Коментари - Брюксел осигурява безплатен градски транспорт за младежи до 25 г. и възрастни над 65 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало, чувате ли кандидати за кметове на Столицата ? Чувате ли?????????????????

Еврогейска им работа. Я виж у нас. Стрижат, като за последно.

Бе, кви младежи до 26 години, беее? Дърти магарета и магарици! Безплатен транспорт ли? Сопа за вас! На 26 години вече трябва да имаш две деца в първи клас и две на детска градина! А вие още ще ги возите дъртите магтарета и магарици безплатно по обществения транспорт!

При толкова мангизи дето лапа Брюксел мое да си позволява всичко, ама се питам като е толкова ''демократичен'' еврогейския защо само дето му е централата и други високоразходни еврогейски институции се харчат чужди пари???

Когато в България имаше безплатен транспорт за ученици и пенсионери, в Брюксел са яли предимно брюкселско зеле. Но нали трябва да сме пишман европейци, за да сме в пирамидалната им секта(не по-възвишена от комунистическата), ни накараха да унищожим икономиката си. И се намериха много "родолюбиви" предатели. Та така...

Интересно ..живял съм преди 89-та и съм бил ученик 4-5 години дотогава, но безплатни карти не е имало. И си беше напрежение да не си купиш билет. Аман от комунистически чугунени кратуни по форуми.. Брюксел тръгнал да учи. Аре стигни им запалтите и стандарта на живот, законите, прокуратурата, полицията които им работят, за разлика от нашите дърти агентури и тогава поучавай.

1000, 8 лева за 3 (три) месеца, много ли бяха? Един билет тогава струваше космическите 6 стотинки, а картата за един месец беше 5 лева!

Да на заплата от 120 лв за инжинер много бяха. В капиталистическа Америка толкова плащам като процент от заплатата за кола (амортизация, застраховка, бензин).

Жалко, че София е далеч от такива идеи

А в България - КОГА?

Когато Волен стане Кмет, или Марешки...

защо ха,ха? Аз ще гласувам за някого от тях двамата. И Фандъкова и Манолова са от едно котило.