справили за да може Австрия да каже ДА, а всичко е субективно и на нея може нови 10 години да не и хареса как сме се справили и през това време да ни напълнят с авганци... Много, много слабо правителство! А ЩОМ ГАБРИЕЛ СЕ ГОРДЕЕ С ТОВА РЕШЕНИЕ ТЯ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е НОВИЯ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ НИТО И МИНИСТЪР НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.

лесно почнаха да се неглижират решенията на парламента. Простотията с Кирчо умния повлече крак и тихом мълком се започна решения на министерски съвет да обезсмислят решенията на народното събрание. Много лекичко почнаха да ни пробват дали не е възможно само правителствените решения да са важни.

Тази от свиня започна да прилича нерез.

Госпожа Нинова как има очи да се обажда по какъвто и да било повод? Вместо да си мълчи и да се срамува в ъгъла, че на следващите избори ще изкара БСП от парламента, тя акъл дава...

Ами просто Изобщо не ги пускайте в България- бежанците и така няма да ви ги връщат....Но Нали каналджиите и политиците правят пари - и те са хора...

квато и да е Нинова, не че съм и фен, даже напротив..ама айде си концентрирай мозъчнаъа дейност връз проблема, който тя обявява. Никак не е безобиден ако не забелязваш, седнал да обяснява кой как да се срамува. Кирчо трябва да не излиза от ъгъла зарад оня запис, за Лена хиена да не говорим.

изобщо не иде реч за това кой как ни вярва бре малоумнико. Имаме безлична сган на власт и хиените на запад се възползват на макс.

не мой се конкурира със свинкята Шиши.

Всичките фейк орки ще ти ги пращаме директно у личния ти двор.

Недопустимо е лица в политиката да лъжат. Там думите трябва да имат значение, а не всеки безпардонно да лъже, все е дно е на пазара. Крайно време е да се въведе смъртна присъда за такива изроди. Като си сътворил нещо поне имай достойнството да излезеш пред народа и да го обявиш, а не да лъжеш, все едно сте с киро на калъп. Затова за такива трябва да има разстрел. За по-бързо.

Абе подозирах, че Путин ще да е пак виновния, ама чаках великия мислител да се произнесе, че да не се изложа.

А ти що не скочиш от високо бе идиот.

баницата и питките???? Цялата държава се друса от липса на информация , а ти си траеш и чакаш да ни лъжат на max и правителство и разни техни ПР-ри. Как ви дава сърце да "ваканцувате" всички вие 240 депутати,докато хората се тревожат и не знаят на кой да вярват. Срамно е бе....за всички партийни лидери се отнася.То нищо не остава скрито накрая....остава само омерзението.

не само, че ще връщат бежанците, но и скоро няма да ни пуснат в сухопътния шенген, за да са сигурни, че ще останат тук...

Разбира се, няма проблем! Веднага, на момента! Само да се сетя коя беше тази...

Каквото - такова. Сглобката предава и продава Бг всеки ден. Ето ротационното семейство си купи с тези $ - апартамент за 3 млн

Споразуметието с Австрия е ДОГОВОРЕНО и ПОДПИСАНО от Марийка Неделчева; А Д-р Бойчо я СЪВЕТВАЛ. ... ОСТАВКА, продажници!

ТАЯ НАЙ-ПОСЛЕ СЪБУДИ ЛИ СЕ! КЪДЕ БЕШЕ ДО СЕГА? ПАРТИЗАНКА В ГОРАТА ЛИ БЕШЕ, ЧЕ 2 СЕДМИЦИ СЛЕД КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е СТАНАЛО СЕ ОБАЖДА? ЗА КАКВО СЕГА ЩЕ ВИКА ДЕНКОВ И ГАБРИЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ ЛИ? СТИГА ВЕЧЕ С НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ! ЛИДЕРИТЕ НА СГЛОБКАТА, ПЛЮС М.ГАБРИЕЛ, ДЕНКОВ И ДЕБЕЛЯН ПЕЕВСКИ СА ЗА ЗАТВОРА, ДРУГО ТЪЛКУВАНЕ НЯМА! КОЙ ИМ ПОЗВОЛИ НА ТЕЗИ ДА ВЗЕМАТ ТАКОВА РЕШЕНИЕ, БЕЗ ДА СЕ ДОПИТАТ ДО НАРОДА И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОЙ? ТОЗИ НАРОД ЗА КАКВО Е, А? А СТИГА СЪС СЕЛСКИ НОМЕРА!

Сега българчета денковчета и герберчета какво предпочитате: 20 хиляди афганистански муджахидини и сирийци от Хизбула или ненавистната вам Корнелия? Или да чакате половин час на летището, където така и така ще трябва да минете граничен и митнически контрол или да делите ежедневието си с въшливите афгани и пущуни? Толкова безнадеждно пропаднала нация и правителство Б-я никога не е преживявала! Срам и позор за Б-я, ако приеме наглите и безочливи "предложния" на еснафите и боквурст-бюргерското правителство на Аустрич!

май Нинова е най-адекватна. Всичко това е капан за България и превръщането ни на държава-концлагер, бежански лагер. Всичко е хитро замислено. Напълват ни с бежанците, които искат да разкарат от тях. Но съвсем хитро не ни отварят шенген по суша, а само по въздух и море. Защото по тези канали бежанците няма да се върнат обратно. Те ще пътуват по суша, а точно тази врата е затворена. За да останат в България. Тези, които са подписали тази глупост е трудно да се нарекат българи. Продажници или безгранично глупави. И да се нарича това някакво велико постижение, това нямам думи. Полза за България и българския бизнес е никаква. А за шенген по суша, това няма да се случи, защото противоречи на логиката на капана, в който са ни вкарали. Единственото измъкване е, да не се залавят и да не се правят регистрации на промъкнали се емигранти. И точно за да предотвратят това, искат своите хора от Фронтекс. Които доказано вършат две неща - първо да гледат, всички емигранти да бъдат регистрирани в България. И второ е да следят, задължително да бъдат пропускани, колкото се може повече. Точно по тази схема беше съсипана Германия. Сега се активизират съсипят и нас. Благодарение на "политиците". Все повече се убеждавам, че понятието Народен съд е нещо много добро.

Тия малоумници дупедавски, пак размениха кон за кокошка! Че и в гърдите се тупат....

Съд за сапунения плъх,изгонване вън от територията ни на гъскоподобната некадърница Габриел.Национални предатели.Няма ли кой да заведе едно дело срещу Австрия и седно дело срещу Холандия.Няма ло кой да конфискува имотите на Била и Омв?

ЕС е мръсна ционистка кочина.

тоя севернокореец на снимката ли точно ще бори емиграцията

ДА ТАКА Е, ТОВА КОЕТО ПИШЕ Е ВЯРНО, НО НЕ Е ПРАВА, ЗАЩОТО КАТО ПАРТИЗАНИН СЕ ПОКРИ И СЕ ПОКАЗА 2 СЕДМИЦИ, СЛЕД КАТО ДЕНКОВ Е ИЗВЪРШИЛ ПРЕДАТЕЛСТВОТО- ЗАЩО? ЩЯХ ДА Я НАРЕКА АДЕКВАТНА, АКО ПРЕДИ ТОВА БЕШЕ ИЗЛЯЗЛА В МЕДИИТЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА НА ХОРАТА, А ТЯ НА 100% Я Е ЗНАЕЛА КАКВО ЩЕ СТАНЕ В АВСТРИЯ И ДА ПОВЕДЕ НАРОДА СРЕЩУ ПРЕ..СТЪП..НИЦИТЕ, А ТОВА КОЕТО ПРАВИ Е ДЕМАГОГИЯ. НЕЙНОТО СЕГА ГО НАРИЧАМ СЕЛСКА ВЕЧЕРИНКА.

Хем " безусловно" ни приемат в ШЕНГЕНЯ по въздух и вода,ама ...в АНЕКСА пишело..при 5 условия!?!? А кадемиче Мрънколай ни избудалка за пореден път....

Сглобката на САЩ лъжели,крадяли и предавали България!? А нещо ново да ни кажат?

А ти що хе го последваш...

Виж ти? Сглобката едно подписва от наше име, а по медиите лъжат като мангали.

Какво ще слушаш ма пача? България е в Шенген, а скоро и в Еврозоната, ТОЧКА!

Тази се натиска към Евразийския съюз под патронажа на Путин,но еврата и доларите са жизненовани за тази партия!

Тая Лилипутинска изтривалка не спря да манипулира и да брищи лъжи ! Патологична лъжкиня, която плаче за затвор!!

в НС...значи Нинова има документа и лошо им се пише..... В Дневник даже е описано какво разказва Нинова за подобна разправия с Боко преди и как се е стигнало до решение на НС , което е със сила на закон. Н Пик пък има видео с Тошко и Слави относто броя на мигрантите и пак за подписания втори документ-анекс.

брънтия се взема много на сериозно :))) Някак си не и приляга с един файтон депутати .

Да разбирам ли, че Биволицата иска в Шенген?:))))) Или е русофил:)))) Тежка е съдбата на българските псевдорусофили:))))))

не се сетих, че Шенген по суша ще връща мигранти,...сега-вече НЕ... Тези пришълци ще останат тук за винаги...в бройка, която Австрия прецени...и в националности-вече преценени от Австрия-Сирийци и Афганци....най-проблемните..създаващи куп неприятности /меко казано/....

Съвсем вярно е което пишеш. Не е трябвало да се крие. Ако правилно разбрах, чакала да излязат официални документи. Независимо от това, трябвало е да се предупреждават хората каква гадост извършват с България. За да се предизвика реакция. Която едва ли щеше да спре лудите. Адекватност, по-скоро за оценката й, сравнено с останалите измислени политици. А не въобще. Мисля, че и Костадинов нещо по въпроса подобно беше казал. Това за политиците. Иначе други хора предупреждаваха за този капан. А мълчанието може да се брои и за съучастие и дребни игри, които са неуместни в случая.

Пеевски беше ПРОТИВ въздушен Шенген с/у мигранти... Каза го категорично... Все едно-явно ни гласят за бежанския лагер на Европа...

също потвърждава за договорката на всичките 5 точки, ВКЛЮЧИТНЕЛНО И ЗА БЕЖАНЦИТЕ.... Пише изрично, че сме се съгласили на всичките предложения от австрийска страна... А Нинова правилно прочете самото ПРИЛОЖЕНИЕ към ДОГОВОРА което е негова неотменна част... Изобщо...лошо Седларов...лошо...

постъпва най-адекватно...Просто прочита приложението към договора... Така се прави от юрист...

Комунистите последните 20г работят за съюзо който е комунистически (като старио) Предател винаги е предател....

Питам съвсем учтиво, и някой запознат да ме светне! Беженец е преминал през България, Австрия и е отседнал за постоянно в Германия, Франция или Холандия! Те не го искат! Връщат го в Австрия! Длъжни ли сме да го приберем и него обратно!

ВСИЧКИ имигранти в ЦЕЛИЯ ЕС, преминали през България, трябва ДА СЕ ВЪРНАТ обратно в България. Особено СИРИЙЦИТЕ и АФГАНИСТАНЦИТЕ. Това СЕ Е ДОГОВОРИЛА ВЪЗДУШНАТА Марийка.