Цветанов: По-добре държавата да плаща на депутатите

По-добре е депутатът да получава заплата от българската държава, отколкото да го направиш хрантутник на някой холдинг или определени икономически кръгове.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, Цецоу ! Защо натопи тъщата ?

без да иска с голямата си глава и малкото си акъл е казал истината за дупетатите ни независимо от боята и религията си,ама то от ченге какво да очакваш

Точно пък ти не се обаждай, бе!Какво стана с проверката на доходите на тъщата, там прожекторите изгоряха ли?

г-н гьобелс,време е да минете на заплати от 200 лв.и без това не разчитате на тях ,а от кражбите,крадете та се късате, и от къде на къде народа да ви издържа тъпите партии,членския внос ви стига

Та нима, сега депутатите, не са на заплата, към различни холдинги и разни мафиотски структури!!! Айде, нема нужда!

Цветанов не се правете на справедлив, щом не си плащате осигуровките . Защо всички и най- ниските заплати плащат а вие големците депутати не .Оядохте се брей , оядохте се , това ГЕРБ това БСП всички яко ядете .

Всичко опира до морала не до размера на заплатата.Ако е алчен за пари не за правда ще цоцка от където може.Моля да приемете моето предложение и отсега нататък лидера на герп да го наричаме Цоцко

всъщност данъкоплатците ви плащат заплатите,субсидиите и другите облаги. И не е лошо да я определят....

Бате, нема пари и работа, затова крадеме...

Ето ти си втория след гърнев напълно безполезен ,даже вреден за хората.От240 на първа време махамевас двамата напълно безполезни и много вредни за Държавата и народа. Що пари потроши само до Америка по екскурзии и къде ли не.Държавата беше осъдена заради тебе в Страстбург,за това пак ние платихме. Не към холдиник ще ви зачислим ,ами към бай ставри.За там сте. Ти ще свалиш ГЕРБ от власт с алчността си и нахалството си. Толкова си противен ,че повече от тава не може.

Г-н Цветанов , ясно се вижда че всички депутати са изпратени от ХОЛДИНГИ , затова и постоянно лобира за законите . Какво каза Доган : В НС , обръчи от фирми , свърталище на фирми ! Кой ви подари 6-те апартамента? --ДПС , нали ? Е, кой плаща на депутатите , и държавата , и още повече -- холдингите . Защо мислите , че ядем доматите с колците ?

Защото те сега не са. Цецо, защо се правите на много умни. Всичко е толкова прозеачно. И корупция няма. Нали казахте че е вестникарско внушение. А онази кметица с 75К евро било мираж. Ще повърнем вече от вас. И още от сутринта.

Направете я 1000 лева и тогава да видим какви хора ще се юрнат да стават депутати.Ще се намерят хора идеалисти които да работят за нарота не за чорбаджии.

Другарю Цветанов. Депутатите и преди и сега са хрантутеници на холдингите, а ти си сред най-големите. Какво се перчиш като циганин пред Айше. Сниши се като Боби и си трай, че метлата е близо!

В НС , ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ! /А. Доган/. С това , уважаеми Цветане се изчерпва всичко казано от вас .

Kenn1111

Тия яко нагли гербаджии.Трябва да се почне първо с намаляване броя на депутатите с най малко 50%!С това съкращение ще се спестят милиони като се има предвид че и всеки депутат има и антураж към него който също лапа пари.И второ субсидиите за партии трябва да са нормални както са повечето европейски страни защото у нас те са 5 до 10 пъти по високи!Същото трябва да се направи и по общините и техните съвети дето куцо и сакато лапа пари!Не стига че сме на опашката по жизнен стандарт на Европа ама и харчим като за световно за тия търтеи.

Оххх, недей;))) Абе, Цецоууу, ами те и сега са "хрантутници на холдинги и икономически кръгове" и това е очевАдно - достатъчно е да следиш гласуванията по един или друг закон! Т.е., Цвъчко, любимите на цял народ депутати сега са на двойна хранилка - един път щедро заплатени от народа, че да му гласуват закони (демократични и справедливи?); и втори път - на взятки от икономическите кръгове - и там за същото им плащат - да им гласуват закони (хубави и удобни );) Защото това прави в НС еманацията на нацията - гласува закони - хубави , удобни, каквито си им поръчали;)

п-р-ъ-ц

Прав е Цветанов.Нека държавата да плаща на депутатите, пък другото от холдинги или икономически групировки и кръгове, каквото дойде.

Я кажи сега апартаментите с какво ги купи - на кого си хрантутник?!

Значи според Цветанов с 3 бона+ класове отгоре депутата ще мизерува? Не те ли е срам от пенсионерите и работещите бедни бе Цветанов? Ако дупутата получава пари извън НС, значи престъпва закона и трябва да напусне парламента. Други обяснения са цинични,спрямо доходите на огромни групи от населението. На който не му изнася,да се маха от депутатстването.

Цецо,Явно прожекторите на президента вече ярко са те осветили.Сега се държиш като подгонен заяк осветен от фаровете на автомолил.Чудиш се на къде да свърнеш за да отървеш - на на дясно,ха пак на дясно и хоп, под гумите на президентския автомобил.

Добре бе, Цветанов. Нека държавата да плаща на депутатите, но нека има обвързаност с работата, защото вие изобщо не сте скромни като си определяте парите и привилегиите. Почти 30 години депутатите взимат супер заплати + допълнителни пари за какво ли не, а отгоре на това и привилегиите и кюфтетата почти без пари, а работата им е 90% брак - разграбена държава, неработеща съдебна система, корупция, разбити образование, здравеопазване и социална система и т.н.

Друго е да взепаш и голяма заплата и от някой холдинг.

Борисов също ги определи като хрантутници и нехранимайковци! Тяхната единствена роля е да оправдават едноличната власт на премиера и да си актуализират заплатите!

Илияне, то и сега заплатите им са само за джобни... Те и сега си докарват парите от други места... Така, че и 1000лв. и 5000лв. или без заплати да са - това няма никакво значение.

А сега, де. Че те нашите депутати са хем на заплата от държавата, хем на "хонорарче" я от холдинг, я от посолство. Май е по-добре да си спестим държавния харч.

ако ми е свиня ша го изтумба с вилата

Защо някои хора не могат да проумеят че някой може да прави добро без да очаква материални блага ? Отговора е много прост.Защото такъв винаги търси само изгодата за себе си.

да бе този, ама точно някой холдинг или определени икономически кръгове правят депутати от свинеевски и подобни. те не стават първо депутати и после да си избират в свободен стил, едва ли не... бастун.

Браво цвъки! По добре е да сте хрантутници на Държавата ,нищо че за това плаща бедни и оскотял народ,нали? Той е в множествено число,а иначе кой ще ви плаща на вас за нищо?Кой? Е,по голяма наглост и простащина от това няма никъде. В демократичните общества,хората доказали се стават депутати в полза на народа си ,за неговото благо,а тук томно обратното. Да кажеш ,че нямат,а те вече от имане все по ненаситни стават,живи ще ни лапнат. За тях и за никой друг.БАСТА.

И аз съм за диалог с който и да е , но на края ще стане това което аз искам! Аз казах хау!

Това беше яко.

ама аз не искам да сте хрантутници на моя гръб

Ikoottva

Типично по левичарски. Но Нинова и това не го знае. Вместо да направят така, че доходите на гражданите да бъдат поне средноевропейски, тази шизофренна партия проповядва сиромахомилство. Посланието е: - "Вие близо 90% от населението ще продължите да бъдете най - бедните не само в ЕС но и в цяла Европа, а ние, благодарение на които сте в това положение вече 28г., солидаризирайки се с вас ще си замразим заплатите"

а не към опозицията. Доходите зависят от управляващите. За това няма никакъв морал в това което говори Цветанов!

изказването на Цв. Цветанов повече от ЦИНИЧНО? Замразяването на заплатите на дупетатите, ще е "отдалечаване от евроатлантическите ценности" . В държава с най-мизерни работни заплати и пенсии. Срам и позор за "политическия елит" на България.

Странна логика. Ако не ни плащате колкото искаме ще си взимаме от другаде колкото си искаме. ?!?

Така или иначе сте лобисти и клатикурци, така или иначе сте на хранилка при фирми... Никакви заплати не трябва да получавате, всички крадете за световно... Депутатите да станат 120 и със символични заплати, така поне някакви пари ще спестим, останалото с холдингите няма да спре така или иначе, понеже няма кой да ви прати зад решетките... Иванчева била хваната с най-многото пари ... Ми нормално, то други хванати няма... Предният дето го хванахте хем го оневиниха, хем му платихме... Милиарди изчезнаха, ма там няма никой...

Този наистина е де..л. Друго не може да е.

Оказва се че като взеха власта с Костинбродския преврат именно БСП са отменили мораториума върху дупетатските заплати въведен от ГЕРБ. Изказването оттогава на Михаил Миков ,че този мораториум бил върховен популизъм.