Коментари - Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент | Днес.dir.bg

Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент

Русия, Ирак, Азербайджан, Турция, Саудитска Арабия предложиха свои спасителни екипи. Аятолах Хаменей каза на народа да не се безпокои за страната си

Обратно в новината

Коментари - Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари

Ще пускат услуга, платена с нашите пари, да издирват някаква чалма със сачма в главата, която прави атомна бомба, с която да ни унищожи.

Девизът на МОСАД: Това което е най-трудно го правим незабавно, за невъзможното ни е необходимо малко повече време!

Бункерния Володка не мож си уварди и защити аверите ..оня денфицнаха Фицето ..а вчераска некой големия ирански тюрбан опраска !

ДОКАТО ПУРКИН СЕ ПИАРИ И ПОКАЗВА КАК РУСКИ ВЪРТОЛЕТ СЕ ТОВАРИ НА РУСКИ САМОЛЕТ ДА ОТИВА В ИРАН ДА ТЪРСИ ИРАНСКИЯ БАШ ТЮРБАН ПРЕЗИДЕНТ , НАШИЯ БАЙРАКТАР ОТКРИ ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТОПЛИНА НА 32 КМ ОТ АЗЕРСКАТА ГРАНИЦА ! 20 май, 03:33 Междувременно Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация публикува в канала си в Телеграм видео от качването на хеликоптер от отряда Центроспас на самолет Ил-76. Спасителите ще отпътуват за Иран от летище Жуковски. 20 май, 03:41, актуализирана на 20 май, 04:05 Извънредно с хеликоптера на иранския президент ДУБАЙ, 20 май. /ТАСС/. Командирът на Корпуса на гвардейците на ислямската революция , елитните части на иранските въоръжени сили), генерал-лейтенант Хосейн Салами, потвърди откриването от турски БЛА на източник на топлина, който вероятно може да бъде останките от хеликоптера на Иранският президент Ебрахим Раиси. Това съобщи ПРЕС ТВ .

Искат помощ от Брюксел... Интересно защо не я поискат директно от Мусад.

В Иран съм ..в Иран съм и дирим бай Иранскио Тюрбан ! ДНЕС В 01:06 Ч ПОЛИТИКА Турски Байрактар навлезе в иранското въздушно пространство, за да търси хеликоптера на Раиси ! Дрон, произведен в Турция, модел Байрактар , беше изпратен в иранското въздушно пространство, за да помогне в издирването на хеликоптера с иранския президент Ебрахим Раиси, който направи твърдо кацане. Според агенция Тасним Турция е в тясно сътрудничество с Иран и е готова да предостави необходимата подкрепа във връзка с инцидента.Турция, по искане на Иран, изпрати екип от 32 планински спасители в страната, за да помогне в издирването на хеликоптера, превозващ иранския президент Ебрахим Раиси, съобщи турската правителствена агенция за управление на извънредни ситуацииИран поиска хеликоптер за нощно виждане за търсене и спасяване от нашата страна. 32 души от екипа за търсене и спасяване и шест превозни средства отидоха в региона“. Друг алпинистки спасителен екип от 15 души от Анкара, Диарбекир и Кония се готви да замине за Иран, съобщиха от отдела.

са го ликвидирали неговите хора, ЕС ще пръска пари да гонтърси. Тю

Руските тролове са влюбени във всякакви диктатури и сипят минуси бахахахах. Да ва иба в тъпите ватенки!

Га меткахте към нас ракетките не се молеха ,,а сига не мож го намерят из деретата

Споко. Ракети колкото искаш. И немат ловене.

а бе вие най напреде си найдете президинто ..па тогаз го играйкайте страшници

Тиквун затова обикаля само в жипка

Тиквун до момента няма ни една авария Кире вчера доде от Канада и днес вече утепа човек с джипо

Руски хеликоптър ли е?

арменски

Краварско/Канадски е. Мършо русофобска.:)

Ще им пратя ШОЙГУ- той беше шеф на Бедствията и Аварийте Няма начин да не го намери. Ако трябва ще свали още един хеликоптер !

Не падат ей така хеликоптери.Някой му е помогнал да падне.

Копейки с къси пишки. Не падайте духом. Открили са му главата.

Еврейски цру-шки с къса пушки и вашите трупове ще намерят...няма драма.

ЕТО ЗАЩО БЛОКИРАТ СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!! ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЧЛЕН.........!!!!.....и може да прави каквото си иска, да трие, блокира,............ "Член съм на Мониторинговата група за върховенство на закона, в която има 14 евродепутати от 705, която постави България под наблюдение. В резолюцията, която гласувахме по мое предложение, за първи път се казва и признава, че трябва да се вземат мерки за България и има проблеми с върховенството на закона, корупцията и медийната свобода. Лично за себе си знам, че съм направила всичко възможно". „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Успокой се, аз получих такова съобщение от мрежа, която съм сигурен че даже не се е свързвала с България.

След 25 минути Зеленски става напълно нелегитимен президент на Украйна. Чакаме тържество Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

дали са много щастливи, че ги е изтрепал нелегитимен президент

Виж ти цар Кирчо Втори, месията се появи

Кой президент е изчезнал на русия ли?

Оня си е в бункера

Повечето катастрофи с хеликоптер са смъртоносни, да не кажа почти всички. Хеликоптерът няма защитата на самолета и един удар в земята е достатъчен да го разбие на части, избивайки всички вътре. Шансовете Раиси да е жив са мизерни. Голям удар за иранската власт точно по време на най-тежкият израело-палестински конфликт. Настъпва вакуум във властта и ще отнеме месеци за нови избори. Ако е дело на "обичайните заподозрени", тези вече наистина сериозно плачат за бой!

Няма вече кой да връзва забрадки на жените и да беси студентите за участие в деманстрации против ислямския фашизъм А кой пък ще доставя оръжие на руските фашисти, това е още по труден въпрос

Господ забавя, но не забравя. Нямат брой човешките живати, отнети от тези ислямски фанатици.

Дира, останките от въртолета вече е намерен. Най-вероятна причина е некачествено гориво. Азерско.

Руска ракета

Има живи хора. Изглежда като в Ердоган единствената работеща свръзка бил някакъв телефон, ръски мобилен със спътникова връзка. Работи само като има сателин някъде там.

Да издрусат Израел ама този път сериозно. Няма да сбъркат. А в краен случай винаги могат да се извинят Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Идиот с идиотите

Ненормалник

Чалмите още ли не са обвинили Израел за твърдото кацане?

Какво ще стане с доставките на шахеди сега Питам и отговор не искам

Ли този ислямски другар Който екзекутираше студенти и носеше оръжие на руските фашаги да убиват украинци

Евала му правя :)

Путин дали ще успее да се върне от Пекин в тази мъгла

Вече се върна. Той дира чака 24 часа за одобрение от пасолството.

Скърбят за злодея

горкия хеликоптер :((((( в ютюб има клипове как в Иран нормалните хора изстрелват фойерверки от радост че диктатора е пукнал :)))

КАЙМАТА ОТ БАНДЕРКИ КАК Е? А МЪРШО ПРОКАЖЕНА. ГЛЕДАМ ЯКО ПРОИЗВЕЖДАТ В УКРИЯ.

Слушатели на чудната музика на кобзон :)

Тъпако. При преимущество на артилерия 20 към едно в полза на РУСИЯ, кво става бе? Безсмъртните Кракени ли бе? ХАХАХАХА

пффф

Най-малко милион!!! Само да питам прни 20 към 1, защо още се води война, а не заклещили Зеленски в Лвов? Некадърни ли са или ти лъжеш? :)))

Ами дай някой линк. И внимавай да е на бългаски, щото имало свобода на словото, но латиница не може.

Тия наскоро атакуваха Израел, чрез който Бог е изявил Себе си на света.Благословен, който те благославя и проклет, който те проклина-Второзаконие.

Мога да се закълна, че този човек го видях в района на софийската джамия ! Не съм пил нищо днес - за протокола !

Няма вече кой да дава оръжие на ислямските терористи и руските фашисти Сега вече ще убиват по малко Мъка, истинска руска мъка за другаря президент

Абе какво “издирване” предлагат тия , които са организирали отвличането ?

Президентът на Иран Ебрахим Раиси и външният министър Хосейн Амирабдолахян на борда на хеликоптера, претърпял „твърдо кацане“ в провинция Източен Азербайджан на Иран, съобщават иранските държавни медии. Неблагоприятните метеорологични условия, включително гъста мъгла, възпрепятстват спасителните дейности и хеликоптерът все още е в неизвестност. Преди 1 мин Новината за катастрофата идва на фона на „много критичен момент“ за региона Сами Надер от института Левант казва, че катастрофата идва като „истински шок“ за хората в Ливан. „Това събитие идва в много критичен момент с това, през което преминава регионът, с това, през което преминава Ливан, поради това, което се случва в Газа“, каза той пред Ал Джазира. „Нека припомним също, че идва в момент, в който преговорите относно ядрената сделка са изправени пред задънена улица“, добави той. Преди 8 минути Въоръжените сили получиха сигнали от мястото на катастрофата: Доклад Съобщава се, че въоръжените сили са засекли сигнали от хеликоптера и мобилния телефон на член на екипажа на полета. „Сега се придвижваме към района с всички военни сили и се надявам, че можем да дадем добри новини на хората“, каза Асгар Абасголизаде, командир на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Източен Азербайджан, цитиран от Тасним.

Щом са засекли сигнал от мобилния телефон и никой не им звъни нещата са ясни

Гъста мъгла, планини, паднал хеликоптер, конспиративни теории.

Двойника на иранският президент е изчезнал Русия не се притеснява, защото нашият двойник е в Пекин. Имаме още един двойник в Москва и два тройника държим за всеки случай в Казан

Инцидента е на 200 км от границата с Русия, нищо чудно да са взели въртолетите като цел за ирански Шахеди

Таман събрахме с членовете на ВЪЗРАЖДАНЕ във ВАРНА пари за 10 ирански дрона ШАХЕД за помощ за Донецк и ЛУГАНСК. И ся ко ще ги прая тия пари ?

ми костя да си купи фи яхта! ако нестигнат съберете апять!

Е как не ви е срам бе колега. Ама може ли такова нещо. Аз тука се скъсах да събирам пари за генератори ... а вие харчите за шагеди. Ай наздраве.

бе то си е редно мюсюлманските държави да се подкрепят! затова ирак, азербайджан, рассия ,турция, саудитска арабия да изпратят спасителни екипи!

А Франция И Англия защо ги пропускаш?

ми щото не ги пише в статията която коментираме!

кви са тия минуси бе?? ми мюсюлманските държави се подкрепят, както е видно от статията! а православните- не, както е видно от новините! мюсюлманската рассия бобмардира православна украина, а православна България начело с фатмак радев не подтрепя украина!

та зяхароваа не може да намери техния президент в бункера ,камоли някой друг;)

Брюксел удря език на Иран.

ако съм един розов евроджендър инвеститор ще си набия всичките кинти в крипто и акции на Нвидия. Но ако съм прост путинист ще си набия всичките кинти в злато и сребро - защото Путин това каза преди година. Айде да видим, кой крив, кой прав...

На идиотите дето мислят, че повече програмисти няма да ни трябват. И седи глей как потъваш, кретен тъп.

че някое розово програмисче си е набило всичките кинти в крипто и Нвидия. Отдавна не съм програмист драги ми льольо, бях 12 години. Сега само правя софтуерни архитектури за НФТ транзакции. За съжаление повечето от времето ми е отнето от разговори със световни финансити и икономически анализатори и всеки от тях залага на злато. Криптото е пълен балон.

Си олигофрения. Коментара е точно срещу тъпотията на шефа на Нвидия, който каза, че програмисти няма да ни трябват щото всичко ще е ИИ. Не щото акциите иска да са му още по-нагоре.:)

Или ти се мислиш за по-голям ербаб Дженсен Хунаг. И ги разбираш нещата по-добре от него!? Програмисти няма да ни трябват, защото един ще върши 5 пъти повече работа и автоматизацията ще е 100 пъти по-добра и по-бърза. Като заключение пазара на търсене на програмисти ще се срине и то с много. Кое не ти е ясно?!

Най-добре си купи от всичко изброено. Няма да сгрешиш.

"ще си набия всичките кинти в крипто и акции на Нвидия" Вярно е че си много прост.

Ударила го е някоя иранска ракета дето ги изстрелват по Израел Сакатлъци стават винаги Сигурно пак са тренирали йеменските хути да стрелят с ирански ракети. Тия камилари ще се изпотрепят сами

Хвърли Еврейна в кладенеца, и страната ни ще бъде свободна...

Се потурчи ……

Кадафито , Осама и Садам си намериха 4 ти за белот

шемет случаите на трия трима + Раиси са различни.

Айде, видеха му сметката израелците !

късоглед трябва да е човек за да каже "браво" на официален акт за начало на може би световна война?!

Те не мога да си го видят докато пикаят.

Дано сега сестрата на КИМ не вземе да се удави в някой гьол в Северна Корея !

Късото остана без авери, остана му само дебелото:)))))))

Тоя фентанол. СЛУЖЕБЕН Е. СА Е МОМЕНТА ЗА СВРЪХДОЗАТА.

Коментара е топ!

Няма да повярвате какво стана ! Отидохме с група доброволци от ВЪЗРАЖДАНЕ да търсим Сашко от ПЕРНИК и намерихме вместо Сашко хеликоптера на ходжата. Хеликоптера беше там и чалмата на ходжата беше до самолета, обаче самия ходжа - йок. Тва ще е само работа на Байдън !

Поредният ционистки атентат.

драги ми смехурковци се започва 3-та световна война...

Ама не се разбрали защото пилотите говорели само Хибру

Не се безпокойте! На небето ще го чакат 40 девици!

Израелците и американците са го учистили много ги бива в тези инциденти.

Къде е Пригожни?

е ... лоши хора. Но това няма да попречи Русия да победи! По-бе-да! По-бе-да! По-бе-да!

Бе-да, бе-да, бе-да... отговорило ехото.

Коментари - Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент | Днес.dir.bg

Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент

Русия, Ирак, Азербайджан, Турция, Саудитска Арабия предложиха свои спасителни екипи. Аятолах Хаменей каза на народа да не се безпокои за страната си

Обратно в новината

Коментари - Брюксел активира сателитна услуга в помощ на издирването на хеликоптера на иранския президент | Днес.dir.bg

Коментари

Ще пускат услуга, платена с нашите пари, да издирват някаква чалма със сачма в главата, която прави атомна бомба, с която да ни унищожи.

Девизът на МОСАД: Това което е най-трудно го правим незабавно, за невъзможното ни е необходимо малко повече време!

Бункерния Володка не мож си уварди и защити аверите ..оня денфицнаха Фицето ..а вчераска некой големия ирански тюрбан опраска !

ДОКАТО ПУРКИН СЕ ПИАРИ И ПОКАЗВА КАК РУСКИ ВЪРТОЛЕТ СЕ ТОВАРИ НА РУСКИ САМОЛЕТ ДА ОТИВА В ИРАН ДА ТЪРСИ ИРАНСКИЯ БАШ ТЮРБАН ПРЕЗИДЕНТ , НАШИЯ БАЙРАКТАР ОТКРИ ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТОПЛИНА НА 32 КМ ОТ АЗЕРСКАТА ГРАНИЦА ! 20 май, 03:33 Междувременно Министерството на извънредните ситуации на Руската федерация публикува в канала си в Телеграм видео от качването на хеликоптер от отряда Центроспас на самолет Ил-76. Спасителите ще отпътуват за Иран от летище Жуковски. 20 май, 03:41, актуализирана на 20 май, 04:05 Извънредно с хеликоптера на иранския президент ДУБАЙ, 20 май. /ТАСС/. Командирът на Корпуса на гвардейците на ислямската революция , елитните части на иранските въоръжени сили), генерал-лейтенант Хосейн Салами, потвърди откриването от турски БЛА на източник на топлина, който вероятно може да бъде останките от хеликоптера на Иранският президент Ебрахим Раиси. Това съобщи ПРЕС ТВ .

Искат помощ от Брюксел... Интересно защо не я поискат директно от Мусад.

В Иран съм ..в Иран съм и дирим бай Иранскио Тюрбан ! ДНЕС В 01:06 Ч ПОЛИТИКА Турски Байрактар навлезе в иранското въздушно пространство, за да търси хеликоптера на Раиси ! Дрон, произведен в Турция, модел Байрактар , беше изпратен в иранското въздушно пространство, за да помогне в издирването на хеликоптера с иранския президент Ебрахим Раиси, който направи твърдо кацане. Според агенция Тасним Турция е в тясно сътрудничество с Иран и е готова да предостави необходимата подкрепа във връзка с инцидента.Турция, по искане на Иран, изпрати екип от 32 планински спасители в страната, за да помогне в издирването на хеликоптера, превозващ иранския президент Ебрахим Раиси, съобщи турската правителствена агенция за управление на извънредни ситуацииИран поиска хеликоптер за нощно виждане за търсене и спасяване от нашата страна. 32 души от екипа за търсене и спасяване и шест превозни средства отидоха в региона“. Друг алпинистки спасителен екип от 15 души от Анкара, Диарбекир и Кония се готви да замине за Иран, съобщиха от отдела.

са го ликвидирали неговите хора, ЕС ще пръска пари да гонтърси. Тю

Руските тролове са влюбени във всякакви диктатури и сипят минуси бахахахах. Да ва иба в тъпите ватенки!

Га меткахте към нас ракетките не се молеха ,,а сига не мож го намерят из деретата

Споко. Ракети колкото искаш. И немат ловене.

а бе вие най напреде си найдете президинто ..па тогаз го играйкайте страшници

Тиквун затова обикаля само в жипка

Тиквун до момента няма ни една авария Кире вчера доде от Канада и днес вече утепа човек с джипо

Руски хеликоптър ли е?

арменски

Краварско/Канадски е. Мършо русофобска.:)

Ще им пратя ШОЙГУ- той беше шеф на Бедствията и Аварийте Няма начин да не го намери. Ако трябва ще свали още един хеликоптер !

Не падат ей така хеликоптери.Някой му е помогнал да падне.

Копейки с къси пишки. Не падайте духом. Открили са му главата.

Еврейски цру-шки с къса пушки и вашите трупове ще намерят...няма драма.

ЕТО ЗАЩО БЛОКИРАТ СПАС И ДЕСЕТКИ ДРУГИ ЧЕСТНИ КОМЕНТАТОРИ ТУК!!!! ЗАЩОТО ТЯ БИЛА ЧЛЕН.........!!!!.....и може да прави каквото си иска, да трие, блокира,............ "Член съм на Мониторинговата група за върховенство на закона, в която има 14 евродепутати от 705, която постави България под наблюдение. В резолюцията, която гласувахме по мое предложение, за първи път се казва и признава, че трябва да се вземат мерки за България и има проблеми с върховенството на закона, корупцията и медийната свобода. Лично за себе си знам, че съм направила всичко възможно". „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Успокой се, аз получих такова съобщение от мрежа, която съм сигурен че даже не се е свързвала с България.

След 25 минути Зеленски става напълно нелегитимен президент на Украйна. Чакаме тържество Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

дали са много щастливи, че ги е изтрепал нелегитимен президент

Виж ти цар Кирчо Втори, месията се появи

Кой президент е изчезнал на русия ли?

Оня си е в бункера

Повечето катастрофи с хеликоптер са смъртоносни, да не кажа почти всички. Хеликоптерът няма защитата на самолета и един удар в земята е достатъчен да го разбие на части, избивайки всички вътре. Шансовете Раиси да е жив са мизерни. Голям удар за иранската власт точно по време на най-тежкият израело-палестински конфликт. Настъпва вакуум във властта и ще отнеме месеци за нови избори. Ако е дело на "обичайните заподозрени", тези вече наистина сериозно плачат за бой!

Няма вече кой да връзва забрадки на жените и да беси студентите за участие в деманстрации против ислямския фашизъм А кой пък ще доставя оръжие на руските фашисти, това е още по труден въпрос

Господ забавя, но не забравя. Нямат брой човешките живати, отнети от тези ислямски фанатици.

Дира, останките от въртолета вече е намерен. Най-вероятна причина е некачествено гориво. Азерско.

Руска ракета

Има живи хора. Изглежда като в Ердоган единствената работеща свръзка бил някакъв телефон, ръски мобилен със спътникова връзка. Работи само като има сателин някъде там.

Да издрусат Израел ама този път сериозно. Няма да сбъркат. А в краен случай винаги могат да се извинят Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Идиот с идиотите

Ненормалник

Чалмите още ли не са обвинили Израел за твърдото кацане?

Какво ще стане с доставките на шахеди сега Питам и отговор не искам

Ли този ислямски другар Който екзекутираше студенти и носеше оръжие на руските фашаги да убиват украинци

Евала му правя :)

Путин дали ще успее да се върне от Пекин в тази мъгла

Вече се върна. Той дира чака 24 часа за одобрение от пасолството.

Скърбят за злодея

горкия хеликоптер :((((( в ютюб има клипове как в Иран нормалните хора изстрелват фойерверки от радост че диктатора е пукнал :)))

КАЙМАТА ОТ БАНДЕРКИ КАК Е? А МЪРШО ПРОКАЖЕНА. ГЛЕДАМ ЯКО ПРОИЗВЕЖДАТ В УКРИЯ.

Слушатели на чудната музика на кобзон :)

Тъпако. При преимущество на артилерия 20 към едно в полза на РУСИЯ, кво става бе? Безсмъртните Кракени ли бе? ХАХАХАХА

пффф

Най-малко милион!!! Само да питам прни 20 към 1, защо още се води война, а не заклещили Зеленски в Лвов? Некадърни ли са или ти лъжеш? :)))

Ами дай някой линк. И внимавай да е на бългаски, щото имало свобода на словото, но латиница не може.

Тия наскоро атакуваха Израел, чрез който Бог е изявил Себе си на света.Благословен, който те благославя и проклет, който те проклина-Второзаконие.

Мога да се закълна, че този човек го видях в района на софийската джамия ! Не съм пил нищо днес - за протокола !

Няма вече кой да дава оръжие на ислямските терористи и руските фашисти Сега вече ще убиват по малко Мъка, истинска руска мъка за другаря президент

Абе какво “издирване” предлагат тия , които са организирали отвличането ?

Президентът на Иран Ебрахим Раиси и външният министър Хосейн Амирабдолахян на борда на хеликоптера, претърпял „твърдо кацане“ в провинция Източен Азербайджан на Иран, съобщават иранските държавни медии. Неблагоприятните метеорологични условия, включително гъста мъгла, възпрепятстват спасителните дейности и хеликоптерът все още е в неизвестност. Преди 1 мин Новината за катастрофата идва на фона на „много критичен момент“ за региона Сами Надер от института Левант казва, че катастрофата идва като „истински шок“ за хората в Ливан. „Това събитие идва в много критичен момент с това, през което преминава регионът, с това, през което преминава Ливан, поради това, което се случва в Газа“, каза той пред Ал Джазира. „Нека припомним също, че идва в момент, в който преговорите относно ядрената сделка са изправени пред задънена улица“, добави той. Преди 8 минути Въоръжените сили получиха сигнали от мястото на катастрофата: Доклад Съобщава се, че въоръжените сили са засекли сигнали от хеликоптера и мобилния телефон на член на екипажа на полета. „Сега се придвижваме към района с всички военни сили и се надявам, че можем да дадем добри новини на хората“, каза Асгар Абасголизаде, командир на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Източен Азербайджан, цитиран от Тасним.

Щом са засекли сигнал от мобилния телефон и никой не им звъни нещата са ясни

Гъста мъгла, планини, паднал хеликоптер, конспиративни теории.

Двойника на иранският президент е изчезнал Русия не се притеснява, защото нашият двойник е в Пекин. Имаме още един двойник в Москва и два тройника държим за всеки случай в Казан

Инцидента е на 200 км от границата с Русия, нищо чудно да са взели въртолетите като цел за ирански Шахеди

Таман събрахме с членовете на ВЪЗРАЖДАНЕ във ВАРНА пари за 10 ирански дрона ШАХЕД за помощ за Донецк и ЛУГАНСК. И ся ко ще ги прая тия пари ?

ми костя да си купи фи яхта! ако нестигнат съберете апять!

Е как не ви е срам бе колега. Ама може ли такова нещо. Аз тука се скъсах да събирам пари за генератори ... а вие харчите за шагеди. Ай наздраве.

бе то си е редно мюсюлманските държави да се подкрепят! затова ирак, азербайджан, рассия ,турция, саудитска арабия да изпратят спасителни екипи!

А Франция И Англия защо ги пропускаш?

ми щото не ги пише в статията която коментираме!

кви са тия минуси бе?? ми мюсюлманските държави се подкрепят, както е видно от статията! а православните- не, както е видно от новините! мюсюлманската рассия бобмардира православна украина, а православна България начело с фатмак радев не подтрепя украина!

та зяхароваа не може да намери техния президент в бункера ,камоли някой друг;)

Брюксел удря език на Иран.

ако съм един розов евроджендър инвеститор ще си набия всичките кинти в крипто и акции на Нвидия. Но ако съм прост путинист ще си набия всичките кинти в злато и сребро - защото Путин това каза преди година. Айде да видим, кой крив, кой прав...

На идиотите дето мислят, че повече програмисти няма да ни трябват. И седи глей как потъваш, кретен тъп.

че някое розово програмисче си е набило всичките кинти в крипто и Нвидия. Отдавна не съм програмист драги ми льольо, бях 12 години. Сега само правя софтуерни архитектури за НФТ транзакции. За съжаление повечето от времето ми е отнето от разговори със световни финансити и икономически анализатори и всеки от тях залага на злато. Криптото е пълен балон.

Си олигофрения. Коментара е точно срещу тъпотията на шефа на Нвидия, който каза, че програмисти няма да ни трябват щото всичко ще е ИИ. Не щото акциите иска да са му още по-нагоре.:)

Или ти се мислиш за по-голям ербаб Дженсен Хунаг. И ги разбираш нещата по-добре от него!? Програмисти няма да ни трябват, защото един ще върши 5 пъти повече работа и автоматизацията ще е 100 пъти по-добра и по-бърза. Като заключение пазара на търсене на програмисти ще се срине и то с много. Кое не ти е ясно?!

Най-добре си купи от всичко изброено. Няма да сгрешиш.

"ще си набия всичките кинти в крипто и акции на Нвидия" Вярно е че си много прост.

Ударила го е някоя иранска ракета дето ги изстрелват по Израел Сакатлъци стават винаги Сигурно пак са тренирали йеменските хути да стрелят с ирански ракети. Тия камилари ще се изпотрепят сами

Хвърли Еврейна в кладенеца, и страната ни ще бъде свободна...

Се потурчи ……

Кадафито , Осама и Садам си намериха 4 ти за белот

шемет случаите на трия трима + Раиси са различни.

Айде, видеха му сметката израелците !

късоглед трябва да е човек за да каже "браво" на официален акт за начало на може би световна война?!

Те не мога да си го видят докато пикаят.

Дано сега сестрата на КИМ не вземе да се удави в някой гьол в Северна Корея !

Късото остана без авери, остана му само дебелото:)))))))

Тоя фентанол. СЛУЖЕБЕН Е. СА Е МОМЕНТА ЗА СВРЪХДОЗАТА.

Коментара е топ!

Няма да повярвате какво стана ! Отидохме с група доброволци от ВЪЗРАЖДАНЕ да търсим Сашко от ПЕРНИК и намерихме вместо Сашко хеликоптера на ходжата. Хеликоптера беше там и чалмата на ходжата беше до самолета, обаче самия ходжа - йок. Тва ще е само работа на Байдън !

Поредният ционистки атентат.

драги ми смехурковци се започва 3-та световна война...

Ама не се разбрали защото пилотите говорели само Хибру

Не се безпокойте! На небето ще го чакат 40 девици!

Израелците и американците са го учистили много ги бива в тези инциденти.

Къде е Пригожни?

е ... лоши хора. Но това няма да попречи Русия да победи! По-бе-да! По-бе-да! По-бе-да!

Бе-да, бе-да, бе-да... отговорило ехото.