БСП подарява глобус и джи пи ес на Желева

БСП ще подари глобус на бъдещия ни еврокомисар Румяна Желева, защото смята, че ще й послужи в нейното професионално развитие.

Обратно в новината

Коментари - БСП подарява глобус и джи пи ес на Желева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Komunistite sa izvan jivota ni ZAVINAGI i tova gi iznervia.Kolko hubavo!

ЖЕЛЕВА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА ЗА ГОРЕЩИТЕ ТОЧКИ, ГРУЗИЯ СИ Е ТАКАВА.. А ТЕ ПОСЛЕ И ВКАРАХА ЛОГИКАТА ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК..ПОКРАЙ ЕГИПЕТ.. МЕРЗАВЦИ! КОГА ЛИ ПЪК КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БИЛИ ПОДЛЕЦИ? .................... И ОЩЕ ЕДНА МНООГО ГОРЕЩА ТОЧКА... НА серГЕЙ СТАНИШЕВ ОТЗАД ЮЖНО ОТ КРЪСТА СЕ НАМИРАЛА.. И БЕЗ ГЛОБУС ЩЕ Я НАМЕРИТЕ..

мен ма кефи нищо че е дърта шга изплющя с мерак

Правилно . жив кахър си е женицата !!!

Комунягите едно време са имали доста глобуси. Вътре е имало бутилки марков алкохол. Отваряш глобуа и хоп, кеф ти водка, кеф ти уиски..

Нарича се GPS приемник. Защо? Колко гербовачета са способни да отгатнат?

лош псевдоним си си избрал. паламуд значи тъп човек...едно време имаше един маймуняк - викаха му Митьо- паламуда, ама не е бил толкова паламуд, колкото си ти.

БСП да не се тревожи и охарчва за GPS -Желева си има вграден биологичен и може да намери на баницата мекото и без тях.А това е най-важното за един еврокомисар.

Aaaa-mein Liebster,Ne taka...OGO sjkkaf moji da e no Panihidi,gluposti ,Nidei taka,fse pak....si4ku moji da e,no....du bist sehr weiter gegangen,girmanitco. würde forschlagen das DU dich etwas in die hände niemst und mit dem s.g.OGO nicht auf diese art und weise redest...ina4i posting4ito ti e pirfektnu...

яко раздаване на лаптопи пада ввъв външно и попиканата централа....

Едва ли 2-3 мандата-- бе не те знам къв си ама си лика прилика (по мозък ) се дни смешник от Банкя...- 2-3 мандата...малииии и тоя га го плюят мисли , че вали дъжд...като стане март ще видиш ьти 2-3 мандата ...

е ти си казваш колко ти е мозъкът де....джипи еса ок ама нещо така за Грузия и Египет в Близкия Изток да ни кажеш...или хапчето мозък не ти стига з атова???

И с кое по-точно се гордееш?!?! Че си млад или че си комуняга?!? ... опа-а-а, социалист, извинявка! Ти си по-паламуд и от паламудите ами не се изказвай и ти неподготвен като гейския ви лидер!!! Даже не си и разбрал какво намекват комунягите с глобуса и GPS-а!!! И да те светна: няма GPS-и и за проследяване - едни и същи са си, от съкращението глобална позиционираща система, т.е. позиционирания обект се знае къде е от системата бе шаран!!! И още нещо да те светна: гордей се че си млад (заслугата за това не е твоя) но ако имаше малко съвест би следвало да се срамуваш че си комуняга ... опа-а-а социалист ли му викахте!!!!

Нали преди време другаря Борисов пресели папуасите от Нова Гвинея край Амазонка.

Направете справка в Wikipedia и вижте къде се поставя Грузия, според модерната политическа география. http://e

За тези мушмороци от БСП няма морал,няма спирачки.Тях само Пиночет ги оправяше.Жалко ,че сега няма как да дойде диктатурата му у нас.Нямаше да се лутаме 20 год. та и още.Пътят щеше да е ясен.

Ей тъпаци - за България, Грузия е близък изток. Мекерета неграмотни...

За ВСИЧКИТЕ депутати на БСП в следващото Народно събрание ще подаря кушетка-триместна, за да им е удобно на кокалите на стари години. А на ого нека внучката му от Великобританския университет да му направи панахидата.

Дано само знае ние къде сме да не земе да се загуби .

Тази кака е пълно недоразумение-също като шефа си

Абе, тъпи комунисти, що не си карате трамвайчето, а се занимавате с работи,които не разбирате? Тъпите ви глави само глупости измислят!

Абе ти наистина си паламуд, а може би и дъртак. Има GPS и за проследяване. Твоч кумир бойко боклука искаше да слага на колите, извозващите софийския боклук, за да ги проследява. Аз съм социалист, млад съм и се гирдея с това.

Абе серГЕЙ, ами дори и да е най-ниския ресор в Европейската комисия, ти най-високия ли очакваш да ни даде някой като си ни докарал с некадърноста и крадливостта си на дъното на Европейския съюз бе мишок?!?! Едва ли 2-3 мандата ще стигнат за да се изправим след поразиите оставени от теб, от аверчето ти - циганина Доган и от крадливото ти правителство бе боклук нещастен!!!!!!!!!!! Видяхме те теб що за стока си, поне си трай бе боклук смотан!!!

Вставай Гебер Огромный пописаный, вставай на защиту))))....че нашто моме озъбено съвсем се осра....пък ков още ни чака там....малииииииииии

тия крали, крали, че и глобуси ли сте крали бе комунисти малоумни, ДжиПиЕс-а де не дошъл без упътване....

Jeleva, Jeleva, tova ES da ne ti e seloto... Ama kato hlasuvate za karikaturi, taka shte e tapanari takiva

а учи география , че се излагаш като гербер , пардон кифладжия...

моля без изцепки за простаци ....такива тук няма това върви на напикани герберски събранийца

тя на теб ще ти трябва скоро!!!

БСП дъртаците да вземат да проверят какво е това GPS !!! Щото си вкарват автогол - това чудо се ползва за се локализираш и да следваш зададен маршрут, а не за да знае ДРУГ къде си! ... верно че данните от устройството може да се изпращат, но това е друга тема ... :)

Какво чувство за хумор от страна на БСП! Впечатлен съм! Обаче с такъв жалък спаринг партньор не е кой знае какво постижение.

Е, какво толкова е сбъркала госпожа Желева? Голяма работа, че не знае ни близкия изток, ни политика! И аз не знам, па съм си в 3 клас!

Е, какво толкова е сбъркала госпожа Желева? Голяма работа, че не знае ни близкия изток, ни политика! И аз не знам, па съм си в 3 клас!

Може и глобусът от турските учебници по география - в който 1/3 от България е в Турция

Толкова са жалки от БСП

Подигравката е повече от тъпа . Бойко подари му на Станишев едно въже за бесене защото тези чукундури това заслужават . По нещастен мин.председател от Станишев държавата не е имала и по лоша коалиция от БСП-ДПС-НДСВ също за това сме на такъв хал и не са виновни ,не са виновни обикновенните хора виновен е политическият елит и защо ли им казвам елит а не точната дума - БОКЛУЦИ !

А на Доган подариха микроскоп, сигурно за да ни наблюдава! Нали той бил най-великото творение на Алах, а българите амебите (ако турското цигане знае какво изобщо е амеба)

Не вярвай на комунистите,дори когато ти носят дарове!!!!!

сигурно ще и подарят оня глобус от 1996 г. на който Европа се простира от Ванкувър до Владивосток според Жан Виденов

А, аз мога ли да им подаря бебешка пудра, че са забравили да се намажат с вазелин, когато се навеждаха на Доган!!!

ж политически аспект Грузия се счита за Близък Изток, защото ако е чисто географски то тогава и Авганистан и Пакистан не са близък изток. Ето линк - на другарите ще кажа че е на английски http://en

дай до го използваме, заедно, твойто възелинче!!!

ОТ БЕЗКРАЙНОТО ТЪРПЕНИЕ НА ЕДИН СТРАХЛИВ НАРОД ПОСЛЕДСТВИЕ - КОМУНИСТИТЕ У НАС ОТДАВНА СА ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ!

сичкото насран ГЕРБ у форума)))) нито крачка назад в защитата на мухлата на Мирчо Цигането

много полезно за Скукарджа Фернанделова))))

Да бе, Гейчо. Много слаб ресор е да помагаш на хора в нужда. Олигофрен.

Тази леля е голямо недоразумение-като шефа си

TAYA E NEGRAMOTNA ZABLA, A ,A , A , AKO TOVA E MINISTAR AZ SAM RAKETA. TIYA NE MOGAT DA GOVORYAT AMA KRADAT NALI,SRAMOTA. JELEVA NAUCHI SE DA GOVORISH S TOVA A ,AA,, A SI SMESHNA I JALKA .

Абе БСП са хор от гейове! То да не духне един, всички преглъщат...