Журналисти проникнаха с фалшиви експлозиви в съда в Брюксел

Белгийски журналисти под прикритие успяха да проникнат с фалшиви експлозиви в Съдебната палата в Брюксел, въпреки драконовските мерки за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Журналисти проникнаха с фалшиви експлозиви в съда в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При всички положения помислете дали да ядете месо. Изгледайте в тубата и документални.цом \"КРАВОСПИРАЦИЯ\" ... къде било скрито камъчето...,

Пуснали са ги щото не са били истински експлозиви.

Пенетрейшън тестовете са ежедневие в тези институции. Много фирми се хранят основно от това.

Защо са проникнали в съда , а не в ек или ебц ?!!! Защо са били с фалшиви фойерверки ?! И защо изобщо са били журналисти?!

турски спецслужби и всичко ще е наред . Ако искат , да питат турският прокурор дето го спасяваха .

а аз пренесох фалшив пистолет (детски, пластмасов) в куфара на летището и не ме хванаха. Въпреки драконовските мерки за сигурност!

И какво щеше да направиш с него? Пробвай МЕТАЛНА чикийка да пренесеш и тогава говори.

Какъв е проблема?

...би било фатално, ако бяха проникнали фалшиви журналисти с истински експлозиви...

Да, чувала съм за изискване на лични карти в здравно заведение и не само това, а ползвам тухните услуги, защото живея отдълги години в чужбина. Тук са въведени от няколко години, заради злоупотребите, които в Б-я сигурно са многократно в повече. Няма нищо шокиращо в това. а колкото до експерименталните проверки на ключовите места в Белгия и изобщо вече по света е нормално действие. Но дори и драконите да не са спали, както в случая някой се беше изказал, че са спали по време на порверката в съда в Брюксел фанатиците, за които няма лек, решили ли са, ще го направят и още как. Единствено нещо, което ни остава е да си пожелаем да не сме на това място и в този час. Нещата от живота са толкова непредсказуеми, но все пак на никога не го пожелавам. Такъв е този век за съжаление. Векът на безумците.

Няма недосегаеми. Независимо какво си мислят разните величия.

а къде е яне янев

Я пак?!

Сега журналистите у нас са платени и зависими от властимащите. Много отдавна имаше един случай с РПГ...От години, никой не е правил подобно нещо. А, това е полезно.

DIDA

Това е НИЩО! Днес разбрахме, че в болничните заведения в България се влизало до сега за лечение БЕЗ ДОКУМЕНТИ! От днес - само с лични карти! Някой чувал ли е за по-голяма тъпня от тази в света?!

Белгийски журналисти под прикритие успяха да проникнат с фалшиви експлозиви в Съдебната палата в Брюксел, въпреки драконовските мерки за сигурност. Явно , че драконите са заспали.

Тъй като у нас са платени и зависими от властимащите, от години, никой не е правил подобно нещо. А това е полезно.

Проникнали са, защото са фалшиви. Ако беха истински, нямаше да минат.

Скенерите имат чудната способност да оцветяват на дисплея различните материали в различни цветове! За експлозивите и запалителните течности са запазени възможно най-сигналните такива. Няма никакъв проблем да се премине с пластмасови бутафории, които на скенера изглеждат като.... ами като пластмасови бутафории. Единственият проблем е, че в малоумните журналистически глави това няма как да се напъха.