Агенти на Мосад разстреляни при атентата в Брюксел (снимки)

Семейството от Тел Авив, разстреляно при атентата в Брюксел в събота, е работело за израелското разузнаване Мосад.

Обратно в новината

Коментари - Агенти на Мосад разстреляни при атентата в Брюксел (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУК

Семайство -Miriam и Emanuel Riva са убитите израелци.Не знам дали има и други жертви,но на един от кадрите на видеото при стрелбата-май стрелецът имаше торбичка за събитане на гилзите при затвора на автоматът!

ЧУК

Мъжът Емануеле Рива е бил на 54 години а жена му на 53. Работели са за израелската държавна агенция-Nativ отговаряща за страните от източният блок.По времето на студената война агентите на тази агенция са осигурявали прехвърлянето на евреи от СССР за Израел.

Охххх... Ясно. (Върхът сте. Браво !)

Така е то кото сее вятър жъне буря.

Евреите,а и всички от пустинните религии-християни,мохамедани, по дефиниция са роби на своя Господ,докато възгледите на славяните и индоевропейците са коренно противоположни,тяхната ведическа религия е предполагала,че са деца на Бог,затова и всъщност християнството и исляма с лекота стават световни религии,измествайки Перун и Тангра,князете,хановете и царете искат да управляват роби,а не деца на боговете

Няма случайна случка тук.Човека не случайно си е рискувал живота да ги очисти.Браво един успешен край! Не случайно всички ги мразят тези еврей повярвайте ми.Ние за тях сме като добитък не можем да бъдем равни с тях защото не сме братовчеди с Господ . И затова си заслужават съдбата.

Естествено че Не сме братовчеди, Колега ! А ! - Сме Братя/Сестри !!!

Злобарче! Няма по-хубава и умна жена от еврейката! Разкошна е и свободна като вятър и рози!

много си прав, ама иди и го обясни на на прости хора които само знаят да мразят.

Е то в тая професия е така - веднъж си зад оръжието, следващия път пред оръжието. Да се трепят е добре, ама ако може да си се трепят у тях си.

На някои разпенили се краснотрольовци искам да напомня, че подстрекателството към убийства и расова омраза е углавно престъпление. И да си припомнят от какво потекло са и сифилистика и сатрапа и куп други "любими" вождове

ЗНАЧИ В МОСАД ИМА КЪРТИЦА - ОТКЪДЕ СТРЕЛЕЦА ЩЕ ЗНАЕ КЪДЕ ДА ОТИДЕ :)))))

Града е малък. Може да са забелязали че тези хора посещават често музея - една неделя в месеца (да се надъхат емоционално) и арабесковците са наблюдавали музея. Като са ги видяли пак там, човека им е бил в готовност и прас!

Половин Брюксел удря глава отземи-по-обяд... ...а на Само метри от ЕП - Идете Вижте ! (що за битак се вихри)

за пореден път се оказва че крушката си има опашка...

Сънят на разума ражда чудовища - като вас!

като вас ? Не КАТО ВСИЧКИ НАС !!!!

КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКИВА ВАЖНИ ЛИЧНОСТИ ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ БЕЗ ОХРАНА?

Просто им е "дошло времето" да останат без охрана.

ТЕЗИ ХОРА СА СВЪРЗАНИ С ДУМАТА ПРИКРИТИЕ.НЕ ВЯРВАМ В ИЗРАЕЛ ДА НЕ ЗНАЯТ КАКВО ЗНАЧИ ТАЗИ ДУМА.

Световния балансе се измества - от запад по на изток. Запада подържа израел. Арабите са си камилари и далеч не са толкоз подготвени колкото израел, но все пак стават по добри. Израел печели досега както Герб срещу БСП - най вече защото опонента ти е гола вода. С намаляването на силата на запада ще пада и силата на израел. Колкото повече време минава толкоз по повече камиларите стават по хитри, по опитни, и по силни. Аз очаквам Израел да има повече проблеми в бъдещето с които той ще се справя все по трудно и по трудно! Не мисля че ние българите има за какво да сме на страните на едните или на другите. Кашата си е тяхна а наща задача е да не се бутаме между шамарите.

Докато не се отвърнат хората от глупавите религии дошли именно заради евреите, все ще сме замесени. Дали като християни , дали като мюсюлмани. И двете са производни на юдаизма. Тъй че как си мислиш да сме неутрални??

ОТКАКТО ЕВРЕИТЕ КОНТРОЛИРАТ ОСНОВНИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ ТЕ СА КЕЗИ КОИТО НАСОЧВАТ НАКЪДЕ ДА ВЪРВИ СВЕТЪТ.СКОРО СВЕТЪТ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ НЕПРАВИЛНО Е НАСОЧВАНО НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ.ЩЕ ИЗГРЕЕ ИСТИНСКАТА ВЯРА В БОГ.ВЯРА А НЕ РЕЛИГИЯ.И ТОГАВА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ ЗАСВИДЕТЕЛСТВУВА СВОЯТА ЛЮБОВ КЪМ БОГ.ОТ КОЕТО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ 1000 ГОДИНИ НА МИРЕН ВЪЗХОД.ТОВА Е ГОЛЯМАТА ИСТИНА.

sonibvc@gmail.com

Теоретически сме християни, но не практика не сме :). Повечето от нас се държат и мислят като атеисти. Едва ли някой от нас е наистина готов да иде и да умре за христянството - и правилно. Ако ще се мре за нещо трябва да е за независимост на народ и държава а не за религия.

Много елементарно, за да е вярно! Много са талантливи и умни, не завиждай, а се учи!

Абе мести-се, не-мести-се - Кръстопътят Сме Ние Българ(к)ите ! ---- Чудесен Кадър на Апостол сте сложили !

нещо са се разбързали еврейските и западните престъпници, и са го ударили съвсем през просото. Не оставиха местенце по земята, където да не водят войни, да не правят преврати и атентати, оранжеви и всякакви революции и т.н. Но също така няма място, където те да са отишли и да са решили някакъв проблем. Виждат, че им свършва времето на ненаказани престъпления, които те наричат "демокрация". Може би поради това се стремят да вкарат в своите мръсотии колкото се може повече народи, използвайки за това както най-долни ислямисти и алкайдисти, до откровени фашисти, криминални елементи и убийци. Те направиха първото перпетууммобиле в света - печатат хартийки, с тях се въоръжават до зъби, и така крадейки и живеейки на гърба на останалия свят, пращат своите войски навсякъде, за да поддържат статуквото. Но няма вечни неща, скоро след срива на ценностите и морала, ще има и срив на валутата и икономиките, хаосът ще е толкова голям, че всички ще пострадат, може да коства и животът на земята.

Има си то Нещо-такова де....ама Мнооогооо ги Изкарвате умеятни да Са Само-те . Всъщност - Пак ли Ще сеедддиим-и-чччааакккамммеее ?!

На война като на война! а за тази професия няма мирно време ......

Тези "специалисти от специалните служби" колко невинни семейства са почернили по време на "благородната" си кариера?

Рискове на професията - нищо ново,да се готвят следващите.

Имам една мечта! Ако е възможно чичковците Йосив и Адолф да се преродят отново, за да довършат започнатото през първата половина на 20-ти век! А след това да ги канонизират като светци!

Ето защо цялата европейска върхушка изпадна в истерия още същия ден - не стига, че са убити израелски граждани, ами те били агенти на Мосад. А това си е престъпление срещу човечеството за разлика от други подобни убийства по света. Що, другите хора не са ли човечество, бе?

Не, според евреите, всички неевреи са гои, или добитък. Позволено е да бъдат крадени, лъгани и избивани. Така е според свещените им книги. И това им е наложено в мирогледа и житейската философия.

... и после се чудят защо целият свят така силно ги "обича" ...

Шпионите, каквито и да са те трябва да се избиват, защото те са подготвени за това! Безмилостно от упор в главата и веднага контролен в сърцето!!!

Обратно, бе, контролният е в главата

Нито Психопатите от Мосад,нито който и да е ще спаси държавата Израел.Иде края на Държавата Израел,това което чака евреите,лъжата Холокост ще им се види като Сватба.При евреите шизофренията и психопатията е второто им АЗ.

Направо им е първо!

"самотен вълк", който вероятно е разбрал от Гугъл че двамата туристи са служители на Мосад !? Вярвате ли ?

Браво за атентаторите!

тенденциозен подбор

Ауу, колко точно, сириец е. Сега цяла Европа трябва да скочи срещу Сирия. Колко израелските атентатори от Сарафово бяха Ливанци. Дали не ни се разиграва същия театър. Ликвидиран примерно двоен агент и сега ще бъде обвинена подходящата организация. Я сириец, я пак Хизбула. Сега ще видим дали делото е право или е фалшификат, за да се натопи някой друг.

тук в бг, само с бои се отърват тези агенти.

като най-голям специалист в тази област, да направи обосновано предположение.

нещастник си ти приятелю, вече няма кои и една стотинка да ти даде за защитата на партията-маика. тя просто си замина.

съм нещастник, че не съм достатъчно прост, за да те разбера!

с един багер... нема такива шменти капели

Благодарейки на Дир.бг за Навременното-Ни уведомяване - позволете да допълня : - Оксиденталците, както И Цял Свят очакват --- или Тотално Затваряне на случая (ако Е де-факто Inside/Internal job) ----- или Лавини от Ясно-Какво (ала показаното от Ерик Хана в Munchen)

Мдааа, красньie.... --> 'някои' го предпочитат Горещо ! (Извинете !)

Най-вероятно убитите хич не са невинни и все пак мир на праха им и помислете половината от нас носим имена с еврейски произход, тъй че се успокойте малко - големи националисти - той Иван, майка му Мария, сестра му Ани...да си тъп да си тъп колко да си тъп!?!

Нито Психопатите от Мосад,нито който и да е ще спаси държавата Израел.Иде края на Държавата Израел,това което чака евреите,лъжата Холокост ще им се види като Сватба.При евреите шизофренията и психопатията е второто им АЗ.

Ще ти избия зъбите и после ще кажа, че не е било така. Млък.

богатство.. нали носиш еврейско име - малоумнико- прави като евреите тогава ... и да знаеш че според невероятната "култура" ако момчето не е минало 5 годинки не се брои за жулене...

при среща на живо си оцапал гащите умнико, никой евреин не ми е роднина, а сме просто хора, и все пак не виждам смисъл да си се раждало - щото за мен и пол нямаш - "то"

Не става дума за евреите като цяло, а за двама агенти на Мосад и за реакцията на ЕС и НАТО.

ПИПО

И какво прави МОСАД в Брюксел? Хилядолетия живеят във войни и размирици. Хилядолетия най различни сили са искали да ги избият. Все някаква причина трябва да има, нали? Не може цял свят да те мрази и ти да се извиняваш с холокоста.

талантливите. Така спомням си беше и в у-ще, отличните ученици бяха мразени от посредствените двойкаджии и тройкаджии.

Хората най - много мразят подлеците.

ПИПО

Сигурно си учил в ужасно училище.

Винаги съм бил отличник. Не ме мразеха нито в класа, нито връстниците ми в квартала. Може би е било защото никога не съм се опитвал да "натривам" това на някого и когато са ми искали помощ за училище на никого не съм я отказвал.

Може да са били двойни агенти,наказани от Мосад .

Шило

Ако са агенти на МОСАД, извършителят никога няма да стане известен...Че евреите наистина никога не изоставят своите, както и винаги отмъщават за своите!

Доколкото си спомням, Израел беше създаден, за да има сигурно място, където евреите да живеят. Да си стоят там и да не ходят по несигурни места. От друга страна, що народ по цял свят изби Мосад и даже се хвалят с това и филми правят

Еххх, де да имахме Служба ала Мосад... (Извинете !)

виновен. Благодарение на него съществува държавата Израел. За благодарност през 1953 г го отровиха.

Йозеф Менгеле, евреин ли беше?

деер

Миналата седмица в Баден-Баден някакъв шемет закачаше по сградите еврейското знаме.... Май има процеси, които се развиват, но медиите мълчат услужливо!!!!

Значи това НЕ е атентат, оправете си заглавието!

От къде стана ясно ,че са агенти и то на Мосад, това че са евреи ли го доказва ? Това си е чист атентат, но не щом са евреи има заговор. Нещастен свят, средновековни заблуди . Мир за загиналите.

не си мисли че ти като имаш Душа, убитите са били с души. Потърси и прочети за "органичните портали", за да не хабиш напразно Човещината си.

това с порталите е пълна лъжа. рептилии са били тия, те са истина, а ен някакви про-материалистически аксиденциални портали.... научи малко истински факти, изцелението идва!

АГЕНТИ НА МОСАД... работата е ясна. Да ни ге жалим тогава. Защо и какво е станало е пределно ясно. Не е нужно повече да се говори за това!

Агент на МАТРИЦАТА ли е, не ми го хвали или съжалявай. В "THE MATRIX", агентът Смит също загива по подобен начин.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, как се агражда местопрестъпление, как са облечени криминалистите..... Има да мечтаем за такава точност и стриктност. Затова при нас и пет ДНК експертизи да се направят пак няма да има виновен като не са събрани правилно уликите! УЧЕТЕ СЕ, как се разследва!!!!!!

На мен ми направи впечатление, че полицията кара Шкода:)

Съобразно профила на Продажбите на VW Group GmbH - Skoda Е Недостижима. ---- Твърди се че i30, 40, 50 на Hyundai се харчел кат топъл хляб Дори И всред работещите за/в BMW.

нищо случайно няма...

Ами поправете си статията, това не е атентат, а е показно убийство на агенти.

Нищо чудно това да е вътрешно разчистване на сметки в Мосад, типично по евреиски - с един куршум - два заека. Хем се отървали от тези по някаква причина, хем ще го пришият на араби-терористи. А и ''световната общественост" ще го удари на съчувствие и току виж се приеме още някой закон срещу тези, дето отричат т.н. Холокост.

Мисленето явно не ти е силната страна ако изобщо имаш такава или си се понапушил вчера повече

Дойде БСП на власт и започнаха разстрелите :)