ГЕРБ потвърди, че ще се върне в НС само за Изборния кодекс

ГЕРБ потвърдиха за пореден път, че ще влязат в парламента само за промените в изборните правила. От левицата смятат обаче, че няма как ГЕРБ да не се върнат в пленарната зала на парламента.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ потвърди, че ще се върне в НС само за Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, стой си там където си и не се връщай! никой не те иска вече, само замазваш очите ни с тия магистрали! чао

БОЙКО ВРЪЩАЙ СЕ НА ВЛАСТ,ЧЕ ИЗЧЕЗНАХА ЕВТИНИТЕ ЦИГАРИ И ДАВАМЕ ПО 5 ЛВ., НЕ СЕ ИЗДЪРЖА...

Достатъчно е да въведат закон, че парламентарно представените партии си губят субсидията, ако определен процент не се явява на работа - примерно средно ако под 50%, са били на работа. Това с 50% могат да го сложат, за да може Атака да варира, но да има средно над 50%. Тъй като имаха примерно 1.1 милиона гласували за тях, то това значи приблизително 13 милиона лева държавна субсидия на година. Като надвисне над тях опасността да ги загубят, ще видите колко бързо ще се(ги) върнат. ;)

а бе цачке ние кога ще работим цачка отговаръ а бе цецо сега е време за море пак и тиквата го нъма за да каже а бе нали ни дават сопсидии пак и имаме още от контрабандата и наркотрафика споко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато служителят не ходи на работа следва да бъде уволнен? Питам аз тези които са на служба на народа защо не биват уволнени? Това е безпрецедентно безобразие!!!

Ще се върнат. Още преди изборите казах: коалиция ГЕРБ-БСП, връщанев старото име на партията-БКП... ура другари

ПРОЕКТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ПЛАТФОРМА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ 1. ВЪН КРАДЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА без коментар; 2. ЗАЩИТА НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС допускане до обществените поръчки, до парите на народа не санкции и ограничения, свързани с обороти, обеми, брой работници, наличие на техника и прочие, а приоритет и преференции; 3. ЗАЩИТА НА ОБЩЕСТВОТО И ОТДЕЛНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ изпълване с ново съдържание, връщане към първопричината на създаването на Комисията за защита на Потребителя, Комисия за защита на Конкуренцията, Комисия за защита от дискриминация да обслужват обществото, а не естествените и изкуствени монополисти и картелите. Да започнат да работят закон има. Ако всеки нарушител беше глобяван 10% от оборота му, представете си какви суми щяха да влизат в бюджета. 4. СЪГЛАСИЕ, ЧЕ ОЛИГАРХИЯТА Е НЕОБХОДИМО ЗЛО, КОЕТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТЪРПЯНО САМО ТОГАВА, КОГАТО СПАЗВА ЗАКОНА И СЪДЕЙСТВА ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА ОБЩЕСТВОТО И ДЪРЖАВАТА. И ЧЕ ПРИ ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ПИСАНИТЕ И НЕПИСАНИ ЗАКОНИ ЩЕ БЪДЕ УДАРЕНА С ЦЯЛАТА СИЛА НА ДЪРЖАВНАТА И СЪДЕБНА ВЛАСТ.

5. СПЕЦИАЛЕН, НОВ ЗАКОН ЗА БАНКИТЕ. Където, заедно с привилегиите, от които банките се ползват с оглед на специалното им положение в пазарната икономика, бъдат дефинирани ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, които произтичат от ПРИВИЛЕГИИТЕ, с които ги е надарило обществото! 6. За НОВ МОРАЛ в българската политика ВЪН ЛЪЖЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ ОТ ВЛАСТТА! 7. ПОЛИТИКЪТ Е ВИНОВЕН, ДО ДОКАЗВАНЕ НА НЕВИННОСТТА МУ. Всеки политик, за когото има съмнение, че нарушава закона, морала и етиката да дава приемливи обяснения по отправените обвинения и съмнения. В противен случай НЕЗАБАВНО ДА ДАВА ОСТАВКА! 8. ДОПЪЛВАЙТЕ, КОМЕНТИРАЙТЕ, ОБСЪЖДАЙТЕ, РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ когато сме готови цялостно с този документ, ще поканим ВСИЧКИ ПАРТИИ, КОИТО ГО ПРИЕМАТ, ДА ГО ПОДКРЕПЯТ. ТОГАВА ЩЕ ГИ ПОДКРЕПИМ И НИЕ. КОАЛИЦИЯ ШИРОКА, ВСЕНАРОДНА ВЪРХУ ТЕЗИ ПРИНЦИПИ, КОИТО ЩЕ ИЗРАБОТИМ И ПРЕДСТАВИМ НА ОБЩЕСТВОТО, ДА ЗАПОВЯДА ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕНА ОТ НАС. В България има достатъчно партии да свършат работата. Въпросът е ще се намерят ли такива, които не са във властта, за да КРАДАТ и са готови да работят за народа си?

Борисов назначавал КАЛИНКИ, а??? Я кажете нещо за тая СГАН, която се вихри по областните управи... Чакам слугите на КРАДЦИТЕ да се изходят по въпроса...

..и Румянки ;) .. да не говорим за хванати от кръстовища за министър на здравеопазването, физкултурник за шеф на МВР, мутра за премиер, неходил войник за министър на отбраната... ташак майна

не искат да ходят на работа ? ами тогава айде чао, не може ли просто да се назначат 97 депутата от другите партии които участваха в изборите и така да се реши проблема с опозицията, хем ще има и представители на тези които казват, че не са представени в парламента, мисля и протестиращите ще са доволни ??? или проблема е друг ?

Не, никак не може, би могло в България на милиционеро-социализЪма, но няма да ви позволим да не тикнете пак там...

ясно, значи не протестирате затова, че нямате представители в парламента, а си протестирате с целта, герб да се върнат във властта.

Как да се върнат, като с БСП не може да се води нормален разговор? Измамници!

Никакво връщане!!! целта им е да ги унижават като не приемат и не гласуват техните предложения. На тоя парламент опозиция не му е нужна. Те не чуват хилядите протестиращи вън камо ли да чуят 97 депутат вътре. Вън на тия ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ от парламента. БЪЛГАРИЯ стана за смях пред европа пък и пред света да бъде управлявана от бивша комунистческа партия в съюз със турско етническа и националистическа партии. Нали Сидеров каза че ДПС са противоконституциони, защо мълчи сега?? защо не кряка с мегафоните по площадите?? ЗАЩОТО МУ ПЛАТИХА 30 000 000 (тридесет милиона) евро да осигури кворум на първото заседание на парламента. Това е братя БЪЛГАРИЯ в момента. Изхода е всички на улицата и да спираме с доматите а да почваме кой с каквото има камъни, лопати, тояги .......... ДА ЖИВЕЕ РОДИНАТА НИ БЪЛГАРИЯ !!

Я по кротко,не си никакъв патриот ,а влечуго.Ти видя ли в предишния парламент да се приема предложение на опозицията,нямаше ,но всички бяха там или повечето.Но всички закони по времето на ГЕРБ са лобистки, не национални,или социални ,включително закона за енергетиката,та сега трябва да се коригират и на тях не им отърва.Но все пак е добре да има дебати,но на тях пак не им отърва,бягат от отговорност.Това е!

С кого дебати?? Нали казаха че ГЕРБ са в изолация, какво да дебатират бе УМНИКО? И какви закони коригират? Първото нещо с което се заеха да прокарат закон за торбата с лайна.

определено ГЕРБ са единствената адекватно управлявала партия

ГЕРБ трябва да се върнат и да довършат започнатото

кой е по тъп от кутев

Борисов

Ех Путев, Путев ще ти се а? Да не би да сте се затъжили за ГЕРБ случайно? Я кажи? Ама честно.

при положение че дори нциом които са финансирани от боко казаха че ако изборите са утре,в парламента ще влезат само герб с 22% бсп с19% и дпс с 7%.тогава каква е разликата със сега като при тези резултати ще имаме сегашната коалиция без атака? и какъв е смисалът на протеста?

"...какъв е смисалът на протеста? ..." Според мен няма смисъл... . Просто това е донкихотовщина.

Платените тиквонови писачи са изпаднали в състояние на идиотия.

Знаеш ли кой е оо7? Агентът прави донесения , а ти си махленска клюкарка!

Този законопроект като мине и... на другия ден ги сваляме!...........

Законопроекта е готов,може да сваляш гащите!

Одобрявам напълно решението ГЕРБ да не се връщат. Това само би затвърдило статуквото. Нека фокусът не се измества от протестите към БСП , ГЕРБ и другите. Има 34дневен , нестихващ протест и няма адекватна реакция на ПРАВИТЕСТВОТО , което би било ОСТАВКА. Правителството е този,който трябва да разреши проблема, и никой друг. Те го създават и поддържат,те са ОТГОВОРНИ. Защото в нормания свят има такова нещо като ОТГОВОРНОСТ. Нещо от което БСП , ДПС и АТАКА са ОПЕРИРАНИ.

Пази боже хирурзите да не влизат в операционните

Интересно е поведението на гербаджиите. Когато един редови трудещ се не се яви 3 дни на работа, може и да се прости с нея. А те вече колко дни не се явяват на работа и сигурно имат претенции за заплатите си. Само че аз като техен рабатодател (от моите данъци се формира тяхната работна заплата) не съм съгласна да си я получат. Те да не са по-католици от папата?

Ти кво искаш,ма??! Та седят в барчето и да ни ядат кюфтаците и пият шампанското?

ТО НЕ Е ТОЛКОВА СЛОЖНО ЗА ПРОУМЯВАНЕ - НАРИЧА СЕ ПРОТЕСТ! И ЗАПЛАТИ НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ В МОМЕНТА!!! А ДА ВЛЯЗАТ ТАМ, БИ ОЗНАЧАВАЛО ДА БУТАТ И ТЕ КАРУЦАТА НА ТАЗИ БЕЗПРИНЦИПНА БСП-ДПС-АТАКА ГРУПИРОВКА, ДЪРЖАЩА СЕ БЕЗПАРДОННО И ВЪЗРАЖДАЩА БЛИЗКОТО ХАЙДУШКО МИНАЛО ОТ 2005 ДО 2009 ГОДИНА.

Ама им оставиха 8 млрд. резерв,който при управлението на герб изчезна,а накрая герб какво оставиха-партийните си книжки.

Какъв изборен кодекс бе тъпанари нали вие го творихте цял мандат сега кое ви идва криво,освен това по тоя кодекс няма ли правила,че който е избран и не ходи на работа не трябва и да папка,ли е концерт по желание,ние обикновените граждани се съобразяваме с кодекса

ГЕРБ ясно заявиха своята позиция и се разграничават от политиката на сегашната широка и пъстроцветна коалиция. Те си имат своите принципи и съм наистина сигурна, че ще ги отстояват.

Към коя национална катастрофа влачат България?

Каквото и да плюете по Бойко, Бея ,Гея и Злодея са доста по гадни, особенно пък като са се гушнали под ръчичка!!!

Койотите намериха мърша без лешояди!

Да прави са само за промяна на изборния кодекс-

Ало, стига сте ревали за Борисов. Нали не го искахте?! Защо ревете сега! Нали беше в изолация. Към какво го каните да се приобщи сега? Към вашите безобразия ли? Алиби за после ли си търсите?! Нищо няма да ви помогне после. Защото когато дойде "после" надявам се Борисов вече да знае как да постъпи с вас. Що се отнася до заплатите, прекрасно знаете, че в момента депутатите от Герб не получават такива. Освен това, повечето от гласувалите за Герб, убедена съм смятат, че Герб нямат място в този компрометиран парламент. И моля, стига с приказки за демокрация. И то пък точно от Кутев и сие. Имайте малко срам!

А за алибито ,Станишев беше четири години виновен за всяка крива чивия,колкото за влизането в парламента мутри и говеда нямат място там,те просто не се чувстват не на място

Изборният кодекс може да се приеме и без тях , ама нещо са под пара; сигурно парите за протеста попривършиха !

Така привършиха парите, че чак протестът се увеличи. Гениална логика, достойна за младежкото БСП.

Най-после нещо смислено! Проблемът не е в партиите и тези, които управляват в момента, проблемът е в цялата система. Трябва да се напраявт промени в избирателната система. Дано да не е кьор фишек това изказване ! Протестите трябва да бъдат насочени към промени в начина по който се избират депутатите. Видяхме какво може да се постигне с партиите.

Ние ще ви върнем в Парламента! Не може да не подкрепим единствената партия, на която и пука за БГ!

Ще дойдете, ще дойдете вие пиленца при батко. Откога ви чакам аз, за да се цункам с Бойко в една широка коалиция, та да отвратя и изпаря половината ви електорат.

wenci

Язък за гласувалите за Герб. Ще работят твърде малко или хич. Само воля за какво имат не се разбра - нито воля за управление, нито за коректив на управлението. Само деструкция и разделение на народа.

+ 10

-50

По-добре да не работиш, отколкото да работиш като съучастник на крадците.

ЩЕ СЕ ВРНАТ В ПАРЛАМЕНТА СЛЕД КАТО БЕЯ ,ГЕЯ ,ЗЛОДЕЯ СЕ ИЗНЕСЪТ ОТ ТАМ.

Тия олигофрени от ГЕРБ като не ходят на работа, не трябва ли да ги уволнят дисциплинарно? Аз ако не отида без причина 3 последователни дни автоматично съм уволнен дисциплинарно! И още нещо интересно! Като не ходят на работа дали имат право да се ползват от благиниките на Народния представител като почивни станции, например? По мое мнение трябва да им се забрани това, както и депутатските "кюфтаци" !

Абе, тия убавци получават ли заплати като не работят? То като се замисли човек, по-изгодно е да им плащаме заплати за да не стъпят повече никога в парламента, че като са вътре крадат повече.

К ли си или к.р не знам, но не е лошо четеш малко повече. ТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ. Не заблуждаваи червените кукувици.

и ако не получават заплати как издържат семеиствата си? нали все пак се надяваме освен боко и цв цв които станаха милионери,останалите депутати да са по честни.

Ако тези не се върнат в Парламента никога, ще е най-голямата печалба за България! И това е един хубав повод да се преосмисли бройката на депутатите в Народното събрание! Вижда се, че когато половината от търтеите ги няма, работата се върши с по-голяма ефективност и бързина!

Aз, работодателят на тези неявяващи се на работа в Парламента на БГ искам тяхното дисциплинарно уволнение !!!

ДА КАТО СЕ СВИКА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ НА БКП-БСП ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ЗАЕДНО С БКП-БСП .

ТАЗИ ГРОЗНИЦА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОКОНЧАТЕЛНО - НЕ И ЛИ БЕШЕ МАЛКО ОБИКОЛКИТЕ ПО СВЕТА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА??? АКО ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА - АКО ЛИ НЕ ДА СЕ МАХАТ ВСИЧКИТЕ ГЕРБЕРИ - КРАДЦИ И УБИЙЦИ - ДА СЕ РАЗКАРАТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ДА ГИ ПРИЮТЯТ НЕМСКИЯТ И ФРЕНСКИЯТ ПОСЛАННИК - ЗА ДА ВИДЯТ И ТАМ КАКВО Е ГЕРБ И САМОЗВАНЦИ! ТЕЯ МИ ОМРЪЗНАХА - А КОЦЕТО АНГЕЛОВ - ШЕФЪТ НА АЛЕКСАНДРОВСКА - ДА НЕ ХОДИ ДО СГРАДАТА НА ГЕРБ И ДА ПЛАЩА НА ВАСИЛЕВА ,ГРОЗДЕВ И ОНЗИ ДЕБЕЛ ВАСИЛ - КОИТО ПОДКЛАЖДАТ ЧРЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ ПРОТЕСТИТЕ НА ГЕРБ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО! КОЦЕ СИГУРНО ВЕЧЕ ЗА ТРИ МЕСЕЦА СИ СИ ИЗПЛАТИЛ АПАРТАМЕНТА И КОЛАТА И А ТВОЯТА МАРЯНКА НИКОЛОВА - ТАЯ ДЕТ МАЖОТ И Е БОРСАДЖИЯ - ТИ ВЪРНА ЛИ И ПАРИТЕ - ИЛИ И ТИ ЩЕ ПРОДАВАШ КАТО НЕЯ КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ" ТИЯ Т ГЕРБ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ КРАСТАВИ ЖИБИ! 1

Тихо,класната ще говори!!!

на леля Цеца що са и прекъснали отпускате ,та си не почива вЕвксиноград",че са изморени

Най-голямата ми грешка - гласувах за ГЕРБ. Така ли се прави бе, мамка ви? Да си почивате, докато останалите работим? Я си таковайте майките. Моят глас ще го видите през крив макарон.

Ах мили мои партии любими... Аз ще бъда с таз, която е на власт.

ЗНАЧИ НЕ СА В НС, НО СИ ДЖИТКАТ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ

Няма как да ползват служебни автомобили-реда за ползване е доста прост....изисква два подписа ,практически и двата на представители на БСП,за да излезне автомобила от гаража.....

Ами как, и заплатки си получават и то по 3-4,000, не като вас по 400-500 и не смеете да вземете болничен 2 дена, че ще ви изстине местото.

Що за наглост!! Та Вас хората Ви избраха да творите закони, а не да очаквате специални покани

Те законите ги творят управляващите. Немой се кахъри. Тъкмо по лесно и бързо ще си ги гласуват без опозиция.

Тая г-жа за каква се мисли. Вместо да ходи на работа тя се размотава да дава някакви интервюта.

Не мога да разбера,не ходят на работа,а заплати взимат...

Не взимат-ориентирай се в правилника.Нищо не взимат!

О! Тук вече ГЕРБ се разцепва.

герб- никакво връщане в парламента. борисов, ако трябва разтурваи герб, за да се покаже , че няма да минат педалски номера. да си управляват сами. няма да сте фон на простотията, окупирала парлмента с измама.

Тогава - м! Сурдит съм ви!

Хайде, кой от където е дошъл, след като няма да работите. Командировки, квартирки и т.н. стига разходи. Връщай те субсидията и без това не Ви трябва. Има толкова много хора които живеят на ръба на мизерията.

Е и да слагате анонимни минуси и да не слагате - то фактите са очевадни.

ТО МАЙ КАТО ВИДИМ КАКВО СЪТВОРИХА ПРЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ ИЗОБЩО ДА СЕ НЕ ВРЪЩАТ ТАКА ПОНЕ НЯМА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЗАПЛАТИТЕ

Да разбираме, че ще чакате следващите избори! Да не забравите от коя партия сте.

Ох...горкичките те....още нещо да поискат, освен специална покана...Как не осъзнаха , че са еднакво ненужни и неспособни...в или извън парламента.

Герберастката наглост няма граници. Не влизат в НС, ББ не се явява в комисия, ЦЦ не се явява еди-къде си, какво става? Има ли държава, има ли правила, или те не важат за герберастката шайка? Който не спазва правилата и законите, във всяка нормална държава се санкционира. И до кога тези престъпници от ГЕРБ ще оправдават собствените си престъпления, с други? Сега пък очакват някаква покана за неща, които са задължени да правят. Те какво искат - да им заколят петел, пък тогава да си помислят докога ще правят номера и дали ще влязат в НС? Напълно се оправдава мнението, че ГЕРБ са престъпна мутро-полицейска партия, която работи срещу държавата, и не спазва никакви закони - държавни, морални, всякакви. Много ми е чудно, защо при това положение мухльото, медиите и чуждите посланици не приемат по-твърда позиция спрямо основния виновник за сегашната ситуация в страната - недемократичната, антиевропейската, просташката банда ГЕРБ.

КЪМ ПЕТЕЛА ЩЕ ПРЕДОСТАВЯ СТРА БЪКЛИЦ

като гледам накаде варвят нещата маи е по добре без герб,наи после свобода *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.