Броят на жертвите на Covid-19 у нас надхвърли 14 000 души

Процентът на положителните проби бележи лек спад в сравнение с предходното денонощие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

­B­­­и­­­ж­т­­e­­­ ­м­­o­я­т­­­a­­­ ­­т­­и­­й­­н­­­ ­­­п­y­т­­к­a­­­ ­­­-­­ ­W­­­W­­­W­­­.­B­­­G­­­1­­7­.­­­C­­L­­­U­B­­­

То и преди Ковида нямаше патолози и се чакаше за аутопсии, та сега ли? Трябват и специални помещения с вентилации за инфекциозни.....Мечтай си.

Аз не отричам съществуването на КОВИД-19, но силно се съмнявам всичките регистрирани случай да са от него при това го твърдят без да направят и една аутопсия (нали СЗО ги забрани),просто някои хора си играят с цифрите и психическото здраве на хората.То и без КОВИД-19 пак си бяхме на челни места по смъртност .

на всичките около 700 интензивни легла бъдат поставени непрекъснато действащи и записващи камери, които да се следят от център към МЗ и записите от тях да се ползват от близките на починалите при съмнения , смъртността в България гарантирано ще спадне поне 3 пъти...! Там ще може да се види как биват обслужвани, обгрижвани и лекувани болните! И защо не, щом на всички ГТП за преглед на автомобилите наслагахме камери, защо не и тук!

При 364 хиляди заразени, 14 хиляди умрели си е 4%, че и горница .... Добре се справяме, няма що, ЕС ще взема пример от нас , каза един наш велик политик!

Защо мислиш че в България е имало само 364 хиляди заразени?

Тоест 5-6000 реални....

Ти остави това, ама вчера минахме 2 промила (0,2%) по брой умрели в света. За сега в топ 5, но скоро може и в топ 3 по тозипоказател. А казваха, че за нищо не ставаме...

Давай предложения, за да станем първи.

Ти реши, че са починали само 14 000 ли? Мамин златен... Добре, че са маме и тити, че сам си за никъде.

МНЗ вече ще намалява бройката на заразените от к19,защото тяхната задача да арестува заболелите,да не гласуват на изборите е изпълнена.

goadron@

Да , и като теглиш чертата - починалите не са повече от предходните години..как става тая фатка?!

починалите през 2020 г. са със 16 хиляди повече от починалите през 2019 год. Четете преди да пишете , бе, хора!

Много е просто. Не ви ъпдейтват редовно тролската база и като погледнеш вътре - то същото, както миналата година.

"починалите през 2020 г. са със 16 хиляди повече от починалите през 2019 год." Колко от тези 16000 са умряли по официалната стъкмистика от Ковид? 8000? От какво са умряли останалите 8000?

С нашите болници - тип "търговски дружества" и лекари-бизнесмени задминахме Швеция по смъртни случаи. А там няма мерки и заразените са 3 пъти повече.

от жертвите във втората световна в заключителната фаза.

У нас преборихме всички болести. Остана само ковида. Само от него се мре.

докато не разрешат аутопсиите и не започне да се прави разследване за всеки съмнителен случай на ковид, така ще е !