ГЕРБ: БСП изопачава думи на европейски политици

Пресцентърът на ПП ГЕРБ разпространи комюнике, осъждащо „опит за създаване и тиражиране на фалшива новина“ от страна на БСП.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: БСП изопачава думи на европейски политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално,какво може да се очаква от една комунистическа партия,каквато Нинова-такива са им всички там-лъжци,мошеници, маниполатори.Пълно с ченгета от ДС-които избиваха мирни граждани на България.Хора ,ама ние сме си виновни,че като дойде демокрацията не ги забранихме и не вкарахме в затвора всички мъчители на народа а ги оставихме и сега отново да си развяват коня

Аз

E... Никой не беше чул за никакво писмо. Никой не беше чул за никакъв комантар от страна на БСП за писмото, за което никой не беше чул. ... докато ГЕРБ не почнаха да се обясняват за нещо, за което на никого не му пука, ма фаопше! Иначе... Помните ли какво говореше Сидеров за банкянската свиня? Помните ли какво грухтеше банкянската свиня за Сидеров? Помните ли какво говореше Сидеров за Валери Симеонов? Помните ли какво говореше Симеонов за Сидеров? Мда... Тройната коалиция била безпринципна, баси... Иначе... и тримата - големи мъже, таквос... Само дето няма мъж, който да търпи край себе си някой, говорил подобни неща за него. То и жена няма.

герберастите наричат нинова г-жа лъжа, изтъквайки най-големия и грях, че прецакала някакъв руски генерал. Ако приложим същия аршин към буда как трябва да го наричаме? г-н автокрадец, г-н убиец, г-н контрабандист или г-н фашист?

"Когато разговорът стигне до "патриотите", дори най-големите Борисови доброжелатели в Брюксел се запъват в търсенето на по-безобидна формулировка. Младшият коалиционен партньор в българското правителство е като червен плащ не само за европейските социалисти, зелени и либерали - дори авторитетни политици от ЕНП не крият огорчението си, че Борисов е бил принуден да ги инсталира във властта и по този начин да ги легитимира на международната политическа сцена. Истериите на Волен Сидеров, расистко-грубиянските изказвания на Валери Симеонов, миналото и съмнителната геополитическа ориентация на Красимир Каракачанов - всичко това европейските медии оцениха като най-важна коментарна тема след избора на правителството в София."

Даниел Кадик от фондация "Фридрих Науман": "Нека бъдем честни: ако през последните години е искал да промени нещо, Борисов можеше да го направи. С него на премиерския пост не можем да очакваме истински напредък. ЕНП би трябвало да се запита дали този български кабинет е правителство, с което може да се работи - особено в контекста на предстоящото българско председателство на ЕС, което започва на 1 януари 2018. Ако помните, през 2014 година, когато Бойко Борисов искаше да стане премиер, от ЕНП отправиха апел към ГЕРБ да не се коалират с "Атака". Този път обаче оттам не се чу отчетлива критика. А това е много опасно. Защото двамата националистически вицепремиери не само ще седят на масата за преговори от януари 2018 нататък, когато страната поеме председателството на ЕС, но и ще водят тези преговори и дискусии. Силно притеснителен е фактът, че хора, които са известни по-скоро с прояви на ксенофобия, с националистически възгледи и близост до Москва, ще се занимават с въпроси от сферите на икономиката, отбраната и демографията."

Хвани Крум Зарков,та удари Курнелия.Ставате смешни и жалки.Какво като си показвате мръсното бельо на Европа?Нито ще ви заобичат повече,нито ще ви вярват.По всякакъв повод излагате България.Нали ти Курнелио,когато се изживяваше като победител казваше,че преговаряш единствено с ПФ за коалиция,че тяхните виждания се доближават най-много до вашите.Защо се извъртя на 180 градуса?Селянина си е селянин"Я не сакам да ми е добре.Я сакам на Вуте да му е зле" или "Ще си запаля къщата,за да изгори на Вуте плевнята" ОТВРАТ!!!!

КАКВИ СА ТЕЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ, на съгрешила любовница, ба?

Червените казват истината предвождани от г-жа Лъжа. Другари вервайте безпрекословно!

Как беше,София ще стане Виена,преборихме се с корупцията,престъпноста и аре че ме мързи да ти изброявам тиквените лъжи,герберски тупан.

"Расисти, един агент на комунистическите служби и една проевропейска партия" - под това заглавие "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" публикува обширен анализ за новия български кабинет. И други медии се спират на темата "Странна коалиция в България". default

на Вебер, че даже да го коментираме,като не сте си дали труда да предоставите до оргинала превод???? Ей така....на доверие...

Кой е този еврогей на снимката?

Да бе , изопачавало!Ами нали в писмото е написано черно на бяло!

Писмото е до Курумбашев, той би трябвало по-добре да знае какво пише в него, ГЕРБ се излагат вече.

Царе, папи, патриарси, президенти и канцлери галят Борисов по главата (медии дори го целуват по препоръчано от наш литературен герой място). Други свойски го потупват по пехливанския гръб. Дори Путин е склонен все още да си говори с него по телефона. Не защото го харесват. Просто е достатъчно удобен. Те наистина искат да имат една стабилна България на Балканите. Дотолкова, доколкото управляващите в София стабилно защитават точно техните интереси. България трябва да пази тяхната външна граница, да прокарва тяхната външна политика, да служи за посредник там, където прекия диалог не всеки път би изглеждал добре в очите на собствените им граждани (случая с Турция), страната да е полигон за техните войски и площадка за тяхната ПРО. Не им пука дали българското общество е бедно, гладно, неуко, болно, дали яде боклуци, стига да са от правилния вносител. Не плачат, че армейската ни раница е празна, а в българския въздух кръжат таратайки second hand, стига да са от правилния доставчик, а храбрият ни измокрен, гладен уморен войник да служи на правилната кауза. Корупцията ги вълнува само дотам, докъдето вреди на техните си бизнес интереси. Тревожи ги, че сме енергийно зависими, само ако сме зависими не от тях

В коя страна от бившия соц.лагер комунистите ,ДС агентите и техните ятаци не бяха разобличени и изхвърлени от власт?Впити като кърлежи в кожата на моята Родина живеят от 1944 г.до ден днешен.Бащите дадоха по наследство на децата си България и нищо ново под слънцето.Времето не промени нищо наследено-лъжи,измами,манипулации,кражби.Нинова,отвращаваш ме с всеки изминат ден.Не изнасяй селията си зад граница.Ако не ти се работи за България се измети за да не пречиш.

кой ми ака в гащите?

е на майка ти п.....а.Чугунена отливка, а не човек.

Червените не мирясват. Подарените деньги за изборите не се оправдаха и сега трябва да се наваксва. С лъжи, с изопачаване на факти, със саботажи, с подстрекателство, с незачитане на законно избраните и техните програми, с всичко с което могат да ръчкат и да създават усещане ,че нищо не върви и че идва апокалипсис. ТЕ, които сриваха до дъно държавата всеки път когато се докопваха до властта.

Нормално за БСП. Тази партия преди 1944 се занимаваше с тероризъм и организираше атентати дойде на власт с преврат, 45г лижеше руски задници и продаваше Родината на Русия,

Та тия пе.е.а.и до кога ще ги търпим .То бива.бива ама бивол за курбан не става.Ел..тората им замина в отвъдното , остана само малка шайка наглеци.Чинтулов каза дакато е малка змията да и смачкаме главата.Със закони разбира се.,защото чугун доста трудно се мачка демократично. Забрана и да стават шумкари.,ама няма мандри и.... готово .....!

ivo10

Ха, ха, ха, изопачава? Та БСП от години води партизанска война срещу опонентите си, каля подлива, лъже, измисля и прочее приоми на ДС, КГБ и Гьобелсовата машина. Като не могат друго, борят се с лъжи и черна пропаганда. Червивите друго не могат - партизански мероприятия, нападение над мандри, терор и геноцид над собствения народ.

Днес дружно...ДПС+ОП+Герб гласуваха закона за концисиите.... И както пише Афера....Волен Сидеров май не си спомня изказването си за концесиите от 2016 и.....колонизирането.

Та нали ВЛАШКАТА ЦИГАНКА е шеф на БСП(ДС). Е сефте, естествено че комунягите ще лъжат. Този КУРОБАШЕВ беше в СДС под прикритие и след като се накраде(като Курнелия)се върна при крадливата си партия

По-правилно щеше да е П. Курумбашев да попита М. Вебер какво мисли за българския "политик", чийто джип бе взривен през 1997 г. при мафиотско уреждане на сметки. И защо ЕНП приема герб за партия, когато това е мафиотско сдружение.

дали е партия от мафиоти или не ,важното е ,че благодарение на тях България си отива .изпращаме бг мигранти на терминала с хляб и сол ,че даже и талибаните бягат от мафията,явно е световноизвестна .

По-голям лъжец е само Боко Тиквата.

все мои хора

Тъпунгерите от Герб отвличат вниманието на Българина с Фалшиви Новини ! Какво ме интересува какво е казал този от ЕНП , вижте че тихо без шум вдигате цената на тока , а Румънците заплати и пенсии , че фирми на Валери Симеонов ограбват бюджета на България с едно редова вместо двуредова ограда , граничари спят в негови хотели и Държавата плаща по 80 лева на денонощие , като има празни общежития и квартири по 5-10лв за преспиване , до кога някакви пишман Политици ще ни ограбват и ще ни заливат с фалшиви новини !

ivo10

Колко плащат на червените тролове след изборите? Ако си струва, да взема да се включа. И без това вземат куцо и сакато.

ще си се разберат, разбира се. както винаги. в крайна сметка, една и съща фабрика им прави лъженовините. понякога стават и грешки. но, както казва работягата серж, "който не работи, той не греши"! а и, трябва действително да си пълен идиот за да вярваш, че някой избличен в лъжа, политик ще си посипе главата с пепел ридаеки за прошка, след като си е подал оставката...

И нито дума от страна на герберастите за двойното увеличение на заплатите в Румъния...

ами бегай си в румъния

Слуги на Русия! При това лоши .

пот вапрос е дали тазу случкова случила се случка се е случила случващо се. значи се е случило даржавна измяна,ако това се е случило фсзашдтнос. напоследак са случват ничувано далбоки случки вав всички нива на оправлението . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Осъждането на участие на националисти във властта беше, когато Атака подкрепяха БСП. Сега нещата са си ОК!

Това е невъзможно, комунист да изопачи думи е все едно циганин да излъже!

ше се глобяваме

ЩЕШЕ ДА Е НОВИНА, АКО НЕ БЯХА ИЗОПАЧИЛИ НЕЧИИ ДУМИ !!! А ТОВА, ЧЕ ЗА ТЯХ ЛЪЖАТА Е ВСИЧКО, И ОБРАЗОВАНИЕ, И ВЪЗПИТАНИЕ, И ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ !! ТЕЗИ ПАРИ КОИТО НАЛЯХА РЕШЕТНИКОВЦИ, ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВДАВАТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН !!!

Нищо ново. Да се радваме, че не взривяват църкви.

Да, ама, ни! Те са ЕВРОГЕЙСКИ .....

е спуснал тази опорна точка на Курни и БСП.Иначе каква "конструктивна" опозиция ще са ,ако не казват на черното бяло и на бялото черно.

Да знаете ама колко се вълнуват българите от ''подкрепата'' на еврогейските политици на такива като ''патриотите'' защото не те а българите реално ги познават и им знаят гешефтете..Все едно аз да давам оценка на нещо на което не съм присъствал...Гербавите и с дявола да се хванат пак ще бъдат подкрепяни от епн защото те са си татктото на дявола...

Мен ме вълнува.