БСП: Най-скъпите проекти на ГЕРБ са неефективни

Най-скъпите проекти на ГЕРБ са неефективни. Това заявиха от БСП на пресконференция.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Най-скъпите проекти на ГЕРБ са неефективни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко колко много трески има за дялане, ама па тея смешници... Ей, бесепарите, никога повече няма да видите власт. Свиквайте. Оттук-нататък само гърч. И никакви кинти.

на акъла на Бойко,ама вземи че дай тая паница... на Бузлиджа де. Дай им я на тия стройтели с уговорка примерно за една година да я ремонтират...ако не я ремонтират на цялото ИБ на БСП по 20 тояги на голо . Голям смях ще падне ,пък да знаеш колко мераклий има да въртят тоягатаааа.!!!

/стройтелите/да ги окова в скоби ...ама ние си ги знаем какви са...

Другари,сещам се за няколко неща строени по ваше време:Забатаченото "Белене",Автомагистрала "Люлин",Водното огледало,Цанков камък.Нашите пари са хвърлени на вятъра.Колкото и "калпави"да са магистралите,ги има ивие пътувате по тях.Колкото и "калпаво"е метрото го има и стотици хиляди го ползват.Първата копка беше направена от Янчулев през 70-те години.Завода за боклук има ли го,или не?БСП съвсем изтрещя.Отрича очебиини неща.Ама били "калпави".Калпави не калпави България се променя пред очите ни.Защо не направихте поне едно нещо,а отричате всичко.Вие в коя държава живеете или искате пари,пари,пари за имотите си в чужбина,за обучението на децата си в чужбина.Как мислехте за България?Изнесохте парите ни,фалирахте 9 банки,подхвърляхте ни заплати от по 3 долара,Унижожихте всичките до едно работещи предприятия,изхвърлихте хиляди на улицата,създадохте си сателити СДС и ДПС,с които извършихте най-криминалният преход.Нямате ли останали поне капчица морал и съвест?Явно тези категории не са ви познати.

...чичковите че,венотиквеничковчета уз,яха!...деби.и...

Вярно ли е че ще махате нинова?

Ще видим. Тя доста си тежи - казал стола.

Има минимална опасност проектите на БСП да бъдат неефективни. По една проста причина - такива няма. И няма и да има. Което е една много добра новина за българска5та демокрация. БСП реве на умряло. и има защо. От ЕС дават пари само на ББ и резултатите са на лице. Добри-лоши магистралите с естроят. А всеки, който има кола и пътива повече от 100 км знае че и най-лошата магистрала е по-добра от наай- добрия двулентов път. Но това не е всичко. Около магистралите за няколко години израстна такава инфраструктура за която БСП не са и сънували. Вярно, асфалта не се яде, но чисоките заплати от качествените инвестицуии стигат не само за хляба, но и за салама. А никой инвеститорт няма да си дадее парите там, където няма пътища Свиница Златева е тъпо мпарче. Освен че е дебелана, се опитва да с еправи на острието на БСП. За такива народът е рекъл: "хем грозна хем нахална". Не че ония двамата дришльовци до нея са по-цвете. Да, вероятно всичко може да с еправи по-добре. И именно това иска и ББ. И ще стане. Само БСП да не идва на власт. Че тия дришльовци хич не ги е еня за България - тях ги интересува Путьо и путьовците в Москва да са доволни. И затова бой по червените кратуни, докато им дойде акъла в главата. Пък ако не им дойде... още бой.

Мамини червено... Прочели им сутринта инструктажа и вече лаят ли лаят , та чак се задавят от злоба и лиги

Мама Кобра си ги е избрала с дълги зъбки и никакъв морал

Другари от снимката, в България хората не успяха да събират боклука разделно. На много места в градовете поставиха контейнери, но братята сигани започнаха да ги разбиват, за да вземат пластмасата и хартията, и да ги предават в пунктовете за вторични суровини! Както виждате крушката си има опашка! И като не можем да сепарираме боклука пред домовете си, се налага да го правят в завода. А, БСП какво построи през своите мандати?! Нито завод, нито магистрали, макар и с дефекти! Безгрешни сте!

А "Цанков камък" ? И още много други камъни по знайни и незнайни места.

Той Бойко не може да се справи с тая паплач, а вие как с тия хора, едните млади и неопитни, другите с деменция, не става, народът е потърпевш в случая и най-вече тези, които с години не работят и не са работили

После не се изненадвайте ако чуете че хората ви наричат червени бок.луци.

от снимката са за завода да сепарират боклука ръчно... те и без това за друго не стават... освен да крадът и квичът...кога няма за крадене де...

Тези " мозъчета" от БСП така и не разбраха че човек постоянно трябва да работи, а не като тях влизайки в парламента да лягат от една кълка на друга. Пътищата имат нужда от стопанисване и текущи ремонти. Държавата има нужда от текущи ремонти и работа. Обаче мързелите от къде да знаят за това? Те бащите им продължават да ги оправят и сега.

Добрев тарикатчето на баща си няма 1 ден трудов стаж извън структурата на БСП. Ама един ден. Е този мушмурок наследил работа от баща си и харчил цял живот парите на пенсионерите подавани за членски внос ще иска България да управлява. Ми той веднага ще прибере каквото е останало и пак работа няма да свърши. Мързи го детето.

Да се благодари на Костов,,че му спаси задника,,за нелегална македонка афера,заради баща му.Изонщо всички КОМУНИСТИ трябва всеки ден да целуват голото теме на Боко,защото чак сега ,,уж,,запична да търси отговорност ,когато е изминал стока на давност,фалурали вече фирми или дадени на някой неграмотен мангал.Вие гадове мръсни с оня ,,мадритски краде ,,всичко дадохте на концесия,заменки ,,кон за кокошка,,пенсионен фонд,но той Костов го открадна.Сега ви сърбаме попарата .Добре,че е ваш човек та се разминахте с последствията на вашите кражби.Ама и той е човек ,гледа какв сте правили и той иска пра,правнуците да си подсигури,както вие комунистите направихт.Дано дирчо пусне мойто мнение

Тъпунгери......, обвиняват Борисов и за международното положение, смешници...........

Като се замисля БСП са партия на 27 години. От 1990 до днес 2017. Колко фирми имат повече история в България не е истина.

Комсомолци, ако имате данни дайте ги на Прокуроратурата, а не да плю- йте ихрачите голословия и то за стр. обекти превърнали страната в евро- пейска- виж метро, мост на дунав, магистрали, променени ул. площади А ВИЕ ТРИМАТА И Л. ДОРИ КЛОЗЕТ НЕ СТЕ ПОСТРОИЛИ, А ЛАПАТЕ УЖАС

При нас в Бе си пето няма проблемйе. Строихме много и честно, обаче не моете го видя. За целта ви требуат специални очила които се раздават у централата на позитано срещу представен партиен билет:)))))))

Тъпо!!!

Ама си е голата истина

БСП: Най-скъпите проекти на ГЕРБ са неефективни Не знам за ГЕРБ, но действително най-скъпите "проекти" на БСП и техните съпартийци от ДПС "ефективно" затриха държавата , първо ,фалита при Луканов,вторият фалит на държавата при Виденов, и преди 3 г. едно "дребно" фалитче на банка само за 5 милиарда лева.

БСП са супер пиленца:)) Нищо никога не са направили през жалкото си съществуване цели 27 години. Е, и за това по каква точка да ги критикува човек? За проекти ли? За каква свършена работа питам? Щом на електората не му пречи членския внос да се разходва за обувки , червила и килоти..?!?! Карай да върви.

Само със санирането ГЕРБ откраднаха повече от Цанков камък. А и то е некачествено - вижте Бургас и калпавата изолация.

Чудно защо няма недоволни дори сред червените бабишкери

Комундета, доста надълго сте разтягали локумите. Имам много кратък отговор за вас: "Белене!"

А за вас малко по-дълъг: Белене, Ловеч, Скравена и др....

Българската Комунистическа Партия е обявена за престъпна организация и всички, които са работили за нея са престъпници и са изпълнявали престъпни задачи. БСП се обявяват за наследници на престъпната организация БКП. След като взеха всички активи (пари, сгради и имоти) КОГА ще поемат ВИНАТА и отговорността за престъпленията си срещу народа и Отечеството ни. Техният партиен деятел и народен представител Филип Боков на този въпрос отговори презрително "Ние вината ги поемаме заедно с мезетата". Същият Филип Боков, който е син на изверга Георги Боков (доказан убиец от който се отрече и партията му като го изключи от редовете си) и баща на крадеца на коли Георги Боков-младши - доказан, осъден и накрая се уби отново с крадена кола. Брат е на Ирина Бокова - агент на КГБ. Такъв е произхода на повечето от техните партийни величия, за да не кажа че всичките са такива. Така е, народе, ТРЪН ТРЕНДАФИЛ НЕ РАЖДА! Никога повече БКП-БСП!!!

Драги "да" припомни ми Б. Борисов за коя партия е работил и за това, че е бил доста активен не си даде партийната книжка, където се отразява членския внос който е плащал на скъпата за него БКП.

Дрогарию, "демократ" няма да ставам защитник на ББ но той не е син на "активни борци" и не е бил никога в номенклатурата на БКП (не е бил на заплата в структурите на БКП). Схвана ли? Не знам дали разбираш разликата.

Ама сега какво, ти си му поискал партийната книжка и той не ти я е дал? Между другото членския внос тогава си го вземаха директно от заплатата по ведомост. Нямаше "ама сега няма да дам", "утре ще дам" и т.н. От време на време си измисляха причини да вземат и по цяла заплата, а понякога и по три заплати - "за Виетнам", "за Компартията на Чили", "за Панорамата в Плевен", "за НДК", "за 1300 години" и т.н. - винаги намираха претекст.

ДРОГАРЕ , ОТНОВО АЛАРМИРАМ- НА ТРАКИЯ НЯМА НИ ЕДИН НУЖНИК,КЪДЕ ДА ДРИСКАМЕ??НИЕ СМЕ В БЕЗИСХОДИЦА- БОЙКО ОБРА ПАРИТЕ,А КУРНЕЛА НЕ НИ ДАВА НАЙЛОНКИ ЗА ИЗ ПЪТ!

мое да се осе.реме, ама нема да се изложиме!

Бойко със суджука,а трайно се насади на куйрука Курни- върти се,охка,плюе,злобее,кълне,проклина,лъже,дезинформира и няма мира,няма мира за нея.

И покрай нея няма мира и за вас, жалките герберастки тролчета, да плюете и мажете. Щото вожда ви е чист като изворна вода!

Айдеее,всичкото трол на младежкото герп на амбразурата да защитават ремонтите на ремонтите на вожда,а също и като чуят "БСП" или не дай Боже "Нинова"!!! Хахахаха!!! Усещате ли червения...!!! ХО ХО ХО

Спасението на народа е точно в това, двете партии да се самоунищожат взаимноооо, да се самолинчуват, самообесят и изчезнат, амин.

гледам се по три посрани червени задника сядат да правят душевни чекйи на чугунените кратуни...какъв кеф каква радост само , браво другари !!!

НЕПРЕДУБЕДЕН.Няколко пъти четох статията и осмислях.Просто повърхностно,набързо и необмислено нахвърляни факти,по точно дребнавости.Явно класната Курни ги е подфирнала по бригадирски яко за някой и друг час да се подготвят да опонират на ГЕРБ и да спретнат пресконференция.Това е важно,да се нахвърля нещо,да се изнесе на пресконференция и да докарат хората да се дърлят върху тези дребнавости.Абе май "Цанков камък" почна много да "тежи" на мазола на другарката Нинова и хвърля димки да замъгли действителността.И още нещо.Да се вменява всекидневно,че ГЕРБ правят нещо/значи признават без да искат/ ама неефективно и се харчат напразно парите и че правителството е некадърно.Ама сравнението кон с кокошка не хваща дикиш,другари.

Какви дребнавости, бе колега? Само калпавия ремонт на Орлов мост (всички го помним, аз минавам от там всеки ден) струва 700 000 лева. Това е ПОЛОВИН "Цанков камък". А миналогодишния ремонт на "Цариградско" дето се напука? Не съм фен на никоя партия, ама трябва да сме честни.

Явно не вдеваш и не можеш да сравниш 700хил лв с 1 000 000 000лв само горския път е 240 000 000лв или Врабче за КОН... Образовай се и анализирай???

Миризливи тролове , на миризлив вожд .

тия посрани червени гъзове по миризливи от вас няма. Потънали сте в лайна ама все още шавате ...но няма да е за дълго!!!

Най корумпираната и крадлива сган е в БСП, начело с Г-жа "Лъжа" - К.Нинова. Агенти на руското разузнаване. Мечтаят страната ни да стане руска губерния. Бех казал - врагове на народа. Най малко те имат право да говорят. Жалко, че го няма Т.Живков да се справи с тях. А уж са синове и дъщери на подопечните му. Ограбиха народа на България, пратиха децата си в Америка, а уж са за Русия. Всичко направено под ръководството на БСП се оказа губещо. Нинова отстранена за корупция от Станишев. Сега тази сган иска да управлява България. Само далавери и лъжи. Стига. Спрете! Оставете народа на България на мира.

Другари от БСП. Яко сте загазили. Много ви е миризлива контра атаката. За Цанков камък става въпрос за огромна корупция. За 600 милиона - това превърнато в суджук по 15 лева килото са 40000 тона.Или 120 километра. Поговорка - колкото и да си въртите гъза, все отзад остава.

600 милиона са си 600 милиона, не са много, ама кой ти ги дава. Виж от КТБ вече хапнахме по-добре!

Хора, ама много сте прости, погледнете обективно на нещата. Поне идете и вижте скапания ремонт на "Дондуков", а той струва пари, вашите пари.

Докато не сме безпристрастни, независимо на кого симпатизираме, безобразията няма да спрат. Всички софиянци знаем, че изнесеното за кметуването на ББ е вярно. Това, че и хора от БСП си позволяват да вършат безобразия, не променя нищо. Трябва да бъдем еднакво критични към всеки, независимо коя партия представлява, защото всички сме ощетени.

Браво, колега! Повече нормални хора с нормално мислене, като теб и ше се оправим!

Колко е надника браточки ?

Дрогаре Най неефективна се оказа магистрала Тракия,защото Бойко я пусна за експлоатация без нито един нужник край пътя от София -до Бузлуджа,затова осираме поголовно светия връх цели 2 дена!Никаде няма магистрала по света,дето да няма нужници на всяка керемида!

Е, защо...такова..на върха? Нали ваш'те построиха ефективна чиния. Използвайте я по предназначение..

За какво ви са нужници, нали хвърчите по нея с по 150-200 км/ч. Не ви остава време да спрете. Нужници бяха необходими при соц-пътищата по които с "жигулите" и "москветата" от Пловдив до Бургас пътувахме по 6-7 часа.

А ГДБОП де , за ГЕРБ трябва да се пише само хубавини .

цанков камък и белене на бсп къртят мифки!

А, к'во ше каеш за Булзлуджа, а?

Тези доказани престъпници и национални предатели се чудят какво да измислят. Стават смешни - боклуци с боклуците!!

Замества Сланинова,докато тя е в отпуск-заслужен?!

Спомняте ли си по времето на Тройната коалиция и когато кмет беше Бойко какви номера и протести му правихте със софийския боклук и имаше там едно ваше момче Вълка,ли беше,чакала ли беше и лапаше пачките ежесекундно.Забавяхте проектирането и строежа на завода за отпадъци.Ами онези грамадни бали с опакования боклук за които им търсехте депа из цяла България.Е,кое е сега по ефективно,че имало и ръчно сортиране в завода или по-горе изброеното.Смешни сте другарииииии .

То Вълчето си беше наше момче!

Кучетата си лаят, кервана си върви!

Златева, в България хората не успяха да събират боклука разделно. На много места в градовете поставиха контейнери, но братята сигани започнаха да ги разбиват, за да вземат пластмасата и хартията, и да ги предават в пунктовете за вторични суровини! Както виждате крушката си има опашка! И като не можем да сепарираме боклука пред домовете си, се налага да го правят в завода. А, БСП какво построи през своите мандати?! Нито завод, нито магистрали, макар и с дефекти! Безгрешни сте!

ТВ шоу водещият сполучливо отбеляза"Нинова газ пикае" ! Не е само тя обаче , всички от тая партия са "пикливи", под вола теле търсят и така е от сто години !

Крум Зарков защо не е до тия? Да не го напъдиха "доброто" момче?

дрогаре, Партията иска да каже,че всички проекти ,построени в България с еврогеюве са неефективни, най ефективни са само тези ,построени с рублите на Великата Страна на Съветите!

Лявото движение в света е създадено от евреите. Както и световния капитал се контролира от евреите. Нямам нищо против етноса, а против политиките срещу мишките......Вие от кои се имате ????

ДругарЕ, с вашата "промяна" и "сполука" стигнахме до тука ...

Ами ще се ремонтира, как няма?!Българи ги правят, не германци или японци..Но, това е друг въпрос..Важното е, че всичко от изброеното е полезно и върши работа, за разлика от турско-бесепарските идиотщини...Тъпанари с тъпанари, бесепарски..''Тракия'' я обещаваха още за 2006-7..Що не я довършихте бе, кърлежи?Пък после я ремонтирайте

обещаваше магистрала Струма да е готова за игрите в Атина... Олимпийските де ...ама не става Калиноооо

Ма, сте си другарчета! Колко години управление!? Едните и другите! Един осъден няма! Стани да седна и уж се карате пред народа! Бог е над вас и лакомията, над геноцида над народа!

Ленче, когато Бойко стане съдия и няма осъдени, тогава може да се оплакваш. Забележките ти трябва да са насочени към корумпираните съдии.

Дърт, несбъднал се драскач -чекиджия / на лозунги, където римата е водеща.

Има построено и се ползва,има и дефекти.Няма построено,няма дефекти.АЕЦ"БЕЛЕНЕ" - няма построено,няма дефекти,ама милиардните народни пари похарчени и изядени и ще ги плащат внуците. Стига сте ходили по границата/Елена Йончева/,по софийските улици със лупи,да очаквате и гледате от къде ще излезе някой дефект.То злобата избива във отвратителна дребнавост и е просто смешно.Колко строителни фирми- изпълнители бяха санкционирани и се извършиха ремонтите допълнително.За това са уведомявали и кмета Фъндъкова и членове на правителството.

Най-крадливите и безочливи обирджии на народа, довели го до просешка тояга и при трите управления на тяхната партия, продължават да сипят лъжи, за да спасят техния з....к. Защото една по една им лъсват далаверите се опитват да омаскарят всички други на принципа "една лъжа повторена многократно става истина." Другари, този номер вече не върви, измислете нещо друго, белким се докопате пак до властта, но надали.

Глутница Комарницки рече:-"Туш!" Генералът с чер ботуш, Конституция закон, гази кат несръчен слон, в магазина за стъкло. Той е с войнско потекло... А до него зъл палаш, ръси думи-все талаш, и законност въдворява, въдворява- все не става! Друг палаш-полу-мастия, здраво стиснал е кисия и подхвърля някой лев, ей така за шефа кеф. Черна стройна кат фиданка, герберска каракачанка, яка ,твърда кат бетон, в Монтанярския закон. В глутницата генералска, жми кутре, със длъжност кралска. Джафка то сегис-тогис. Хляба варди -стар пиниз. На Московска пък кметичка, хълца като ученичка, щом народ отвори дума за мастиите, зоолума. Списък дълъг- помияри, по софийските тротоари, и по жълтите павета глутница от гладни псета. Май ще трябват геги, сопи, в помиярските окопи. Глутницата да разгоним, и спокойно да си ходим.

Най-големите крадци на прехода са БСП-ДПС. За онези, които са позабравили ще напомня, че нямаше хляб дори по магазините в 1991 година и трябваше да си го вземаме с купони. После ограбиха 17 банки през 1996 година, предизвикаха хиперинфлация, за да си превърнат заемите в нули, но което направи пенсиите да са равни на 15 долара. След това ни спряха европейски проекти за няколко милиарда евро, заради техните кражби през 2007/8, а за капак ограбиха 4,5 милиарда лева от КТБ през 2014 година. Да не забравяме, че през всичките тези години трошаха други милиарди за помощи на единствените им избиратели - цигани и турци.

Ти наистина нямаш глава и затова не можеш да мислиш.Всичко това което си написал е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА.На него може да ти повярват 15 годишните,но не и хората които са свидетели за времето за което ти пишеш!

То да са само "проектите" в София - ами я вижте в останалите градове какво е!!! Една улица ремонтира тукашния некадърник 3 пъти за 2 г. Пълна анархия, кражби и некадърност!