Британският министър за Брекзит подаде оставка

Доминик Рааб заяви, че не може да подкрепи "с чиста съвест" споразумението с ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Британците с рефердума обещаха, или да си отрежат едната ръка, или да си отрежета и двете ръце. Сега е много трудно да кажат че нищо не са обещавали, най-вероятно ще си одрежат просто едната ръка, нали са горди британци. Абсолютно съм убеден, че до 20 години британците ще подат молба за членство в ЕС. Пък тогава даже макетата може да им наложат вето.

така навремето комунистите говореха и за Татчър, още е желязна, не можете да критикувате една велика Британия, мръсни и тъпи селяни

Тачър е любимката на Българските комунисти, лоши неща за нея говорят хората в Великобритания , но понеже всичките ни десни са тъпанари преподаали комунизъм и любители на деспотизма е нормално да е харесваш

Не купувайте нищо от tvboutique и фирма Скайшоп България ЕООД. Лоша стока, лошо отношение. Моля, споделяйте, за да стигне до повече хора.

Какъв е този Брекзит, половината британци не го искат ( а вече и повечето). Един кабинет си подаде оставката веднага. А от следващия, който трябваше да подготви Брекзита, сигурно половината министри вече си подадоха оставките. Никой с нищо не е съгласен, но въпреки всичко това го правят Брекзита. Ами спрете се и се изяснете искате ли го или не.

Ако не е Англия, Шотландците ще умрат от глад.

Обратното , ако не е шотландия Англианите ще умрат от студ нефта е в Шотландия, Пормишленоста е в Шотлнадия

Обратното , ако не е шотландия Англианите ще умрат от студ нефта е в Шотландия, Пормишленоста е в Шотлнадия

Ако Шотландия се отцепи е все едно Сибир да се отцепи от Русия, малко наслен но Богатствата са там, същото е с шотландия

гледайте дебатите в Англиския парламанет , може да научите как се водди дискусия , колко разнобразни могат да бъдат мненията им и стила на изказване на мнения, ....

Дали сме капиталисти дали сме социалисти , дали сме християни , дали сме атеисти имаме следа от Богоизбраните, в формирането на мисленето на устроиството... В момента те се делят ...виждат заплахав ЕС , и си дръпнаха Великобритания на майтап, въпреки че в дългосрочен план споре дмне ще е най вредно з атях

има деление на хард лайнери в бого избраните, това деление директно ни дели и нас , защото при нас почти всеки работи за някой , макар и да си въобразява че е за българия

Този който беше за хард Брекзит беше еврейн този който реши да води преговорите Тереза Мей му взе пълномощията щото водеше към конфликт с ЕС, оак беше Еврейн, съветника на Радев дефакто си получава заповедите от съветника на Соломон паси или работил за Соломон Паси .... Радев си е кукла на конци и всички про Орбановци, защото Орбан се отчиташе на Нетаняхо, както и Тръмп любимица на много "социалисти" са про Тръмп, про Орбан, общото между тях е Нетаняхо...

Мей била осигурила подкрепата на кабинета за споразумението с Брюксел.. само дето няколко министри са се изказали срещу него, един е подал оставка, а консерваторите ще поискат вот на недоверие на Мей. ДА ВИ ИМАМ ПОДКРЕПАТА! Както казваше един капитан: Спокойно моряци, корабът потъва нормално, вода ще има за всички!

Мей е политически труп вече. Догодина с Меркел ще си плетат и ще си разменят рецепти за картофено пюре.

11 министри били против плана на Мей. Тя на това ли му казва подкрепа? Баси!!!

Довечера няма да мога да спя и ще си гриза ноктите.

Че аз си ги гриза ноктите ако някой паркира непозволено и го покажат по телевизията , че за симпатичните британци да не ги гриза. Къ щяло.

Горките Британци, сега ще трябва да им пращаме Бойко да им дига доходите

То беше ясно че брекзит няма да има. Всичко е само игра

Вашия Борисоoff Джонсън кога ще подава оставка?

А НЕ НЯКАКВИ МУТРИ И КРУШОВСКИ СЕЛЯНКИ.

този свестен човек да ни стене премиер бе?

то няма полезен ход за брекзит, да го замразяват и толкоз, дейвид да се връща

А У нас с чиста съвест подкрепяме психопати да НЕ дават оставки

Ама и "великобританците" са големи овце като нас. Познавам много местни, особено шотландци. Всички са против Брекзит. Трябва да излязат на улицата и да искат нов референдум. Първият беше повлиян силно от популистки призиви и лъжи.

като всичкишотландци са един влак хора,помалко от бъ;лгарите, а повечето не са отлкоз луди ,че да искат да се отделят от UK.

Един влак хора = почти 6 млн. жители. Малоумно изказване. Шотландците направиха референдум дали да се отделят от великобритания. Масите бяха убеждавани с основен аргумент "Ако останете с нас оставате и в европейския съюз, няма нужда да предоговаряте и кандидатствате наново". И после ритник в топките - цяла Шотландия гласува против брекзит, но им се налага от скапаните англичани, дето повярваха на откровено абсурдните лъжи на оня идиот Фараж.

Кой български боклук ще подаде оставка в името на националните интереси! Мърши и боклуци! За да подадат оставка трябва да се насерат пред цялата държава, че дори и тогава ще трябва да им я поискат !

пореднияп ример, че за да си подадеш оставката, трябва да имаш някаква съвест. А у БГ политиците съвест изобщо няма!

Brexit няма да има! Ясно е на всички преговарящи и в ЕС, и в Кралството!

квпо е Brexit , но UK напуска ЕС до месеци мкакто е по плана им. Вие си играйте на измислени думички , не пречите на никой!

Балканският министър за Брекзита подаде оставка.

Плъховете напускат кораба. Малко преди да потъне, всички ще се изнесат и ще оставят в него само излъганият британски народ. Най-големият Брексит фен Борис Джонсън вече изкара немски паспорти на две от децата си.

не би сменил UK за германия

Никога ни бих сменил Германия за ЮК. Мани ги тия.