Гергов: Протестиращите в Пловдив са без зъби и алкохолици

Областният лидер на БСП в Пловдив Георги Гергов заяви, че протестите са платени, а в първите редици на недоволните в града са "беззъби, отявлени алкохолици и стари седесари".

Обратно в новината

Коментари - Гергов: Протестиращите в Пловдив са без зъби и алкохолици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм свиня червена,най-обичам да грухтя.Но честно казано,повече обичам да крада. Крада каквото ми падне,лаком съм-крада панаири , хотели,резиденции.Не страдам от индулгенции. Правя гуша тлъста,та грухтенето ми са се чуе на околовръста. Напред с БСП-то, да окрадем Филибето!

ДЗП - "да заколим прасето"!!!

ауу този е един темерут.ми да много 40 годишни са без зъби от нерви защото нямат пари...от тези номенклатурчици спасение няма или кой знае }:) и още нещо Защо един интелигентен човек постъпва глупаво..}:) ?

Самият този дебеловратко е алкохолик, та не е твърде подходящо да упреква други люде в тоз недостатък. Освен това не е хубаво такъв ел мафиозо да се напъва чак толкоз, дразнейки протестиращия народ, защото може да получи хемороидални кризи.

Да, беззъби сме, защото ни окрадохте! Защото ви работим ангария. На нас не ни подариха "Слънчев ден". Пловдивският панаир, ЦУМ и т. н. А вие сте нагли, алчни, цинични. Зъбите ви са изкуствени, направени с нашите пари. И богатството, с което се перчите е наше и на нашите родители, които живеят в мизерия и недоимък заради такива като вас. Това, което имате, не е наследство от дедите ви, а е откраднато от беззъбите, бедните, построено е с тяхната пот и труд. Но има Видовден! И той няма да е много късно. Всеки ще си получи заслуженото.

Приятели, негова ли беше онази кипра, дето ходеше с Петко не знам кой си? Дето все я пробутват по разни телевизии, а тя била много заета, че имала ангажименти в чужбина? тъпачката му и тъпачка, свинарска дъщеря.

гергов, ти като добре охранен шопар, не се ли чувстваш неудобно да коментираш точно тази особеност на протестиращите. Това в никакъв случай не е характеристика, която да определя нивото на хората от протеста. Я се загледай колко от известните муцуни са/сте с лошо поддържани зъби. Може и ти да си в това число. Срам! Отклоняваш вниманието на хората, но вие червената гнус на обществото сте учени така. Да посочвате на другата страна да се гледа. Но няма да мине! Народът вече озверява и нищо, че е беззъб.

Другарю гергов, ти си богат човек, дай малко пари да им направим зъби, че да ти харесват повече. Нали си там масонин, естет и прочие. Или си само един нискоразряден перач на червени пари. Друг ти дърпа конците и ти издава запвед. Абе то бспарите сте като по калъп правени. Всички тъпи, прости и базгръбначни. Преди поне кукловодите ви бяха умни и интелигентни, ама сега и те са същите или малко по-излъскани тъпанари

Аз съм от София, ама като чета мога само да кажа: Хайде Пловдив, надигни се! Винаги съм го харесвала този град и хората му, ама може би и там са останали малко пловдивчани и интелигентни хора, като в София. Явно градът се е напълнил със свинари и селяндури, дето са милионери на глинени крака, ама са се взели на сериозно. Та дано са останали повече зъбати и интелигентни хора, че на свинаря беззъби не му харесват. Надигни си Пловдив!!!

За съжеление най-бедният град - говоря ти за проценти живеещи на прага на бедността - е любимото ни Филибе с тепетата =] и скоро няма да се промени положението, всички бягат или към морето или към "София-та"

Как може всички комуноиди да сте с такова ТЪПО САМОЧУВСТВИЕ.

ЗАВИСИМИСА, но може и да са тъпи. Те тъпите са зависими и затова партията-майка прави всичко възможно вече 20 години да се възпитават и обучават малограмотни и тъпи, парите да се дават в ръцете на такива свинари като гергов и умните да бягат в чужбина.

Този не беше ли един мазен свинар, забогатял от партийни далавери?! Та ако е същия - какво по точно е "изгрухтял", като мнение, че не става много ясно?!

Щом ще си говорим истината, ще кажа: Тлъсто, миризливо прасе на два крака , може да говори ,само че само глупости и мърсотии. Впрочем и да прави същото. Що е то? който познае има награда: участие в протеста на първа линия.

"беззъби, отявлени алкохолици и стари седесари". и това автоматично ги прави безстойностни в сравнение с циганите гласували за БСП

ТОВА Е ЛИЦЕТО НА КОМУНИЗМА ЗАГРАБИЛ ДЪРЖАВНИ ПАРИ ПО ВРАМАТО НА БЕРО И ОТ ПРОСТ СВИНАР СТАНАЛ "БИЗНЕСМЕН"

Ако някой все още си мисли, че не сме след 9.09.1944?Вчера обявиха класова война, днес етническа, това.Това и"мутрата",и"физкултурника" не биха били толкова безотговорни да го направят. Насъскване на хора с ниски доходи срещу тези с образование и по високи доходи. На турци сревщу българи. Всеки ден лъжа,след лъжа.Стана ясно,че договора за 2мнл.лв.за АЕЦ БЕЛЕНЕ не го е подписал служебния кабинет.Пак твърдя, ако не бяха НДСВ-то да ги спират в безумията,още 2008-ма щяхме да фалираме.Днес хем сме в световна криза, а на всичко отгоре и Волен е"баласьо".Просто няма кой да ги спре,даже имат ускорител.

хайде да озъбим протестиращите и да им спрем алкохола - така всички ще са доволни !

Не вярвам на твърденията на Гергов. Той е богаташ от БСП и е като Пеевски

Гочиту е и виден масонин. Не масон, а масонин, защото както всичко което е вършил и масонската му ложа "Слънце-ориент" е незаконна. По линия на масонството сега Гергoff управлява министерството на земеделието чрез масона проф. Греков и Пловдив област чрез масона и стар далавераджия Венци Каймаканов. Безочието на свинаря по произход Гергов стигна до там, че написа едно писмо от името на БСП-Пловдив, че не е съгласен с назначаването на Каймаканов за областен управител, затова от БСП нямало да излъчат негов заместник. Така Гергов прецака и БСП, като запази контрола на областта само за себе си. Да не си отвяме устата и за връзката му с руски олигарси, заради което стана и почетен консул на Русия в България. Вероятно в по-ново време свинарят се е подложил и на някоя руска служба, за да прокарва определени икономически и политически интереси чрез БСП в България. Стана и руски гражданин, за да има и друг имунитет, освен дипломатическия. И този родоотстъпник от едно Врачанско село, този престъпен български олигарх, това паразитно творение на арогантния български преход, този крипто комунист и масонин си позволява да обижда протестиращите граждани. ПОВДИВЧАНИ !!! да спрем свинаря и да го изгоним от града ни! Рушете собствеността на олигарсите - така те ще станат бедни и безпомощни!

Много е паднало нивото на масонството,учудвам се,че са си позволили да включат това недоразумение в редиците си...

Гочиту Гергов е известен със своето политическо подлизурство и слугинаж. По времето на СДС с подкрепата на видни сини политици, като например Иван Чомаков, който беше лидер на СДС-Пловдив, а по-късно кмет на града и Богомил Бонев - министър на вътрешните работи,заедно с Кюлев приватизира редица туристически обекти. Богомил Бонев лобираше Гочиту да приватизира "Слънчев ден" на Златни пясъци. По-късно двамата се скараха за проценти, но после се разбраха и затова сега най-младия член на БКП и бивш министър на МВР Бонев получава около 50 000 лв на месец, уж като директор на откраднатия от Гергов Пловдивски панаир. Иван Чомаков, като лидер на СДС-Пловдив, а после и като кмет, даде на Гергов много общински терени. Помогна му също да приватизира Стария Пловдив и хотел "Санкт Петербург", а после с Първанов, К(у)рнелия Нинова и Р. Овч. му подариха и панаира. Сега Чомаков е богат човек. Само миналата есен в банкови сметки е получил около 600 000 лв.

Гергов е от най-известните перачи на червени пари от т.н. преход. На времето, за да си върти далаверите се сроди с известния дедесар и агент на ДС Ветко Арабаджиев (Гочито му се пада кум или кумец). После по същата схема стана роднина и на банкера на властта (лека му пръст) Емил кюлев. Тогава започна прането на руски пари. Когато гражданите излъчат правителство този пловдивски олигарх ще е най-лесен за конфискация, тъй като той забогатя благодарение на своя състудент Георги Танев - нереза, който беше министър на земеделието в Правителството на Беров. Двамата организираха и продадоха за своя сметка, дарена от САЩ царевица, като размера на тази първа кражба е около 4-5 милиона лева.

Поредния лумпенизиран пролетарийй! Един партиен примитив, независимо, че всеки ден го щипят по бузките каките, за да изглежда жив, не казва нищо по различно от "не алкохолизираните": Миков, Дърева и цялата "въздържателна" дружина на партийния зоопарк!

Цамо като му погледнеш погледа разбираш какъв боклук е този алкохолизиран и без зъб стар полицай

И какво излиза, че беззъбите, алкохолиците и старите седесари не са хора, нямат права и не трябва да протестират ли?

Наглост и простащина!!!!! Някой да е очаквал друго от един червен боклук???

ТЪПАНАР! АКО СИ ГЛЕДАХТЕ СВИНЕТЕ НА СЕЛО ВМЕСТО ДА СЕ МЕСИТЕ В НЕЩА, КОИТО НЕ РАЗБИРАТЕ КАТО ПОЛИТИКАТА, СЕГА ПРОТЕСТИТЕ НЯМАШЕ ДА БЪДАТ ОТ БЕЗЗЪБИ АЛКОХОЛИЦИ, А ОТ УМНИ, МЛАДИ, ХОРА С ПЕРСПЕКТИВА В БЪДЕЩЕТО. България никога няма да се оправи докато не паднат неколцина глави, запомнете го !

А за него специално със сигурност знам че е бая закъсал с кредити. АМА СЪС СИГУРНОСТ ЗНАМ..... Правете си сметка, такива хора искат само ВЛАСТ за да си оправят положението, ПОСЛЕ ДЕМАГОГИЯ ЗА ДА ГО ЗАМАЖАТ И ДА ПРЕДПИШАТ НА ДРУГ...

Бизнесът навсякъде е трудна работа, а тия свине са свикнали само на държавна ясла и да влачат и прибират без пари, това с кредитите и бизнеса не го владеят и останат ли година две без да завлекат държавата с поне чмилиард направо влизат в батака. Затова и така се опъват да сдадат властта .

Знам, че е неприлично така, но не мога да се сдържа: ЦЪРВУЛ!!!

Да те светна : това е владетелят на пловдив , известен още като герговград - притежава икономическата власт в града /безплатно взе най-голямото предприятие -панаира , най-големия хотел плюс ембелатичните културни ценности- половината стари къщи на трихълмието/ , също политическата власт /градски шеф на постоянно управляващата България партия и държащ предишните кметове-чомаков и атаносов в джоба си / плюс съдебната власт - съд и прокуратура и дори участва в международните отношения като руски консул. Срам за уж сводолюбив град като Пловдив , но факт , всички са там в скута му

Свинаря от село Маноле е типичен представител на червената селска боржуазия.

прилича на цар киро , ама свинята има по свинска и груба муцуна от мангала, мангалът изглежда някак по изтънчен

Нали знаеш, че двата си хортували. Асиендите им бяха на 2-3 км една от друга. На Киро Мангала вече я събориха. Едно добро, което направи ГЕРБ.

беззъби, отявлени алкохолици и стари седесари....тцтцтцтц...някои от тях сигурно и по жени ходят.

тОЗИ ЧЕРВЕН БОКЛУК МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ ,КОГАТО БЕШЕ СВИНАР В СЕЛО МАНОЛЕ.

Гоче, колко си прост, майна, не е истина...

от първия ден управляват с лъжа и арогантност и искат да покажaт на хората, че са никои.

????????????????????

А предишния (в 23:20) коментар? Къде е ?

просташко.Нещо което се вижда несе сочи с прьст

Цацаров от небето ли пада и в кой град е живял, че не се заеме с този обсебил пловдив мангал или и той е от антуража му каквито бяха бившите кметове чомаков селчо атанасов и бившия градски прокурор росен димов. Докога Цацаров ще ни занимава с треторазрядни маймуни и съмнения, веротности намерения и самореклама и черна реклама на опозицията и пълно спокойствие на олигарсите като свинята Гергов, които окраде имущество за близо милиард.

Ложата, синко, ложата. Една и съща е.

Глух, глух е Цацаров, защото също като този е масон и обслужва интересите на тези, които са на власт

Намери кой да го каже това....- грозен, дърт плужек, айде бегай от тук бе... погледни се в огледалото, ще се уплашиш .... OMG

Гергов за да видиш детайлно един алкохолик се погледни в огледалото!!!

КАК Е ГЕРГА КЕРВАНА СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,НО ТОЗИ ПЪТ МАЙ,НЕ ПОЗНА...

абе мишко да те питам,като те е..х на младини-брои ли се за е..не?? нали не си го забравил.. ако си-пак ще ти припомня.. ааа и помниш ли,че за това ти платих 100 марки.. така,че не ми се прави на умен..

ЗНАЕТЕ ЛИ ХОРА, МОЖЕ БИ НАРОДНИЯ СЪД НЕ Е ЛОШО НЕЩО! НО НАРОДЕН СЪД ЗА ВСЕКИ, КОЙТО Е ПРОТИВ НАРОДА СИ!

Този вярно, че прилича на цар киро, дано и съдбата му е същата.

Щом стигнахеме до там един свинар да дава оценки на хората, положението в България е страшно. Скоро очаквам комунистите да сформират народен съд и да ни бесят по дърветата. Безобразние!

Спокойно комунистите от герб ще видят власт през крив макарон.Гроб е поредната комунистическа партийка тип еднодневка,знем къде са сега сдс,дсб,ндсв.Та там ще са и гроб на следващите избори освен ако боко маисъла не извади 50млн. за да си напазари необходимите 4% за влизане там,но като го знаем какъв скъперник и стипца е едва ли.

благодарението на управлението до сега ,хората затова са останали без зъби

не разбирате какво иска да каже този мастит, идеята е протестите или да станат груби и тогава да използват армията или да спрат защото така или иначе комунягите нема да се махнат, но има и други форми на протест като гражданско неподчинение.