БСП събира подписи за референдум за АЕЦ”Белене”

БСП направи пункт за събиране на подписи за провеждането на референдум за АЕЦ „Белене” в градинката между Софийския университет и Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - БСП събира подписи за референдум за АЕЦ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

stanibu@

Пожелавам на БСП да успеят да Предизвикат Референдум ! Да се пита Народа ,дали иска или не нова АЕЦ Белене ! Защо ГЕРБ не позволяват Народа да каже ?! ГЕРБ казват Народа е Не знае ,Народа е Глупав, н ие от ГЕРБ ще решим вместо всички??? Българите са Мъдри и през 2013 на Изборите ще го докажат !

КАТО ЧЕТЕШ КОИ АГИТИРАТ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ТИ СТАВА ЯСНО , ЧЕ КОМИСИОННИТЕ КАМ ТЕЗИ ДРУГАРИ СА ОГРОМНИ. КАКВО РАЗБИРА М.МАНОЛОВА ОТ АЕЦ? НАПРАВО СМЕШНО!

Някой, ако знае къде другаде в София се събира подписка за предизвикване на референдум да ми каже. ИСКАМ ДА СЕ ПОДПИША! Крайно време е да има референдум. Стига са вземали съдбоносни решения без нас. Който не иска Белене ще гласува против, който иска Белене ще гласува ЗА. Да видим кой за какво е. ПА ТОГАВА СЕ ПЛЮЙТЕ ПО ФОРУМИТЕ.

Е, тоя агресивен чорапогащник Манолова не миряса... Това нещо е решило да става Партиен Водач и пролайва всички възможни теми в общественото пространство... Не че се различава от Станишев (и двамата не са служили войници!), но онзи поне вижда себе си и знае, че играе "политик", а тая се вживява наистина в измисления си образ...

stanibu@

Ако търсиш Агресия-погледни в Цветанов, Борисов ,Фидосова...ГЕРБ ! Ако търсиш простащина+агресия, пак ги търси в ГЕРБ...погледни в себе си ,ще се разочароваш . ГЕРБ са свършени !

Ако бе жив Капитан Петко Воевода би рекъл " Бойко Борисов ПОГРЕБВА българската ядрена енергетика". Затова призовавам ДА ПОГРЕБЕМ БОЙКО БОРИСОВ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ. Не е нужно да го съдим даже. Само трябва да го екстрадираме в Сърбия. Там Сретан Йосич знае как да го накаже за всичките му грехове. АМИН.

Ало, "гробокопача", по-кротко бе, човек, не размахвай така рязко лопатата! Ще вземеш да се чукнеш по главата и да се гътнеш в изкопаното... И не мешай Петко Войвода - нали и в кабинета на Доган виси портрета на Левски! Родопчанин! Хайде холан...

Герб май вече си кръщава мажоретките на чужди герои. Аз обаче следвам примера на нашия ГЕРОЙ Капитан Петко Воевода, а знаеш той как се разправя с душманите.

stanibu@

Съгласен съм,с теб, Необходимо е да се Освободим от ГЕРБ,да дезинфикцираме хубаво след тях,и да започнем пак от Дъното до което ни докараха само за 3 години ! А Вилхелм Тел по-горе ,не го слушай, той е по-прост и от ябълката срещу себе си !Писарушка на ГЕРБ !

Няма лошо - да събират подписи! Не вреди! Предвид преклонната възраст на повечето им последователи, на тези жеги поне 1/4 от тях ще получат инсулти и инфаркти.

Искам референдум.

Май май не референдум, а при Мая искаш?

Прах в очите на хората.По-рано се разписах срещу затварянето на 3и 4 реактори в Козлодуй.При събрани 500 000 подписа ,правителството ги затвори.ОТтогава никога повече не участвам в такива театрални постановки.

Така, че се обади в МВР и комисията за лични данни. Иначе партията ще те ползва за муле.

Какъв референдум ви гони бе дорогие товарищчи? Аз не искам милион и половина неграмотни цигани да решават съдбата на децата и внуците ми!

Милион и половина ПОДКУПЕНИ цигани ще гласуват каквото им кажеш, дори и за Хитлер биха гласували за 50 лв.

БСП, измислете нещо по-съвременно и по-умно. Стига с тая изтъркана песен. Размърдайте си мозъците! Не хабете енергията на народа за безсмислени каузи. Не искаме атомни бомби за децата си. Сега започва периода на земетресенията, с природата борбата е безсмислена.

Напълно те подкрепям ! Но има малоумници, чиято алчност надхвърля милиони пъти здравия разум. Сега са тръгнали да манипулират обществото в коалиция с другарчетата си от Росатом. Последните пък раздуват, че в Чехия и Великобритания искат АЕЦ. Може и да искат, ама хайде да видим договор, че са поискали точно руските реактори?! Или просто се правим на интересни... Както и да е, няма сигурен реактор и сигурна АЕЦ, да ги оставим в историята - заради бъдещето на децата ни

Като не искате атомни бомби СПРЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО ЗА СТРОЕЖ НА 12 ЯДРЕНИ БЛОКА В ТУРЦИЯ. Най- близкия е на 5 км. от Резово. Иначе сте прости папагали.

Сега, ако ББ е хитър ще направи референдум. Ако не могат да се съберат 50% + 1 ще стане ясно че този въпрос не интересува никого освен БСП и руското енергийно лоби. Ако гласовете са против АЕЦ Белене, само ще се покаже че правителството е действало в съответствие сжеланието на хората. А ако все пак се гласува да се строи АЕЦ Белене, нека да я дадем на американски, чпонски, канадски или френски изпълнител. Защото никъде не е речено че АЕЦ белене трябва да бъде непременно руско-съветска. Още повече че там в момента площадката е в такова сътояние че всеки може да строи АЕЦ. И да видим дали и тогава БСП ще бъде такъв яростен защитник на АЕЦ. Го0лям майтап ще падне - тоя дето събираха подписи за строежа на ЕАЦ Белене от Русия, същщите тия ще организират подписка против американска АЕЦ на площадката в Белене.

Колкото и да съм изкуфяла, си направих труда да прочета много внимателно и статията и повечето от коментарите. Голям спор, голяма работа. Само дето на мен не ми стана ясно защо е всичката тая злост, всичките тия обвинения в неразбиране на проблема, след като почти всички коментиращи звучат сякаш те самите не са наясно с нещата. Нали това, за което са били открити пунктовете, е било подписка за референдум, а не за това дали да има или да няма АЕЦ Белене? Е, момичета и момчета, коментиращи и спорещи така злостоно и нахъсено, става въпрос за референдум, на който хората да решат дали да има АЕЦ Белене или не. Плаши ли ви този референдум, та сте толкова против?

Не, драга, селска чест! Плашещ е популизмът и бездарния политически театър. Референдумът не може да праши хората, при условие, че обществото предварително има достъп до достоверна информация по въпроса и е запознат с професионалните (не, нарочните) мнения на специалисти в съответните области на енергетиката и икономиката. Но БСП не говорят за прозрачност и информираност, а просто развяват политическо знаме с каузата Белене.

Защо ли подписи събират само активисти на БСП? Или всички други са ужасно тъпи и не разбират колко пшечеливш може да бъде този проект, или просто БСП защитава интересите на руското енергийно лоби в България. Още от годините когато БСП се наричаше БКП, комундетата бяха Петата колона на СССР в България. За да се стигне до положение че ЦК на БКП да гласув3а да станем 16-та република ан СССР. И не един път - цели три пъти. Такова национално предателство е нечувано и невиждано. И( сега същите тия дришльовци ще ми с еправят на патриоти. БСП е Троянският кон на Русия в България - и няма нужда да ни го казват от САЩ и ЕС. Ние си го виждаме. И това че те единствени защитават интересите ан Русия в България надали вече учудва някого. Аз също съм за референдум за АЕЦ Белене. Но формулировката да бъде: "Съгласни ли сте да се строи АЕЦ от Русия, за която вие и вашето семейсто за следващите 30 години да платите по 2 хил евро всеки. От пенсионера до пеленачето". Без лихвите. Но всъщност може и да не са само толкова - ще платите колкото ви кажат от Москва.

Така бих я омаял с един ляв прав!

БСП да съберат пари, а не подписи. Тези дето се подписват, съгласни ли са да се бръкнат с по 1000 лв за Белене?

че има голям резон в това. Тия преди да ни правят разни салтанати, да вземат първо да си платят за тях. Защото от техните почини коефициентите за пенсия на трудящите се са под 1, а на отмарящите на държавни постове и служби - от 5 нагоре. Като са толкова напети да се самооблагат партийно.

ще строим АЕЦ-а, само никой не казва пари откъде. HSBC пише, че ще струва 12-13 млрд. евро. Който даде тези пари, нали си представяте на каква цена трябва да ни продава тока, за да си върне парите. Според мен с тази подписка БСП преброяват верния си електорат, идват избори.

Не съм против идеята за АЕЦ"Белене",но ми се струва малко безочливо и нагло подписи в подкрепа на тази централа да се събират от децата и внуците на онези,които на 26 април 1986 скриха истината от българския народ за това,какво може да последва при авария на такава централа и то особено в бананови държави като нашата!!!

Иво, на тебе и психиатър НЯМА да може да ти помогне, защото мозъка ти е полиран и гладък като топка за билярд!!

Подписахме и подкрепяме нова АЕЦ Белене ! Само след 10 години много от колите ще са Електрически . След ГЕРБ ,икономиката на България ще влезе в релси ,и ще е нужна много повече ел. енергия за фирми,промишленост.. Излишната ел.енергия е икономически и политически ресурс . Атомната енергия, супер екологична ,особено при съвременните технологии(Фукушима е с американски реактори General Electric модел от 60 те години). Парите за построяване се Заплащат Дългосрочно,а не Наведнъж ! Самоизплащането става за 10-15 години,всичко след това е Чиста Печалба.

Всичко хубаво само дето никой не казва парите за постояването откъде да дойдат!

плюс електрификация на цЕлата страна води до мутации от рода на постсоциалистическите партии. И рецепти за лечение нЕма открити.

Абе приятел, след ГЕРБ, както и преди него икономиката няма да влезе в релси, какви утопии сънуваш? Твоите другарчета от БСП имаха 8 години властта, какво направиха за икономиката ?! ... Излишната енергия била икономически и политически ресурс ?! - промили са ти мозъка в първичната партийна организация. Поне да те бяха осветлили, че излишната ел. енергия НЕ може да се съхранява...

съгласуван и одобрен от ЕС проект и " смачкан ", от лобисти и русофоби...

Откъде можем да се информираме най-добре по темата, че да си оформим ясно мнението? Но че ние нужна нова АЕЦ според мен е явно, защото АЕЦ Козлодуй не е вечна, и тя си има живот. А че няма да ни позволят да си пуснем отново трети и четвърти реактор е ясно!

БЕЛЕНЕ Е ЗАТВОРЕНА КНИГА. ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА И НЯМА ДА ИМА НИКОГА! ОСВЕН ТОВА ПОДПИСКАТА ИМ Е ФАЛШИВА, ЗАЩОТО ИМА РЕДИЦА ФАЛШИВИ ПОДПИСИ, ИМЕНА, ЕГН-ТА И Т.Н. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА ДА НЕ СТАВА ЧАСТ ОТ ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ ЦЕЛЯЩА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО. ЗА ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ СЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА!

Политкомисарят яхна метлата. :)))

ВИЖДАМ, ЧЕ ДОБРЕ СА ВИ ОБУЧИЛИ НА "ПОЗИТАНО" - ДА КРАДЕТЕ НИКОВЕ И КАКВОТО ПАДНЕ, ДА ВЪРШИТЕ ПОДЛОСТИ, САБОТАЖИ И ВСЯКАКВИ ГАДОСТИ... ДА, АМА ТОВА ОТДАВНА НЕ ВЪРВИ, НАУЧИ СЕ ПОНЕ ТОАЛЕТНИ ДА МИЕШ, ЗА ДА НЕ ГЛАДУВАШ!

"ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ПРАВИТЕЛСТВО"-което представлява 15% от имащите право на глас. И като говориш за затвори, ония депутати дето разнасяха чувалите с бюлетините още ли са на свобода.То по твоята логика и бащицата ви Боко отдавна трябва да търка наровете в Софийския централен......................

Абсолютно неверно е да се изкарва един народ некомпетентен по въпрос който засяга бъдеще на децата му.Каквито и аргументи да се вадят за и против поставени на везните винаги ще натежава мнението че по-малкото зло е да се построи централата.В никакъв случай не бива да се допуска тоя така важен национален въпрос да се решева само от двама души - американският посланник и Бойко.

Да включиме и цар Киро?

Овчаров питал ... Ами, елементарно, Овч.: 7-и блок в Козлодуй ще е по-евтин отколкото първи блок в Белене просто защото твоята комисиона не е включена.

АМИ АКО ГРЪМНЕ КАТО ЯПОНИЯ ДА ЖИВЕЕ БСП

Ще направят защитна стена срещу Дунавското цунами бе галфон!

Циркът щеше да стане много по голям и весел ако до Майчето бяха се появили Станишко и Първанчо, но да не губим надежди до края на деня!:)

Кретени. Вместо да се занимават с реалните проблеми на хората ще спасяват грандомански проект.

С реалните проблеми на хората понастоящем би трябвало да се занимава сегашната изпълнителна власт в лицето на величествения Бойко. А дали и тока няма да стане реален проблем, когато свърши живота на Козлодуй?

Един от мотивите против подписката е,че хората които подписват,не са компетентни по проблема!Кажете ми обаче ,има ли нещо общо със здравия разум това ,да откажеш 2 реактора в Белене ,за които всичко е подготвено, и да почнеш подготовка за 1 реактор в Козлодуй,за когото практически няма нищо!Тия ,които се подписват може и да не са компетентни,но поне им е останал някакъв здрав разум,за разлика от управляващите!

Ти,като даваш толкова компетентно мнение с елементарна математика, докажи че тази централа ни е необходима с твоите 2 реактора / които не дай боже/ да имат съдбата на Чернобил и ми кажи какво ще стане след като една Япония не можа да се справи с аварията. А дали ще има пазар за ток е също друга тема,нали? Строи се румънска,турска и т.н централи. На кого ще се продава електроенергията? Аман от "всезнайковци" - най-вече всестранно развити комунисти. Прави са хората: само компетентна оценка и анализ в рамките на ЕС е решение.

На българите ще се продава тока, уважаеми лаик, на българите. Това не е кокошарник, не може да бъде направен от днес - за утре. Би трябвало да имаме АЕЦ, когато затворят Козлодуй, а и проучванията сочат, че консумацията на електричество ще се увеличава. Все някога би трябвало да имаме промишленост пак, нали така? Колкото за Фукушима, прочети какви точно са причините за аварията.

Сичко е подготвено, викаш? Само за 100 милиона изринаха лайната и направиха жабуняк? Как пък ей тъй "на готово" никой частен инвеститор не иска да строи и да събира милиардите. Тези тъпи частници, дето не си знаят интереса!

То, драги, и при референдума - защото подписката е за провеждане на референдум, малцина са компетентни, но ... Какво от това?

Управляващите, подмамени от Уорлик, не искат да разберат, че България има нужда от Белене. Или ние единствени трябва да внасяме ток и да плащаме скъпо и прескъпо.

Не България, Ано. Само определени хора имат(е) интерес от тази АЕЦ. Огромната маса само ще я плащаме, а само единици ще лапат(е) от нея!

Сетиха се!

Я сега ми кажи колко стотинки ще струва тока през 2022г., когато "Белене" може би ще проработи, а вкараните инвестиции в нея ще са около 25 000 000 000 €

Ще струва толкова за колкото ти го продават турците ако нямаме собствени мощности за производство

Прав си, но само "ако" ...

На просТ въпрос, просТ отговор-няколко пъти по евтино от всички други източници на електроенергия -:)

25 млрд евро?!? Интересна цифра. Как се получи, ако не е тайна?

Аз пък си мисля че турската електроенергия ще е много по ефтина от Белинската, понеже Б-я ще задлъжнее с още 25 милярда, а лихвеният % никак не е малък, така че собствениците (руснаци+бесепари) щат не щат ,ще натряскат дебели цени, със сигурност по високи от комшйските.:)

Тази партийка защо не се изнесе за русията,там им е мястото,май са взели сухото от русначетата и искат белене,е Б.Б.ги разби направо.

Та, как ги е "разбил" ББ не стана ясно?! В кухавелниците ви гербарски-чалгарски друго не може да бъде сътворено.

За съжаление на все още живите работещи нещо българи работата и със Южен поток отива на зле. Бат Ваньо просра синия , Бат Бойко разкара русанците от Белене и комшиите ще строят 13 блока. не пет милиона , след 15 години в България няма да има и три. Ще има само мобилни цигански "бригади".

След 15 г.както е казал народа-,,я камилата я камиларя",след 15 г.атомните централи ще бъдат забранени.

референдум за отваряне на 3-ти и 4-ти блок на старата АЕЦ!!!

само едни изключително тъпи червени тикви да се допитват до народа за нещо толкова сложно каквото е строителството на една атомна централа, та народа за наглед прости неща не може да вземе решение какво остава за това, аман от популистки ходове на червените.......

Народът няма да бъде питан как да бъде построена АЕЦ, а дали има нужда от нея. Не правете и хората толкова прости, колкото вас.

Дори и това не е в интелектуалните възможности на масовия гласоподавател.Корнелия ще даде 5 лева на Айшето и ще й каже: пусни "да" за АЕЦ Белене и .....ето ти глас " за".

аззз

на база на какво точно ти ще прецениш има или няма нужда България от още една атомна централа? На какви факти ще почива виждането ти? на новините и бръщолевенето на масторбаториума на БСП ли? как може въобще един обкновен гражданин да прецени в дългосрочен стратегически план от колко енергия има нужда държавата му?

аззз

и да допълня - редно ли е народът да решава въпроси, които касаят дългосрочните приеоритети на държавата? Всеки референдум, всяко допитване до широките слоеве от населението е моментна снимка на тези слоеве към датата на допитването, но какво ще е мнението на тези хора след 20,30, 50 години? Могат ли хората да мислят толкова напред, като се отчете фактът, че в България има голяма емиграция, днес ги има хората, утре ги няма. Референдум се провежда по въпроси, които не с дългосрочен характер и които касаят народа пряко и в момента. БСП яхва вълната и се опитва да манипулира хората.

Мда само изключително умната тиква Борисов може да ги решава тези неща. В паузата на мачлетата

Да не забравяме, че да могат хората да преценят за или против, трябва да са запознати с всички плюсове и минуси, а по този въпрос колко са наясно. Защото аз лично не мога да дам категорично мнение. Едва ли събиращата подписи предоставя нужната за целта информация, а в противен случай това наистина си е тука има тука нема. Тъпо е да се подписваш под нещо, което не разбираш, само защото другите са го направили, ние не сме стадо, а мислещи хора.

+10 точки за стил, искам (виртуално) да ти стисна ръката. За съжаление народът е масово дезинформиран и няма стимул да запълни дупките в знанията си. Понеже е по-модерно да се плюе една партия или друга и да се хули кой какво (не) прави. Четенето на закони и експертни мнения не е нито социална дейност, нито върви с биричка, нито има шанс да те снимат камерите. И така протест след (контра)протест и кучетата си лаят и каруцата си върви.

Камене, Смяташ ли че ББ разбира повече от народа?

Също така да не забравяме, че по-голямата част от депутатите които са решили да прекратят проекта също си нямат понятие за какво става на въпросо а тези които знаят за какво ства на върос знаят, че нямат лична изгода и това им е достатъчно ако трябва да сме точни и ясни....

Могат много добре да предценят -> по доклада на англичаните, който ГЕРБ скриха. Щом са го скрили, то е ясно че докладът е изцяло положителен за АЕЦ "Белене".

съгласен сум с тзб. не бих могул да реша дали е полезна или не една нова аец, ако нямам информация в подкрепа на проекта или такава против него. аотносно тези 800000 души смятам че не им е обяснено както трябва и те бързат да се подпишат. това е глупаво, но пък ние българите не един пут сме показвали че не сме от наж- трезвомислещите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Попрочети малко и ще ти стане ясно. може и в гугъла.

ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛАТА: Може ли някой от вас да ми каже, на каква цена ще ни продават тока от АЕЦ Белене?

А ти, драги, можеш ли да кажеш, когато бъде затворен Козлодуй, на каква цена ще купуваме вносен ток?

Референдумът е само с "да" и "не". Той няма как да отрази най-масовото мнение, а именно "За" АЕЦ Белене, което обаче не е руско и не се строи с пари на данъкоплатеца, а е частна инвестиция ;)

Ще си умра от смях, ако има референдум и резултатът е "за" Белене. Тогава, ако съм на мястото на ББ, отварям нов конкурс, но с такива параметри и изисквания, които да не могат да бъдат покрити от руснаците. Какви ли ще ги дъвчат БСП тогава? Пълен цирк ще настане - искахте централа - на ви централа. Ама не е рускаааа...

Всичко що е неруско е чудно, прекрасно, само в полза на народа български, така ли, папагалчо?

Ами да. Точно така е.

И какви точно ще са тия параметри дето да не ги покрият руснаците които продават реактови из цяла Европа

ЕЛАТИИИИИ! ЕЛАТИ ДА МИ СЪ РАЗПИШИТИИИИИ! НА ВСИЧКИ ША ДАМ!

А парици за референдум има ли?Няма.....! А Чернобил ?

Много добре го е написал човека. Като не може да го разбереш викни от другата стая Р.Овч да ти го обясни!

Може да си пусне изказванията на Бойко от миналата година, когато твърдо ни убеждаваше в необходимостта от Белене.

Воденичаров

Изказванията на ББ бяха в смисъл, че ни необходима НОВА АЕЦ, не е казано, че непременно трябва да е на площадката на Белене (гьолът, както го нарече тогава ББ), може и да е с друг вид гориво (не непременно руски уран) и най-важното НЯМА ДА Е НА ВСЯКА ЦЕНА!! Камунистите, предателите начело с Р.Овч., СтаниШЕФ и цялата банда предоговорила в ущърб на народа договорената от Бакърджиев цена на газа и в полза на руските "братя" ЗАЩО НЕ СЕ ИЗКАЖЕ ЗА ТОВА, КАК СЕГА Москва ни извива ръцете с поетия ангажимент за намаляване на цената на газа с 11%???????????

Няма такова лицемерие и алчност като комунистическото!Няколко декара гори за писти не са ОК за природата и създаване на работни места,обаче АЕЦ с няколко млрд заем е ОК!Проклети да сте комундета,разкатахте майката на държавата!

...самата невинност, планински кристали, момини сълзи и....далавери. Я се скрий в дюкяна на дядо ти!!!

Европейската централна банка опроверга българското министерство на финансите, което съобщи, че България изпълнява всички критерии за членство в еврозоната, предаде БНР. Във вторник Министерството на финансите разпространи съобщение, че "България изпълнява всички критерии за членство в Еврозоната", като се позова на данни на Европейската централна банка. В съобщението се цитираше дългосрочният лихвен процент за оценка степента на сближаване на страната ни за месец май, който е 5,11%. Ведомството на Симеон Дянков твърдеше, че показателят е под референтната стойност от 5,8 на сто и прави заключението, че той потвърждава данните от Доклада за конвергенцията, публикуван по-рано от Европейската централна банка. Прави се и заключението, че благодарение на покриването на този показател България е една от трите в ЕС, заедно с Дания и Швеция, които изпълняват критериите от Маастрихт за членство в еврозоната.

Ох, хора ,как да не ни е скъп тока, като нямаме дастатъчно производство? Стига писали глупости - БСП, ГЕРБ и не знам си кой.Трябва да си произвеждаме ток ,та да не ни е скъп.............

к'ви условия бе.Вместо сега да продаваме ток по 6,5 ст./кВтч при ФЗЦ -0ст. от 1-2 реактор и 1,5ст от 3-4, от догодина ще внасяме по 16ст. от Турция за да ти го продават по 19ст. и ще ни обясняват пак ,че ти го вкарват мек за твое удобство.

Ти си най-смешният Инергетик. Я затвори няколко буркана инергия, да има за малките зимъска!

към БСП. Ако другарите успеят да убедят по някакъв начин ББ да се включи в подписката за Белене, референдумът ще има успех. Да му мисли Мая. Всичко друго е празна работа ...