Нинова: Не ни трябва президент - послушко на ГЕРБ и капитала

Председателят на БСП Корнелия Нинова поиска подкрепата на социалистите на Бузлуджа за обща лява кандидатура за президент.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Не ни трябва президент - послушко на ГЕРБ и капитала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой смята, че комунистите не управляват в България, включително и в сегашното правителство, значи е забравил къде живее. За справка, ББ отказва да излезе от партията -майка, затова се налага да излезе от МВР и си прави фирма. И кой охранява после? ДОган - продукт на ДС. Пеевски - внук на комунистически генерал.

Уважаема Госпожо, моля пазете си силите, ще Ви потрябват по нататък по пътя на промяната. Иначе говорите за голяма партия, за велики работи, но тя се прави от малки хора, а неееееее от едри шарани, нахранени и угоени до пръскване!

Г-жо кой държи капитала?Не сте ли всички вие от тази проклета бкп дето поробихте България?Та живота на българина не е бил толкова лош даже и през турско.Колко хора емегрираха и нямат никакво намерение да се завърнат.Вашто е само крадене и празни приказки преди избори.Всички сте от едно котило

е - искаме президент ЧЕНГЕ.

трябва ви такъв като Първанката- женкар и педофил, ловец на забранен лов,за рибар не съм сигурен. Но най-вече строител, то хидроинженера ряпа да яде. Този строи хотели за синовете си. Не иска да е след Цецо - него го съдят за шест апартамента, а този - хотел- колко стаи, апартаменти, ресторанти, зали, слрадкарници има един хотел?. Да ама го строил със заеми, а как се изплаща един заем и то огромен - с какви пари? Да бе да - социален резидент

тая не можа ли поне малко да отслабне - напротив. Рздрусала си килограмите - селска лелка, а крещи като циганка по "Съдебен спор".

Госпожо Никоя, пардон Нинова, Трябва ни президент агент на ДС като Гоце, да формира коалиции тип "блато" - игра на карти с пропорции 3, 5 и 8 каквото беше инициираното от Гоце правителство на комунисти, царисти (тях вече ги няма, НО кухата БСП-членска маса си харесаха царя на патерици за президент) и откровените анти българи на Меди Доган ДПС!! Да прави големи шлемове??!! от които НИЩО не остана. Пардон - братята на Путлер ни натресоха (съвсем справедливо) милиарден дълг за поръчано, но необезпечено с договор супер скъпо оборудване за атомна централа. Ето от такива водачи се нуждае останалото на територията на България (държава България НЯМА!!) днешно българско общество! Умните, талантливите, проспериращите, кадърните, можещите, въобще цвета на нацията се изнесоха в "гниещите" капиталистически държави (НЕ в Коми)!! Натам се насочиха и съобразителните останали без алтернатива за живот наши сънародници в т.ч. и крадливите цигани!!

Хахахахаха, Това се случи благодарение на плодородната почва на свободната инициатива. Имаш ли си най-малка идея кво им се пишеше на подобни по татово време????

Трябва да е послушко на Путя!

Продават чаши с лика на др.Т. Живков, но би трябвало да виждат, че другаря Борисов не си е губил времето, когато е работил при него.

"Освен да опитат традиционна скара, присъстващите можеха да си купят чаши с лика на Владимир Путин и Тодор Живков и сувенири с паметника на Бузлуджа"

ще пият по стаканчик, но не водка, а гола вода

масончетата от предишното ръководство дали са тука, едва ли

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да поздравим всички със светлия празник, който събра стотици хиляди наши почитатели на заветния хълм. Дванайсети път Бойко Безумни ще атакува нашите устои и отново няма да му позволим да спечели. Можем да си пожелаем Радецки да дойде скоро и да реши веднъж завинаги проблемите на Партията и на българия.

бсп, под ръководството на другарката корнелия възвръща силата и масовостта си! вероятно и ще се яви на избори без коалиционни партньори! мечтая си за бюлетина дето не пише лява България , а гордо пише б с п!!

а бе да питам, защо всички с червени шапки , а корнелия с бяла??

добре де , но тия мазохисти защо продължават да се събират на този кенеф всяка година? могат и на шипка да се събират! там не смърди толкова много!

ти кво искаш бе?? да усмърдят и шипка ли?? да си ходят на бузЛУДжа!

ляво и прогресивно е нещо като суха вода , или дървено желязо! или като светло бъдеще!

Ниново иска путинист за президент ,такава задача и е поставена от Москва.

Другарката Корни, при изказване ако не употреби думите ГЕРБ или Борисов, неможе да върже изречение.

НЕОЛИБЕРАЛИЗМА Е НА СМЪРТНИЯ СИ ОДЪР26 ГОДИНИ МУ ЯДЕМ ПОПАРАТА,БЕЗ СИРЕНЕ И БЕЗ МАСЛО ,ПОПАРА САМО С ХЛЯБ.ЕТО ЗА ТОВА ПОЛЯНАТА БЕШЕ ПЪЛНА С ХОРА ,НИКОГА НЕ СЪМ ХАРЕСВАЛ КОМУНИСТИТЕ НО НЕНЧЕВ,МИТОВ И ПЛЕВНАЛИЕВ ЩЕ ГИ ДОКАРАТ ОТНОВО НА ВЛАСТ С ПРОСТОТИЯТА СИ.

олигарси - златев, гергови, велчеви, василеви, домусчиеви, баневи, манчеви, миневи, арабаджиеви, божкови, пеевски, доневи, маджови, тимаджии, висаджии, сикаджии, диневи,...

Трябва ни наш послушко и новоизлюпен богатажко със социална ориентация?!

"Не ни трябва президент - послушко на ГЕРБ и капитала" каза Нинова, а ви трябва "президент послушко на БСП и др. Путин", другарко Нинова. А защо сина ти не учи в Русия др. Нинова, а се учи в САЩ където отиде веднага след като те избраха на партиния пост. Ами ти др. Нинова да не би да не си на ти с капитала? Да не би да разчиташ на депутатската си заплата?

справка в речника - послушко: кастрирано куцо магаре от боянски ливади.

На събора на #АзСъмБСП се случи нещо, което милиони българи желаят, но не очакваха на чинията бяха натоварени всички ръководни кадри на Българската социалистическа партия и с нея излетяха към Москва! Събитието потресе мнозина, но зарадва още повече. Чинията беше претъпкана, защото всички докарани с рейсове редови членове също искаха да се приберат в родината си, но ограниченият капацитет не позволи този необиблейски Изход от капиталистическото робство към Обетованата земя на широката славянска душа на поданиците на Путин. Радваме се, че все пак доживяхме това своеобразно освобождение за България от червения вятър, който не е само кожна болест по басейните, но и политическо течение, което заразява стари и млади. Сбогом и за нищо не ви благодарим.

БСП все по-смешни. Не искали президент "послушко на капитала". А от какви други е представена БАНКОВО СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ -БСП. Болшинството от милионерите в България са от тази партия. Нали затова си спретнаха преврата за демокрация. Да доограбят и без това оскубаната ни страна и да станат новите капиталисти. Погледнете се само. Бившите партийни величия и техните и техните издънки на какво разстояние са от идеите, за които се бориха от както съществуват като партия. История на демагогия и цинизъм.

ДОСТА НАГЛИЧКО ЗДВУЧИ, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ПОНЕ 80 НА СТО ОТ БОГАТАШИТЕ СА ЧЛЕНОВЕ НА БСП...

ЗА БАБЕШКИЯ АКЪЛ, РАЗРУШИЛ БЪЛГАРИЯ С ВОТА СИ И ПРАТИЛ ЦЯЛАТА МЛАДЕЖ И РАБОТЕЩО НАСЕЛЕНИЕ НАВЪН, ТОВА НЕ Е РАЗЛИЧИМО!

Бабите- НАФТАЛИНКИ, КАКТО ГИ НАРИЧАТ БСП сами С ВОТА СИ изпратиха внуците си в емиграция тъжна и слугинска. ИЗКУФЕЛНИЦИ С ЧЕНЕТА !!! ЕЛЕКТОРАТА НА НИНОВА, ЛЕСЕН ЗА ОБРАБОТКА!!!!!

"Дошло е време да поведем народа!". Малко ли го водихте като вол за юлар! Знаем какво можете - да тъпчете несъгласните с вас, да крадете и да лъжете. Знаем и че нищо не можете, само празни приказки от вас. Тъпите ви избиратели да ви вярват и да ви се радват. Дявол да дойде на власт, не и вие! Проклетници подли и лицемерни!

КОГАТО КОМУНИСТИТЕ ВОДЕХА НАРОДА ИМАШЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, РАБОТА ЗА ВСЕКИ В СТРАНАТА НИ, ТОГАВА ПЪК И СЕГА ЗА ТАКОВА НЕЩО ЗАПАДА БЛЕНУВА! АКО ВИ Е НАЛЕГНАЛА ДЕМЕНЦИЯ, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ БИЛО ТАКА! БСП /БКП/, НЕ ВИ НАТРЕСЕ МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ СЕГА, НАТРЕСОХА НИ ТОВА ЦИГАНИНА КОСТОВ, ПРОСТИТУТКАТА НАДКА КОЯТО СТАВА ЗА ХАРЕМИ, ПАЛЯЧОТО МАРКОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ, ПРОКОПИЕВ, ПЕЕВСКИ И ДР.

Човеко, отворете си очите и вижте кои са милионерите в България. Бившите предатели и ренегати от вашата партия и техните синове и внуци. Хора от висшите етажи на партията и от Централния комитет на БКП. Например от клана Велчеви с редиците им хотели, милионери като Гущеров или любимият ви "хотелиер" президента Първанов, купил супер хотелче на синчето си - готов капиталист....и колко още.

червени мислителю! Никой не може да ти помогне в тъпотията ти.

СТАНИШЕВ: "За АБВ е важно да подкрепят БСП, за да имат добри шансове за коалиция на парламентарните избори, защото с 1,7 процента как отиваш на избори, коментира той. " Учителят и ученикът явно поддържат различни кръгове на едрия капитал. И на външни интереси. Вече 27 години обслужваме чужди интереси и О, ГОСПОДИ, помогни и бди над БЪЛГАРИЯ да са правилните за просъществуването ѝ в тези размирни времена НА ИНТЕРЕСИ!!!!!!!!!!!!!!!

НИНОВА: "В такъв момент нека изберем не послушкото на ГЕРБ, на едрия капитал и на чуждите интереси, а човек, който да бъде страж, пазител на сигурността, да гарантира мира, да е показал с живота си, че може с твърд характер и с твърда ръка да брани българския национален интерес ..." Едрият капитал е в ръцете на последно владеещите държавен капитал в социализма по естествения път на достъп до него и информацията за него. А даденият живот на българските борци за равенство и социална справедливост е излишна жертва и служи за красивите лозунги, зад които се крият едрите капиталисти и баламосват вече изкукалите съвременници, изградили и създали този капитал. А чуждите интереси тук, в една млада държава на годините на два съзнателни човешки живота без детство, никога не са преставали да живеят, но първите създатели на тази държава наистина са мислили за България за разлика от сега.

Чудно, след като тази партия-закрилница, след като толкова години управляваше след 1989 г., и то в най-силното време на света - Пикът, днес говори за едър капитал в чужди за нея кръгове! ТОВА ПРИЗНАНИЕ ЗА НЕКАДЪРНОСТ И ПРОВАЛ ЛИ Е ???? Кръговете на едрия капитал управляват всеки парламент, ковящ законите в тяхна полза - пример: Илия Павлов сам като зъл дух и Кръстникът в горната ложа на Парламента, следящ от високо първия ден и клетвата на Царя през 2001 г.

САМО ПОСЛУШКОВЦИ НА ПУТИН МОЖЕ !

искам да попитам другарите от бсп,следкато се определят за леви ,защиници на трудовите хора ,наемните работници, когато бяха на власт колко бизнесмена глобиха ,осъдиха или вкараха в затвора за експлоатация,неспазване на трудово законодателсво,неизплащане на заплати, и други нарушение от мутро бизнеса, и отговора е нито един.обаче плоския данък него отмениха. това партията на олигархията това е истината.

В условия НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА Н Я М А ЛЯВО И ЛЯВ ПРЕМИЕР или ПРЕЗИДЕНТ! ТОВА Е ЛЪЖА, РАЗДУХВАНА ЗА БАЛЪЦИТЕ-ИЗБИРАТЕЛИ. САМО, когато в държавни ръце има държавно допринасящи пера като болници, транспорт - жп, въздушен, енергетика, земни ресурси и добивът и търговията им, училища и университети, възпитаващи поколенията, финансирани открития на БАН и продадени адекватно, когато всичко касаещо народа ни като сметки за вода, топлина, ток, образование, здравеопазване и култура, данъци, достъп до основни права, осребрени от вливащи се пари в държавата, само тогава тук може да говорим за лява и социална политика, ЗА КОЕТО ДАДОХА ЖИВОТА СИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ. ДРУГОТО Е ЕДНА ГРАНДИОЗНА ЛЪЖА ЗА ЗАЩИТАВАНЕ НА ЕДРИЯ КАПИТАЛ И НЕРАЗБИВАЕМИ КРЪГОВЕ, СЪСИПВАЩИ НЕ ПРОСТО НАРОДА НИ, А БЪДЕЩЕТО НИ КАТО ДЪРЖАВА И НАЦИЯ НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА.

"Ерата" Станишев доведе до разгрома на БСП и жалко, че сега още му позволяват да говори пред и от името на партията. Какво можеш да очакваш от един завършен укроп/роден и прекарал младостта си в Украйна/, учил в London scool of economics и нямащ един работен ден в България преди да бъде спуснат за лидер. Управлението му беше низ от простотии в услуга на необогаташите и на САЩ, за сметка на бедните и средни слоеве и на отношенията ни с Русия. Докато се преодолеят последиците от 13-годишното му управление БСП ще трябва да смени няколко лидера.

Говорят,за...послушание?!

Не знам на кой "капитал" служи" сегашния ни П/тьо Марийкин, сигурно на шестте апартамента на Физкултурника, обаче истинският Капитал, на олигарси и на монополи, е в редиците на БСП и техната креатура ДПС: 1. Валентин Златев; 2. Георги Гергов; 3. Николай Банев; 4. Стоян Овчаров; 5. Ковачки; 6. Доган; 7. Цеко Минев; 8. Атанас Тилев; 9. Гриша Ганчев; 10. Павел Найденов и Дарина Павлова; 11. Йордан Цонев; 12. Христо Бисеров; 13. Петър Манджуков; 14. Много други, ояли се н гърба на българите.

ден да не видят с това крадено богатство! До девето коляно!

Нинова: Не ни трябва президент - послушко на ГЕРБ и капитала 30 юли 2016 АБВ и БСП ще си сътрудничат с партията на Путин 28 юни, 2016 АБВ подписа декларация за взаимодействие с партията на руския президент Владимир Путин Единна Русия по повод 15-ия ѝ конгрес, на който присъстваха и БСП, съобщиха от партията на Георги Първанов.

Най големите послушковци на Москва!

руските тролове ги няма в тази статия,което недвусмислено показва,че вече и Путин не"клъопа"бсп,а стои очевидно зад герб,което е показателно за вече ненужната партия"кърмилка.

А чаши с Гоцэ има ли?

Кандидатът на БСП за президент трябва да е с безупречно лъснат имидж.

не на послушко от герб,но да на послушко от бсп или абв и т.н.все послушковци

Послушко на москва - може!

Тая е обсебена от ГЕРБ, само за тях говори. Явно ще отиде и там, след като дозатрие БСПето.

кога стана политик,кога взе да разбира от международно положение???Обсебването от ГЕРБ е очевадно, но по моето скромно мнение така да злобееш срещу очевидният по-добър в пъти от нея опонент - няма да и доведе последователи.Колкото и "гръмки" думи да използва/чужди/.

Единственият, който е най-подходящ за президент в тези трудни времена, е....Симеон Сакскобургготски! Знам, че много ще скочат( аз също не го долюбвам)..но от гледна точка на това което предстои в международен план, трябва ни човек който е добре приет.. и на запад и на изток..и към Азия. Човек с визия, дипломат в истинския смисъл на думата. Моето мнение, е: Няма по-подходящ от него..в този момент,при тези опасни политически времена.

сте чули истината, че народът го мрази след лъжливото му и крадливо управление?

ВЕРВАЙТЕ МИ ! АКО ОБИЧАТЕ!

В тайна среща между Офелия Нинова и Първанов са се разбрали за президентската двойка. Президент - ген. Румен Радев , човек на Първанов. Вице - Калфин, съратник на Първанов. На фона на приказките които изприказва Оферия Нинова, това изглежда като подигравка с червенодрешковците на Бузлуджа. Тайно избрала хората на Първанов. Съвсем демократично и сама.

Абе ама тия срам нямат ли? Ще пускат революционни маршОве "Напред о парий и презрени" и др. подобни! Партия на кои сте бе аланколу? зАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЕМНИЯ ТРУД ЛИ?Партия на Гергов и прочее олигарси!!! ДА ВИ НАПОМНЯ ЛИ КАКВО КАЗА ПРЕДИ ГОДИНИ ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА ЛЮБИМИЯ ВИ ВЕСТНИК ДУМА? ДА СТЕФАН ПРОДЕВ, ДА! ТОЙ КАЗА "В-К ДУМА НА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ ЛИ Е ИЛИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МОБИФОНИ?" На два пъти патерица на ДПС! ВЪРХОВНО ЛИЦЕМЕРИЕ, ПОДЛО ЛИЦЕМЕРИЕ!!! ПОДЛО ЛИЦЕМЕРИЕ Е ДА СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ ХОРАТА!!! ДОРИ И ВИЕ СИ НЕ ВЯРВАТЕ Г-ЖО НИНОВА НА ПРИКАЗКИТЕ! БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП ПРЕЗ 1991 СЕ ПРИЕ ТАЗИ КОНСТИТУЦИЯ! пОВЕЧЕТО ПРАВИТЕЛСТВА БЯХА ВАШИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ПОПОВ, БЕРОВ И ПРОЧЕЕ ПИОНКИ! ВАШИ ПИОНКИ! КАТО СТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ВНЕСОХТЕ ЕДНА СВЕСТНА ПОПРАВКА В НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС ГАРАНТИРАЩА НАИСТИНА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ И ЛИЧНАТА НЕПРИКОСТНОВЕНОСТ???? ФЪФЛИТЕ ПО МИТИНГИТЕ ЗАУЧЕНИ И ВЕЧЕ БАЯ ИЗТЪРКАНИ КЛИШЕТА, ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА ИЗВЕТРЕЛИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, ЧИИТО ДЕЦА СА ИЗ ЗАПАДНА ЕВРОПА И ЩАТИТЕ /НЕ В ПУТИНОВА РУСИЯ, НИТО В КИТАЙ, НИТО ПРИ ДРУГАРЯ КИМ ЧЕН УН/, А ВНУЦИТЕ ИМ НЕ ЗНАЯТ И БЪЛГАРСКИ, ЗАЩОТО СА СЕ РОДИЛИ ТАМ, А И ДА НЕ СА СЕ РОДИЛИ ТАМ, СЕ НАЛАГА ДА УЧАТ ТАММ...., КЪДЕТО НЯМА БСП!!!

Pesh0

Броихте ли сте колко сте мишоците на Бузлуджа ? Че миналата година влязох в задочен спор със Съсела , които твърдеше че е закарал 50 000 човека ... а сметките не излизаха нито с автобуси да ги е карал нито с коли .

Таа па,колко е зле.....

Ала-бала...Като си спомня бръщолевенето на Вигенин и го сравня с това на Митов или Ненчев не виждам разлика....Слугинаж...Головете са винаги в една врата и това е вратата на народа.

Ми то капиталът е изцяло в ръцете на ръководителите на БСП. Даже си избрахте синя милионерка за вожд!

А то има ли българин за президнт- 500 паии - все боклуци и предатели

и боклуци като теб и подобните ти комуняги не ни трябват, ама вие нямата срам и не се сещате да изчезнете от живота и полезрениието на българите!

уау, ако наистина изборът е изток или западни ценности, хмм не знам