Цветанов: По-добре държавата да плаща на депутатите

По-добре е депутатът да получава заплата от българската държава, отколкото да го направиш хрантутник на някой холдинг или определени икономически кръгове.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: По-добре държавата да плаща на депутатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тази логика излиза, че ако се увеличат заплатите, помощите и даренията на обирджиите, на престъпниците от различен калибър, на групите за отвличания и др. и др.- и навсякаде зацари ред и справедливост- т.е. държавата ще цъфне и ще върже? Тогава няма да има нужда нито от правосъдна система, нито от полиция, нито от министри. И всичко ще бъде О кей. А журналята, какво ще правят тези "разследващи" и нищо не разследвали журналисти? От какво, аджеба, ще си вадят хляба, премиите, командировките?

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. „Политиците“ ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. „Българските политици“ са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи. България бе продадена от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Ние българите не ценим свободата, нито се стремим към нея, ние ценим сигурността, и предпочитаме да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили. Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

"По-добре е депутатът да получава заплата от българската държава, отколкото да го направиш хрантутник на някой холдинг или определени икономически кръгове." А не е ли по-добре да сте на пълна държавна издръжка при Бай Ставри в ЦСЗ.

--Обръчи от фирми! --Лобиране! --Корупция ! --Кражби! ТОВА Е РАБОТАТА НЕ Бг-ДЕПУТАТИТЕ В НС!

Айде бе,много станахте на клона,драги,ще се счупи...най-добре да си ходите -кой от където е,да побачкате малко/истински/то и без друго от вас полза няма ,стига сме ви хрантутили,няма да умрете гладни,що пара откраднахте -има за децата ви,внуците ви и правнуците ви.затуй -омитайте се -и дим да ви няма,хайлязи недни...

Какво мислиш, че могат да работят тия? Напуснат ли парламента умират от глад, като съкратен нападжия. Затова крадат като за последно, без значение колко им плащаме.

След поредното изхвърляне на тоя несмасления от снимката, се чудя кой е по-тъп - Цецо Простия или Боко Тъпото?

хрантутник на някой холдинг или определени икономически кръгове Велика мисъл.Вие гн Цветанов дадохте най точната дефиниция на сегашният Народен представител .Хрантутник Как така.Гласувах за ГЕРБ с надежда за добро и промяна.Не съм бил в НС но съм изненадан.Значи гласувах за рантутници.Боже ,опази. Съжалявам и се извинявам на нещастният народец ,че гласувах за Вас

Бог да ти прости греха да се подведеш на един физкултурник , сержант-шофьор от ДС.

Съм разопарован,хем заплати ,хем хрантутници диктуват нещата,а народа както винаги ,,ПАК ИЗЛЪГАН УВЕЛИЧАВАТ МИНИМАЛНАТА,ЗА ДА СУ УВЕЛИПАТ ТЯХНИТЕ ЗАПЛАТИ,А РОБОВЛАДЕТЕЛИТЕ В ПРОВИНЦИЯТА ДОРИ И НА ПОЛОВИНАТА НЕДАВАТ,НЕМОГЛИ СМЕ ДА СИ ГИ ЗАРАБОТИМЕ ,НЯМАЛО ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.А кой създава условия за добра производителност,,естествено работодателя

Толкова за високия морал на българския дупетат. Ако не му плащаме ни по 4-5 хиляди, ще продаде България и българите и ще стане хрантутник на някой холдинг. Цв. Цв. определено мери със собствения си аршин. В моята фирма не можем да си позволим депутатски заплати. И въпреки всичко хората : 1. Не крадем 2. Не сме хрантутници на конкурентен холдинг 3. Вършим си работата. Толкова ли от 7 000 000 българи не могат да се намерят 240, които да правят горните три неща.

Защо герп използва тролове които денонощно славословят мутрата Борисов све едно е божество.Не са ли това хрантутници ? Влезте в ютуб в канала на Бойко Борисов за да видите за какво става въпрос.Къде отиват партийните субсидии не за такива ли хрантутници. Ето ги най-акгивните гербераски тролове : Осман Мехмедов ,Omikron Omikronov ,David Alfandari ,Сава Радев ,Еди В. ,gtron212 , erny1957 ,Виктория Влайкова, Евробългарин

А на тъст си ли да е хрантутник? Явно не им стигат заплатите, участието в комисии, които се заплащат допълнително, служебните автомобили, евентуално безплатните жилища, командировките, безотчетните представителни, кьорсофрите и хилядите други благинки, че разчитат на тъст и тъща да им купят и подарят по два-три апартамента! Пък и като погледнеш, сега като са добре платени, защо си вземат безплатно тонове суджук и филе Елена?

Цитат от текста : между 50 и 70 сто - 350 лв. К'о???

Не стига , че са ама прекалено много в т.н. "Народно събрание" - 80 са напълно достатъчно, не стига , че нищо полезно не правят, не стига ,че се возят безплатно, не стига, че са алчни и корумпирани, ами на всичкото отгоре НА ТОВА НИЩО НЕ ПРАВЕНЕ вземат големи заплати и ползват 70 дни отпуск.Децата ми напуснаха , това свърталище на МАФИЯТА, наречено БЪЛГАРИЯ, не се издържа вече - и аз на стари години ми иде да го напуска!!!

Моди , имаш една почерпка от мен за доброто име Цецово , направо плача за това , че неволно го накърних.

Във всички случаи са хрантутници!

Всеки един депутат е корумпиран, защото получава дарения от т.н. спонсори. Спонсорите не дават пари, защото споделят политическите възгледи на депутатите, а защото им поръчват да правят закони в полза на "дарителите". Въпроси има ли?

тъй е Цецо , не трябва да е хрантутник у холдинга :))) ... ти речи що го дири кумеца ти в разни обществени поръчки та му излиза името там :))) ... па и зетя на Буда дето дедо му се снима у фейса с унучето на лежанка, що го дири в обществените поръчки на метрото :))) ... само на това речи и млъквам :)))

С тази енергия, с която плюе Президента и БСП / което почти 30 години е виновно за всичките им неуспехи/, може да задейства някой блок от атомната ни електроцентрала. Пак ще разплаче Боко....

Цецо , ама как го виждаш това да ти плащаме заплата да се заяждаш с Президента , защото на мен лично с друго занимание не си ми познат , освен с гепито , ама то е друга тема.

Да започва спорове с Президента, да чете кой какво написал във фейсбук, да плюе ии се заяжда... Никой не спори, че държавата трябва да плаща на депутатите, нали ние - тъпънарите ви избрахме. Спорът е как и колко да ви се плаща.

така или иначе нищо не творят..освен страдания на клетия народ. Да им дадат заплати, колкото е на баба Гинче пенсията...135 лева. Да имат за 1 кофичка мляко и един хляб. Да им е сладко!

Гузен не гонен бяга......

От власт и пари , лесно не се отказват. Сега ще носят вода от девет дерета, ще хвърлят прах в очите на хората и няма да гласуват смяна на формулата за изчислението на заплатите си. Ами нали затова се сбиха седесарите...

На депутатите не стигат 2000 и няколко лева заплата+разни облаги, а на хората стигат 200-300 лева пенсия. Ама бизнесът печели повече от тях? Ами защо да не печели. Тези са много алчни бре! Личи си че работят за пари, а не за благото на държавата. Не че има нещо лошо. Ама 2000 и няколко лева не са малко ори средна заплата 400 и няколко.

Не са 2000, а 3000 лева , освен това са командировъчни, пари за срещи с електората си, служебните коли, задграничните командировки...

Защо не ги слагаш и тях в сметката?

Не, бе, политиците създават партии, защото мислят само за народа и страната си. Друго няма. Аха, точно така е, да... Ако не друго от един цирк наскоро разбрахме, че един нищо и никакъв кмет на район лесно може да се сдобие с половин милион единствено срещу подписа си. А какво остана на един депутат?! А, да...вие чакате единствено на заплата, забравих.

Никой холдинг не дава 70 дни годишна отпуска, 3-дневна работна седмица, служебна кола с шофьор, съдебен имунитет и екскурзии в чужбина.

;)) Да, прав си - тези чудесни услови за труд у НС са от данъкоплатеца, а от холдинга е сухото, екзотичните ваканции, луксозните лимузини "на приятели", скъпите телефони и други натурални благини, за които са се трудили - пак у НС;)) Абе, хубаво е да си на поне два "договора";))

Vinetou

"Той припомни също, че на база депутатските заплати и средна работна заплата се формират и други заплати в държавата - на президента, министрите и техните заместници." Значи, на толупите-управленци. А на обикновените хора, с обикновени професии, които ви хранят, защо не ги формирате и индексирате по същия начин, а? Нали по Конституцията всички сме с равни права? Явно някои са "по-равни" от другите, както беше преди 30 години. Въпросът е "оти ги ручахме тогава жабетата" 30 години?

Белким сега тези от провинцията, без да ги обиждам, разберът как ги лъжат че софиянци вземат големи заплати цитирайки средната за София където е пълно с такива държавни високо заплатени хрантутници дето видители ''помагали'' според цвъки да се вдига ''средната''...Манипулират ви хора всячески и вие продължавате да им се доверявате:((((

Моите 800 лв със тези на Цвъки - близо 4000 лв, средна заплата 2400лв в София.

Министерски съвет ще изплати общо 927 400 лв. обезщетения в изпълнение на 5 решения на Европейския съд по правата на човека.

Добави и тези за кмета на Младост!

Да бе щото и така не цоцате отняколко места! А ще изтървете официалното което не е никак лошо! Взимате заплата без да работите!

Най-добре е да е хрантутник на фирма за недвижими имоти и тя да ти " продава" апартаменти на половин цена!Ако нямаш пари и за тях , " дядото" ще ти даде!Даа , от личния опит на Цветанов!

е голям майтап, щом продължаваме да бистрим това и да подлагаме Конституцията ни на съмнение значи време България да приключи съществунето си! Още по-голям майтап е че ГЕРБ стожелите за ЕВРОПЕЙСКОТО НИ РАЗВИТИЯ НАРУШАВАТ КОСТИТУЦИАТА НИ НЕПРЕКЪСНАТО!

Като че ли сега не сте хрантутници на олигарсите? Поне не грабете пари от бедните!

е нападението! Веднага отклонява вниманието към някой друг. Например да не мислим защо няма да ни приемат в Шенген, какво ще направи Гинка, защо се подиграха с инвалидите, какво става в затворите, с дупките по новите магистрали .......

Гледайте им сеира. Те се възприемат като хрантутници. Моралът може би не им стига да си позволят по-смели мисли. Така излиза, че по подразбиране милите ни депутати НИЩО не правят и няма никаква полза от тях. И остава само да преценим кой да ни ги изхранва, дали държавата, дали холдинг (защото по-долу от холдинг не падат)... жалка картинка!!! И как при това положение те лично ще се МОТИВИРАТ да свършат нещо с ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ? Навремето депутатите са били доказали се с образование, морал и възможности в личен план хора, които без заплащане са работели в името на държавата. Така са давали много силен личен пример. И най-важното - имали са МОТИВ наистина да подобряват ежедневието на българина във всеки един аспект. А сега - ялова работа, обречена, нагла, че и лицемерна!

Да, ама не е така. Заплатите им са твърде високи за това,което работят. Бе то изглежда тоя цветанов изнудва, демек ако не им давате много пари ще обслужват чужди интереси. Тоест изначале народните представители са продажни маргинали и работят за този ,кото плаща "редовно".

значи според Цецо-Лъжецо сега дупетатите убий ги пари от корпорации не взимат. Карат си само на заплатка и друго не поглеждат????

Как си знам какво ще каже този празноглавец - веднага напада - президента, кампанията, плаши хората с холдинги, зависимости.... Ама кажи заслужаваш ли да си богоизбран! Ножицата между бедни и богати се разтваря все повече - не си играй с търпението на хората, бе!

Държавата да плаща на БЕЗДЕЛНИЦИТЕ! Пъпеш, нали бай хой ви нарече безделници? Защо да ви плаща тогава държавата? Отдавна сте втръснали на всички българи! Хайде баста, ВСИЧКИ!

Имаме ли поне един депутат, който да не е "хрантутник на някой холдинг или определени икономически кръгове" ?

хахахахаххаххахаахахха Не бе сега въобще не е така, дори кат минат покрай сграда на холдинг гледат отвратено на другата страна. хахахахахаха

ма ти и другарите ти сега сте и на 2те хранилки, нали съм прав, а?

На колко???! Ти, пък! Как две?! Моля, не подценявай!

ДИР, вие у ред ли сте? Цецо ходеше да протестира в Банско заедно с Цеко Минев. Аз съм бил накърнявал доброто име. Чие добро име, БЕ?

Уффф... маамин сладък! Аз пък рекох, че ще каже нещо за шестте апартамента. Всъщност, колко ли станаха? ПС Апартаментите, де.

Цвъки непрекъснато ни говорите че ''държавата това сме ние хората'' ама защо ли никой не ни пита колко да ви хрантутим, да ви обгрижваме???Много по евтино ще ни излезе да има $ сесии по 20 дена където да се приемат закони от професионалисти отколкот да ви хрантутим и обгрижваме 365 дни..

'$'' да се чете четири:(((

Амммм, ти предлагаш да се върне социалистическия модел :) Ще те анатемоста на мига.

Цвъки запази си опорните точки са следващото бълване.....

"баба ми някога за такива казваше: Когато човек иска да направи нещо, намира начин; когато не иска , търси причини". Та и те от 9 дерета ще донесат причини и нито една смислена.