Ангел Найденов очаква БСП да излезе по-силна след конгреса

Ангел Найденов коментира, че след сериозното изпитание в неделя - конгрес на БСП, партията ще е по-силна и с нов лидер.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Найденов очаква БСП да излезе по-силна след конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С г-жа Манолова-Найденова това няма как да стане! Но пък и с ИЗБРАНИЯ вече лидер НАРОДНИЯ АРТИСТ другаря Стефан Данаилов,можем само да ЗАМАЖЕМ положението докато минат "изборите"! Не е вярно ли? Не другари и другарки новия "лидер" на БСП,ТОЙ е,неговото име е Стефааааааааан Данаиловвввввв! Честито!

Тавариш Найденов, колко силна трябва да бъде БСП за да се бори още със собствения си народ. Нима не съзнавате, че като го изтребвате безжалостно закривате и кликата си. Без български народ, няма България и жалката ви престъпна шайка...

Този на кого приказва тия глупости. Толкова са жалки, че не могат да бъдат смешни. Но от друга страна пък, успяха най-после да я провалят напълно великата партия, и затова би трябвало да им благодарим. След всичките им изпълнения, човек трябва да е напълно безмозъчен, за да отиде и да гласува за тях.

...Ангел Найденов очаква... Мая да излезе от спалнята :)

Найденов от как те помня ти си депутат от тая партия. Такива като тебе я докараха до тука. Разкарай се.

Разбира се, че ще е по-силна. Новата БСП ще е загърбила миналото и този път начело на Партията, ще бъдат честни отговорни другари. От тук нататък БСП ще защищава бедните и онеправданите и няма повече да влиза в безотговорни коалиции. Всеки катарзис извежда партията на ново - по-високо равнище. Гласувайте за БСП. Ние няма да ви предадем.

Хахааа.Трай коньо за зелена трева.

БСП е старица с 5 байпаса и вдички я чакаме с нетърпение да "гушне букета"!!!!

Тъпият алкохолик Миков е напълно достоен кандидат, за да оглави партията на крадливите безмозъчни лумпени!

БСП да приватизира нещо наше с парите от КТБ.

СКОРО АНТОН КУТЕВ КАЗА, ЧЕ ЗА ПАРТИЯТА БИЛО ДОБРЕ ДА Е В ОПОЗИЦИЯ, ЗАЩОТО ТАКА СЕ ОЗДРАВЯВАЛО, ТАКА ЧЕ, ПОЖЕЛАВАМ ИМ ДЪЛГОГОДИШНО "ОЗДРАВЯВАНЕ" В ОПОЗИЦИЯ!

Който и да изберат - все тая. Всички са от смърдящото котило на Станишев и следователно са по - лоши от него. Все пак Миков очевидно надминава останалите по простотия и това означава, че е с най - големи шансове.

Abu Talib

А срещу кого са тези очаквани победи?!Байгън от победи, та победи.ПО-БЕДИ...

Гледам Станишев още рине земята,рине,рине. Няма кой да му каже ,че изборите минаха.

По-силна, в правенето на френска любов на Ахмед Доган? За БСП това е стандартна процедура. Без поза "партер" в Сараите няма достъп до властта са червените предатели. Ако Доган така им заповяда, БСП-арите веднага ще се обрежат. Те нямат майка, родина, чест. Интересува ги само парата, но чуждата на държавата, която те ограбват.

Нито една партия досега не е изпадала в такова падение, в каквото изпадна БСП. Правителството не постигна успех в нито една сфера. Има тотален срив в икономическата, социалната, финансовата и политическата сфера в страната.

ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СИ ПРИЛИЧАТ - СМЪРДЯТ НА БОКЛУЦИ, ХАХАХА.

Ама толкоз много се осрахте този път,другари,че следващите 5-6 години просто нямате сурат за показване....за каква сила говорите...Копелето с украинския корен ви претакова партията...а вината е на Първанката ...и той си правеше сметки...На края- нищо не остана от партията!

ДПС пак ще помогне на БСП за да могат още и повече българи да се радват на комунисти и гооооляма екскурзия по други държави.

Ангеле н,замърсявате медиите вече....нИ сЪ показвайтИ...

С кого,ще излезе по силна,бе др.Найденов?С Лайчето Галева или с абсолютното недоразумение-Стойне,ли?!

...може да излезе като по-силна ку..ва!Една старица ,която една година он...дахаа най-безцеремонно само чака последния си час! А загорели ибрикчии като точ на снимката храчеха в лицето и!

ИЗБЯГА И ЦИГАНКАТА ,ДЕТО ГИ ХВЕЛЕШЕ,..КОЯТО ОТИДЕ В ---ДПС.

Добре че си вярвате.

Много си безличен, едва ли за някого мнението ти има значение. А и то само клишета.

Имахте шанс още в началаото и го пропиляхте както ви го каза Кадиев, вие не искате да се промените, единствено ако е възможно по-дълго да ни заблужадвате. Сбогом Луканов, Сбогом Виденов, Сбогом Станишев на никого няма да липсвате.

СЛЕД РАЗРУШЕНИЕТО КОЕТО СЕРЕГЕЙ СТАНИШЕВ НАНЕСЕ НА БСП , ЕДВА ЛИ Е ВЪЗМОЖНО ТАЯ ПАРТИЯ ДА ОЦЕЛЕЕ .... НАЙ-ДОБРЕ СЕ РАЗПАДАЙТЕ НА ДВЕ ФОРМАЦИИ : - ЛЕВИТЕ ОТ БСП ДА СЕ СЛИВАТ С ЛЕВИТЕ И ДА ПРАВЯТ ЕДНА ИСТИНСКА ЛЯВА ПАРТИЯ - А ОЛИГАРСИТЕ ОТ БСП ДА ХОДЯТ И ДА СЕ СЛИВАТ Я СЪС СДС,ПРЪМОВИЦА , НДСВ, ГЕРБ ИЛИ ДПС ... ПО ЖЕЛАНИЕ :)))

Делянчо, Местан и Доган все зад задника ви бяха и пак се наакахте на евровота. Сега без тях, по-силни няма да станете.

А бе ЧЕХЛЬО, що не вземеш да се скриеш някъде,А? Ако ти ставаше за министър на отбраната, Мая Манолова щеше да бъде непорочна девица! ДА ВИ Е.А И СМЕШНИЦИТЕ!

А.Найденов очаква и---бсп със 99.9% печалби на изборите....АМъ?

Само другарят найденов знае какви са били личните упорни точки на мая снощи .

По-силна едва ли, но с по-расхлабен сфинктер, определено!

Другарю Найденов, Каруцата на БСП отдавна е в блатото. През последната година ускорихте потъването й. Така че, който и кон да впрегнете, и той си потъва, заедно с каруцата и екипажа.

Особено, ако начело застане Мая Манолова!

ПРЕДИ МНОГО ВРЕМЕ КАЗАХ:СДС, ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ-ТАКА И СТАНА.СЛЕД ТОВА НА ХОРИЗОНТА СЕ ПОЯВИ НДСВ-ЗАТРИ СЕ И ТЯ.СЕГА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И АТАКА.СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА,ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И БСП. НАЙ-СТАБИЛНА ДО СЕГА Е ДПС??? ЗАЩО???БЪЛГАРИЯ, ВЪРВИ КЪМ ЗАТРИВАНЕ!!!!!ДО ТУК Я ДОКАРАХА КОМУНИСТИТЕ-15/15.ЗАТОВА, ТРЯБВА ДА ЗАПАЗИМ БЪЛГАРИЯ!!!!!

Другарю Найденов ,какво бихте разказвали ,на вашите внуци ,за ---''плУдУтворния ви живот?

Чудя се защо все още се бърка БСП-то с БКП-то и ТКЗС- то!!

Гусин Найденов? Какво работихте 24г.,....''ФЪФ''Нар.СЪБРАНИЕ

Хората, които вярват в идеите на БСП измират. Ето защо БСП все повече ще разчита на купения вот. Ето защо в интерес на БСП е колкото се може по-голяма част от народът да е бедна и необразована, за да може да купи колкото се може повече гласове на възможно по-ниска цена. ДПС, ГЕРБ, Бареков и други също купуват гласове. А после се чудиме защо в България се води нарочна, целенасочена политика за обедняване и затъпяване на нацията?

Ако БСП бяха отказали преди една година да се коалират с ДПС сега щяха да са на мастото на ГЕРБ с повече шансове за мнозинство. Ако бяха обявили ДПС за неконституционна сега вземат мнозинство, но е точно обратното полакомиха се.

Не искам да се подигравам на недъга на Стойнев, но по мои наблюдения, той пелтечи само когато: - очевидно лъже; - му бъде зададен неудобен въпрос от журналисти

Ти си умерен човек, ама гледай пчеличката да не те ухапе.

Хапе го тя, хапе го по меката п...а!

Бойко Борисов ще фалшифицира изборите. Готви се гигантска манипулация на вота!

Ще им сложи Искра Фидосова за председател!

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ЩЕ СА ПО СИЛНИ. КАТО СЕ НАМААТ С КЮФТЕТА ВОДКА И БИРА, И КАТО ЗАЗЯЯТ УРРРРАААА, НАКРАЯ КОЙТО СТАНЕ ВОДАЧ НА ГЛУТНИЦАТА ЩЕ ДРЪПНЕ ЕДНО ХОРО, И ЩЕ РАЗДАДЕ КАЛПАЦИТЕ. И ДАНО СТАНЕ МАЯ, ТА "МЛАДИТЕ" КОМУНОИДИОТИ ДА СЕ УЧАТ НА НЕЯ!!

Драгомир Стойнев. . .к'ъвто Станишев, такова и предложението му. Знаем тренда и хора в "неравностойно положение" да имат достъп до властта, но сладкодумният пелтек показа и умствена недостатъчност, окончателно забатачвайки енергетиката. В братско-конкурентната АБВ сигурно се превиват от смях под крилото на мастития Гоце !

Той , Горуня щеше да ви оправи, ама го застреляхте.Станахте партия на новобогаташи.

Ако наистина мислите за партията,да оцелее и да я направите модерна(скептик съм ,ама нейсе),не мислете за себе си и не се бийте кой ще води бащина дружина.Така се затри СДС-то и сега са някакви жалки отрепки.

Изборът на нов лидер ще се извършва в тъмни стаички, защото БСП се притеснява от контролиран вот. Не се шегувам.