17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че нали той за това е дошъл у нас! Тук спокойно ще си прави каквото си поиска и няма да бъде наказан.

.... И с деца??? И с какви други?

Явно в католицизма да си педофил е нещо естествено . На няколко пъти имаше скандали и във Ватикана и до там, всичко се потулва. И там както и тука родителите сами са се натискали да си водят децата. Бог не управлява в момента земята, а дяволът.

ми то в тоя същия квартал на сливен момичетат раждат преди да навършат тринадесет годишна възраст, та в случая трябва да се преусмисли понятието педофилия!

Интересна новина. Например в ДНР и ЛНР ...За свездение на незнаещите това е много бивша Източна Украйна. Та там не съдят за педофилия. Според законите им разстрелват за такова без съд, без адвокати и прокурори ...и на място. Първо скопяват, ама това са подробности.

Частично си прав. Там въобще не съдят, направо разстрелват и след това решават защо. Такъв като тебе само заради прякора който сам си си избрал биха те привършили. И ще са прави. Но статията е за един педофил в България зашищаван от родителите на децата и необезпокояван от полицията две години, докато англичаните не направят кратък филм за него.

ами честито да ни е, полека лека ставаме истински европейци , и трябва да спазваме европейските ценности.

така е, трудно ще ви е, но ще трябва да арестувате педофилите в страната си поне след като направят филм за това, ако уведомления по полицейска линия не ви стигат. Стига цигания, стига сте насилвали български деца - те също са европейци и имат права. Това че чичо ти ти е бъркал в дупето кат си бил малък не е оправдание, разбери ме правилно.

Голяма новина за някакъв педруха!

Скопеване на педрото!

;Британският педофил, станал пастор в Сливен, блудствал И с деца у нас“ - нямате ли по-скоро предвид „Британският педофил, станал пастор в Сливен, блудствал с деца И у нас“ защото така както сте го написали излиза, че е блудствал у нас със възрастни, но също и с деца.

Всичко педофили трябва да мрат в мъки ! Изроди мръсни !

В нормалните държави има затвори, за такива като този. Мисълта някой да умре в страшни мъки е признак за това че главата, в която тади мисъл се е пръкнала, принадлежи на член на някое недоразвито орангутанско общество...

ма то това са си стандартни "особености и културни обичаи на малцинствена група". каква педофилия? той съсвсем честно се е женил и развеждал след "ползването". е сигурно е плащал добри неустойки щом го пазят

пасторчето я кара по истанбулската конвенция и стратегията за защита на децата!

Пастори педофили и бродяги геронтофили, какво друго да дойде от там. Ех. може и някой обикновен пияница или неначесана крава, но те са по морето.

Luna0102

При тях нито пияниците им са обикновени, нито кравите. Пияниците след като излочат една кофа с твърд алкохол, скачат от балконите с надеждата да уцелят басейна, нищо че някои хотели нямат басейн. А кравите и те така - за отскок кофа с алкохол, после се почесват с който не бяга достатъчно бързо.

това си е манталитет