БСП и "Възраждане" на крачка от бой в спор кой повече брани въглищните централи

Драгомир Стойнев припомни на "новоизлюпените партии", че решение на НС за тяхното съхранение има още от 2020

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП и Възраждане се замерят с брикети.

Ако беше спор кой защитава по-добре руските интереси-бсп и възраждане сигурно направо щяха да се стрелят.

Да обесим Киро простото преди да е затворил ТЕЦ-те.

Своих не бросаем !

Докато двама се карат, Простите Предатели затварят българската енергетика.

_stankow

Пушилка. Как се карали в опозицията. В това време управляващите продават националните интереси.

Ама кои са точно управляващите в момента? И освен това-съжалявам ама руска подлога като вас да говори за национални интереси е някакво противоречие. Защото точно вие се скъсате да защитавате руските интереси.

Ако не сте проумели че ония 240 в НС се разпореждат какво да прави служебния кабинет, няма как да ви се помогне и да го проумеете, след като при всяко писание всеки е ''руска подлога'' понеже реалността няма връзка с главата ви.

централите от Маришкия басейн го заменяш с центраките на Ковашки Заменяш Ковашки с БКП заменяш БКП с Русия и нещата си идват на мясото Образно казано двете курвета са се скарали и късали екстеншъни зор коя да налапа на деда че да има за нови екстеншъни :):):)

Третата курва майка ти ли е?

Ама не разваляйте убавия бой с поредния спор и празно дърдорене!

Възраждане Клоуни !

Искаме кръв, като ще им плащаме цирка, поне да си струва

Бийте се, избийте се Не банани в пижами, а маймуни в костюми

Защо на Възраждане им викат Малкия Герб?

вика? Дебилните евроатлантически хомопитеци ли?

Да ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ!!!

"новоизлюпената" партия Възраждане има повече депутати и гласове от Бекапето - и комунягите са бесни от това. Поклон пред Цончо Ганев. Сто тояги на голо за Стойнев и Гьоков! КАЗАХ!!!

Как е Промяната? Богатеете ли? Дебелеете?

А до какъв бой само, ще се стигне при въпрос: Кой обича повече Путин?

!

А Кирчо и Ококорчо карат колело.....

Ами то плямпащия им цирк вече досажда и е време за кютеци малко да разнообразят престоя си срещу големи заплати там.

Пу да му се не види изтървахме сеира!

БСП заслужават само бой на улицата и плюене.

Съзтезание между руска болонка и руски пинчер кой е по вярно куче/кучка на Путин

Едните се сърдят на другите, че са им взели червените бабички.

Мама продажна

Войни

БСП - лицемери долни. Цащитаваха глупостите накокорчо за някакви батерии в Мариците. Ай сиктир.

Тия се борят кой е по-популулист и руски слуга.BTW бсп-то забрави, че герб пое ангажимент отдавана да затвори въглищните централи, а те подкрепяха герб.

руснаците се чудят откъде да намерят гуменетки за войниците си в Украина и техните слуги тука се бият за копейки... САЩ изстреля най-новата си и модерна ракета успешно...

Руските въшки ще се избият за гласовете но русоробите...

Не можах много да те разбера. Работниците в ТЕЦ-овете и моньорите ли са русоробите според теб?

В България има не по-вече от 2,5 милиона платежоспособни българи. Сериозно ли си мислите, че на някой му пука за вас?

Малко ли е 2.5 милиона?

Само Истанбул е 16 милиона

Какво искаш да кажеш с това, че Истанбул е 16 милиона? Следуш ли си дори собствената мисъл?

Ако ти се чувстваш нищожество и не ти пука, си е твое лично извращение!

Истанбул щом е 16 млн считай колко ток им трябва, колко храна, колко вода. И колко трудно ще става тепърва да се живее там.

Копейкаджиите ще се избият, кой да заслужи повече от отънелия бюджет на матушката им за иностранни национални предатели. А после нека ми обясняват, как санкциите не работят... :)

Да бяха се изтрепали, тези тъпанари...Въглищните централи са на умирачка..И не трябва да се бранят, ама да се мисли какво да се прави Тъпи к)пелдаци....После пак ще сме последни

Орс ли си, йорс ли си, не те знам, ама ти личи, че хал-хабер си нямаш от проблема. Разрушаването на електроенергийната система на България, (която към този момент е изключително балансирана и много умно изградена), чрез закриване/ограничаване на БАЗОВИ мощности, че СРУТИ енергийната независимост на България. И такива като теб след това първи ще ревнат като разберат как ще им се промени живота, но....за съжаление такива хора сте много в държавата ни.

ГЕРБ оставиха почти готов и съгласуван с ЕС план. Пеканов и Киро Рублата, все номинации на Радевq изопачиха плана. Саботажът продължава.

50 (петдесет) % от електроенергията необходима на държавата към момента се произвежда от ТЕЦ с използване на собствените ни въглища. При спирането им спираме производствата, за които е необходима електроенергия, защото или ще е недостатъчна или много скъпа, изводите натам си правете сами!

Ами няма да изнасяме толкова много от АЕЦ, а ще го консумираме в страната. Като си произвеждаме сами тока, защо е скъп?

Токът не е скъп. Толкова си е цената. При положение, че турци, гърци, македонци, сърби, румънци го купуват без проблеми на тая цена без проблеми, защо на тебе ти е скъп? Всеки ден АЕЦ изнася ток за 7 милиона лева. Ти предлагаш да се откажем от тези приходи ли? Дай нищо да не изнасяме. Много си тъп.

С триходите от тока, който АЕЦ изнася се субсидира тока за бита.

При работещи 2 блока АЕЦ покрива едва 20-30% процента от необходимата енергия, при настоящото минимално производство, а и тези два блока ще бъдат спрени до 2030 - 2035! Купувайте свещи и печки на дърва!

Това е бой в спор за това кой е по-прост!

Защо никога панели и перки няма да изместят Тец Вец и Аец ли ами защото произвеждат мизерно количество електроанергия

Вода газим, жадни ходим! Ток бол, въглища бол и от години се мъчат да ни докажат, че сме енергийно бедни. А забравих, че вече не са наши!

Един вдигна юмруче и каза, че сте бедни и гладни, и само той може да ви оправи. Е, оправи ви.

НС = кендзеф

Нека се бият тези две партии. Мърши и боклуци гласуват за тях

Да си избере някой от тези за съперник догодина

от БСП са си за Бой!

ОНИЯ ОТ " ОТРЯЗВАНЕ " , СЪЩО !

Превръща се в тенденция Цончо Ганев да става обект на ''bullying'' от по-буйни колеги депутати в българския парламент. Да защитим Цончо.

Я троловете да гласуват на въпроса "Кой обича повече Русия": Израждане: + БСП: -

Възраждане обичат само и единствено България. Те са приятели със всички страни, без САЩ. А ти си трол на Демократична Украйна

За това разнасят руски знамена по митингите си. Ти да видиш!

САЩ са столицата на приятелските страни, а Русия на вражеските.

из РАЖДАНЕ + бъсъПъ = МОСКВА 666 В ПЪКЪЛА !

Това е от решения на ЕС, като за свободна търговия на тока, дето още краят на 2021г. литнаха цените тук. После например в Германия зелените докараха да са на въглища и да обсъждат шистов газ. В Нидерландия от вадене на такъв се оплаквали от земетресения и разрушения. Освен другото замърсяване. Това зелените са много вредни за околната среда. ;)

Герб-радикали /Израждане/ срещу БСП. Не могат да се разберат, кой по-голям популист и кой обича повече Русия! И то на трибуната на Българския Парламент!

Па костя копейкин го избило на популизъм без даже да провери за какво иде реч ? Па после що все го шамарят :)))

Целта на големите държави, които са и основни замъсители, е да си унищожим енергетиката, за да бъдем максимално зависими и послушни.

абе бийте се.. няма проблеми.. .основните неща, които "българският" парлама трябваше да свърши ги свърши още преди да започне дори - пари за укропитека, пари за хамериканския военопромишлен комплекс, унищожаване на лева, лаене против Русия... и тн. .. тука вече смех в залата

А германия Китай Индия Австралия Нова Зеландия и Сящ кога ще се откажат от ваглащните сентрали

между два и четири след обеда.

Възраждане може да има много трески за дялкане. И при все това си остава единствената партия , в която нормалните ценности, родолюбието, разумът, човечността не са обект на предефиниране. И в другите партии има читави хора. Но единици, подходящи за експертиза в конкретни области и пропускащи фундаменталните човешки добродетели, които за съжаление вече са обект на разклащане. Въглищните централи и бъдещето им са изключително важен стопански въпрос. Но освен от бюрократични експерти той следва да се реши от родолюбиви и трезво мислещи българи. Тъжно е, че разделението между Възраждане и БСП (плюс всички останали партии) не е само според партийни идеологии, а човешки ценности.

Един читав от Възраждане

Цончо Ганев, Николай Дренчев, Ангел Георгиев. Да продължавам ли?

Опитай се да разговаряш с който и да е от тях. Отиди в централата им за града ти. В София ако си отиди на паркинга ако щеш пред НС. Виж облика, вникни в съдържанието. Виж кой говори с най-малко клишета, шаблони и лозунги. И ще разбереш кой е читав и кой не. И къде има най- много хора, а не партийни роботи.

Как е Промяната? Кефи ли ви новото нормално? Няма "не искам"! Сами си го избрахте....

Други въпроси имаш ли, гербав слуга?