Коментари - Никой в Брюксел не пожелал да се срещне с депутатите от ”Атака” | dnes.dir.bg
назад

Никой в Брюксел не пожелал да се срещне с депутатите от ”Атака”

Депутатите от "Атака" не са били допуснати в Европарламента, защото нито един евродепутат не ги е приел, съобщава EurActiv. Националистите са в Брюксел и заради това пропуснаха вота на недоверие в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Никой в Брюксел не пожелал да се срещне с депутатите от ”Атака” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сега се свали БСП-ДПС правителството и дойде служебно, ще сме ПЪРВИТЕ на война със Сирия!

Тъпандурници! Вота на недоверие, който пуска ГЕРБ е всъщност насочен към Атака! Атака ли ви е виновна за ситуацията в България? Объркват ви мозъците и вие се хващате като мушици в паяжина. Видяхте ли кой ще бъде в Парламента ако днес има избори?- ГЕРБ, ДПС и БСП. - Триглавия змей! Не четете ликолко преднамерено е написана статията! Всичко това е прах в очите на хората, за да не мислят за сериозните проблеми на деня.

Боклуците и Предателите никой не ги обича!!! На Болния Сидеров му остава да си харчи мръсните пари,изкарани с подкрепата му за правителството на Червените Боклуци.....

Този от снимката СидерОглу ли беше?? Не го еб..ва НИКОЙ по света!! Тачат го само СерГей и Местан??? Защо ли се питам???? Да , бе да -СЕТИХ се!! 1 -но гласче до 121- за 12 милиона!! БОКЛУК!! РАЗОРИ бедничката БСП!!

когато един българин се събере с турчин ,да отмасти на друг българин -той си е жив циганин

ВОЛЕНЕЕЕ.. ВОЛЕНЕ,ТИ СИ ЕДНА ПРОСТИТУТКА.

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

боко, пика ли днес? Съвсем изперка, тотално!!!!

АКО ЗАВИСИ ОТ ЕВРОПА - БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НО ЗЕМЯТА ВЕДНАГА. ПЪК И ЕДИНСТВЕНО ВОЛЕН СЕ ОПЪЛЧВА СРЕЩУ НЕЙНАТА КОЛОНИАЛНА ПОЛИТИКА СПРЯМО НАС. ЖАЛКО, ЧЕ ПИШЕЩИТЕ ТУК, НЕ РАЗБИРАТ ТОВА. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!

Волен се продаде, говори се за 10 милона. Но електората му е толкова тъп , че не схваща нищо.

А ти си един миризлив герберски помияр.

тук има жалки отрепки от Юруш. Интересно ,какви националисти са, като се съюзиха с фесовете и евреина Станишко?

волен свали гащите на измамните колонизатори *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това ли е западната демокрация?Вратите са отворени за продажните удобни,а за националистите,които не допускат чужда намеса в Родината са затворени и залостени.

С изключение на руска.

Дано поне да има отворена руска, защото без алтернатива вижте какво стана с България! От ЕС и САЩ наистина нас третират като нео-колония! Не съм от АТАКА! Мразя лидери от типа - изявени диктатори, като Волен Сидеров и особено Бойко Борисов, но това което казвв Сидеров за статута ни на колония е вярно! Аз съм на същото мнение и съм го изразил много отдавна! То е базирано на направата на паралел между ресурсите, технологическите нива, индустриалното развитие, заплащането на труда и размера на пенсиите в БЮРМ и България! Ужасяващата разлика в наш ущръб въпреки всички предимства за нас, са че запада не източва БЮРМ в такава степен, а може би и не я източва, за разлика от нас. Б=Нас ни точат като бъчва с вино оставена в циганска махала без надзор!

Вторник е обявен за неучебен.Чавдарчета и пионерчета ще посрещнат Великия вожд ВС.Който поднесе цветя на Вожда няма да му пишат отсъствие. Мисията е изпълнена! Откриха се офиси в Брюксел на Волен Сидеров(WS)

този за кого се помисли, че чак към европа тръгна, такива боклуци каго него, номерата само тук им вървят. На следващите избори няма да помиришат парламент

Тъпака мислеше да се прави на интересен в Брюксел, ама го разкараха с пърна сила, сега е време и на Станишев да му духнат под опашката!

ivo10

Че кой е луд да се среща с фашистките изроди от Атака?

fa6isti sa cionistite ot ewreiskia sayuz

Кой каза,че никой не се е срещал с АТАКА?СРЕЩАЛИ СА СЕ И ОЩЕ КАК,НО НЯКОИ БЪРЗАТ ДА ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО,КАКТО НАПОСЛЕДЪК СЕ ПРАВИ,А ПОСЛЕ ,ЩЕ КАЖАТ,ЧЕ БИЛА ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯТА.

Срещнали се, но са им показали - от трите, най-дългото...

сидеров и какво стана сега, след като облиза куров..те на доган и местан как искаш някои в европа да те уважава...сигурно пак ще каже че боико е виновен че никои не го приема в европа.

ъудеичета волен ви разби *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не може да плуеш по европа и след това да искаш да те приемат, това не са изкуфелите червени бабички които забравиха вече за обещанията на орешарски за пенсии от 1500лв...

В Европа вече знаят кои са истинските български националисти и ни приеха радушно! Приеха ни: Тимо Сойни, Габор Вона, Герд Вилдерс, Ян Слота, Вадим Тудор, Леппер, Фарадж, Петра Еделманова, Хайнц Кристиян Щрахе, Ник Грифин, Барт де Вебер...т.е. всиюки евронационалисти! А за Атака не искат и да чуват!!!

С КАКВИ ПАРИ ЛЕТЯХА ДО БРЮКСЕЛ?????

с парите на истинските балгари ъудеичета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Май само аз се срещнах със Сидеров, добре че си имаме общи сексуални интереси, иначе нямаше да искам да го приема.

Та питам аз... Защо на страницата на Атака няма някакви новини от посещението им в Брюксел. Последния ъпдейт е от 23.09 и след това - край.

ОТ КАКТО ВОЛЕН И МЕСТАН СЕ СЪБРАХА И ЗАЖИВЯХА НА СЕМЕЙНИ НАЧЕЛА-НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УЧУДИ

А -а-а, що така бе Боленчо?! Забрави да си вземеш пистолета и горилите ли?

сидеров само дело трябва да заведеш иначе не става,тук е така на запад

хахахаха, отидоха аслани, върнаха се насрани

Колко ли манги,са отпуснали от Тройната К. на Долен Продажников,за екскурзията в Брюксел,а?!

Предпочитам Сидеров, отколкото Офшорков. Това е положението.

Като им избяга парламентарната патерица Болен, пак се сванаха с оставката на президента. Не разбрахте ли, че този контрапротест му вдига рейтинга. Не разбрахте ли, че в ерата на компютаризацията практиката ви "една лъжа повторена хиляда пъти става истина", вече не може да подведе никого. Затова една от бабите на контрапротеста на въпроса какво е офшорка каза: "Те ни обясниха преди да дойдем, ама аз го забравих. Иначе си го знам." Милионери станаха агенциите за наемане на статисти покрай контрапротеста, затова контрапротестиращите си крият лицата, защото се явяват на кастинги за статисти.

Е, МАРГАРИТ, ти разсъждаваш като МАГАРОИД. Първо, изборния резултат е изкривен заради предизборния ден. Не се знае в каква посока, но е изкривен. Второ, политически неграмотно е да правиш правителство със сигурни 120 депутати - нямаш мнозинство. Трето- тъпо е да плащаш с пари на политическа проститутка като АТАКА за депутатска подкрепа. В един момент проститутката вдига цената и правителството ви загива. Това се случи в парламента.

Брюксел затръшна вратата под носа на Волен и неговите разгащени депутат/к/и. А тези нац.соц. ненормалници крепят правителството на ошашавения Орешарски и тройната коалиция с Местан и Станишев .... А Станишев уж е председател на ПЕС, а ПЕС не приема Сидеров. Сидеров е отритнат от всякъде ... Спасението му е да се задържи колкото може в сегашния български парламент .... После е никъде и може да се завърне към първоначалната си професия - фотограф с откраднат фотоапарат.

недей така - вече има диплом за теолог

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ БОЛЕНЧО Е МОДЕЛ НА ГОЛИ СНИМКИ.САМО ДЕТО ВЕЧЕ НЕ СТАВА.....

това са си фашисти,как може да са в парламента,европа ги ненавижда,ние само ги търпим,срам ,срам и позор

Този път Сидеров сбърка дестинацията. Ако беше поразвел атакистките мацки из Анадола, щеше да има по-голям успех. Пък и там им е мястото на българските ,,националист/к/и". Никой нямаше да им откаже среща. Всички щяха да бъдат добре обслужени и задоволени.

Само Гея и Бея имат нужда от тях.

Ало... с женското име.. До някъде си прав, но накрая ти теглих една майна, боклук. Защо твоите любимци, като бяха опозиция не се обединиха с управляващите? Защо тогава те бяха пръта в колелото, че и в Европейския парламент се плюха един друг?- нещо което друга Държава не си е позволила.. Всичките са едни и същи смрадове! И предишните, и твоите любимци сега.

''Никой в Брюксел не пожелал да се срещне с депутатите от Атака.... То и тук не искат да срещат с ментараджии, ама никак даже...

Ега ти кашмерът! Отидоха, видяха, напазаруваха и си дойдоха. Тръгнаха като тигри, върнаха се като овце! Ама да си платят масрафа с държавните пари. Решиха да репетират като правителствена делегация в чужбина, ама не им се получи. Боже-е!

Тоя олигофрен Сидеров дали не разбира, че никой не ги отразява? Никой не ги взема насериозно, никой не се интересува от тяхното съществуване.. Те изобщо като партия са НИКОЙ за всички! Що не вземат да се разтурят, и да се покрият като мишоци?- каквито всъщност са си. Освен за притурка към някой силен на деня, за нищо друго не стават!

"националисти", Левси би ги заплюл...

И всички това с парите на българските данъкоплатци!?! Абсурда е пълен. В БГ Парламента няма нито един народен представител. Тези хора там са безволни послушковци на слабоумни лидери.

Те са приети само от Местан и приятелите им от Анадола

кой иска боклук?

Вън соросоидните фашизoидни партиики енп и останалата паплач която суче БЪЛГАРСКИЯ народ....Националистите от АТАКА са единственните които водят правилна националистическа политика и искат права за народа ни....НАРОДЪТ ЗАПОЧНА ДА СЕ СЪБУЖДА И ТОВА Е НАЙ ВАЖНОТО.... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ...

Я си пий хапчетата, че си пропуснал тая сутрин.. И аз мога да те излекувам, и после за теб ще настъпи Вечната тишина!

Излекувай на майка си сърбела!

На предстоящите избори за Атака ще гласуват само пациентите на домът за луди в Карлуково!

От фотограф стана редактор,който после обслужваше интересите на Мултигруп,демагогства,лъже народа,харчи десетки хиляди народни пари за 2-3 нощи в Париж и после се прави на загрижен!!Още ли му вярва някой??Що се отнася до Борисов и Цветанов не съм им фен!!Публикацията е за Сидеров!!

Избори спешно са нужни за спасението на България! "Столетницата", която подкрепяш с присъствието си в парламента, се е изродила и е вредна вече за България! От ранна сутрин в събота по БНТ ми предават за културата и занаятите в Отоманската империя! Ясно е на кого се е продала и служи чрез властта и всички в парламента и правителството, което е "излъчила"!

Щом европейските депутати не искат да се срещат с него,значи има защо!!!Той е един продажник и демагог с най ниския рейтинг и от народа,а ти защо го защитаваш тоя актьор и лъжец??

Ще има много да чакаме евро пари с политици -управляващи на които позорно им заключват вратат пред носа.