Цонев: Различни сме с БСП, нямат нов вариант за управление

Твърде много различия има между ДПС и БСП, ние сме партии с различна политическа физиономия - това е безспорен факт, заяви депутатът от ДПС Йордан Цонев.

Обратно в новината

Коментари - Цонев: Различни сме с БСП, нямат нов вариант за управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този предател и манипулатор не е разбрал все още, че не струва и пукната пара. -"Политиката е сянката, метната върху обществото от крупният бизнес, което няма да се промени, докато властта е в ръцете на бизнеса за лична изгода чрез личен контрол над банките, земята, промишлеността, подсилен чрез контролирането на пресата, представителите на пресата и на други средства за гласност и пропаганда. Така, че никакви реформи не могат да свършат работа. НЕОБХОДИМА Е ФУНДАМЕНТАЛНА ОБЩЕСТВЕНА ПРОМЯНА ЗА УТВЪРЖДАВАНЕ НА ПЪЛНОЦЕННА ДЕМОКРАЦИЯ." ДЖОН ДЮИ /1859-1952/ - Американски философ и педагог

Я кажи, какво се споразумяхте с Борисов, че вече пеете тази песен? ДПС е любимият коалиционен партньор на всички предатели.

коалиционният партньор на бсп в три-четири правителства, мандатоносител в едно, и стратег на 3-5-8 днес се сети, че бсп за нищо не става??

ДПС са фурнаджийските лопати в българският политически живот.Те винаги са се присламчвали към силните на деня.И сега, ако не бяха ОП, отдавна да са увиснали на врата (да са си подложили гъ.а) на ГЕРБ.

"По думите му в последните 10 години България се нуждае от сериозни реформи във всички сфери, констатират го всички партии, но никой не го прави. Няколко кабинета не успяха да направят тези реформи, подчерта Цонев." " Ние сме управлявали с БСП и сме управлявали неуспешно в голямата си степен щом не можахме да реформираме системите, каза още депутатът от ДПС. "Това, че БСП внася вот на недоверие и че ние ще го подкрепим с други мотиви, няма значение. Важното е недъзите на това управление да бъдат казвани и ако могат да бъдат коригирани, категоричен бе Цонев. Некои питания и съображения: 1. ДПС е де факто във властта от 2001 г. - 17 г., от тях 10 като член на АЛДЕ в ЕС; 2. След като за тези 17 г. във властта, както признаваш ти сте се провалили, защото "реформите не са направени", кое да ни даде ДНЕС вяра, че сега ще се справите с "недъзите на ТОВА управление" - на ГЕРБ?! Защото, Цонев, вие не искате ново управление, вие искате да сте тези, които ще оправяте "недъзите " му;) Аз не мисля, че партия ( ГЕРБ), която се е провалила вече два пъти в това, ще успее на третия със или без вашата безценна помощ... Изобщо, Цонев, виж какви си ги наговорил и колко много противоречия има в изказването ти!

Дмек, Програмата на ГРЕБ съвпада на 95% с тази на ДПС. Особено в областта на реформите. Тази Област липсва и при двете партии

Този да говори за реформи, ми идва малко нанагорно... Кириак Стефчов пак изпълзя от милионерското си свърталище и лее мъдри мисли за това как да открадне още повече. Такива като този екземпляр нямат място е парламента!

Този да говори за реформи, ми идва малко нанагорно... Кириак Стефчов пак изпълзя от милионерското си свърталище и лее мъдри мисли за това как да открадне още повече. Такива като този екземпляр нямат място е парламента!

ДПС е с онези, от които има конкретни ползи. В този смисъл не бива да бъдат поставяни до нито една партия. Това, че ако не е ГЕРБ, щели да управляват БСП+ДПС, е само опорна точка на герберските тролове, за да дискредитират социалистите и да "плашат" наивниците. Всички помним, че докато ГЕРБ пускат трохи в доходите от бюджетната сфера, при БСП те се повишаваха значително и осезаемо. Това е реалната заплаха за управляващите, не някакъв въображаем съюз с ДПС.

даи боже по-вече политици като гн цонев!

сериозно ли или се подеваш с аудиторията?

ние от бургас сме напълно съгласни с варналия

Ха дано, ама надали !

Тоя в една нормална държава щеше да лъска тоалетните в някой затвор и да го опъват по 3-пъти на ден. А тук в булгаристан той опъва овчето население с години и на никой не му дреме.

Данчо Ментата открито си заявява, че ДПС са ортаци на ГЕРБ или обратното.....

"... нямат нов вариант за управление" Все същите стари схеми - кражби, далавери и демагогия.

Моля ви, друг път не поднасяйте този мазен ибрик към сутришното кафе на хората! Отврат е...! ляяяяк... пфуу..

Партии любими - аз съм с вас, която е на власт... Ехх, ще доживея ли една читава партия, която да вкара в затвора цялата тая престъпна пасмина ....

няма да го направи. Ние, суверенът, сме единствените...

"Ние сме управлявали с БСП и сме управлявали неуспешно в голямата си степен щом не можахме да реформираме системата" С какво сте по-добри сега? Абе, и4диот, марш от политиката, скривайте се и не се появявайте повече. Закривайте антибългарската партия и изчезвайте. Нахални до безобразие, хем не ставате, хем драскате с зъби и нокти за власта.

Данчо Ментата е дълбоко убеден , че му минават номерата. Кофти Мента , ще те разочаровам , не ти минават.

ДПС са либерална дясна партия. За тях пазарният принцип е единствено правилният.Даже в здравеопазването,както ни уведоми тази сутрин господин Цонев. Защо не отиде да види,как живеят нашите съграждани с мюсюлманско вероизповедание, в Омуртаг например.Или в околните села?

Стига глупости. Какво радикално полезно родихте през изминалите 29 години ?

Виждат се резултатите от тяхното управление там, където бяха - в разбитото до основи селско стопанство, например.

ГЕРБ и ДПС приеха закона на Пеевски Цонев за активите на КТБ. Само те сами си го приеха. Какво БСП,какви пет лева? Винаги ДПС са играли с Герб,преди задкулисно,сега вече явно.

На този цайсат еничер вярвам точно толкова, колкото и на г-жа Лъжа! БСП=ДПС! Нагли крадлижи антибългарски гниди! никога повече във властта!

Щом повече вярваш на г-н "Послушното момче на ЕС", твоя работа.

Ха! Катарзис ли настана, Ментичке?;) Че тези различия не ви пречеха досега да се гушкате един път като "тройната ламя" и втори - като "целувка в крепка дружба на Орлов мост"?;) Кое е новото - речта на Главния Хидроинженер на Републиката, пазен с почести в Сараите от тази Коледа?;)) И зададените нови директиви за демонтаж на определени политически партньори на Управляващите, но без да се посяга на тях?;)

Този факт ме радва и залагам на БСП ...

ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ЗАЩО ПЕЕВСКИ НЕ ХОДИ НА РАБОТА ????

Хаххахаха ДПС и ГЕРБ са като семейство! ДПС е МЪЖА, ГЕРБ е ЖЕНАТА! Накрая от тая комбинация ще излезе един миризлив циганин! Егати каква прокоба тегне над моята родина ужъс!!

ХОРА , ПРИЕТ Е ЗАКОНА ПЕЕВСКИ ЗА КТБ - ПО НОВИНИТЕ НЯМА ИНФО ..... ЗАЩО ЛИ ??

на монетата БСП - ДПС. Едните са все надупени, а другите ги оправят....

Вие само с този,с който има келепир имате нещо общо! Въртите си задните части като ветропоказател! Тумор!

ДПС са бизнес партньорите на Герб, и траянския кон на Герб в отношенията БСП-ДПС. С идването на Нинова начело на БСП това се прекрати и сега ДПС са принудени открито да прегърнат Герб защото номерата им вече не минават. С приемането на закона за вторичното разграбване на КТБ от ГЕРБ и ДПС те официално се прегърнаха.

Как да повярваш на българин, който доброволно се е продал на турска партия, за да краде. Помак!

по-скоро ибрик кажи или еничарин. Защо помак? Те са много честни и отрудени хора.

Само горнореята ви е обща.

С БСП нямате общо,но за сметка на това с ГЕРБ сте си дружки-гадното е,че го правите тайно. Е резултатите от това са поне явни.

Точното име на партията ви е БСП-ДПС. Доказателствата са безброй.

БСП и ДПС винаги заедно, винаги.

Кой вярва на този Ментраджия ? Майката на този Боклук Мента , държи половината на Южното Черноморие с помощта на този захващаше полека Южното Черноморие ! Този Изрод трябва да бъде съден за съсипване с Искров Помака КТБ !!!

"Аз не мога да разбера как в Австрия всеки курорт може да има по 300 км писти и по 80 лифта, а пък ние да имаме един и това да пречи на екологията, заяви той." Ако беше малко по умен щеше да знаеш че в белите държави повечето писти и лифтове са построени на котата на лесопояса. Обеснявам за политическите проститутки какво значи това , че там няма дървета защото надморската височина е голяма. Там не расте почти нищо и не се налага да се сече.

Управленията ви, които винаги са само с БСП показват, колко нямате общо. Това можете да го разказвате на неграмотния си и глупав електорат и те да ви вярват.

Ние с БСП сме като братя - ние сме клали българи, а те ги разстрелвали. Ние сме разрушавали черкви, а те са ги взривявали. Вечна дружба с аркадашите... Дори и Ердоган и Путин са вечни приятели, нали сами виждате.

ДПС е създадена като патерица на БСП, за да ѝ помага в кражбите. Това се видя при всичките им съвместни управления.

Нямате,да.Само дето управлявахте заедно навремето.Пък и Луканов ви направи партия през 1990г. Сега,имате доста общо с ГЕРБ.По отношение на"порциите" и бизнеса.

Сигурно и с държавна сигурност нямате нищо общо

Не само, че нямате общо, а вие сте една партия...

ДПС + ГЕРБ = ВЕЧНА ЛЮБОВ И ОБЩИ СДЕЛКИ

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!