БСП дава процедурата за концесия на Летище София на прокурор

Левицата смята, че при концесия ще има съмнения за заплаха за националната сигурност

Обратно в новината

Коментари - БСП дава процедурата за концесия на Летище София на прокурор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХАЙДЕ, МАЛКО ОСТАНАХА ЗА ПРОДАВАНЕ, ЗА ДА СЕ ПРОДАДЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. НЯКОИ СЕ ТОЧИ ЗА ОГРОМНИТЕ ПАРИ ПОД МАСАТА ПРИ ОТДАВАНЕ НА КОНЦЕСИЯ. ПРЕДПОЛАГА СЕ КОЙ. НЕ ВИ Е СРАМ! ОТ ТЕЗИ КОНЦЕСИИ НИЩО НЕ ОСТАВА ЗА ДЪРЖАВАТА- СОФИЙСКА ВОДА И ДРУГИ ПОДОБНИ. НЕ СЪМ КОМУНИСТ, НЕ СЪМ И ПАРТИЕН, НО СЪМ ПРОТИВ КОНЦЕСИЯТА. ТОЗИ ПЪТ НИНОВА Е ПРАВА!!!

ХАЙДЕ, МАЛКО ОСТАНАХА ЗА ПРОДАВАНЕ, ЗА ДА СЕ ПРОДАДЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА. НЯКОИ СЕ ТОЧИ ЗА ОГРОМНИТЕ ПАРИ ПОД МАСАТА ПРИ ОТДАВАНЕ НА КОНЦЕСИЯ. ПРЕДПОЛАГА СЕ КОЙ. НЕ ВИ Е СРАМ! ОТ ТЕЗИ КОНЦЕСИИ НИЩО НЕ ОСТАВА ЗА ДЪРЖАВАТА- СОФИЙСКА ВОДА И ДРУГИ ПОДОБНИ. НЕ СЪМ КОМУНИСТ, НЕ СЪМ И ПАРТИЕН, НО СЪМ ПРОТИВ КОНЦЕСИЯТА. ТОЗИ ПЪТ НИНОВА Е ПРАВА!!!

бсп не обича концесиите! бсп обича приватизацията и заменките!

Ако до 1-2 години не го вземе някой с акъл и желание за развитие, това летище ще последва пловдивското. Хората просто ще кацата или на морските летища или в съседните страни. То на нищо не прилича вече; стана разграден двор и касичка за червената мафия.

Когато червените щяха да харижат ДАНС на Пеевски, нямаше опасност за националната сигурност, а? Къса памет имаме, къса!!!!

ЗАЩО ДА ДАВАМЕ ЛЕТИЩЕТО НА КОНЦЕСИЯ?? Просто да го управляват добре! Като дадоха и продадоха Енергиините дружества по-добре ли се управляват и какво от печалбата им остава за България, със Софииска вода също.

Много ми е интересно как при предишните новини за концесия имаше все коментари против, сега повечето коментари са за. Аман от режисирани постановки и платени тролове! Отвращавам се!

Ако иска БСП да дава концесията на конституционния съд и/или на папа Франциск. Концесия трябва да има и ще има.

И естествено спечелилата концесията компания ще е от... Турция! Няма нищо случайно. И нямат край продажниците на националните ни интереси. Явно и банковите им сметки поемат много.

Точно така! Национализация другари! Всичко в народни ръце! А вашите са най-народни, нали! ;)

Оферти много, но тимаджийте са едни. На тях ли го обещахте, че толкова ритате за тази концесия?! В нормалните държави може да има практика за концесия, но те са НОРМАЛНИ. Ето това е разликата с нашата. Избира се най-добрият кандидат и се инвестира. Не се избира нашият човек с цел той да печели милиони докато съсипва поредния национален обект. Ако продължаваме да търпим и да си траем всичко ще отиде в лапите на шепа хора, а единственото спасение все по-сигурно ще става именно това летище...за да избягаме от мутрите, които завладяха държавата! Трай си народе, спи зимния си сън има кой да печели на твой гръб, ти прекланяй главица и мизерувай, това го умееш най-добре. Не ви ли омръзна? Още ли вярвате на "оферти"?!

На никого не е обещано летището, всички ще си кандидатстват за концесията. Но дори и тях да изберат, като сравниш морските летища с това в столицата ще ти стане ясно, колко по- добре са те. Сега като го държат червените, все едно не си прилапват от там.

Абе ако БСП трябваше да лапнат комисионната,нямаше да вдигат шум.

Колкото ни е изгодно златото на Канада,така и летището.Ама има ли държава ,та за национална сигорност да говорят и намерили на ,,кой,,да се оплачат,все едно вълка да пази агнето.Ще си го дадът изродите ненаситни,както комунистите и цара и дпс всичко раздадоха печалившо.Господ вече наказа един кандидат за тлъсти комисионни,сега е ред на друг

Аз си признавам, че и грам не разбирам от темата . Ама ако отдаването на концесия си е практика по нормалните държави , то не виждам какъв им е проблема на БСП-то !? Може би искат те да лапнат комисионните !? Ползвал съм летище София , и смело мога да заявя, че обслужването е на доста ниско ниво . Мой съсед работи там и ми е казвал , че има голямо текучество на редови персонал , дават им по 800-900 лева чисто , и хората работят по 2-3 месеца и бягат . Големи заплати вземали само връзкарите на мениджърски позиции , и отделно си лапали от различни договори с фирми паразити .

кво стана с дупките по оградата ма,нали одеше по дупките или там вече няма папо,летището е по интересно има папо а

Умрял кон не рита.

Скрийте се бе некадърници от БСП. Постоянно пречите на страната.

Не знаех, че прокуратурата може да отменя решения на Министерски съвет. Ама пък кой съм аз, че да меря познанията си с тези на великата "разследваща журналистка"?

На Дарт Вейдър само че без маска Всъщност ако си сложи маска ще е по-малко противна

Поне няма кой да я нападне.