Брюксел се разгневи на Букурещ заради забраната Кьовеши да напуска Румъния

ЕП продължава да подкрепя нейната кандидатура за европейски главен прокурор

Обратно в новината

Коментари - Брюксел се разгневи на Букурещ заради забраната Кьовеши да напуска Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето затова ЕУ се разпада! щото ЕУ се гневи на този, забранява на онзи, поставя изисквания тук, казва кое ми е важно, кое не ми е важно... айде чао

Противопоказно за нас е да следваме какъвто и да било румънски пример. Не се възхищавайте на никаква Кьовеши и не си мислете, че тя е героиня, смело подпукала корупцията. Румънците са големи чешити, при тях лесно се стига до големи крайности, странности и ексцесии. Накратко - не са стока.

пак се излагаш :)

Пак някакви циркове добрият демократичен Запад иска да направи румънската героиня Кьовеши главен прокурор на ЕС, та като ги метне тя тия ми ти корупции, стой, та гледай. А лошите соцове и комунисти не я пускат, запрели са я в Румъния от страх, че ще стане главпрокурор и ще ги накаже. Простолюдието ахка и охка в поредната драма, а това е само епизод от филма големите риби изяждат малките.

иска я левия трудов запад, щот е комунизка, а консервативния изток не я пуска да не осре работата, че явно ще гони само десни и никога леви.

Бре бре бре бре, сите бюрократи в Брюксел олицетворявали левия трудов запад. Пролетарии по 20-30 хиляди евра заплати как живеят тези хорица бе - живи да ги ожалиш. Ама логично, то който и да му паднат таквиз парици избердян и той ще забрави лев ли е десен ли е или е център нападател.

и нашта номенклатура е същата работа- уж леви и трудови, а в дворци със слугинчета и лични шофьори. Тимерманс е от лявата Трудова партия на Холандия. Той я иска младата наследствена комунистка, не другите.

Тука не ли за самолетите...тююю

ИЛ-овете бяха така - кът се повредеха, вертикално се приземяваха

Тези преследвания срещу Кьовеши,които започнаха след като се разбра,че е кандидат за главен прокурор на ЕС,ще я направят мъченица,и още по-желана от обикновените хора.Как социалистическото правителство в Румъния е против нея,а и дясното правителство на ГЕРБ в Бълария!?Думата е корупция.

и зад нея стои някой силен- ляв другар от татковите й времена. а полезните леви и.диоти от запада само това и чакат изобщо комунизма на запад го нямат за нищо и затова ще си получат заслуженото от същите тези техни възлюблени нови-стари дрогаре. първа е англия следва франция а после явно и Холандия на привърженика на Кьовеши- Тимерманс и т.н.

Аз

Баща ѝ е прокурор от комунистическите времена. Но зад нея, всъщност, е Моника Маковей - министърката, която създаде тяхната Националната оим агенция за борба с корупциявта и която първа издигна Лаура Кьовеши. Бащата на Маковей, пък, е адвокат от комунизма. Е, и?! Всички имаме родители от комунистическите времена, които се някак са оцелели, значи са се съобразявали с времената. И кво?! Къде да дирим читави хора? Тия, двечките, набутаха по панделите няколко министъра и сума политици. Създадоха специален отдел, който да дере съдии и прокурори. Ей таквиз ни трябват и на нас, ама нанайси.

Всички имаме родители от комунистическите времена, но не всички са били прокурори или партийци и пр.кадри. Разлика има и то огромна. НО ЩОМ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИМ ХАРЕСВА да си ги чуват със здраве. ние сме свикнали- щом сме оцелели досега.. те да му мислят. за мен е важно да знам кой-кой е, а не да ни обясняват отгоре -отгоре лаконично и замазано. тва важи за всичката подобна информация по медиите. но, разбирам ги- ще им скокнат, че дават лични данни и няма да е политкоректно...

Е, след тези румънски циркове и панически атаки - 100% ще я изберат Кьовеши! Цяла Европа е зад нея без треперещите за кожите си крадци на Еврофондове. Гответе се! Кьовеши идва!

ура, дрогаре! ура. танковете ше идват ли или...

Изберете Цацьо, бе! Гарантирана стабилност и спокойствие на всички далавери!

че любим похват като прокурор й е било подслушването. освен това е сменяла нееднократно местоработите си. факт, който навежда на някои мисли. е, няма как да се радва на голяма любов.

От престъпниците.

от колегите си из съдилищата - съдии, прокурори, адвокати. и от другите също, без тях накъде. много е работлива - има в актива си хиляди издадени присъди, в 80% или повече от 80% от случаите довели до арестуване и затвор. на мене като физиономия не ми харесва с тоя вперен в небесата поглед. другите критики срещу нея са за нарушаване на човешките права - може пък точно затова да си я хареесват в ЕС?

Да ака и пърди без никаква полза за страната, но в угода на боко мюфтията? Знае се, че България е на трите шкембета - ББ, ДП и С.Ц. Хаир няма да види държава, в която ПееФски пише законите, Борисов управлява по тях, а Цацаров бди за спазването им. В България по-червена партия от ГЕРБ няма. В ГЕРБ е пълно с агенти и доносници на ДС и с бивши членове на БКП. Треска ги тресе управляващите в Румъния социалисти и крадците в нашата - които са също от бившите комунисти, а сега се боядисват, но червеното все излиза. СТРАХ ги е какво може да им се случи и всичко откраднато са готови да повърнат само и само да не ги хванат.

Добре де. Ако е извършила престъпление, това че някои искат да я направят европейски прокурор трябва автоматично да я направи по-невинна и от ангелите, така ли? Щото то, лицемерието и натиска край нямат! Ето вижте - и Цветанов, и Цачева, и зам.министрите, и ония от Артекс - ми те всички са вети води ненапити, бе! За Кьовеши мога да кажа само едно - не знам. Ако се е опитала да направи и постигне добро (борба с корупцията в Румъния) с нечестни и недемократични средства, много е сбъркала! Иначе постепенно се стига до ставащото във Филипините - стрелба и избиване на ред. Е, вярно - трафика и продажбата на наркотици са намалели, но че покрай сухото е изго3яло и много сурово, загинали са невинни също е вярно.

Нямате опорни точки за нея - в безтегловност сте :) Ако тя беше извършила престъпление, щяха да я осъдят. Обаче не могат, защото обвиненията са измислени, просто да я спънат в момента за Брюксел, а после - като ги осъди тя на свой ред, защото това е нарушение на правата й, ще му мислят тогава. Просто реагират на пожар, защото за тях тя е огън. Затова я обичат хората - защото навсякъде трябва да се запали такъв пожар :)

Аайдеее...

Ви остава, освен да се държите като клоун. Защо като

Не се ли научиха властимащите по света, че подобни "маневри" са най-сигурния начин да направиш някого герой, а ти да изглеждаш като нагъл глупак? Така ще е много трудно тази жена да не вземе поста. Нали се сещате какъв вой може да настане? Дори БРЕКЗИТ ще изглежда като жалко странично събитие. Явно и в Румъния политиците са избирани по липса на мозък (както и у нас, а май и в ЕС).

Как така Брюксел.Откога градовете могат да изпитват чувства.Няколко чиновника от Брюксел е по правилното мнение.

Ама той и Тимерманс ,дето я изисква, е силно ляв. Нещо се случва в Европата- голяма битка между леви и десни май.

на тая шайка там

ЕС иска да избере за прокурор човек, който е по съд за лъжесвидетелство !? Много интересно, наистина ! На кого да вярваме ?

тьι тролче?

А, то е ясно на кой вярваш... Money talks

ЗбъркАх- девойката е по /бивш/ мъж унгарка, но иначе румънка и то дъщеря на прокурор от времето на социализма. Пък президента им е германец и е десен демократ/консерватор. А тя, естествено , е лява. Сега чак си обясняваме някои пристрастия в този форум...

а защо др. Драгня така се страхува от нея :)

Предполагам заради импийчмънта на Бъсеску- соцдесар.. Левите фамилии от соца явно се поддържат поколения наред, независимо от смяната на боите.

Тя не е нито лява, нито дясна, тя не се интересува от политика - точно както трябва да бъде всеки магистрат. За съжаление и бившите комуняги, сегашни леви, десни, средни, среднолеви и среднодесни, са аполитични, те са просто мафиоти - интересува ги само да крадат, без значение под кое съкращение.

Брюксел отново лъже. По тяхна поръчка тя е задържана, защото иначе ще им оголи задниците като им покаже какви ги правят.

Бойко вчера сигурно затова отиде в Румъния.Да моли да пуснат Кьовеши да иде в БРюксел.

Баце отиде в румънско да се моли в никакъв случай да не пускат Кьовеши, че а е станала главен прокуррор на ЕС, ще налази Цецо и другите като него и никакви маратонки няма да им помогнат да избягат и спасят.

Ще разбере колко силно е транс европейското лоби на Сорос. Десните у нас са като матросовци като чуят Кьовеши, един шеф имат.

Имам аз една мечта - да се събудя утре и вместо цаци и други дребни риби да видя Лаура;) А, бе, румънците, не бъдете егоисти - дайте ни я за малко насам - хем ще се отървете от нея, хем на нас като комшии( на народа де) голям хаир ще сторите;))

Внимавай какво си пожелаваш! Напоследък PR е голяма работа, може и да си най-гоемият боклук, но пък как са те издокарали.... Както и обрътното.

Пожелавам си нещо, което тук не съм го виждала от поне 3 мандата вече - прокурорски мандати имам предвид - искам главен прокурор, който да търси конфликта на интереси, а не да отговаря за синхронизирането им;) Може и да не се казва Лаура!;)

Ама тва май не е румънско име- да не е от унгарското малцинство ? Той и прездентът им като че ли е от него.

Президентът йоханес е от немско потекло а Лаура от унгарско

Кьовеши е по мъж, а по баща - Кодруца

Разни Цаци , Шишита , Овчарчета , Будита , Корнелки , Ленчета , Цецки и Цецита с тревога очакват избирането на Кьовеши за главен прокурор на ЕС !

Гледай си Навални и го подкрепяй. Зер за нищо го няма този човек - слама и нищо!

Колкото повече я мачкат, толкова повече и се вдига авторитета. Допреди година 80% дебили в БГ не бяха чули за нея. Сега вече я знаят.

що я запряха,нали са с чиста съвест или ами не си вярват, играта обаче ще загрубее, Кьовеши ще излезе от Румъния и последиците от поведението на страхливците ще понесат самите страхливци, така не става, всеки трябва да си получи заслуженото и явно те си го търсят и ще го получат, да им е честито, сами си го пожелаха, а на Кьовеши пожелавам успех, нека да й имат страха ,щото гузните са те

Ами тя май изцяло е работила с лъжливи, скалъпени обвинения за унищожаване на неудобни за " шефовете и " хора. А кои са шефовете и - личи си кой я поддържа. Както си личи и що за хора са тук подкрепящите я - свикнали на лъжата, на провокацията, на очернянето и на отмъщението

Личи си, че посланниците на големите европейски държави я подържат - иначе няма да помирише Брюксел. Това им е работата да следят за ситуацията независимо от властимащите в момента.

че си неприятна руска особа. Не е необходимо да се изтъкваш.

така Ви плащат да пишете против Кьовеши? И тук ли се страхуват от нея :)

Страхът бил голямо шубе, а

Газ пикаят румънците. Ще им разкрие всички керливи ризи, защото много добре знае схемите. Че и нашите се обединиха с румънците. Страх ги е да не ни подбара и нас. То ние сме чисти, няма корупция, няма занижени цени за отговорни другари, ама по-далеч от такива.

Няма и бензинов картел.

Може да я командироват до БГ ,малко да пооправи нещата защото Цацата хич го няма !

те нашите и без тов агласуваха против нея , ше им се напълнят гащите яко !

румънските олигархо-комунисти са на власт, а Кьовеши преди две години ги вкара половината в затвора

Евро-престъпниците си искат престъпницата, за да си престъпничестват легално.

големите евро крадци отрязват по-малките - Вашите шефове чрез нея

бе и румънските олигархо-комунисти не си популюват

АКО НЕ НАМЕРИТЕ НАЧИН ДА ИЗВЕДЕТЕ КЬОВЕШИ ОТ РУМЪНИЯ, ЩЕ Я СМАЖАТ БУКВАЛНО, КАТО МЕСОМЕЛАЧКА ! СТРАХЪТ ОТ ПРОКУРОР СЪС СЪВЕСТ И ВЛАСТ Е ОГРОМЕН, НО ИСТИНАТА НЕ ТЪРПИ МЕРУДИИ !!

подлогив Румъния са в цайтнот... забравиха как румънците се разправиха... с Чаушеску...

Новата шефка на мястото на кристално чистата гуменка е образована в СССР. Всички други от тяхното политбюро са бивши комунисти като боко (от 1977 г. досега), цецо-наглецо,цецка травестита Данговска - питайте защо си крие това име, дана селяндана, нашата учителка по руски и т.н. Само СССР!