В ГЕРБ не се притеснявали от ревизия на дълга

В ГЕРБ нямат абсолютно никакви притеснения във връзка с искането на БСП към служебния кабинет да провери използването на средствата по държавния дълг.

Обратно в новината

Коментари - В ГЕРБ не се притеснявали от ревизия на дълга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теменужке, ако вие правите следващото правителство е ясно, че ще го заметете под килима! Ноооо, ако не сте вие управляващи и независима ОДИТОРСКА фирма направи одит какво ще излезе бееее? Знаеш си много добре, както и всичките ти ортаци в далаверата !

Е,как ще се притесняват,след като ЗНАЯТ поговорката,че ГАРВАН ,ГАРВАНА око не ВАДИ?! И,най-вече си имат ЧОВЕК,който ги ПАЗИ!? Нали така,другарю Цацаров? НАРОДЕ????

Толкова не се ''притеснявате'' че сте налазили всички медии да лъжете за кой ли път колко ''честни и принципни сте'' сякаш хората не ви видяха алчния и непрофесионален сурат.. Скрийте се защото дотягате и отвръщавате с приказките си че щом някой ви проверява гешефтите значи е ''реваншизъм'' Честният и принципен човек НЕ се притеснява от проверки и не грачи непрекъснато по медиите

Според мен това не е политическа поръчка от къде се е пръкнал два пъти по-голям дълг? Ами хората мизерстват, липса справедливост, сега и ограбването е без ревизия? Абе що за тикви стоят начело?

За мен не е нормално полвината дълг на България да е отишъл за КТБ и Белене и НИКОЙ НИКОЙ да не носи отговорност? Ккави са тези политици, бе? Така ли управляват държавата, за да се тегли дълг, който покрива разходите на престъпници? Не ви ли е срам?

Ама и другата половина от дълга на България така бе направен: отиде в куфарчетата.

Да се направи една ревизийка за да се успокоят другарите от БСП, а не да хвърлят плюнки на празно

Герджиков дошъл ти е акъла в главата.Това е радващо.

Как ще прави ревизия на дълга,като по негово- на НДСВ време при негово председателсване на НС се прие превалутиране на дълга от щд в евро и загубихме около 2 милиарда и той не даде глас на опозицията .Мушморок лицемерен поръчков.

Далаверата с външния дълг я направи другаря Милен Велчев.Колко напълни гушата от тази операция не се разбра но във всеки случай не рови по контейнерите за боклук.Няма съд и прокуратура в България.Лошото , че има закони но никои не ги прилага.

Борисов искаше ревизия, на ти ревизия :)

Защо да се притесняват? Дълга не е техен , а на народа. А за тях е само харченето на парите и облагите. Кой би се притеснявал ако може да взима дългове и да си харчи на воля, знаейки, че друг ще ги плаща? Чиста работа.