Първа фаза на Брекзит отмина, следват търговските преговори

Европейският съюз и Великобритания обявиха официално, че на 7 декември 2017 година е приключил първия етап от преговорите за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Първа фаза на Брекзит отмина, следват търговските преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ЕС е не само съюз за капитали, а и свободно движение на хора. Ако Обединеното Кралство остане, то не би трябвало да се ползва със същите търговски права като на другите държави, защото ще е привилигирована държава.

Че Великобритания произвежда ли нещо, с което да търгува? Все още произвежда де, ама в заводите на японски и германски фирми..А за ''след'', не се знае

Понеже , вече ЕС е слуга на САЩ , то САЩ ще ЗАПОВЯДА на своите закупени евро депутати /като нашият Бареков / , да гласуват следното : Всичките ДЪЛГОВЕ които Англия трябва да върне на ЕС , да бъдат дадени за ''СЪХРАНЕНИЕ уж '' в САЩ . Точно , както Ирак трябваше да върне дългове от милиарди на България , а те заминаха за САЩ / които НИ казаха че ще ни ги дадат по-късно /??? Е , някой да е разбрал за връщането им , от САЩ на Бг , или само Соломон Паси знае ???

,..Англия пресече финалната линия , а такива балъци като България , Румъния , Литва Латвия , Естония ,...и подобни , са още преди линията на СТАРТА ... А още не се знае дали ще продължи ''СЪСТЕЗАНИЕТО'' за членство в ЕС .