Арести, блокади, но Салах Абдеслам успя да се измъкне

Най-издирваният човек в Европа - Салах Абдеслам, успял да се измъкне от полицията след масирана спецакция. Брюксел остава под блокада и висока тревога.

Обратно в новината

Коментари - Арести, блокади, но Салах Абдеслам успя да се измъкне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой не помисли, че той може и да е вече у нас, защото сме разграден двор.

Не мога да разбера защо злорадствате над чуждото нещастие??? Може би защото е Западно??? Нима не разбирате, че утре може да дойде и у нас, не дай си Боже...... Целия Свят вьрви кьм обединяване срещу ИД, вие продьлжавате да се делите, на Западни, Източни, Руслфили, Русофоби.....?!?!

младежът е тръгнал към германия на интеграционни курсове, но първо ще се отбие при меркел за едно селфи.

само не разбрах ,този издирват ли го или го ескортират

Тия са по-зле и от нашите за толкова време да не могат да хванат една тарамбука... Мозъка на операциите Салех Яде салам - свински разбира се.

Пълен цирк в тая Европа. Това е доказателството, че от години само си пълнят гушите, не живеят в реалността или чакат чичкото от САЩ да им подскаже какво да правят. Пълен шах и мат пред проблемите, които възникват, абсолютна неспособност да се справят с каквото и да е било. Лесно е да командваш, крадеш и фалираш бедните държави от ЕС, но когато изникне проблем са ПЪЛНА НУЛА.

Добре казано. Тези събития показват ясно безпомощността и неспособността на европейците да се справят с реални проблеми. И ако нещо заплашва "цивилизацията" това е отдалечаването й от реалността, алчността, мързела и суетата!

Какво стана бе, нали нямаше да ни уплашат?

Голяма пропагандна машина, ейййй! Гледам с дни предаванията от Белгия и не мога да видя един дебел и разгащен полицай.

DIDA

Един пример за това, как ЕДИН КАСАПИН подлуди Западна Европа! Къде изчезнаха всичките тези Рамбовци, Маклейновци, 007, червени, черни, сини, зелени барети?! Оказа се, че всички тия са едни измислени герои, а действителните - само въздух под налягане!

Тръгнал е в правилната посока -Германия , там сега кухата лейка Мераклийка , може да го приеме като бежанец !

Мале, колко са зле тия от Запада! Това полицаи ли са, една арабела Ви направи за смях, та какво да очакваме от няколко клетки на ИД. Не смеели да влезат в арабския квартал, ами да не сте го допускали това гето в центъра на Брюксел. Още 2006 като бях там, екскурзоводът казваше на жените след 18ч. да не се прибират по 1-2, а на групи, че хотелът ни беше точно там. А на сутринта в 5ч. думба-лумба по улиците, водят момченце на сюнет. Какво излиза, франсетата казват "Няма да ни промените живота, няма да се страхуваме", ама май точно това става, ние се съобразяваме с тях, вместо те с нас.

ден десетки доказателства че ЕС не работи. Изнежените западняци могат само да правят бдения, мирни демонстрации и съвещания от най-високо ниво. Но господа либерали, лозето не ще молитва, а мотика. Тероризма не ще молитви, а юмрук в зъбите, защото тогава започваш да говориш на неговия език - той друг език не разбира. а не ви ли светва червената лампичка, че при толкова много сили включени не случайно терориста се е измъкнал - просто някой от "приятелска" служба го е измъкнал. Просто на западна еврома страшно много и липсва както сега е модерно да се казва една идея турско робство и една идея комунистическо управление - за настройка на сетивата.

изтерзан народа български почива а европа пак отзаде яко я сърби, арап черен кат пилци ни избива политик обратен,фантетата върти а америка! ооо тя от кеф ръцете си потрива да еа таз оправия ниедна да еа таз държава бедна

Най-вероятно да отиде там, където предполагаха че е: в сирийската част на ИД. То като търсят неелегален туй се прави с 10 цивилни полицаи, пазейки в тайна всичко пускайки в пресата че не е в страната и не с окупация на града нито с пропагандна кампания по всички телевизии че е в Брюксел и че трябва да го търсят там, завардвайки центъра и оставяйки изходите свободни. Изобщо цялата тази акция мирише много. И много удобно всички участници са загинали. Единствените загубили са хората, които не са успели да идат на работа. Ще са доста ядосани, то това може да е целта.

Цирк баце! Напускаха милиони, а с един не могат да се справят.

Сирени, обиски, арести, ранени и 16 задържани.... Как може такова нещо бе? Сега можем да очакваме Българския Хелзински комитет да "зарони ситни сълзи", че са нарушени правата на терористите и че видите ли, това е дискриминация на етническа и верска основа... А въпросния Салах Абдеслам да бъде незабавно обявен за МЪЖ НА ГОДИНАТА!

Всички с БМВ-та са терористи и комплексари...

е нали затова събират парички ,купуват си баварци и избиват комплекса за малоценност с чалга и въртене на гуми докато се размажат на асфалта като плакат на" бавни и тъпи"

търси се един, който незнайно от къде се явява мозък на джихат, та само един ли е , те си имат дубликати.

това е асмо доказателство, че ЕС барабар със силите му за сигурносте кръгла нула! С един терорист не можете да се справите, а поканихте хиляди терористи---С тях как ще се справите?! или презихцията и повелята !!!! са да не се справите?!

Ти, от коя планета си?

спрямо този измерител всички спец служби на света за 0 просто ти изнася да плюеш запада :) да не почнем да броим руските жертви от атентати че става страшно и понеже толерастите си мълчим повече :))) такива като теб злоупотребяват с фактите!

ами не знам какъв кеф ви прави да изопачавате фактите сащ помага на кюрдите отдавна заедно спасиха 70 заложника преди няколко седмици сега има делта форс сред кюрдите и някои от арабските племента за да ги координират помагат им с бомбардировки постоянно миналата година спасиха децата и жените ама имате си кауза и я защитавате САЩ са ДЯВОЛА!! :))) тва постоянно го чувам от вас и от хоменей и асад :)) карикатури сте

Ех, смешко, смешко.

Той е ТЯ. Поне по поведение. ;)

ТВ канала PBS показва кадри от РУСКАТА бомбандировка над рафинерията в Сирия за извършена от ПЕНТАГОНА!!! ХВАЛА НА ТАКВИЗИ БОРЦИ И ДЖУРНАЛЯ!!!

САЩ АКбар - американски самолети бомбардираха позиции на кюрдите,когато те воюваха с ИД. И все пак САЩ АКбар.

След като Metro-Goldwyn Mayer се издържа 70 години от гонитбата на Том и Джери, а ЦРУ се хранеше подобаващо 15 години от "преследването" на Бен Ладен вече измислиха нов герой за следващото десетилетие

даааа, 10000000+

Защото, както казва бившият секретар на МВР Цвятко Цветков, "сериозно поръчково убийство без сътрудничеството на полицията е невъзможно" (6 февруари 2006 г.)

Брюкселските зелки да си пратят "спецчастите" на обучение в село Коиловци.

"Спецчастите" са гола вода и кал в ушите. Трябва да прилагат методите на Гестапо. Чалмите разбират само от насилие, а толерастите не могат да го приложат.

Нещо доста любопитно и същевремено показателно за това как се прави манипулативна пропаганда и какви са резултатите от нея. В една предишна новина, ни показаха снимка с бомба, прикрепена към конзола на руски самолет в Сирия. На нея пишеше "За наших". Няма да обяснявам какво означава този надпис, дори и полуграмотните простестъри го разбраха, независимо че част от тях се опитаха да го преиначат. Това, което обаче нашите, а предполагам и западните, от където нашите са взели информацията, медии не показаха е, че от другата страна на бомбада, надписът продължаваше с "и за Париж". В ютюб има клип, който подтвърждава думите ми, при интерес, мога да дам информация как да бъде намерен. Руснаците се бият в Сирия и отмъщават на терористите не само за себе си и за своите жертви, но и за тези Европа. От друга страна никой в Европа не каза "Же суи пасажер русес", всички бяха "паризйени". А жертвите в сваления от бомба на терористи руски "Ербас" бяха почти два пъти повече от убитите в Париж.

Дадоха го телевизията и ясно се видя какво пише. Не дрънкай проруска пропаганда.

А нима някой е очаквал да го хванат? Брюксел се оказа картонена кула за здравите устои на ЕС. А може би ИД и нейните назовани лидери са един сценарий на "Големите" , управляващи света , водени от алчност и амбиции за тотално господство над света. Смешно е даже .... Брюксел е блокиран от спец . части тотално , а той успял да им се изплъзне , даже знаят накъде пътува и с каква кола . Поне изпратихте ли много поздрави по него на Г-жа Меркел ....?

Ем, те и "Брюксел" са сценарий.

блокиран трънки. за 2 дни видях 2ма полицаи в европеиския квартал...

"Красавецът" пак се е измъкнал, скрит навярно под някоя маса.

Да проверят в "Фор сийзънс Джордж Пети", намиращ се в центъра на Париж до Айфеловата кула. Един друг терорист и борец срещу западните колонизатори, преди време се беше скрил там.

Тоя е гадже на Меркел. Да следят Меркел и ще стигнато до него.

е нали я следят

кюрдите с американска подкрепа стигнали много близо до ракка

Като знаеш паролата е лесно.

Американската подкрепа в какво се изразявала? Че след атентатите в париж са намалили помощта за ИД ли? Прочее, както са тръгнали кюрдите, току-виж после към Анкара тръгнали.

Пропусна ли да споменеш, че забулената жена е всъщност нещастна сирийска бежанка!

Тия как се справят с разпределянето на мигрантите, след като е обявено военно положение?

Видяхте ли бе, как една шепа терористи направи Европа с нейните многобройни, скъпи и ненужни институции за смях?

Видяхме...

От известно време официалния поздрав в Европа е "Здраве желаем гусин старшина".

Колко са забавни полицаите, как ще го намерят при толкова много ятаци!?! Всички те са готови да му помогнат!!! Трудно ще се справят с тероризма при толкова много мароканци, араби, турци и т.н.

ИД мрази запада вие мразите запада се тая!

Западът никой не го мрази по презумпция, напротив, той в много отношения е двигател на социалния, икономическия и технологичен прогрес. Но омразни са изпраните мозъци служещи на наглите монополни колонизатори и техните измекярски соросоидни слуги в България.

ИД мрази Русия. ТИ мразиш Русия.

не мразя русия но е много назад за да я следваме ИД не мрази русия просто в момента имат спор за асад иначе в ИД е пълно с офицери на саддам братя на русия

се тая

в змийското гнездо всички отново съскат и плюят :))) западът се е справял винаги ще се справи пак съвременните свобода и демокрация бяха създадени и ще бъдат защитени от запада

Соросоидна зомбирана и дресирана подлога, ти говорител на запада ли се явяваш?

Явява се елементарно и просто същество-ко си го замислил

Как се справят? На каква цена? Колко убити има вече?

Западът се е справял винаги .....и винаги за наша сметка!

Тоя не го ли хванат еврогейовете, ще им разкаже играта, а може и на нас да ни я разкаже, ако тръгне да се изнася през разградения ни двор. Имат опит, мотив и очевидно желание.

бг-то е блокирано от запqдното безумие вече 25 години... бг-то е накъсано от запqдното безумие вече 125 години. защо никои не сйобшатава за това? защо никои не коментира това?

Не знам какво е това бг-то , ама написаното отразява точно действителноста в България .

Колко ли малоумници все още вярват на тези измислици?

Някъде към 300млн.

Меркел ги покани! Всички отиват към Германия! Кой с БМВ, кой с хладилен камион, кой пеша! хахаха Да живее глупава Германия! Или пък Да живее хитрия план на Германия за съсипе Европа! Бащата на Мелкел бил пастор??? Да не е бил ходжа?

Цяла Европа на може да хване едно мароканче, мдаааа добре ...

ей тъпа чалма хората го търсят да го вкарат на топло ще го хранят и висше образование ще учи без пари. Баси полицията да викнат Спецназ до сега да бяха му скроили феса и оджата да го е опял.

Измъква се, защото е агент на службите, които го гонят.

Театро! Целта е да се харчат пари за оръжия!

Не е ли време за Чък Норис?

На ви сега толерантност! Като гледам Франция и Белгия се тресът от страх! Цяла Европа е потресена! Арабите и мюсюлманите направиха така, че държавни институции да бъдат затворени, училища да не работят, болници да обслужват само спешни пациенти... ТОВА, ЗА КОЕТО СА СЕ БОРИЛИ във Франция - Република, права и т.н. арабите го съсипах за 1 нощ! И пак французите сами са си виновни с толерантност към арабите! Това е КРИВО разбрана толерантност! Щом някой мигрира към Европа приема нашите правила! ЕЙ ЗА ТОВА АВСТРАЛИЯ Е ВЕЛИКА!!!

Купувам триножник за MG 42,немска овчарка за разплод и къща в пограничните райони-Турция Гърция няма значение.На ЛС.

МГ 34 и 42 са на двунога-за сведение. Можем да предложим цяла Максим-Соколов,напълно оборудвана.Също на ЛС.

имам T34 прозводсво 02.1945 малко каран, само в германия.