БСП дава социалния министър на главния прокурор за похарчени пари от Плана за възстановяване

Социалистите твърдят, че парите били разходвани неправомерно за покупка на частни имоти

Обратно в новината

Коментари - БСП дава социалния министър на главния прокурор за похарчени пари от Плана за възстановяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не дадат на прокурора Станишев, който опрости на Ирак три милиарда долара дълг към България и какво е получил той за тази услуга?

Значи аз нямам нищо против Гьоков, обаче в случая не е прав, ама хич не е прав! Тези имоти трябва да отговарят на определени изисквания, а не да са в гората, какви комисионни и то от човек като Л. Лазаров?! Един читав министър да има и тези лай,,мети от БСП веднага се развикаха. Да прочетат внимателно условията на проекта и да си оттеглят сигнала!

Швейк...аз съм за добрият войник Швейк.

Нали се сещате, че с наближаването на изборите ще сме свидетели на все повече подобни, а и всякакви нападки и опити за трупане на дивидент? БСП в случая НЕ СА ПРАВИ. Смея да твърдя, че съм запознат с казуса и те НЕ СА ПРАВИ. Защо (накратко)? Въпросните имоти не могат да са произволни пустеещи имоти някъде си. Те трябва да отговарят на определени изисквания, за да свършат работа. Да са в големи градове, с университети, на централно и достъпно място и т.н. и т.н. Да имат еди какви си размери помещенията, които да бъдат използвани за целите на проекта. Да не мислите, че е лесно да се намерят помещения с размери от по 300-400 квадрата за месец и нещо? При това 6 на брой, при това на цени, които въобще са под пазарните? Това, че някой му се привиждат нередности и комисионни навсякъде не значи, че е прав. Едно е сигурно: щом са имали смелостта да заведат дело, а не само да лаят по медиите, то прокуратурата ще установи всички обстоятелства и мога да се обзаложа, че вносителите на обвинението ще бъдат разочаровани.

Тия от БСП съвсем изкукуригаха ! Ами като всичко е частно, а държавата иска да купи нещо за себе си от кой да го купи ? Естествено от собственика, независимо той държавно предприятие ли е или частно лице ! В БСП - то , начело с Корнелия упорито копаят дъното ! В тая партия май няма трезви хора !

Комунистите имат девиз завещан от Ленин - "Граби награбеното" - (не се шегувам този път). А самата К.Нинува проповядва учението - "откраднатото от крадец (демек от Кокорчо) не е кражба"

Научи се да пишеш грамотно !

А някакъв съществен коментар???

Колко от депутатите в парламента (или техните съпруги) , имат изградени фотоволтаици, включени към държавната енергийна система и получаващи пари от това ? Ей така за един прЕател питам.

Тая бухча

Трябва и финансовия да е там

Служебното правителство е пропито от корупция във всяка сфера.Редица сайтове посочват факти .Това,че официалните медии мълчат,нищо не означава.Те просто полегнаха на "новата" власт.

Служебното правителство, бсп продължаваме измамата да ограбим българия и всички останали изведнъж се оказаха пропити от корупция. А бе нали ти е всичките барабар с любимия ви до вчера президент бяхте тия дето ще отърват държавата от корупция? Пък то се оказа точно обратното.

Чегъртъщите продължават да се самоизчегъртват взаимно:))) И всячески се опитват да обяснят и на малкото недоразбрали, че цялата пиеса последните три години беше само и единствено за да си напълнят самите те джобовете.

Кога станаха три години?

Края на 2019 размахахте юмручето и започнахте да подскачате по площадите. От тогава все ни обяснявахте колко били корумпирани тия предишните и само тия вашите да се докопат до властта и всичко ще стане мед и масло и корупцията ще изчезне. Пък то какво стана?

Браво на таз другарка вдясно на Гьоков на снимката. Изпънала се е като един истински партиен воин, готова на всичко за партията.

Малии ама какви са ми убавци всите на снимката, ама едни такива честни, неподкупни и най-вече некрадливи ..... Така като ги гледам и почват да ме засърбяват ръчичките да фана една здрава сопичка, па като ги зачесам тея гьотверени невинни.....

които помнят комънизма, трябва да се ометат от властта. чак тогава с България може да се случи нещо хубаво. Корупцията е навсякъде по света, не е български патент. Българската корупция, наследена от комунизма обаче е изкривена и уродлива - кражба от държавата, Политиците от държави, в които не е имало комунизъм, се облагодетелстват от едри инвеститори, т. е от частния бизнес. Това я право малко по-поносима за хората, ако изобщо разберат. Комунистическият модел корупция, какъвто владее българия е смазващ - откровена кражба от всеки от нас.

Кражбата от държавата не е корупция. Некомпетентност та тропа.

невежество! Кражбата от държавата е най-злокачествената корупция. А систематичното превръщане на държавата в главен източник на лично забогатяване, така наричаната КЛЕПТОКРАЦИЯ, на български носи името на една четирибуквена партия, е най-злокачественият вид корупционна държава.

"Той даде пример с имота в Габрово, купен от държавата за 560 хил. лв., който дълго време се е продавал от собственика чрез агенция за 168 хил. евро. А в деня, предшестващ решението на правителството, цената в сайта на агенцията била променена с новата, разказа Гьоков." От 170 хиляди евра на 280 хиляди евра. Това от президентските, дето не били шарлатани... ДИР скромничи.

Я като са тръгнали да сезират Гешев да провери как Лечева отпусна безвъзмездно 1 милион за осветление на стадиона в Дряново? Там играе световния колос Локомотив 1927 Дряново. За 4 стълба и 100 прожектора дават 1 милион без ДДС.

Алооооооооо, спрете се! Нали най-корумпирани бяха 12 години (те са 10,6) на модела ГЕРБ. Досега няма нищо. Сега изведнъж социалния служебен министър на прокуратурата. Нещо не е така.

Радев върна калинките на ГЕРБ и корупцията се върна.Просто е.

За вас всеки от вашите дето е сгафил изведнъж се оказва че бил човек на герб. Я сега кажи как и кирето и кокорчо и корнелия и слави и всички останали от вашата подмяна са всъщност хора на герб. Заедно с резидента.

Не вярваш на Прокуратурата?

е подаден от БСП до Прокуратурата! Четете с разбиране, ако можете! Та, в случая не се вярва на Круела и компания! Не че и на Прокуратурата трябва да се вярва!

бахти крадливите мутри април месец под 5%

Симулираме дейност но кой ще повярва след толкова лъжи?