Татяна Дончева: Улицата ще изгони ГЕРБ с камъни

Управляват ни глупави и престъпни хора. Накрая улицата ще ги гони с камъни. Това ще стане, когато се вземат глупави решения. Този ден ще дойде, коментира за управлението на ГЕРБ Татяна Дончева, член на Националния съвет на БСП и лидер на Инициатива „Движение 21”

Обратно в новината

Коментари - Татяна Дончева: Улицата ще изгони ГЕРБ с камъни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма то ,че са глупаци от 1 класа така е, но БСП ли ще ни оправи. БСП не е алтернатива за БГ, нито ДПС нито никой. Никой не чини от целия парламент освен тук таме някой свестен с акъласи националка.

Дори и капчица истина да има в твърденията на Т. Дончева по отношение на сега управляващите предпочитам дейни правораздаватели (като кмета на село ....., който биеше и респектираше подобаващо разюзданите крадци и който вече НЯКОЛКО мандата е несменяем кмет), ОТКОЛКОТО гнусния серГЕЙ станиШЕФ, който АКО изразяваше настроенията на избирателите ТРЯБВАШЕ да подпише Договора за АЕЦ Белене и то при ЯСНИ ПАРАМЕТРИ ЗА ЦЕНИ!!

Таня става все по - тъжна и скучна. Долюбвана и недолюбвана от свои и чужди ... Тишината и идва в повече...

Странно е как това Същество се появява от време на време и търси ниша да се намести някъде сред другите паразити... Почти като кърлеж, който не знаеш как те е полазил докато си лежал в тревата... И вместо с Първанов да си играят на създаване на "Движения", що не вземат пример от "Немили-недраги" и да забегнат някъде в Браила... Всъщност тук са по-полезни като дървояди в разлагащия се дънер на БСП.

а чалгата си е лично ваше изобретение- всички комунистчета станаха чалгарчета- те са там дето има мамбо-както винаги готови да продадат кожaта на маика си за 2 лева.

Моля моля, не намесвайте изкуството при политиката. Освен това ние чалгарчетата купуваме кожата, а чалгарките я продават.

това няма откаде другаде да го знаеш освен от собствен опит. по добре глупави, отколкото нечестни. а ти по добре се занимаваи с някакви плетки, че нищо от теб не зависи. твоите другари крадат, както са карали и както ще крадат. вие ако имахте малко достоинство да сте се изнесли на северния полюс. комунистическа пасмина. и целия свят завладяхте вече и затова е и тази криза- кадето идете трева не никне.

колкото по-рано, толкова по-добре.

Права или крива, стара или млада, хубава или не, ама 2 дена не млъквате. Радвам се, че никой не каза, че е глупава:))

То един от редовите членове на партията столетница много точно си го е казал.Социализма се разпростра, като спина.От това определение, здраве му каци.

Вас другарко Дончева ви гоним три пъти с камъни, ама не спирате да се натискате. Всеки път катастрофа и след 4 години - пак сте тук и пак активни (е някои са 'пасивни')

А така, видя ли как я заби? Олекна ли ти? :))))

Ми че ела си в шоплуко, шото ша ти намерим работа, нема кой да копа по нивата.

кои я слуша пак тази кокошка,следващите избори ще са катастрофа за бсп,няма кои да ги спаси,друг доган няма да има, а еллектората им се стопява!още в един парламент ще влязат и след това ще са алт завинаги от политиката! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти я слушаш, не само слушаш, но и коментираш!

да, и ще дойде пак И. Павлов и мултигруп и бг. ще се задръсти, още 100г. назад

кукавел, познай от първи път кой е най-видния мултак на Бг в бандитското правителство на баце Тиква? Отговорът е Вежди-то.

ЯВНО СИ Т. ДОНЧЕВА, КОЯТО ЩЕ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВЯТ

по коментари! Ама, че новина. Май че, дежурните разни айкюта, калитковци, дървосекачи и т.п., преекспонираха тази "новина" и наляха вода в мелницата на адвокатката.

Моля Ви, не обиждайте Секача! Считам, че той е един от най-интелигентните коментатори! (сериозно)

Взимам си бележка, ще го чета внимателно.

Секача е пич, ама нищо не му се разбира от коментарите. Това момче няма елементарни граматически, правописни и пунктуационни умения...

Татяно бре - ама ти още ли се разхождаш по софийските улици и чупиш плочките? Аз си мислех, че си си заминала у дома. Абе теб нали те изгониха от столетницата - сега каква играеш - го даваш? Капацитет на свободна практика или плюеш за кой плати повече?

Всички партии изпращат социални послания, когато са в опозиция. Всички партии когато са на власт си слагат розовите очила и главата в пясъка. Само на 4 години си сменят местата.

Към Червената чума - ами те са дошли - не ги ли виждате?? Асфалт и камъни ли ще ядете като Ежко-Бежко на сватбата на Слънцето?! При 13 % официална безработица, при 30 % общо безработни с тези, които са регистрирани, тези които никога не са се регистрирали и на тези, на които им е изтекла регистрацията в Бюрата по Труда (всички знаем, че след като спрат помощите, а те с в рамките на една календарна година, никой не вижда смисъл да ходи да се разписва във въпросните безполезни БТ). И не ми говорете за комунизъм, защото идвам от семейство, активисти на БЗНС Никола Петков, семейство, което нищо не е получило през комунизма, баща ми и сутрин и вечер им теглеше по една майна на партизаните - шумкари... Но ЗНАМ че ГЕРБ не е ДЯСНА а ЛЯВА партия, създадена от деца на биачи, надзиратели от разни лагери, ДС агенти, ДС слуги. Хайде малко прочетете история, какъв е бил бащата на Цветан Цветанов, бащата на Сергей Игнатов, бащата на Симеон Дянков, дядото на Лиляна Павлова, пък тогава пишете каквото ви падне, тъпи ГЕРБ-ерски лайна.

Сите сме си гола вода! Плямпотим това, което ни се иска, но сами не верваме! Орисани сме да сме гола вода!

Не бе Гого, аз си плямпам, за разнообразие, щото всичко ми е наред, е само пенсийката ми е малка, но си докарвам без много зор още няколко допълнително. През тоя ми е кой ще управлява, само да няма икономически трусове.Махни мн число, от край време у нас всеки се спасява поединично.Затва сме пълен боклук, брат ми.

Като няма прокопсия, плюл съм в тази орисия!

Татяна Дончева = Ванко1.Тя ако е забравила , ние не сме. Затова да замълчи.

Ами давайте да почваме да събираме камъни,че Бойко как е почнал да асфалтира - то скоро няма и камък да остане !!!

тая кога ще върне милионите от мултигруп като им помагаше да гепат а тя къде живее с какво си купи имоти.

Знаеш ли кога, когато Цветелина и другите "банкери" заедно с полителита досега вкл. и сегашния си ги върнат, т.е. никога ! А ти Ема, продължавай да питаш, и време и място в сайта има.

Напълно съгласен с тебе, управляващите у нас са с позволението и благословията на "Големият брат", Виденоя беше обработен и свален от тях с инсцинирана валутна криза и понеже България е страна зависеща от вноса, породи и инфлационен растеж. Нали не се ловите на думите на рафинирания син крадец Софиянски, че той е свалил курса само за една нощ от 3000 на 2000 лева.

Г като Глупаци, Е като Егоисти, Р като Рапони, Б като Боклуци! ГЕРБ.

Въх какво остроумие - фамозно, фамозно. Народният гений не спи. Хубаво, че има коментари таквизи титани на мисълта да не остават скрити и неоценени от цивилизацията. Очаквам отговор в стих с рима на глаголи с еднакво спрежение.

Не е фамозно и гениално-просто е верно.

Б като българиски С като социалистически П като каквото ти дойде първо на ума - ще е вярно :-) БСП В БКП замени К-то с комунистически, а за П-то пак каквото се сетиш най-напред.

боко маисъла няма да има шанс да влезе в затвора,по вероятно е да влезе 6 стъпки под земята.половината показни убииства са дело на този тлъст дебил с ниско чело.

за всичко случващо се в тази забравена от бога и цивилизованият свят местност са виновни евреите,дори и тези със сменени имена като цветанка карагиозова,георги пирински и т.н. целия свят е проплакал от юдеите,дано се отвори воина с иран за да има поне малко възмездие и никога повече не чуем за държава с името израел.

Ти си луд за връзване,ти си от малоумниците за които за всичко е виновен Костов САЩ или юдеитете, с такива средновековни глупости си плаши децата не нормалните хора.

а ти си юдеи.

rado_7_6@

Не е заяждане, просто ми е интересна насока (понеже няма линкове тук), кога Костов е разказвал глупости в стил 800 дни. Даже май ачик-ачик предупреждаваше, че ще е всичко друго, но не и лесно. Което не попречи средната заплата като сдаваше (културно, без бесеапашки циркаджилъци) да е десет пъти по-висока от като приемаше обруленото от брутална хиперинфлация подобие на държава.

Не се лови за подробности, знаем кой ни къпа с 800 дни-мадридският крадец, а Косот също е в тяхната дружинка само че със синя тениска и може би малко по-дребничък и не дотам обигран.

Че ти и вие комунягите не сте стока, опа то и боко е комуняга!

Ако беше такъв комуняга нямаше да квичите толкова! Такава омраза и лудост ви обзема, че ставате сешни и жалки!!

Нито омраза ,нито лудост ме обзе мат,а отчаяние от наглостта на всички управляващи и овчедушието ни.Докога ще търпим-кожи не ни останаха на гърба.

Да, това е типично поведение накомунист. Те не гледат да открит истината, а търсят да открият начин истината да изглежда изкривена и да изгледжа демагогски. Занчи хем е комунист, хем пък са против него. Хем са едно с БСП, хем ги е страх и квичат на умряло. Гледай чудеса! Всичко това става с сума ти глави в България. Има, няма - в 10-15% от населенеито. Критично голяма маса, носител на простотия и демагогия.

Ние, интелигентните и с IQ над 100 българи, като сравним Бойко Борисов, с всичките му недостатъци(а някои са направо драстични), с алтернативните му КРАДЦИ, се потрисаме.Така че засега ще кретаме, докато не се появи ИСТИНСКА АЛТЕРНАТИВА, която ще е начетена, интелигентна, образована, с богата обща култура, да е чела Кант, Ницше, Кафка, Оруел, Бредбъри, Булгаков, Шекспир, Пушкин и прочие,с няколко чужди езика, с разбиране на пазарната икономика, финансов и международен опит, и същевременно ДА НЕ КРАДЕ(нещо подобно на мен, интелектуалния ТИТАН)! Колко ли има още да чакаме?

Ние, още по-интелигентните българи не стоим във форума дежурни и не цензурираме. Но къде гледат психиатрите, идеален за науката случай. Титанът на мисълта, бащата на българската демокрация и предводител на аристократите, просто е избягал от 4-ти км.

Бавно и полека, но неотклонно, Бойко Борисов върви към АБСОЛЮТНО, а няма да се учудя, ако стане и КОНСТИТУЦИОННО мнозинството му в следващото Народно Събрание! Бойко Борисов, човек от народа, с всичките плюсове и минуси, произтичащи от това, РАБОТИ!Българинът обича РАБОТЛИВИТЕ и мрази МЪРЗЕЛИВИТЕ! А КРАДЦИТЕ българинът НЕ ПОНАСЯ! КОМУНОИДИТЕ се оказаха МЪРЗЕЛИВИ ЛЪЖЛИВИ КРАДЦИ!!! И на изборите КОМУНОИДИТЕ ще видят Кон боб яде ли...!

Барозу, Меркел, Обама и Камерън са мръсни гербаджии. Всички прогресивни младежи от отрядите на нашите командири Азер Спартакуса, Кире Социало и Кутевият Toню са живи закопани в дуварите на метрото, под дулото на парабелума. Нощем по потайна доба камионетките на кръволока Цветанов ги отвличат от клубовете за доживотна робия в катакомбите на метрото. По магистралите 3 синджира роби, млади социалистки, без дрехи, само по галоши. Дете в майка проплака с тези магистрали и тунели, дигай се народе за нов Девети! Искаме си пак България на чушкопека, макадама и запорожеца, долу магистралите!

Бойко Борисов СПРЯ КРАЖБИТЕ на НЕНАСИТНИТЕ КРАДЛИВИ КОМУНОИДИ и виждаме, че вече започват един-друг да се ядат! 4-5 много приятни дуела са се оформили сред КОМУНОИДНИТЕ цоциалисти... Бойко Борисов превърна Доган в МАРГИНАЛ! В състояние ли е Бойко Борисов да превърне в МАРГИНАЛИ челната кохорта на КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ, ОТВРАТИТЕЛНИТЕ И НАГЛИ КРАДЦИ от БСП? Това историята ще покаже, а ние можем само да се надяваме...!

Неграмотната, малоинтелигентна КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ със средно IQ под 100 се е развихрила за кой ли път! Но кучетата си лаят, а керванът на просперитета за България си върви... Напред и нагоре! А на изборите КОМУНОИДИТЕ ще видят "кон боб яде ли..."! На изборите, които наближават ли наближават... А Боко е подготвил още 100-тина ленти за рязане, точно преди изборите! Как ли ще пищят КОМУНОИДИТЕ? Умирам от нетърпение да чуя протяжния им вой...

Това че във всеки интернет форум има 20-30 платени списуватели, чиято цел е да покажат, че при Боко държавата умира, съвсем не означава, че целокупний народ е такъв! Напротив, българинът има силно изразено чувство за справедливост и е мъдър, много по-мъдър, отколкото им се иска на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ, които опоскаха държавата! А батко ви с голямото IQ казва-в България в момента се случват невиждани последните 50 г. неща(дотам се простират спомените ми) и много скоро, до 10 годинки, много от "европейците " ще ни дишат прахта, помнете ми думата!

Как така КРАДАТ тия от ГЕРБ, пък строят магистралите НА НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ В ЕВРОПА???Обяснете, КОМУНОИДНИ ЛУМПЕНИ, на нас, простите, дето лъжем, че ни е високо IQ-то!

Черно на бяло ли го искаш или разяснено на чаша кафе ;)

Тая зима ке биде. Со кротце, со благо и со малко кютек. Шумкарите да превземат тунелите на метрото, там да разположат щаба. Да ударат по най молото на тиквата.

Мъдрецо ифра структура се изгражда когато има населени места и поминък в тях но да изграждаш магистрали за да може "агите" и наркотрафикантите да пътуват по безпрепятствено едва ли е много смислено и добро.

Иска ти се ама ...на да ли ...то каманите вече ги хвърлихме по вашата партия ...

Тази красавица-др.Дончева,само да се появи на улицата и ...моментално ще изгони хората от там...

Татяно, вашите не бяха по-малко крадци, мошеници и некадърници, но финеса с който го правеха не може да им се отрече, докато тези са съшите но грубовати, недодялани и изобщо нерафинирани, като кой сами се досещате !

то братче разлика няма между неините накогашни -и вашите сегашни... все боклуци докраи и от една мая заквасени... всички сте червени докраи...

Мила моя дончева, да ви напомня ли за протестите пред парламента които бяха смачкани от жандармерия повикана лично от Сергай Станишев?? Ама много къса памет имате особено като наближат избори!!! Нали по времето на БСП беше ония израз "правят лежанка учителите" на един симпатичен чичко от НДСВ разговаряйки с Орешарски БСпарски....

Всички управляващи,и бивши сте много смешни .... Абе май нищо друго не можете да правите.Голям напън за този парламент? Бреййййй килипир има в тая работа тц тц.

Дончева, оди и ги наритай на Позитано, щото вече нямаме сили да се смеем!

"За жалост докато стигнем до етап улица и камъни разрухата ще е толкова голяма, че и обесени да има по уличните лампи няма да е достатъчно." Не е за вярване какво е избрано като текст. Това е пропагандиране на насилие - камъни обесени. Срамота!

Мале колко коментари, направо рекорд. Дончева ще потрива доволно ръце. Какво значат тук някакви си дежурни плямпала, като айкю-то и калитко?

Я СЕ ВИЖТЕ, БЕ! ЗНАЕТЕ ЛИ ЩО СЕ КАЗВАТЕ 21? ЩОТО ТОЛКОВА БЯХТЕ ВСИЧКО НА ВСИЧКО... СЕГА СТЕ ТРИМА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ И ЗАЛИВАТЕ ФОРУМИТЕ С ИЗМИСЛЕНИ НИКОВЕ..., ТА ЧАК И СИ ВЯРВАТЕ КОЛКО СТЕ МНОГО. СМЕШНИЦИ ЖАЛКИ...

Калитко нещо много се активизира! Дига рейтинга на Дончева.

Не, Дончева! Ние не сме уличници !! Ние Всички Сме Българ(к)и от Родове с Наши Традиции. Високо-образовани. Знаещи-и-можещи. ========= Или се хванете целокупнически с всички Ваши/ваши отвъдчерноморско-канални `творения` ( и бате Бобчо и сье сюриъ е в кюпа-Ваш/ваш, и пръмуву-куневичарите, и ахмедарките и т.н. и т.н.) --и се разкарайте ( Р-а-з-к-а-р-а-й-т-е ! ) след Издължаване на Всичко !! ... или -- Всяко Хлапе Знае какво-точно Ще Стане иначе !!!

И ти ли, дръвчо? Пий една студена вода и погледай Слави по тв-ито. Тази материя е твърде сложна за теб.

С дръвчовци и/или дръвници Не Работя. ( Хеле пък -- на дръвника ! ) Със страхливци и/или високомерници -- хептен . ...Позволете да Вярвам, че Вие/вие не сте измежду Изброените.

Докато Станишев е признат в Европа - временен председател на ПЕС, сега го избраха и за вицепрезидент на Социалистическия интернационал, тук в БСП ще се изядат кой да лапне кокала! И като виждам кой го плюе - все "честни калудки" като Дончева, Първанов и сие, просто думи нямам! Вместо да се обединят, те се самоизяждат!

Понеже незнаещ пита какъв е ефекта от магистралата - потърси в гугъл следното, докъдето е магистралата на картата: София - Чирпан дава 189 км, време 1:53 Сега вляво под редовете за А и В (от и до), натискаш на "опции за маршрута" и там избираш да се избягват магистрали. Сега дай отново да сметне: София - Чирпан дава 206 км, време 3:32 Това е само до Чирпан. Подобно е положението от Чирпан до Бургас, където магистралата не е актуализирана в гугъл (или не е пусната все още)

Комунист на Гугъл не вярва!

ТИ БЕЗ ГУГЪЛЧЕТО МАЙ НЕ МОЕШ ДА СПИШ ,А? СИГУРНО И ДЕЦА ТИ ПРАВИ ГУГЪЛА??? РЪКА ДА БАРНЕ,ОКО ДА ВИДИ,ЕЙ!

Е убаво де, ама тя магистралата до ЧИрпан е готова бая отдавна!!! Когато освен магистралки се правеше и конкурентна среда за икономиката!!!

Абе момче, Джигитчо, купихме ти мотор, я обясни за магистралата, със свои думи, да не ходим при свако ти Гугъл!

АКО ГО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЯХ ДА МУ ПОВЯРВАМ НО ТАЗИ СТАРА МОМА ДА МИ ГАВОРИ И ДА МИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА САМО МОГА ДА И СЕ ХИЛЯ НА ТАЗИ СОЦ-СПИНКА.

Провъзгласиха ни за лош матерял, нарекоха ни шибан народ, прасета, квичащи в кочина и кучета, които трябва да се държат на къс повод. Обвиниха ни, че не се втурваме ентусиазирано да ставаме овчари, че сами сме си виновни, щом сме останали без работа, че сме склонни да се самобичуваме, когато казваме, че корупцията минира обществото ни. Оставихме се да ни управляват хора без образование, на сладури поверихме сложни инженерни системи, а на калинки да се разпореждат с милиарди. Случайни хора на неслучайни места, срещнати на кръстовище, в училищен двор или препоръчани заради експертиза, недоказана и неразгадаема, все по-често се разпореждат с живота ни. Обръчи от фирми години наред изпомпват общински бюджети, приятелски кръгове печелят апетитни държавни поръчки. Всичко това пред лежерно премрежените ни погледи. Танц на ръба на закона. И оттатък него.

Забрави да споменеш за копането на картофи. Да не си се разкопал? Сега трябва да вадиш, а не да седиш на сянка пред компютъра!