Официално: Брюксел удължи санкциите срещу Русия

Европейският съюз удължи действието на санкциите срещу 150 физически лица и 38 компании от Русия с още 6 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Брюксел удължи санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да разбера, защо се пенят нашите русоблизци за тези санкции. Нали русиа е велика, нали пупин е най хитрия. Просто ще громи запада докато ги смачка и туй то. Кво се плашите бе мурзилки смешни.

Абе нещастник ,мисли за България бе гнидо соросоидна .не виждаш ли че изчезваме бе изрод,Русия та Русия ,да ти го наблъскам в тъпата кратуна

а срещу 150 лица и 35 фирми. Просто като гъбена чорба. Контрасанкциите на Путен обаче са срещу руският народ!

тепърва ще бере ядове: - Германия прави рязка преориентация към чиста енергия и ограничава чувствително вноса на газ и въглища от Русия - САЩ рязко увеличават добива на по-евтини шихтов нефт и газ и ще изтласкат Русия от редица пазари - Двете тръби та Турски поток (едната за газ за Турция, а друга за ЕС) стигнаха сушата и спряха. Турците искат по-ниска цена за газа за Турция и договаряне на цените за транзита за европейските консуматори. По силата на санкциите европейските и американски банки отказват финансиране на Газпром и руснаците трябва да строят със собствени средства. - Един Бог знае кога ще се изплати и кога ще започне да носи печалба АЕЦ, която Русия строи в Турция за своя сметка. И т.н. и т.н. Поставянето на минуси въобще няма да промени казаното, както и обявяването му за спам или извън темата....

това може да се прочете в сериозни руски издания, но нашите червени тролове нито езика знаят, нито могат да вникнат в казаното...

Дада...Ама не! По чист от газта източник нема! А горката германия, прати на оня свят адрената си индустрия, както и въгледобива! Не съм чувал Русия да продава въглища на Педалсъюза, ама ти по знаеш, а НЕЗНАЙКО?:) Къде си видял тръбите за Турски поток да спират ве смешко?:) Те ги прокарват по дъното на Черно море..ти викаш спрели, Смешниииик.... Смешник си ти ГОЛЯМ!

става дума за слънчева енергия, ако ти е ясно въобще за какво се касае. По-чисто от газта е само онова пространство, саключено в главата ти.

с жизнен стандарт 7-8 пъти по-висок то руския. "Победена" през ВСВ от "победителката" Русия.... Да не говорим, че Русия е най-богатата на природни ресурси страна в света. Защо ли е така? Въпрос, на който червените тролчета нямат отговор...

се научи да пишеш, серсемино, после влизай в спорове, за които нямаш сиво вещество...

Във всяко изречение намирам ,,ще,, .

И картофи имат, и борша им е горещ, не ги мисли. Суши чирози, че господарите ти са пред фалит.

ватенките от десетилетия чакат да загние запада и в очакванията си сътвориха сентенцията :"загнивает но как-то хорошо пахнет".

"Трупа на врага винаги мирише добре." Знаеш ли кой го е казал?

затваряне на проруските хибридни саитове провокиращи антиевропеиски настроеня

Не ги чети, бе!

Стресиран от тази новина, Путин го премести в другия крачол....

Някой да е очаквал нещо друго от ЕС?Верни американски подлоги!!

пална карантина ма руссия след лондон тези санкции са много леки

пална карантина ма руссия след лондон тези санкции са много леки

Хайде подайте гласец, на батко соросоидчетата, ще ви схрускам като солетки! Тамън от два месеца съм в Русия и имам толкова много да ви изненадвам!...

Ние пък ще санкционираме брюксел на предсрочните избори

Накривиха им го да знаете:)))Те след тези санкции стаха много по добре развита в много области страна, произвеждат много повече качествени собствени храни а еврогейците се чудят къде да си пласират боклуците и естествено го правят в България..

ама защо пък ТОЙ преди дни с прав текст каза, че Русия изостава във всички области от развитите страни. Ха сега де! Да го оборваш не става, но и да се съгласяваш не ти се ще...

Значи, колкото пъти чуя.... , удължиха санкциите срещу Русия толкова пъти ме изпълват с емоции решенията на Брюксел или Вашингтон!Русия е велика страна господа джендъри! Русия и в каквато изолация да бъде поставена винаги ще оцелее защото е най богатата държава в света от всякакъв ресурс какъвто и да си помислите. Не мога само да си представя брюкселските картофи какво биха правили само един ден без газ!?

Обвиниха ли вече пияните ушанки за "подозрителното вещество" в пратка до депутат, заради което евакуираха британския парламент преди малко?

Резонът да ме засивите НЕ е спам, Домакини/Дир.бг... Е ОбиднияФакт който Изказах ! ...и бидейки Обиден-за-вас - Е ЕнПътиОбиден за Всички Хора които Продължаваме да се Опитваме Тук да има ВоистинеРазговор .

В Англия отбелязват Ден на майката. Продават поздравителни картички без дума " МАЙКА ". Стамбулската конвенция не ли е била първата стъпка към безумие.

...и Нещото, Директно касаещо Нещата у Нас ! : - до колко Дни очаквате да се Изкаже че ЧЕЗисът-наГинка Има "финансиращи" от Този списък ?

Северен поток ... ловят ли го санкциите?

Вече Изцяло оборудван за Реверсиност. ... Включая И виа/през LPG процесиране.

И какво излиза - Серен поток може, Южен поток - не може.Е как да уважаваме така нареченият "Европейски съюз"?

ЕС отново е на колене , защо ? Защото САЩ измести ЕС от Руският пазар . Макрон : --''САЩ свалете ръцете си от Европа ".

Два варианта - или сте Тотален задръстеняк, или Яко Ви плащат за тук... - какво Дойде откъм Отава ?! - що Е Брексит, след като TSX E LSEфюзионирано ?! - що Рече Т.Мей ?! ...и то В синхрон с Макрон&Меркел !

Скоро ще започнат и газ да купуват от САЩ. Втечнен.

Вижте, Колеги проКъсака/Кремъл... - Първо Осигурете ! : а. да Ни върне парсата за Несъществуващите реактори, и то С лихвите б. да Ни обезвъзмезди за Систематичните Свинства на Лукойл&Газпром Бегейское в. да Разкрие Цялата-Си мрежа от Зулумаджии&Схеми у Нас, както И от страна на Вси"наште" И ! - ЧакТогава Би било възможно да Видим.

Шило

Как да ги няма реакторите? От най-високо ниво ти казаха, че си стоят в кашоните. Па за Лукойл- ами не зареждай от тях, бе. Газ едва ли ползваш. Па мрежите са само във въображението Ви.

Ви ли Стана ясно Защо Ви оставям да триете/манипулиратеТук ?

Сега пък "несъществуващи". Не са инсталирани, но съвсем реално си съществуват. Борисов даже ги предлагаше в една страна, да им ги продаде, някъде в Близкия изток май беше. Как ще предлага нещо, което "не съществува" ?

...та #Кой казвате ги предлага ?! - Още ли Се литкате по махленските шмекерии на Вси"наште", Колега ?!

Брюксел ,,увеличавал " санкциите срещу Русия. А Борисов увеличава санкциите срещу българите. Сега ще трябвало да внасяме по-големи вноски в ЕС, поради излизане на Великобритания. Бай Тръмп пък натиска да се увеличават военните разходи към НАТО. ЗА КОГО СА САНКЦИИТЕ ???

първата среща на руснаци и дунавски българи е когато руснаците съсипват първото българско царство краят на 10ти век когато ни нападат в гръб подкупени от римляните няма много връзка между двата народа то после руснаците са под монголско робство а после ние под турско в азия иван грозни унищожава царството на волжките българи братски народи...

Въобще не си в час. Други пъти си се представял по-задоволително. Днес си нула. Трябва ти нещо стимулиращо и екзалтиращо

петър първи умира от инфаркт когато разбира какво са правили руснаците в България вековни връзки!

Шило

Значи ли това, че Светослав е руски княз и, че Киев е бил руски град? Щото, ако е така, за каква Украйна ми говорите? Апропо, кога ще възстановяват паметниците на бащата на Украйна- Ленин?

От къде измисли тази идиотщина соросоидна ???

Шило

намерил е резултатите от аутопсията ;-)

историята на България е това сигурно путин ви казва друго но истината е написана много преди да го има путин!

Абе руския патриарх, като се кара на Радев, само по масата ли чука и вика или му опъва и ушите, че има цензурирано видео ? Тя вицепрезидентката се наведе да му д*ха на птриарха, ама се осъзна че е на летището и има хора.....явно го е отложила за псоле в кабинета си

пак ли си ял йодирана сол от членовете на зетьовете си та си толкоз интелигентен

Божееее...още един от онези 80%...

Българите винаги са на страната на Русия. Така ще бъде и за напред

колко века??

Шило

Колкото века, българина има историческа памет. А колкото и да се стремите, тази памет няма как да я заличите.

До края на света!

, за съжаление!

Българите винаги сме на страната на България!

Утре ще пише във вестник ДУМА: "Радев ги почна! Нареди на ЕС да махнат руските санкции!" Ще останат само за патриарха Кирил!

От България кой Гад мръсен подписа ? Защо се занимавате с Измислени неща , защо обвинявате Русия във военни действия след като Украйна води военни действия срещу Хора които не признават Незаконно Украинско правителство дошло след Военен Преврат на Власт! Този който подписва и Унищожава добри братски отношения с Русия ,дали неговите деца и внуци ще се чувстват добре след това !

русия разбира се може да направи пробиви на места например с радев в България той опита да направи някакъв натиск про-руски но дайте си реална сметка кой по дяволите на света слуша радев?!?!?! та той е очевиден клоун!

Шило

Ами слушат го 2 100 000 български избиратели. А не 0,8% от избирателите. За справка- питай си идола Костов.

За Путя е много добре населението да е бедно и гладно. Знаем какво е обяснил Сталин на Димитров - една кокошка се хваща най-лесно, като я оскубеш !!! Та за Путя санкциите работя много.....оскуба алкашите и ги е хванал натясно. Те винаги са били и ще бъдат крепостни селяни

путин иска да разпадне ЕС очевидно е но и да го направи санкциите ще паднат в България и още няколко държави франция англия германия ще продължат санкциите и ще ги засилват особено ако се докаже руската намеса в отравянето на агента от друга страна точно тези малки държави които биха премахнали санкциите никога няма да излязат от ЕС :) напротив идват други :) които русия мислеше за слуги сърбия македония

Шило

Напротив, на Русия не и трябва разпаднал се съюз. По-лесно се контактува с една организация, вместо с отделни членове. Но е факт, че ссъюза не се ли промени коренно, не отива на добре.

НЕ бъркайте Русия с Кремъл, Колега. - защото има СамоДва варианта ! - или Кремъл СЕ Вразумява, или СегашнатаРФ - на Поне 9-10.

Шило

между другото, англия напуска ЕС. Така че, разпада започва от другаде.

Тия не чуха ли радефф какво им пее цяла година?

тия физически лица не са ли украинци,явно има нещо сбъркано в евросъюза,хем се напъват за укрия хем ги затапват по всякакъв начин,хем си купуват ефтина руска газ

Шило

Украйна има да гледа още доста дълго време ЕС през плета. Ако въобще, някога поляците и отворят вратата. Докато има "Слава Украине и Бандера- слава", поляците няма да ги искат в ЕС. Да не говорим, че още са толкова далеч въобще от вратите на този съюз

Мизерията в Марсилия и лондонстан ще се увеличава.

те вече се редят за руски визи. Даже се бият по огромните опашки.

Май Путин е поръчал санкциите да се удължават, защото колкото повече санкции, толкова по-добре за неговата политика. Вследствие на санкциите, Русия започна да произвежда все повече и да внася все по-малко. Изнесените капитали започват да се връщат в страната и да се вливат в икономиката. Рейтингът на одобрение на Путин в страната се задържа на нива около 70%, с което никой европейски или американски лидер не може да се похвали. Международният рейтинг на Путин се увеличава вследствие на адекватните му реакции и прояви. Добре е когато враговете те мразят, значи си на прав път. А не както нашият, когото го галят по-главата като дете със специални нужди и му викат конградулейшън.

ЕС е пред разпадане. След напускането на Великобритания следват държавите от Вишеградската четворка. По думите на Борисов накрая в ЕС ще останат само България и Румъния. А РФ е вечна

Това с разпадането на САЩ и ЕС го слушам от 40г. Слушах също и за нерушимия СССР. Само че каква е реалноста - САЩ е ХЕГЕМОНА и заедно с ЕС са най-големите икономики. СССР отдавна е в гроба. Та кво ти се иска е едно, а кво става е друго

Шило

САЩ ги остави, нямат нищо общо с ЕС. Факт е, че националистическите движения набират сили.

Шило

А, и що санкциониращите хич не искат да си нарушат спокойствието по отношение на газ, метали, инвестиции в Русия?

Шило

Реално, санкции, насочени срещу физически лица, как могат да променят държавна политика? Че те повече от половината се водят граждани на Украйна.

Описателно : - Вие (Сакън !) сте Късака...за Да Си правите Такивостите - Ви трябват ТезиЦитираните. И ! - Ако Ви бъдат наТаковане ВсичкитеНаред - Сте ...ъъъ... Fait .

Шило

Ние /Сакън/, не сме нито Късака, Нито Дългака. И леко сТакованетонаред, че да несте от Такованитебез ред.

ЕС може да налага санкции, но българите са на страната на братска Русия

Шило

Санкции на книга, за радост на троловете.

Официално Москва каза на Брюксел: Майната ви малоумните!

Добре, благодарим.

Пенсиите в РФ надхвърлят значително българските по покупателна стойност.

радваме се, че руските пенсионери живеят добре. И още по-добре ще живеят. След 74-тия мандат на Путин даже ще живеят вечно.

По-добре се радвай за българските пенсионери.

Неее, в Германия минималната пенсия е 700 евро, а в България е 230 лева! Покупателната способност на българските пенсии е най- висока в целия ЕС( най- богатия икономически съюз), а българските средни заплати от 510- 650 лв. в цяла България на ЕС( в ЕС е 2 500 евро) са трън в очите на руснаците! Направо не знам как издържат руснаците в сравнение с 600 лв заплати богати българи на ЕС!

Триста. Рубли. Месечно. ...като Само ток&газ за Комуналка - Сто-и-Петдесет . Други "умнясвания" ?

Дръв, съвсем си изкукуригал ...

Пали моторчика в Сибир . . . .

а аз пък повярвах на троловете и радев че санкциите съсипаха ЕС и ще паднат .... нищо не е каквото казвате тролове

Дискретно : - г-н Радев - Продължава да Е овъпросен Как да Шамароса КГБ ген.Гундяев (ака Кирилл). ...колко Още да му Отпуснем за Реално изпълнение ?

като го видях как беше свел глава пред кирил времето му свърши

Още по-дискретно : Генерал Радев отдавна е отпуснат, но теб трябва да те прибират санитарите

В резултат на санкциите от ЕС и САЩ, пенсионерите в РФ ще получават два пъти по-големи пенсии от второто тримесечие на 2018.

радваме се за тях.

За българските пенсии сигурно плачеш

Завскрипааалии все-там задунайшкииии... па клавиатуру-их шурнал самагон.... - е, да - ама Международно ---> Заклали оня-там ТроянскиКон .

Дървосекач, защо се срамиш от никнейма си ??? И се появяваш с някакви точици

Дървосекач, май си изконсумирал дните си по клиничната пътека и са те пуснали. Внимавай с хапчетата...защото платеното лечение е скъпо и няма да ти стигне хонорара.

Германските пенсионери завиждат, псуват, ритат гумите на мерцедесите, палят и тръгват на почивка..Седнал глупакът, за руски пенсии да отваря въпрос. Трай си бе, за ракети дрънкай

За да имат германските пенсионери минимални пенсии от 700 евро, ЕС направи такива реформи в България, че българските пенсионери масово да взимат 230- 300 лв/ 115- 150 евро, а трудоспособните българи да са безработни в България и да емигрират към ЕС за да подържат стандарта на германските пенсионери!