Брюксел заплаши да спре "Туитър" в Европа, ако не спазва разпоредбите на ЕС

На компанията може да бъдат наложени глоби, ако разпространява лъжи и омраза, предупреди еврокомисарят Тиери Бретон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брюксел се е специализирал в налагане на санкции, цензура на всичко неудобно за него, грабежи на чужди авоари представени ''като запори'' и все едни такива ''демократични и цивилизовани'' неща за да си докаже лицемерието в пълния си блясък.

Демек ще му наложат цензура.

Да ги спират всичките простотии, та хората да се хванат да вършат нещо смислено, не да се занимават с олигофрении.

Сигурно ще го спират, защото спират цензурата и хората ще могат свободно да изразяват мнението си? И защото разкриха как Байдън и неговият екип са искали да изтриват туитове свързани със сина на Байдън? Може би и защото нито една голяма медия в САЩ не написа нищо по случая? За други причини не мога да се сетя.

Ето затова викам за руснаците във войната

Браво на Европа. Подкрепяме с две ръце!

А що да не сменим гнидите в Брюксел, вместо да спираме туитър?

Защото гнидите в брюксел имат подкрепата на почти цялото зомбирано европейско население. Просто трябва да бягаме докато може.

90 години (е) сср-ска цензура, а българите селскостопански роби и келнери. Дежа вю?

еврогейска европа се смрази, Мъск обяви че ще изкара на показ злоупотребите на сина Байдън в Украйна.. затова е това гонение..

Яко натиска, голяма ценсура, фалшива демокрация.

Туитър не слушка и трябва да бъде ошамарен.

Нека оркските медии да показват убийства с чук. В ЕС медиите място за такива няма!

Пол Пелоси все още е жив. Е, вярно, че бабата сдаде поста в Капитолия.

На ЕСЕС.Колко мизерия ни причини само.ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ТОЗИ БАРДАК А НИ НАТИСКАТЕ ПАРЦАЛИТЕ В ТЯХ ЗАЩООО????ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ДЖЕНДЪРИ НЕ Е ДЪРЖАВА А КОЛОНИЯ КЪМ ЕС

Мене ми е през дедовия

Вече не се и крием А...

ПРОЧЕТОХ- псоледните редова ор новината-- Някакви араби са ДАЛИ ПОДКУПИ на НОвозеландци да стоят джамии... Новозеландцитеи и всички хора от Европа трявба да УБИВАТ Мюсюлмани- араби, турци, сирицйи !!! и да палят и СЪБАРЯТ джамиите !!! ТОва го правим от 2000 години !! АКо някой в Белгия е взел ПОДКУП от араби- Ислямисти, трябва белгийците или други Християни да го убият и да му вземат ПОДКУПИТЕ, както като убиха Стефан Стамболов и поп Кръстьо и им ВЗЕХА подкупите от Османците- Мюсюлмани..

Баща и син на фона... -тате тате какво е това та? -злеза на демокрацията сине!

Хората имат право да обичат и да мразят и Това ли е демокрация Европа да забранява да си изразиш мнението.

Комунизмът от 1950 г се връща в Европа....кога ще започне строежът на лагерите за инакомислещите??? Може би някъде около Бухенвалд ...или Освиенцим???

Еврокомунистите май искат да се презастраховат да не им лъсна т червените диференциали.

"Страх лозе пази"! Ще взема да им излезат мръсните ризи в Туитер .Цензурата е присъшна за тоталитарните режими. Май Комунизма победи???

Еееей ние по соца бях е по свободни бе и имахме пари храна здраве и работа егати ЕС концлагер

щото сам се готви за президент. Не че е по добър. ЕС пък тича като пръв лакей на САЩ, да лицемери и блюдолизничи.

На Щатите не става, той не е роден там.

мдааа у Турция и Русия диктатура а у Бруксела? Хахахахаха ша плюете а я шат дауннннн хаааа либерасти

"Брюксел заплаши да спре "Туитър" в Европа, ако не спазва разпоредбите на ЕС" Ха, ха ха! Абе за по сигурно я се поучете от едно време - опита от телевизията в Албания с Енвер Ходжа, или съвременен опит от Северна Корея! С други думи, в духа на времето - по всички медии само правилна корпоративно/държавно платена телевизия, и по нея - Урсулата, и Байдън(ако не спи де)!

когато не могат опровергаят истината просто я забраняват. Долна сган.

Този "демократичен" ЕС няма да го бъде дълго. Каква е тази тяхна демокрация приличаща на фашизъм в най - лошия му вид. ЕС не е чувал за пазарна икономика и слага "таван" на горивата. ЕС не е чувал за свобода на словота и налагат инфармационно затъмнение за войната в Украйна и налагат техни условия на Туитър. ЕС не е чувал за дескриминация и дескриминира България за влизане в Шенген като пуща само Румъния,която вървеше заедно с нас. Какво е демократичното на този ЕС ?

Илон Мъск атакува Джо Байдън – разкри цензурата в Туитър, укриваща престъпления на сина му Туитър е предприела в миналото действия за потушаване на скандала със сина на президента на САЩ Джо Байдън, разкри Илон Мъск Новият собственик на Туитър Илон Мъск предостави на журналиста Мат Тайби доказателства, че социалната мрежа е предприела в миналото действия за потушаване на скандала с Хънтър Байдън, син на президента на САЩ Джо Байдън. Става дума за историята от 2020 г. с дадения за ремонт лаптоп на Хънтър, в който бяха открити снимки на непълнолетни и кореспонденция с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи участието му в трафика на наркотици и използването на политическото влияние на баща си за лобистки дейности. Това се случи малко преди президентските избори в САЩ. Документите, които Мъск е дал на Тайби, показват, че Туитър е предприел извънредни мерки, за да „потуши“ скандала. Линкът на Илон Мъск бе придружен с призива „да започваме”. Мерките, които Туитър прдприел тогава са описани от Тайби като „екстремни“. За да скрие тази история, Туитър е премахвал линкове и е публикувал предупреждения, че тази информация може да е „несигурна“. Блокирани са директни съобшения. Туитър е използвал инструмент, който предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография. Кой е наредил на Туитър да действа така? Според журналиста социалната мрежа е получила и уважила искания за преглед на съдържанието от кампанията на Джо Байдън. През октомври 2020 г., малко преди президентските избори в САЩ, вестник „Ню Йорк пост” публикува поредица от материали, базирани на кореспонденция, за която се твърди, че е намерена в лаптопа на Хънтър Байдън, открит в сервиз за ремонти на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше дадено на Руди Джулиани, личен адвокат на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно лаптопът бе конфискуван от ФБР. Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за надзор на Камарата на представителите обеща през ноември разследване на президента на САЩ Джо Байдън за това дали семейството му е участвало в международни бизнес схеми и дали американският лидер представлява риск за националната сигурност

успоредна на партийната линия,е права;)

Почнеш ли да риташ срещу джендърските фашисти си омразен лъжец! Няма свобода на словото и никога не е имало, но и явно на никой не чу пука!

Слугите на САЩ ЕС ще забранят, недейте бърза бе Брюксел, може пък Мъск да се договори с демократите и да ви наредят друго от САЩ, ейййй голяма пародия бе, такова кланяне и толкова пошло, че нямам думи...!!!!!!!

Брюксел заплаши да спре светлината на Слънцето в Европа, ако не спазва разпоредбите на ЕС.

когато не могат опровергаят истината просто я забраняват. Долна сган.

Новите фашисти много ги е страх от истинската свобода на словото.

Тия ЕС, ЕК,НАТО, МАТО задминаха фашистите по рестрикции и забрани. Да ви еба демокрацията. Демагози и пропагандисти на поредната евроидиотщина.

И как ще го спрат? Ще эабранят интернета ли?

Ще накарат операторите в ЕС просто да забранят достъпа до този сайт. И така ако си в Европа и нямаш СтарЛинк няма да имаш достъп до туитър. Много е просто.

Но случайно новия собственик на Туитър е и собственик на сателитите Стар линк. Найс, а..... Поредния американски цирк с европейските клоуни в него.

Фашизоиден европейскуи съюз.

Еврогейският съюз започна да се конкурира със Северна Корея. Засега изостава, но пътя е "правилен". Който не поддържа Априлската линия е враг на народа. Дано се разтури по-бързо, че ще се изроди в някакво дяволско изчадие.

Само каквото кажат в Брюксел е вярно

Щом Мъск разсекретява издънките на Хънтър Байдън, ние от ЕС ще го забраним! Слава на нашият господар Джо!

Много е просто - целта е да се асоциира Туитър с думи като "омраза", "конспирации", "нарушения", "санкции" и пр. Защото напите директорчета бяха ритнати от там. А че ФБ и Тик Ток са пълни с мното повече фалшиви новини и грунсотии няма значение, защото са в праивлните ръце.

А добър ден

Еврогейовете лижат задниците на американските демократи с всичките прелести - педерастия, толерастия, забрана на свободното слово с изключение на "правилното". Брех, това по комунистическо време го нямаше !

Цитат: "Законите за цифровия пазар и дигиталните услуги "осигуряват мощни инструменти срещу разпространението на лъжи и омраза. "Туитър" трябва да се съобразява с тези критерии, ако иска да продължи да оперира на европейския пазар", каза още той." --- Тоест брюкселските зелки казват, че ако Туитър не осигури мощни инструменти за цензуриране на инакомислещите във всички сфери, където цензурата е наложителна, то социалната мрежа ще бъде забранена. Не съм фен на Мъск, дори не съм сигурен в искреността на намеренията му и даже си мисля, че и той може да е част от статуквото, НО всичко, което се случва идва да покаже, че ЕС е фашистка структура, където вече няма свобода на словото, няма свободно движение на хора и стоки и няма нищо от това, с което са ни лъгали досега, че съществува като ценности там.

Брюксел да не се напиня срещу свободата на словото. По-скоро Европа ще спре евробюрократите, отколкото Туитър!

Не знам дали в булгаристан има демокрация, но четейки коментари виждам че 1000% има расизъм, шовинизъм, нихилизъм, циниззъм, комплекси и не на последно място чист фашизъм. Честито

1000% Това включва теб явно и то по 10 пъти :)

Не обичаме педали и нагли тъмнокожи.

Крайно време е за напускане на кенефа ЕС! Ако държавата ми не го направи, просто не е моята държава и напускам аз.

Ако си млад, евакуирай се незабавно. То се видя вече на къде отиват нещата. България си умира, дори и ЕС да се закрепи.

Дано посланието на патриота стигне до ушите на Илон Мъск!

Този "демократичен" ЕС няма да го бъде дълго. Каква е тази тяхна демокрация приличаща на комунизъм в най - лошия му вид. ЕС не е чувал за пазарна икономика и слага "таван" на горивата. ЕС не е чувал за свобода на словота и налагат инфармационно затъмнение за войната в Украйна и налагат техни условия на Туитър. ЕС не е чувал за дескриминация и дескриминира България за влизане в Шенген като пуща само Румъния,която вървеше заедно с нас. Какво е демократичното на този ЕС ?

Ела,Илоне,ела във България,стани български президент или министър председател,да смениш Радев,Бойко Борисов,Коста,Копейкатса,Болен Сидеров,кака Курнелия,Ахмет Доган,Пеевски,ГЕШЕВ!Ако Иллон Мъск стане Български Президенд и вземе хубаво българско девойче и се установи във България ,то цяла България ще прилича като Шенген и тогава ще ни се молят ние да ги приемем във България, но ние вече ще сме въвели криптото на Илон Мъск /ДОДЖ КОЙН,за разлпащане а не евро!

Ми изкараха кирливите истории на сина на Байдън и това, че са прикривани факти при предишните собственици. Сега ще валят заплахи от всички колонии на САЩ.