Коментари - Брюксел отново осъмна под обсада на трактори, фермерите запалиха клада от гуми (видео/снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир бг да ви го зачукам в устата. Аз Манаф БОРИСЛАВ Иванов Шопов Манафов връзкароов некадърникоф бездарникоф Безконкурникоф искам да Ви го зачукам в устата и после всички трактористи да ме пребиете и шибате в Брюксел в устата и гърлото и гъз косматия миризлив Шоповски лайнян. Ваш Манаф Борислав Иванов Шопов Манафов връзкароов некадърникоф бездарникоф Безконкурникоф

Защо не може да се гласува за повечето коментарии, които са в подкрепа на протестиращите ? Дирници, поради некадърност на сайта ви или поради цензура за "политкоректност" ?

Като не засадят април фуражните култури иде дефицит на мръвки за колбаси и инфлация на соята от повишено "търсене"

Кво да правиш братчед, като акушерката Урсула разбира от всичко и тя командва кой кога ще сее, кой кога ще жъне, кой кого ще напада. Така е - Евросъюз. Аз 33 години живях при Съветския съюз, такава диктатура и простотия не е имало. Къде ти - тогава не можеше да говориш само 3 неща - срещу Партията, срещу правителството и срещу комунистическата идеология. Сега, а си нарекъл негъра - негър, дебелия - дебел, ниския - нисък, сакатия - сакат, педерастът - педераст и още хиляди знайни и незнайни думички - работата и животът ти в еврогейския съюз свършват - отивай да пасеш овцете по указанията на Урсула.

че тогавашните Волги на номенклатурата се брояха на пръстите на двете ръце Докато Надежда Нейнски не купи гаража на УБО та сеги вчера ръси мозък по талавизора а не на паветата

Е българските фермери да проявят солидарност и станат частица в борбата срещу бюрокрацията. Като са солидарни политиците! Маркон казва така - и другите в един глас казват-" вярно"

Да запалят електрически коли, нямат гасене с дни :)

затрива ли европейската комисия земеделието и животновъдството в европа?

Очевидно санкциите срещу Русия действат с пълна сила. ПП Путин наскоро е забелязан да се учи да кара трактор.

путкин кавито и пари да дава не може да скара запада.Русия губи войната

Че за какво му е на Путин да изсипва пари в тези начинания? От Брюксел зелките така умело успяват да саботират и създадат глупост след глупост, че и ватниците ще им завидят за уменията..

Абе и на тия ли дава пари тоя Путин? Да протестират? Верно ли го вярваш това? Па и друго се чудя - след амнаесе пакета санкции и всякакви глупости от де има пари тая Русия бе? Нали фалира вече?

Това което правят е национализация на дребния, средния и едрия бизнес в полза на сатанинските транснацинали компании Блекрок и Вангард.

Защо не може да се гласува за този пост ?

Брюксел ще има да осъмва отново и отново, "под обсада на трактори" и не само, докато съществува мръсната азиатска педерация. Ако малко след 22.02.2022. блатата около Кремъл бяха масирано ударени с тактическо ядрено оръжие, днес ГАРАНТИРАНО нямаше да наблюдаваме "Брюксел отново осъмна под обсада на трактори" - обзалагам се!

... нормален. Гарантирано.

О да! Путил лично нареди на Макрон (от школата на Шваб и горд с това) да ебе мамата на пенсионната реформа у Франция Разбиря се ватниците умело отволиха коридор за бежанци, понеже на европедалите не им стигала евтина работна ръка за поддъ.жане на стандарта.. Разбира се кремъл собственоръчно наложи забрани и квоти та европейските производители да продават и произвеждат в ЕС , както и да внасят безмитно ГМО продукция от Украйна.. Направо кефиш брат! Сега ни убеди , че немските фирми заради руснаците си племестиха бизнеса в Китай, и пак заради руснаците не могат никъде в европа да произвеждат чипове.. А! Лично Путин назначи некадърната гинеколожка първо за министър на отбраната на Германия (понеже е точно специалиста за това) , и с.ед като им еба вамата и бе съдена там за корупция , стана шеф диригент на ЕС...

То се знае кой ще ни помогне!Ама първо да свърше съсъ смъркача,после и с ония дето му помагат!

На теб и Господ не може да ти помогне ... Няма как да ти налее наново акъл ...

а на теб просто ти е го е взел

санкциите работят... ББААХАХА

Ами работят, що рИвете ако не работят ?!

И само да попитам сега какво: ще внасяме боклуци от Украйна или ще ядем наше ама много скъпо

Идеята на изрожденците и на туските тролове е следната: В България да се предизвика инфлационна спирала, олиото от 1.85лв. отново да отиде на 7-8лв. за литър, Брюксел да се изнудва за още земеделски субсидии, инфлацията да попречи на въвеждане на Еврото, пРоссия да продължи да си разиграва коня в България и да пере пари през български банки, българите да им спадне стандарта и качеството на живот, поради което да емигрират, а освободената територия на България да бъде изкупена от руснаци .... Това е всичко, много е просто!

С парите укрепващи икономиката на САЩ за да не фалира, които се закопавант в Укрия биха могли да се направят много неща полезни за хората в ЕС. Това е неопровержим факт за всеки който не е тотален дебил или платен соросоиден помияр. Фермерите показват точно този факт.

Какво да направят ?! Това което путаран направи за пРоссия ?!

"Европейската комисия прие решение за частично освобождаване на европейските земеделци от правилата за необработваемите площи." Обработваш си земята от години и десетилетия и изведнъж от ЕК излиза постановление, че ей така "Х"% от територията ти вече е необработваема площ и нямаш право да я обработваш. После на следваща година излиза ново постановление за нови "Х"%. Е как си ги представят че земеделците просто ще се примирят с това? Ето поради това ги има клиповете из Интернет за земеделци заливащи общините с тор. От една страна се твърди от "климатични експерти", че 33% от световното замърсяване на климата идвало ама точно от земеделието и животновъдството. А от друга страна имаме политиците които само се чудят как да демонстрират солидарността си към Украйна, като напрамир с изкупуването на евтиното им зърно. Зърно което ужким трябваше да е за бедните и гладуващи африканци ама така и нещо не стигна толкова до тях!?!?

Което е произведено с максимално отровни препарати и хмо- та при това

Това със взимането на земята са го взаимствали от един друг съюз при когото ще иде сегашният ЕССР.

От съюза на сатанистите в Давос - и Клаус шван го е писал в адженда 2030 даже

Проблема е че тук не става дума за вземането на земя и приватизирането и за нуждите на държавата, както е било еди къде си. А просто за чиста забрана за ползването на територия като земеделска земя.

По- добре граждански бунтове из цяла Европа, Отколкото ядрените бомби на краварите, зареждани и поставяни систематично вече в цяла Европа ..

А ти не стопляш ли,че точно заради тов аоставят фермерите да правят циркове да привличат всичкото внимание към себе си, докаот САЩ необеспокоявано си строят военни бази и разполагат ядрени установки, без никой да им обръща внимание :) хахахахахахах Тва копейкаджиит етъпи ли се раждате или полагате някво специални усилия да станете кръгли идиоти :)

Почти цялата продукция произведена в Украйна е собственост на трите най-богати компании в света: Блякрок,Каргил и Вангард. Те реално управляват в САЩ и оттам запада. Зад тях са известните фамилии Ротшилд и Рокфелер.

Дето воюват с Русия, първо зомбитата тия нацисти в усраина и ги подготвиха за камикадзета...

Само така ! Браво ! Смърт за брюкселските сатанисти !!!

Проба

Категорично фермерите!!!! Ако имах възможност , бих участвал... Зеленски фа преговаря с тях, от името на ЕС. Така или иначе, той е този който се разпорежда с ЕС

Целия Брюксел на трябва да бъде запален и изгорен до основи и после всички краварски посолства и военни бази също, за да спре това ежедневен тормоз над европейското бяло християнско население

Това може да се случи само в твоите розови копейкаджийски мокри сънища копейко нещастна :) хахахахахаа

А в твоите педераски трансджендър ски фантазии кво се случва - шибаш се с деца и пиеш кръвта им с адренохром за да си вечно млад тротил ли??? Я първо уточни ти от кой пол си???щото хората от Русия са само два пола мъж и жена!

"Тротил" е измислица на телефона...

Моля модераторите да си свършат работата относно написамото по-горе от някакво малоумно рашистко и пропутинско създание с неустановен пол. След като леакрите не могат да му помогнат, поне да не му се дава трибуна за простотиите.

Защо мислите позволяват на тези хора да протестират ? Защото това е демократично право на всеки в свободния свят, в русия за протести против каквото и да било следват арестии затвор. Колкото и да се радвате копейкаджиите на тези протести те скоро ще утихнат и в крайна сметка няма никакъв шанс, в която и да е европейска държава да се установи комунистически режим и проруско правителство както беше в източна Европа в периода на студената война. Единственото нещо, което е сигурно, това мизерията в русия, там няма какво да се подобри, така е от векове.

Няма да правим комунизъм в ЕС. Не го заслужавате. Ще правим халифат.

Кои сте вие ? Малоумните копейки, дето от 1917-та чакат запада да загние и да фалира ли, ама нещо все не се случва, а вие все седите гладни в калта и мигате умно :) хахахааххахааххахаа

Не го ли виждаш, че е изгнил Запада и то яко, бе дебиляк.

Изгнил викаш а ? Явно съм пропуснал да видя опашките за визи пред руските посолства по света, както и опшките от отчаянои европейци и американци пред банките, които искат да си обменят еврата и доларите в рубли :) хахахахахахах Тва кога с е случи ? Днес ли ?

А тракторите по улиците из целия ЕС също ли не виждаш, а дебиляк? Или това е дребна работа за тебе, а! Нарастващите дългове на страните в ЕС също ли не виждаш? Упадъка в образователните и здравните системи в ЕС също ли не виждаш? Спи си спокойно, дебиляк! Сладки сънища!

Многополовите изтощавате ли Русия, а!

Дядо ми обичаше да казва: "Пази боже, бююрократи да дойдат на власт." Поне народът там не е толкова заспал като българския.

Защо не притестират пред дома на Ротшилд,Срорс или Рокфелер???

Платените медии дънят пропаганда денонощно. Някви псевдно интервюта с бабички, които подкрепяли Укрията, Урсула Небесната Бабичка как ходила в Куев, подкрепа яката раота. Евронюз пуска Гьобелсова пропгаданда как Лайнен си била сама единствената конкуренция. АЛОУ ФАШИСТИТЕ ОТ ДАВОС НЕ СЕ ЛИ ОСРАХТЕ ДОСТАТЪЧНО С ПЛАНДЕМИЯТА? А? ГИЛОТИНИ ЛИ ЖЕЛАЕТЕ?

Това е кощунство - в центъра на европейската демокрация да се протестира против демокрацията. Я да излиза по бански пред тракторите Урсулата, да ги уплаши и бързо да се прибират по селата си.

Не бе, те протестират във възхвала на мъдростта на европейските гейове.

Трябва да се смачкат бюрократите от брюксел !

Важно е да се ходи често в Киев за снимки със Зеленски на гробищата. Тези нашите управляващи които управляват ЕС въобще не мислят за собственото си население и бизнес а само за Украйна и Русия мислят денонощно.

Текущите искания ще се изпълнят срещу спиране на паричните субсидии.

В една черна, черна вселена, в една черна, черна галактика, на една черна, черна планета, на един черен, черен континент, в една черна, черна държава, в едно черно, черно градче, на една черна, черна уличка, един черен, черен глас се провикна: - Аре бе, бай Ставри, стига ги гори тия гуми!!!

Това поведение не е особено жълтопаветно и евроатлантическо. Тагарев, пращай БТР-те там да смачкат фермерите.

Подобни протести не могат да променят начина по който функционира управленската система било то на глобално или национално ниво.Защото те не засягат центровете които взимат решенията. Разобличителя

О, не! Ама как така тези фермери се противят против всеобщия европейски просперите? Не разбирам! ХАХАХАХАХ

Мастити бизнесмени с нови трактори и бентлита. Нали така казват за нашите, като протестират. А за тея - ни дума, ни ума. Щото платените тролове знаят само по българското да лаят.

Незнам защо им се обясняват на тези бесни селяндури които реално работят за Путин някои без да го съзнават други съзнателно. Няма ли полиция,армия в Белгия да въведат ред,пък и по целия ЕС.

Е сега Брюксел трябва да плати 1 милярд евро глоба за непозволени въглеродни емисии и да компенсира всички държави от ЕС. Нали като цапаш трябва да плащаш. Сега Урсула да плаща за въглеродния отпечатък.

Айдеее, отиде им въглеродната квота на франсетата.

Най-накрая ще вземе да се събуди този заспал европейски народ и да разбере какво блато са му приготвили собствените им политици. Първо се гледа икономиката и чак после се правиш на велик, без икономика няма величие!

Ех тоя Путин...не се спря 'начи!!! Видян е как кара трактор а зад него Лукашенко го следва с комбайн. Мръсни диктатори! Как не ги е срам?!

Собствеността в Европа е нормално разпределна и има мно дребни собственици с по1-2 трактора. Те наистина трябва да се борят. В България собствеността е концентрирана в няколко стотин олирарси. Те не се борят - те диктуват

Така се прави в развитите демокрации. Само ние тук спим.

Сигурен съм ,че Путин е виновен ! Няма как да е друг ! :))

И аз. Даже мога да кажа кой им плаща на гадните трактористи. Това е НПО някакво - "Путин за ЕСССР". Е, може името да е "Русия за Брюксел" или "Русия за ЕС" или "Русия за Америка/САЩ"... Както е казал един преди времето - "Има трактор - има проблем. Няма трактор - няма проблем!". Апелирам - всички трактори да идат за скрап!

Дано не съм прав, но това ще е все по-честа гледка, дано скоро и пред нашите институции да видим истински недоволни от безхаберието и безпомощността на политиците на направят нещо полезно и за хората, не само за себе си. Европа влезна в сериозна рецесия и скоро няма ад е толкова привлекателна за живеене. Пак казвам - дано не съм прав.

Сега очаквам да обвинят Путин за простестите

И "Крайно десните".

И Давос трябва да бъдат осъдени от народен съд. Корпорациите са над държавите вече. Няма кой да представлява интересите не само на консуматорите а и на хората. Всичко се решава като ударите злото в корена. Спирате да плащате данъци. И издържате две години с бойкот към всички мега корпорации. Светът ще се промени автоматично.

ПИПО

Респект.

Брюксел ДА гори. В АДА.