Коментари - БСП и ДПС взели най-много от парите за общините | Днес.dir.bg

БСП и ДПС взели най-много от парите за общините

Повече от половината пари от „регионалния фонд“ отиват в общини на управляващите партии БСП и ДПС, показва изследване на Института за пазарна икономика.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС взели най-много от парите за общините | Днес.dir.bg

Коментари

Неразумно е изобщо да коментирам. Но го правя. За да изразя недоумението си как е възможно ГЕРБ да има все още поддръжници, след като всички видяхме до какво ни докараха... И още нещо - най-доброто на демокрацията е мандатността!

Как е възможно ГЕРБ изобщо да поставят този въпрос?! Първо, съдят по себе си. Изгониха отвсякъде служители, счетени за близки до БСП или ДПС, потъпкаха достойнството им, репресираха, мачкаха, всяваха страх през цялото време, сега са тръгнали да се оплакват... Безочливо и цинично!

Тези на снимката - каква лика прилика са си, ченге до комуноид!!!!

анатема! господ да ви убие дано!!!

Говорете си говорете, гербери проклети. Ама вижте зареяният поглед на ГЕЯ в бъдещето.Просто фотографът заслужава най-малко орден "Кирил и Методи".Ако и Гея имаше брада като Бея, съвсем щяха да заприличат на Маркс и Енгелс.

ЗАЩОТО ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА ГИ УСЕТЯТ И ХОРАТА ОТ ОБЩИНИТЕ.ДИРЕКТНО ЩЕ ОТПЪТУВАТ КЪМ ПАРТИИНАТА КАСА.КАТО УПРАВЛЯВАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЕЧЕ ЗАЩО ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РАЙОНИ СА НАЙ ЗЛЕ С НАЙ БЕДНО НАСЕЛЕНИЕ.ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪТЯ,ДИРЕКТНО ОТ БЮДЖЕТА КЪМ ПАРТИИНИТЕ КАСИ.

що е комунизъм-страх,стрес,лунно затъмнение,бюрокрация,наши-ваши,за нас да има-другите да се спасяват,оставка-никога,лъжа и манипулации-винаги!!!

грабителите

Агент Павел нали ДС гое подготвяла за работа в Турция, да ходи там да се развява феса!

До кога ще търпим тези крадци-обирджии?!

как не ги е срам!

Иха ама тия двамата така са вперили поглед в местаносергеевото бъдеще че просто нямам думи Такава простотия рядко се вижда на портрет Бандит до бандита мила моя майнольо лъжец до лъжеца предател до предател И продължавате да гласувате за тях!!Значи са прави че ви мислят за глупаци и си ви лъжат както им е кеф ТЕ си вирят главите а вие глупацитевсе по надолу свеждате своите прости кратуни Прав беше Борисов за лошия матрял

ние сме си виновни, че ги избираме всеки път, позора е за нас, и сметката ние си я плащаме, основателно

на България- един евреин и един турчин. От 1396 година са комбина, когато едните отвориха вратите на Търново а другите изклаха варварски цялото население. Да са ни честити.

много ви е къса паметта, казах ви кой разпределя

При нас на всички големи крупни ЧАСТНИ обекти от енергетиката ,офисите са им в София,също на бирената фабрика "Загорка".Отчисленията остават в София. За нас остава само "смока"и канцирогенните опастности.

Много неграмотно писане :( Иначе има идея.

По време на ГЕРБ отиваха само при тях, сега пак ли трябва да отидат там.Вярно че имаше изключения и имаше към кметове от други партии което бе отразявано шумно от медиите.

Предполагам не са им давали защото поне половината са потъвали че кой нормален ще дава на такъв който краде и лъже ? Както се виждаше постоянно по телевизията дето все ръгахте Бойко че рязал ленти е те виждате ли прозрачност къде отиват парите отпускани за общините а сега кой сряза и 1 лентичка я кажи ?

Ето го отговорът. Песледните 4 години само при общините с герберски кметове ходеха парите, сега малко компенсация. Като искате да твърдите нещо, направете справка с информацията за разходите на ГЕРБ. Не говорете голословно и безсмислено, макар че от гербери друго не може да се очаква. Вижте и кои фирми бяха облагодетелствани. Те не са много на брой и няма да загубите много време за справка.

в заблуда си-просто кметовете от бсп и дпс са свикнали да си присвояват отдадените им парички

24 години от старта на програмата Червените куфарчета На 8 февруари 1990 г. е съставено първото правителство на БКП-БСП с премиер Андрей Луканов след падането на режима на Тодор Живков. В историята то е известно като Лукановата зима, но все по-голяма популярност вече добива определението правителство на червените куфарчета. Това е най-кратко просъществувалият кабинет след демократичните промени 10 месеца. Но ето какво констатира следващият премиер Димитър Попов, влизайки в Министерски съвет: Установихме, че от края на месец март 1990 г., когато излезе... още Указът за избори за Велико народно събрание, до първата половина на декември същата година от резерва на държавата са изчезнали 2, 150 млрд. валутни лева. Изпариха се яко дим. Това беше валутният резерв на България. Раздадени са от новия министър-председател Луканов.

И плеснаха с ръце да се прегърнат, за да плачкосат и малкото що е останало от бащино ни огнище

тоя павел, агент павел е супер противен! в ада да се пържи дано! такива хора са за затвор!

ЕДНИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ, ДРУГИТЕ ВЪЗРОДЕНИ! Едните сменяха имена и им чупиха главите, другите им беше много мъчно! На митинги все се оплакват, че им е било много тежко и че другите са зверове, а в политиката са вечни приятели и се подкрепят, даже и митинги си организират заедно, снимат се заедно, разделят Родината ми заедно! ВСЕ ЕДНО: Комуниста Слободан Милошевич да управлява заедно с Албанците Сърбия, член на ЕС и НАТО. Нациста Адолф Хитлер да управлява заедно с Евреите демократична Германия. ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА

нито бившите възродители са социалисти, нито бившите възродени са либерали. това са два клана, които въртят обръчи от фирми и усвояват еврофондове.

мафята е основата а бсп и дпс , крадат като за последно през последните месеци

И тези правят като предишните. Разликата е тази че щом предишните са ощетили едни общини за сметка на други сегашните искат не искат трябва да компенсират и правят обратното.

"Растеж и устойчиво развитие на регионите" или по-скоро "растеж и устойчиво развитие на партийните структури".

Каква семейна идилия струи от тази снимка.

всеки хванал по един конец от чергата и дърпа към себе си ... докато съвсем не я разплетат няма да се мирясат

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ОЩЕ ЩЕ ВЗИМАТ

АКО НАРОДА Е МАААЛКО ПО УМЕН, ЕДИНСТВЕНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ БАНДИТИ Е, НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ. ТЕХНИЯ ЦИГАНСКИ ЕЛЕКТОРАТ И БЕЗ ТОВА НЕ ПЛАЩА!!

само данъчна полиция за тебе, плащането на данък е по цял свят !!

АКО НАРОДА Е МАААЛКО ПО УМЕН... ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, вместо да се търкаля по диваните в къщи и да гледа малоумни турски сапуненки в изборния ден! ГЛАСУВАНЕ ДО ДУПКА! КУЦО И САКАТО, МЛАДО И ДЪРТО... ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! Отнема не повече от 1 час на 4 години!

Е честито спонсорство на електоратините на "Коалиция Лютви Ибрика"! Както казваше обаче злият гений на мързеливите, грозните и бедните Ленин, "колелото на историята се върти", другари!

Luna0102

Данъци да плащат само гласувалите за БСП и ДПС, тогава техните кметове и заплати няма да вземат.

да поясня на един другар че вав варна всичко минава през една групировка.които не знае значи малко са го били. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Volen go niama na snimkata shtoto im pravi duro du na fleitist se pravi.

Не вярвам на тази "новина", защото взимам за пример Варна, която получава 50 милиона от общо 500, което е добър процент от общата сума. Кметът на града е гербераст. И недейте да завиждате, защото за гербераската мутра имаше само 2 града - София и Бургас, конкретно Варна беше жестоко пренебрегвана при гербераското управление, и затова получените сега пари са една малка компенсация за понесените загуби. Даже мутрата се беше изцепил, и я беше нарекъл село !! мутроид тъп !!

Ето тук личи българската простотия. Вие им казвате данни и цифри за България, които всеки средно културен човек трябва да ги знае, а те еднож си знаят, нещо като - он че ми вика на мене той, и да не съм луд да ядем зелени краставиците, чекам ги да узреят.

колко са близо наще душмани,но явно сърцата ни не са затупкали все още! мирен човек съм и не много по цинизми и псувни,но не съм спрял да псувам от как таз новина се появи! стигнахме у дома до там,че жената ме нахока,"престани-вика,щото разни човечета вече се разхождат из къщи от пустите ти псувни"! по-рано днес писах,че думите ми,че червените ще ощетят не само противниците си ,а и своите,се потвърждават! във всеки "гербов" град има и негербов електорат, а щом градът е наказан,значи наказват и..."покрайо сухото гори и мокрото". сега пак въпрос към червените симпатизанти: разбрахте лим най-сетне,че тез хаярсъзи мислят само за собствената си облага? продължавате ли да вярвате,че ще плащате по-малки сметки за ток отколкото елкторатът на герб? същото важи и за хляб,бензин,парно и т.н. най-важният въпрос е: стана ли ви ясно,че светлото бъдеще няма да го видите дори и през прав макарон?

КЪДЕ СТЕ,БЕ УБАВЦИ?РАДВАТЕ ЛИ СЕ НА УБАВЦИТЕ ОТ СНИМКАТА?ПОХАРЧИХТЕ ЛИ ПАРИЧКИТЕ ЗА КОНТРАПРОТЕСТА?СЕГА ОСТАНА ДА ЧАКАТЕ УВЕЛИЧЕНИТЕ С 4 ЛЕВА ПЕНСИИ ПРЕЗ ЛЯТОТО.И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА КУПИТЕ БУКЕТИ ЗА ТИЯ ДВАМАТА ОТ СНИМКАТА.

"Комунизъма" продължава с пълна сила в България. И българите в България от година на година се чувстват все по-добре. Нали така драги сънародници - прекрасно е да имаш такива партии за управляващи като днешните. Днес има само един депутат дето ви обясняваше за "остатъчния ток" и "само" няколко министри и депутати мутри... УТРЕ очаквайте повече :)

"БСП и ДПС взели най-много от парите за общините" това заглавие е за всички симпатизанти и за тези, които гласуваха за тези "парти", като втората е една противоконституционна, защото има връзки с атентаторите, които ВЗРИВИХА ВАГОН С МАЙКИ И ДЕЦА НА ГАРА БУНОВО. Как е възможно българи да допускат такова нещо?? Направо каламбури трябва да се пишат за най-вредните партии в България! А българите стоят и се чудят какво да правят. Ами със чудене не става, ето ни поредният гаменски сценарий за още години да живеем в недоимък. Това не са хора, а мърши, които само мандатчетата ги интересува! И преди някой тъпанар или просветен да ме "поправи", не съм и симпатизант на герб или прочие партии, които ги показват по тв-та, защото почти всичките са един дол дренчици. Просто не ми се мисли още какво ще окепазят тези алчници..

Парите се връщат след това обратно в партийните каси.

ЕДИН ЕВРЕЕН И ЕДИН ТУРЧИН !! ТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ !!! КЪДЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ?? В ЧУЖБИНА !!

стани6ев и местан управляват за техния си интерес

А зад т.нар. турчин стои един циганин!

А СЕГА,МОЖЕШ ДА ЦЕЛУНЕШ БУЛКАТА

Като ги гледам тия двамата на снимката си спомням филма "Планината Броубег".

Предоставянето на пари на кметовете от ДПС и БСП ще започне едно голямо присвояване на средства и ще отидат при партийните централи.

Кой каквото и ще да си приказва , но тази снимка и знаменита .Страшно на момента, в койтосе казва обевявам ви са съпруг и съпруга младоженеца може да целуне булката

България се управлява от украинския евреин СерГей и от Местан. България се управлява от не българи.

Така и бедната Бразилия се управлява от българка - Дилма Русеф, а могещите щати от кениеца Обама. И какво от това? Какво ти бърка част от произхода на Станишев? Ти в коя паланка живееш и в кой век?

БРАВО ГЕОРГИ, БРАВО ПЪРВАНОВ! ТИ СЕ ОГОЛИ, КАТО СТРИПТИЗЬОРКА И ПОКАЗА, ЧЕ РАБОТИШ ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ! СКАПАНЯК!!!

стани6ев 6тото не6то е свар6ил досега аз несам видял ти мойе да си видял пойелавамти все така да се радва6 далги години на стани6ев и местан

запитали радио ереван,вазможно ли е аборигените в австралия да управляват?радио ереван отговорил:това да не е балгария!

БЪлгария, бе, нещастник, не БАлгария!

Mишки! Мишкуват,за последно.

ДПС+БКП ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ! ЗА ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ, НЕ СИ ЛИ КОМУНИСТ ИЛИ ТУРЧИН, НЯМАШЛИ ПОРТРЕТ НА УЧИТЕЛЯ СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАЛИН или АХМЕД ДОГАН НАД СПАЛНЯТА СИ, НЕ СИ ЧОВЕК! КМЕТА НЕ Е ЛИ КОМУНИСТ ИЛИ ТУРЧИН, ЗНАЧИ В ОБЩИНАТА НЕ ЖИВЕЯТ ХОРА! ТАМ ЖИВЕЕ НЯКАКВА ДОЛНОПРОБНА ПАПЛАЧ, КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА!

Коментари - БСП и ДПС взели най-много от парите за общините | Днес.dir.bg

БСП и ДПС взели най-много от парите за общините

Повече от половината пари от „регионалния фонд“ отиват в общини на управляващите партии БСП и ДПС, показва изследване на Института за пазарна икономика.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС взели най-много от парите за общините | Днес.dir.bg

Коментари

Неразумно е изобщо да коментирам. Но го правя. За да изразя недоумението си как е възможно ГЕРБ да има все още поддръжници, след като всички видяхме до какво ни докараха... И още нещо - най-доброто на демокрацията е мандатността!

Как е възможно ГЕРБ изобщо да поставят този въпрос?! Първо, съдят по себе си. Изгониха отвсякъде служители, счетени за близки до БСП или ДПС, потъпкаха достойнството им, репресираха, мачкаха, всяваха страх през цялото време, сега са тръгнали да се оплакват... Безочливо и цинично!

Тези на снимката - каква лика прилика са си, ченге до комуноид!!!!

анатема! господ да ви убие дано!!!

Говорете си говорете, гербери проклети. Ама вижте зареяният поглед на ГЕЯ в бъдещето.Просто фотографът заслужава най-малко орден "Кирил и Методи".Ако и Гея имаше брада като Бея, съвсем щяха да заприличат на Маркс и Енгелс.

ЗАЩОТО ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА ГИ УСЕТЯТ И ХОРАТА ОТ ОБЩИНИТЕ.ДИРЕКТНО ЩЕ ОТПЪТУВАТ КЪМ ПАРТИИНАТА КАСА.КАТО УПРАВЛЯВАТ ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЕЧЕ ЗАЩО ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РАЙОНИ СА НАЙ ЗЛЕ С НАЙ БЕДНО НАСЕЛЕНИЕ.ЗАЩОТО ТОВА Е ПЪТЯ,ДИРЕКТНО ОТ БЮДЖЕТА КЪМ ПАРТИИНИТЕ КАСИ.

що е комунизъм-страх,стрес,лунно затъмнение,бюрокрация,наши-ваши,за нас да има-другите да се спасяват,оставка-никога,лъжа и манипулации-винаги!!!

грабителите

Агент Павел нали ДС гое подготвяла за работа в Турция, да ходи там да се развява феса!

До кога ще търпим тези крадци-обирджии?!

как не ги е срам!

Иха ама тия двамата така са вперили поглед в местаносергеевото бъдеще че просто нямам думи Такава простотия рядко се вижда на портрет Бандит до бандита мила моя майнольо лъжец до лъжеца предател до предател И продължавате да гласувате за тях!!Значи са прави че ви мислят за глупаци и си ви лъжат както им е кеф ТЕ си вирят главите а вие глупацитевсе по надолу свеждате своите прости кратуни Прав беше Борисов за лошия матрял

ние сме си виновни, че ги избираме всеки път, позора е за нас, и сметката ние си я плащаме, основателно

на България- един евреин и един турчин. От 1396 година са комбина, когато едните отвориха вратите на Търново а другите изклаха варварски цялото население. Да са ни честити.

много ви е къса паметта, казах ви кой разпределя

При нас на всички големи крупни ЧАСТНИ обекти от енергетиката ,офисите са им в София,също на бирената фабрика "Загорка".Отчисленията остават в София. За нас остава само "смока"и канцирогенните опастности.

Много неграмотно писане :( Иначе има идея.

По време на ГЕРБ отиваха само при тях, сега пак ли трябва да отидат там.Вярно че имаше изключения и имаше към кметове от други партии което бе отразявано шумно от медиите.

Предполагам не са им давали защото поне половината са потъвали че кой нормален ще дава на такъв който краде и лъже ? Както се виждаше постоянно по телевизията дето все ръгахте Бойко че рязал ленти е те виждате ли прозрачност къде отиват парите отпускани за общините а сега кой сряза и 1 лентичка я кажи ?

Ето го отговорът. Песледните 4 години само при общините с герберски кметове ходеха парите, сега малко компенсация. Като искате да твърдите нещо, направете справка с информацията за разходите на ГЕРБ. Не говорете голословно и безсмислено, макар че от гербери друго не може да се очаква. Вижте и кои фирми бяха облагодетелствани. Те не са много на брой и няма да загубите много време за справка.

в заблуда си-просто кметовете от бсп и дпс са свикнали да си присвояват отдадените им парички

24 години от старта на програмата Червените куфарчета На 8 февруари 1990 г. е съставено първото правителство на БКП-БСП с премиер Андрей Луканов след падането на режима на Тодор Живков. В историята то е известно като Лукановата зима, но все по-голяма популярност вече добива определението правителство на червените куфарчета. Това е най-кратко просъществувалият кабинет след демократичните промени 10 месеца. Но ето какво констатира следващият премиер Димитър Попов, влизайки в Министерски съвет: Установихме, че от края на месец март 1990 г., когато излезе... още Указът за избори за Велико народно събрание, до първата половина на декември същата година от резерва на държавата са изчезнали 2, 150 млрд. валутни лева. Изпариха се яко дим. Това беше валутният резерв на България. Раздадени са от новия министър-председател Луканов.

И плеснаха с ръце да се прегърнат, за да плачкосат и малкото що е останало от бащино ни огнище

тоя павел, агент павел е супер противен! в ада да се пържи дано! такива хора са за затвор!

ЕДНИТЕ ВЪЗРОДИТЕЛИ, ДРУГИТЕ ВЪЗРОДЕНИ! Едните сменяха имена и им чупиха главите, другите им беше много мъчно! На митинги все се оплакват, че им е било много тежко и че другите са зверове, а в политиката са вечни приятели и се подкрепят, даже и митинги си организират заедно, снимат се заедно, разделят Родината ми заедно! ВСЕ ЕДНО: Комуниста Слободан Милошевич да управлява заедно с Албанците Сърбия, член на ЕС и НАТО. Нациста Адолф Хитлер да управлява заедно с Евреите демократична Германия. ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА

нито бившите възродители са социалисти, нито бившите възродени са либерали. това са два клана, които въртят обръчи от фирми и усвояват еврофондове.

мафята е основата а бсп и дпс , крадат като за последно през последните месеци

И тези правят като предишните. Разликата е тази че щом предишните са ощетили едни общини за сметка на други сегашните искат не искат трябва да компенсират и правят обратното.

"Растеж и устойчиво развитие на регионите" или по-скоро "растеж и устойчиво развитие на партийните структури".

Каква семейна идилия струи от тази снимка.

всеки хванал по един конец от чергата и дърпа към себе си ... докато съвсем не я разплетат няма да се мирясат

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ И ОЩЕ ЩЕ ВЗИМАТ

АКО НАРОДА Е МАААЛКО ПО УМЕН, ЕДИНСТВЕНО НАКАЗАНИЕ ЗА ТЕЗИ БАНДИТИ Е, НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ. ТЕХНИЯ ЦИГАНСКИ ЕЛЕКТОРАТ И БЕЗ ТОВА НЕ ПЛАЩА!!

само данъчна полиция за тебе, плащането на данък е по цял свят !!

АКО НАРОДА Е МАААЛКО ПО УМЕН... ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ ГЛАСУВА, вместо да се търкаля по диваните в къщи и да гледа малоумни турски сапуненки в изборния ден! ГЛАСУВАНЕ ДО ДУПКА! КУЦО И САКАТО, МЛАДО И ДЪРТО... ТОВА Е РЕШЕНИЕТО! Отнема не повече от 1 час на 4 години!

Е честито спонсорство на електоратините на "Коалиция Лютви Ибрика"! Както казваше обаче злият гений на мързеливите, грозните и бедните Ленин, "колелото на историята се върти", другари!

Luna0102

Данъци да плащат само гласувалите за БСП и ДПС, тогава техните кметове и заплати няма да вземат.

да поясня на един другар че вав варна всичко минава през една групировка.които не знае значи малко са го били. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Volen go niama na snimkata shtoto im pravi duro du na fleitist se pravi.

Не вярвам на тази "новина", защото взимам за пример Варна, която получава 50 милиона от общо 500, което е добър процент от общата сума. Кметът на града е гербераст. И недейте да завиждате, защото за гербераската мутра имаше само 2 града - София и Бургас, конкретно Варна беше жестоко пренебрегвана при гербераското управление, и затова получените сега пари са една малка компенсация за понесените загуби. Даже мутрата се беше изцепил, и я беше нарекъл село !! мутроид тъп !!

Ето тук личи българската простотия. Вие им казвате данни и цифри за България, които всеки средно културен човек трябва да ги знае, а те еднож си знаят, нещо като - он че ми вика на мене той, и да не съм луд да ядем зелени краставиците, чекам ги да узреят.

колко са близо наще душмани,но явно сърцата ни не са затупкали все още! мирен човек съм и не много по цинизми и псувни,но не съм спрял да псувам от как таз новина се появи! стигнахме у дома до там,че жената ме нахока,"престани-вика,щото разни човечета вече се разхождат из къщи от пустите ти псувни"! по-рано днес писах,че думите ми,че червените ще ощетят не само противниците си ,а и своите,се потвърждават! във всеки "гербов" град има и негербов електорат, а щом градът е наказан,значи наказват и..."покрайо сухото гори и мокрото". сега пак въпрос към червените симпатизанти: разбрахте лим най-сетне,че тез хаярсъзи мислят само за собствената си облага? продължавате ли да вярвате,че ще плащате по-малки сметки за ток отколкото елкторатът на герб? същото важи и за хляб,бензин,парно и т.н. най-важният въпрос е: стана ли ви ясно,че светлото бъдеще няма да го видите дори и през прав макарон?

КЪДЕ СТЕ,БЕ УБАВЦИ?РАДВАТЕ ЛИ СЕ НА УБАВЦИТЕ ОТ СНИМКАТА?ПОХАРЧИХТЕ ЛИ ПАРИЧКИТЕ ЗА КОНТРАПРОТЕСТА?СЕГА ОСТАНА ДА ЧАКАТЕ УВЕЛИЧЕНИТЕ С 4 ЛЕВА ПЕНСИИ ПРЕЗ ЛЯТОТО.И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА КУПИТЕ БУКЕТИ ЗА ТИЯ ДВАМАТА ОТ СНИМКАТА.

"Комунизъма" продължава с пълна сила в България. И българите в България от година на година се чувстват все по-добре. Нали така драги сънародници - прекрасно е да имаш такива партии за управляващи като днешните. Днес има само един депутат дето ви обясняваше за "остатъчния ток" и "само" няколко министри и депутати мутри... УТРЕ очаквайте повече :)

"БСП и ДПС взели най-много от парите за общините" това заглавие е за всички симпатизанти и за тези, които гласуваха за тези "парти", като втората е една противоконституционна, защото има връзки с атентаторите, които ВЗРИВИХА ВАГОН С МАЙКИ И ДЕЦА НА ГАРА БУНОВО. Как е възможно българи да допускат такова нещо?? Направо каламбури трябва да се пишат за най-вредните партии в България! А българите стоят и се чудят какво да правят. Ами със чудене не става, ето ни поредният гаменски сценарий за още години да живеем в недоимък. Това не са хора, а мърши, които само мандатчетата ги интересува! И преди някой тъпанар или просветен да ме "поправи", не съм и симпатизант на герб или прочие партии, които ги показват по тв-та, защото почти всичките са един дол дренчици. Просто не ми се мисли още какво ще окепазят тези алчници..

Парите се връщат след това обратно в партийните каси.

ЕДИН ЕВРЕЕН И ЕДИН ТУРЧИН !! ТЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ !!! КЪДЕ СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ?? В ЧУЖБИНА !!

стани6ев и местан управляват за техния си интерес

А зад т.нар. турчин стои един циганин!

А СЕГА,МОЖЕШ ДА ЦЕЛУНЕШ БУЛКАТА

Като ги гледам тия двамата на снимката си спомням филма "Планината Броубег".

Предоставянето на пари на кметовете от ДПС и БСП ще започне едно голямо присвояване на средства и ще отидат при партийните централи.

Кой каквото и ще да си приказва , но тази снимка и знаменита .Страшно на момента, в койтосе казва обевявам ви са съпруг и съпруга младоженеца може да целуне булката

България се управлява от украинския евреин СерГей и от Местан. България се управлява от не българи.

Така и бедната Бразилия се управлява от българка - Дилма Русеф, а могещите щати от кениеца Обама. И какво от това? Какво ти бърка част от произхода на Станишев? Ти в коя паланка живееш и в кой век?

БРАВО ГЕОРГИ, БРАВО ПЪРВАНОВ! ТИ СЕ ОГОЛИ, КАТО СТРИПТИЗЬОРКА И ПОКАЗА, ЧЕ РАБОТИШ ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ! СКАПАНЯК!!!

стани6ев 6тото не6то е свар6ил досега аз несам видял ти мойе да си видял пойелавамти все така да се радва6 далги години на стани6ев и местан

запитали радио ереван,вазможно ли е аборигените в австралия да управляват?радио ереван отговорил:това да не е балгария!

БЪлгария, бе, нещастник, не БАлгария!

Mишки! Мишкуват,за последно.

ДПС+БКП ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ! ЗА ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ, НЕ СИ ЛИ КОМУНИСТ ИЛИ ТУРЧИН, НЯМАШЛИ ПОРТРЕТ НА УЧИТЕЛЯ СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ СТАЛИН или АХМЕД ДОГАН НАД СПАЛНЯТА СИ, НЕ СИ ЧОВЕК! КМЕТА НЕ Е ЛИ КОМУНИСТ ИЛИ ТУРЧИН, ЗНАЧИ В ОБЩИНАТА НЕ ЖИВЕЯТ ХОРА! ТАМ ЖИВЕЕ НЯКАКВА ДОЛНОПРОБНА ПАПЛАЧ, КОЯТО НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА!