БСП: Скандално Борисов не уволнява Симеонов и зам.-министър

Скандално е бездействието на премиера, който се прави, че няма проблем, заяви БСП за снимката на зам.-министър с нацистки знак и коментара на Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Скандално Борисов не уволнява Симеонов и зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наглата лъжкиня и покровителка в ЕФИР на скандалното изказване на НАСТОЯЩИЯ депутат Зарков Курнелия Ничия е типична проява на фашизъм. За това изказване Зарков НЕ заслужава да е депутат и народен избраник, а Нинова да сдаде управлението на партията!! Колкото Зарков е такъв за какъвто се представи на предизборното студио ХИЛЯДИ пъти В. Симеонов и неговите съмишленици са хора с фашистки, нео нацистки или расистки убеждения!! По-скоро привържениците на БСП/БКП са вандалите прекланящи се на Сталин и заливащи паметника на Рейгън!!!

Я да направим един паралел межди чичо ви Хитлер и Путьо. Хитлер е имал светли очи, Путьо също. Хитерл е бил член на престъпна организация, Путьо също. Хитлер е водил агресивна политика спрямо съседните нему държави, Путьо също. Хитлер е затварял и избивал политическите си противници, Путьо също Хитлер се е въоръжавал за война, Путьо също Хитлер е имал характерни мустаци, а Путьо няма мустаци. Ето по това се различават. Е, И Хитлер е бил доста по-висок

Какво очакват руските комунисти ,Борисов да подаде оставка и да им поднесе властта отново ..?

Целият Свят осъжда нацизма и това няма нищо общо с косата ти и с обръщенията. Как въобще ти хрумна такова сравнение. Неграмотността ви е невиждана и за това сте се превърнали в говеда. И е направо жалко да поздравяваш с нацистки поздрав, след като не си сигурен каква точно кръв тече във вените ти, сигурно баба ти е наполовин циганка и сега избиваш комплекси. Ама това не е шега. Много евреи са се засегнали лично.

Валери Симеонов е един много объркан човек. Той не прави разлика между български патриоти, като Левски, Ботев, Раковски, Вазов и нацистки симпатизанти. Евреите няма да ни простят тези изцепки. Дебелия министър на отбраната Каракачанов, също не схваща сложността на ситуацията и взима грешната страна. Липсата на кадри, лошото управление и невъзможността на Борисов да подбере подготвени и достойни хора в управлението на страната непрестанно ни водят да чутовни проблеми. Не знам как ще реагира Европа на това.

Цяла теория изсмукана от пръстите, за да кажеш, че България трябва да слуша, Израел и Турция каква политика да води. Не е БСП партията, която може да е ментор на новото правителство. Както казва една еврейка, комунизма е националсоциализъм с повече късмет.

И кое е скандално, бе дир? На следващата снимка, човека е прегърнал известна красавица. Да го уволним, защото изневерява на жена си ли? Първосигналните политици от БСП не правят нищо друго освен да се излагат .

Много правилно! От БСП се толерира единствено повърхностното мислене, и ограничеността! Там се издигат онези, които са като кратуни във вир - които са най - празни отиват най - нагоре!

всичко е възможно, и нема удържане.

Явно свинете в Белене не са изкльопали всички фашаги. Следващия път по-добре за всички соросоидни фашисти.

ТОГАВА ЗАЕДНО ДА СИ ХОДЯТ! ТОВА Е НЕЧУВАНО, ТОВА Е НЕЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ, ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, МАЛОУМНИК!

Нито дума досега за укро-нацистите и технити садистични престъпления, дори и срещу българи

Атаките срещу тях ще бъдат мощни - съборени незаконни заведения, проверка на милиони фалшиви инвалидности особено в определени неграмотни групи, неуспели туркофили достаджии, дпс и т.н.

Комунизмът е усъвършенстван фашизъм. Поздравът няма нищо общо. Той е от хилядолетия и не е престъпление или прегрешение. Ако е обратно, защо не го дадат под съд.

Разбира се че е шега и ирония. Да не искат да изкарат тези хора нацисти, фашисти или комунисти? И този поздрав не е патентован от никого. Да уволняват за поздрави. Що за тъпотия.

В парламента следствени, осъдени и откровени ментални уроди, а те се хванаха за шега... И днес Хикимян-чо Какво ще кажете на децата си за този режим?" Дали и той не е тъп на ... Голяма подлога.

Комунистическият режим е най-престъпния в историята. Всеки може да поздравява, както си иска. Идиотско е да се твърди, че този поздрав бил нацистки. Червеният престъпен боклук да мълчи.

Това не е нацистки поздрав. Той е на римляните и много преди тях. Комунистическият режим е престъпен и символите му са забранени. А БСП е престъпна, незаконна организация.

Не ти ли се струва,че чифутите се опитват да ни вкарат в матрица на техните болни мозъци,че са бого избрани.И ако има някои да са по-големи националисти от тях тей ме на.Опитват се да ни внушават че национализма е нещо лошо,а да лие така.

Разбрахте ли сега авата, БСП е по-голямата чифутска подлога, а ГЕРБ по-малката. Ето защо нещата със забогатяването на България не се получават.

вицепремиера Валери Симеонов да кандидатства за маитапчия в шоуто на Слави

НА ДНЕШНО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ КАК ПИКАЕМЕ ХА ХА ХА

Не че оправдавам госи,н екс-депутатът, но този "поздрав" не е мръсен. В древността с дясна ръка изпъната към Слънцето и лява ръка до сърцето са поздравявали в чест на Богинята майка-Земята и нейният син - Ра- Слънцето и означава : Да живее! Това, че хитлеристите са си присвоили сувастиката и принадлежащите към нея ритуални действия е все едно да обвиняваме пирамидите и символиката им за бедите на целия свят, защото някой решил да си ги присвои за лични цели. Иначе, чест му прави на Тенев, че се оттегли от "дейността" си. Сега се очаква Валери Иванов и цялата тази сбирка от недомислия в НС да последват примера му - доброзорно, защото ни идват в повече парвенюта с амбиции да управляват България. Казано на български - Писна ни от тях!

А какво заслужават активистите на БСП когато участват на сборища на които се носят портрети на сатрапи като Ленин, Сталин, веят се руски знамена и се гори знаме на ЕС?!

Една кафява вдигната ръка е по-добре от наведен черен задник.

БСП=БКП=фашист с червена петолъчка. Абе отлюспените БКП-комундета, дядовците ви колко честен народ хвърлиха в лагери и колко интелигенция изтрепахте за нула време та сега смучете опорни точки от черните си пръсти в тази посока. Веднага се скриваите в дупките от които сте изпълзели, че да не се налага да ви вкарваме с господин Калашников.

И да се допълня. Няма човек от парламата дето да не е за снимка до стената. От тези криминалните де. Вие какво си помислихте. След тази снимка в редичка по един към затвора и пълна конфисация.

Алооо, БСП-то, по-кротко с измислените си опозиционни становища. Погледнете другите поразии на управляващите, същностните, тези са "шменти-капели"

ВЪН СИМЕОНОВ ОТ ПОСТА!

ПРОБЛЕМ НЯМА!!!! Стига вече с тая прекалена чувствителност на тема нацизъм!

хайде стига бе тъпаци - вие сигурно си подадохте оставка за подигравката с хората, за поемането на вината само с мезета, за всичките ла...на и ЛЪЖИ. нагли сте, нахални и уродливи

Чета коментарите и се учудвам защо тази злоба се излива от един към друг като самите те нямат вина за случващото се .Говоря за пряка вина а косвенна има и то със сигурност.Защото се гласува за такива като този на снимката.Проблема е че гарван на гарван око не вади а ни занимават със глупости.Те всичките са от един отбор но ние за 30 години вече демокрация не го разбрахме или не искаме да го разберем.Обществото е болно и дълбоко разделено а през това време цвета на нацията напусна страната.Какво повече да очакваме от това което виждаме по горе на снимката?

Давещиясе се хваща и за сламката... Но комунягите отдавна са удавени и не могат и за сламка да се хванат.

комунизма не го ли забраниха наравно с фашизма

Твоят малкият не го показвай, за смях ще станеш! Малък, жалък и мек. И мозъкът ти е размекнат - пишеш едни клиширани съчинения, измислени, за да противодействат на други обвинения, за съвсем реални престъпления. Не, че покрай сухото не е горяло и сурово, но това са били изключения. "Интелектуалци", "цветът на нацията" ли са били тези, които режеха глави и ги разнасяха на колове и взимаха по 50000 лева за глава? Или вдигаха на щикове сръбски бебета? Които избиха ястребинчетата? Всичко се знае, всичко с помни! Не е имало прошка и няма да има!

А цти когато покажеш твоя големия (гъз) не се учудвай че скоро ще усетиш "горещ дъх във врата и остра болка в аналниат отвор", както казваше председателят Мао. И нека още веднаж да уточним - на кол са набивани главите на съветски агенти, не на антифашисти. На съветски агенти, дошли с подводници и самолети от СССР в България като терористи. И това е било все пак изключение. А най-отвартителното е че тази червена пасмина е позвала децата като жив щит - и ястребинчетата и Васил и Сава Кокарешкови, и Митко Палаузов. "Смелите" партизани направят зулуните и се скрият. А оставят на топа на устата тези, дето са им помагали. Големи храбреци, няма що След 9-ти септември 1944 за 4 месеца са избити без съд и присъда над 50 хил души. Главно като лична вендета. И се стига до парадокса НКВД да организира т.н. "народен съд ( който не е никакъв съд, а още по-малко е народен) за да спре ексцесиите. В едан окупирана държава не е много добре да има актове на саморазправа - току-виж и някой руснак го отнесъл в суматохата. После 45 години терор, лагери съветско робство. Всчико се знае, всичко се помни. Щеше да има прошка, ако имаше желание за прошка. Все пак, ние нормалните българи сме християни ( а не като болшевишките престъпници дето взривяват храмове) Сега ще има балтия за червените боклучарници. И колкото по-късно дойде възмездието, толкова по-жестоко ще бъде. За деца, внуци и правнуци на червените престъпници.

И като се отприщи-и! Потекоха едни старозаветни заклинания, омесени с фекални маси! Туй за прасетата си го заври отзад - хиляда пъти ти обясняваха, че веднаж при високи води плитки гробове са се разкрили и ДИВИ свине са влезли, ама веднага охраната започнала стрелба и те избягали. Но канибалската ви мисъл с удоволствие джвака тази мръсотия до ден днешен. Не ми се занимава с теб, само би ми било забавно да видя ужаса в очичките ти, ако се срещнем. За съжаление това няма да стане защото 1/ вие сте патологично страхливи и 2/ между нас има хора, които хич не си поплюват и говорят за хигиена! ЕСМ!

някой набивали глави на колове,други хранели прасетата с човешка плът на белене......сега може пак да се стигне до колове и рязане на тикви след като се пънете да върнете вашето сатрапско време......NO PASARAN СЕЛСКИ КОМУНОИДИ,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ СЕ СТЪЖНИ ЯКО!!!

В парижки музеи да вдигаш ръка за "Хайл", иди-доди. Ама да си признаваш че в Бухенвалд си се шегувал! Значи по рождение си малко или много не в ред ! А днес управляваш държава ?!

Да оставим поздрава на страна - вижте му само "интелигентната" физиономия. И това бил "най-подготвеният" за поста!!! Ужас, ужас...

В Пловдив целия център, а може би и целия град е изрисуван с фашистки свастики по вратите и стените на къщите. С пояснението: "Nazi zone". Вече поне 6 месеца никой не взима мерки. Къде живеем?

е само в Центъра, но и къде ли не в София са изрисъувани болшевили символи - червени петолъчки, сърпове и чукове, и мт.н. Да оставим настрана безобразието на 9-ти май - цялото висше ръководство на БСП-то маршируваше под руски и съветски знамена с портретите на болшевишките престъпници Ленин и Сталин. Какви соициалисти, какви 5 лв!? Станишката само дето беше писал оная глупотевина"Защото сме онанисти" или социалисти ли беше. Ама то все същото

А виждаш ли,че Пловдив е нашаран и с и с петолъчки,сърпове и чукове и Че Гевара. Национал-социализма е разгромен и забранен.А социализма????? С какво се различават един от друг? Имаме и закон за премахване на социалистическата символика! Но кой го спазва?

другарите са милионери не са гладни и не слизали от властта, ДС форевър

"БСП недуомява..." А аз недоумявам защо не се вторачиха в "нацистките поздрави" на Нинова с изпъната ръка по време на предизборните й напъни из страната?! Циници...

Прасетата квичат когато са гладни.Та и другарету за това квичат.

Верно е - както се вижда, от глад вече са загризали и собствената си кочина на "Позитано"...

утре ще забъркат нова лютеница, гювеч и пр. вътре с наркотик, с живак , с гмо - така де, новости да има и пари да падат, влизат във ВУЗ с двойки, излизат с тройки, обаче стават партийци и прогресират

симо

Майтап,а??????То фашизмът ей-тъй ,на майтап дойде и забърса 60 милиона живота.....Сега ,пак на майтап , се разхожда в Украйна и даже визите му махнаха---да не се притеснява само там....Като гледам коментарите вече е прескочил и у нас стабилно.......Историята ,за жалост,се повтаря.Ей-тъй-започва с един майтап.

ей-тъй ей-пъй на майтап и теб са те направили в някоя свинска кочина

ще ми тормозят дечицата и ще ги карат да учат вместо да си правят селфита и да си цъкат по цял ден на телефончетата - не е ги срам, отживелици някакви дърти. Само там - в ареста да им дойде акълът в глъвътъ .Къде се намират? - ми в БГ, чичо

какви номерца спретна на двамата професори, намерили само в единия някакви 150 лева, обявени от ректора за белязани и са ги тикнали в ареста за 72 часа при условие, че бандитът от клипа бие нищо не подозиращата жена и го пускат веднага от ареста. Та те двамата не искали да пишат на некадърните и мързеливи студенти високи оценки и си ги късали редовно докато понаучат поне нещо за огромен ужас на ректора, който иска вузът да се представи добре на акредитацията, която пък основно се прави въз основа на средния успех от изпитите - ти да видиш система безумна. Те - не та не , искаме да учат и да знаят - на ви сега затвор, арест, разгонване на фамилиите и пр. Единият силно дразни ректора, защото е председател на съюза на учените, ама де! не го е срам!

А бе мамицата ви комунистическа,вие в България,само за няколко месеца затрихте хиляди невинни,образовани и интелигентни хора,цветът на нацията ни, а сега се правите на ощипани моми вашата мамица гадна!Правилно е казано: Добър комунист е мъртвият комунист!Вас и на снимка да ви види човек,трябва да ви отрезва с ножицата главите!И тези може да не са стока,но не сте вие тези,които ще ги критикуват вашата мама прокажена чума на 20ти век,продължаваща да сее своята зараза!

симо

Тука шибани модератори няма ли?????

Има щ, ама са шибани...

За тях след '89 ,арбайт махт фрай по нашенски ,и със сигурност ще ще да има демокрация.

Твоят малкият не го показвай, за смях ще станеш! Малък, жалък и мек. И мозъкът ти е размекнат - пишеш едни клиширани съчинения, измислени за да проти

На 9.септ.1944г. България е окупирана от СССР- Русия. Само за 8 месеца са избити около 30 хиляди !!! висши български военни, управници, интелектуалци, религиозни водачи и обикновени попове, инженери, професори, учители, богати и средно-заможни селяни!!! Това е бил елита и мотора на България. А славната Българска армия под дулата на руските комисари е изпратена да се бие срещу доскорошните си братя по оръжие оттеглящите се немски части. Българските войници са принуждавани под дулата на руските наказателни части да се бият срещу немците. За около 4 месеца по полетата на Драва и Соболч падат още 30хиляди !!! млади български войници. И това ни се случва мили българи от руските ни славянски братя! При условие, че България е имала подписан договор с СССР- Русия за ненападение и този договор е спазван стриктно от Българската държава през годините до 1944г. Каква зловеща наглост от Корнелия Нинова и нейната русофилска партия БСП/БКП предатели на България да искат да бъде уволнен зам.-министъра Павел Тенев.

Перничанче ли си не знам, но си Хкрементче лъжливо, потомък на фашаги, мелиш глупости и ме, предизвикателства. Абе муньо, има още живи хора от онова време, всичко се знае! Не ми се губи време с такъв деебилъ като теб, пиша го не за теб, а за нормалните: в Австрия има закон Wiederbetaetigungsgesetz, по който това лайно може да получи до 10 г ефективно. В Германия също има такъв закон. И в други западни страни има! В нашата мила Татковина, известна като най-послушен сателит на СССР обаче на такива като теб нищо не им се случва!

ей миризливец... следващия път няма да правим демокрация с изроди, а ще ви изтребим наред докато не изчистим и последната мръсна комунистическа семка

Борисов да уволнява Симеонов докато е време, че в Европа за такива неща се лежи в затвора.

Борисов 3 засмуква още в началото на управлението си ОП.След време ще ги сдъвче и изплюе,подобно на РБ и АБВ,а след мажоритарни избори дим да ги няма.70% от общините са на Борисов 3 .След време и70% от дупета тите ще са на Борисов.

Тия тъпанари, начело с Корнелията, изпуснаха медеца и сега се чудят за какво да се хванат:P Толкова жалки...

Корнелията, само баламосва баламурниците! До 1 година тя ще ликвидира този цирей, наречен БСП и ще трябва да издигнем паметник приживе! Напълно подкрепям каката, в нея ми е надеждата, Бойко не фела, само тя ще ликвидира БСП! Помнете ни думата!

Валери Симеонов се излага като кифладжия. За този случай хората са го казали много умно: ДАЙ НА НЯКОГО ВЛАСТ, ЗА ДА МУ ВИДИШ АКЪЛА. Видяхме акъла на Валери Симеонов!!!!

Къде го видя бе? С твоите 100 диоптъра? С ренген ли, или с лупа?

Другарите в БСП съвсем не са наясно, че такъв тип "поздрави" се използват и в израз на сарказъм, подигравка и други. Очевидно тхяното "другарко" и "другарю" ги прави тоталитарни комунисти, защото не могат отстрани да видят как хората извън БСП използват въпросните епитети по техен адрес с пренебрежение и насмешка. Естествено на снимката не личи какво точно.