Коментари - Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония | Днес.dir.bg

Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония

Учението, наречено "Пролетна буря", е най-голямото годишно военно учение с участието на водената от Обединеното кралство бойна група на НАТО за засилено предно присъствие

Обратно в новината

Коментари - Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония | Днес.dir.bg

Коментари

Естонците почват да се дразнят много от янките .Обаче са преебани като нас...Бедни и позорно изнасилени ,ограбени .прогонени .

Русия трябва да се разчекне.Никому не нужна държава терорист. Управлявана по средновековни методи. Не знам как великият бял запад търпи това болшевишки недоразумение.

Да кажа за КРАЙНО деградиралите европеали че окрайна НЕ ПЕЧЕЛИ ако беше така досега щяха да пробият НО НЯМА нищо такова защо ли ?ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ ПЕЧЕЛИ.Русия си се държи на едно място а будалите от запада си влагат ли влагат в окрайна.Ако Русия беше обявила истинска война на окрайна досега отдавна да са в киев а те ги галят с перо нещо което малките европеалчета не могат да се сетят и си мислят че окрайна печели.Успехът на запада в деградация на обществата е много голям признавам.Виждам го на много места.Да не забравяме че окрайнците преди време горяха нашето знаме НО еврогечетата от България продължават да ги подкрепят.При тях няма никаква мисловна дейност то това беше целта на запада и я постигнаха.Да говорим за ес "ценности". Благодарим на ес за педалите на улицата вместо мъже да има то много са педали.Разбира се че е "нормално" да има такива неща и децата да ги гледат.Нека се учат как да бъдат обратни и да разбират че това е нормално.Педли ли ?НЕ,ЩЕ ИМ ТРОШИМ ГЛАВИТЕ АКО ВИДИМ ТАКИВА!Черни ли ?НЕ,ЩЕ ИМ ИЗБИВАМЕ ЗЪБИТЕ И ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!15 годишни простиутки ли ?НЕ,ПУБЛИЧНО ЩЕ ИМ НАБИВАМЕ ШАМАРИТЕ КАКТО ТРЯБВА!Момчета приличащи на пеали но не са? НЕ,И НА ТЯХ ЩЕ ИМ ЧУПИМ ГЛАВАТА!Наркомани? НЕ,ДИРЕКТНО ЗА РАЗСТРЕЛ ДА ОТИВАТ!Тарикатчета които ходят по улицата и се правят на интересни защото са деградирали ?НЕ,ПУБЛИЧНО ЩЕ ГИ СПУКВАМЕ ОТ БОЙ!Обикновени хора които публично казват че е нормално да си обратен?НЕ,БОЙ ПРЕЗ УСТАТА И ПЪЛНА С КР*В ДА БЪДЕ!Хора които тормозят животинки на улицата?НЕ,ДИРЕКТНО НОЖА ПРЕЗ ГЪРЛОТО И ТОВА Е!НЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЗАПАДНА ДЕГРАДАЦИЯ! ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИЗГОРЕНО! ЦЯЛАТА ТАЗИ ГНУСНА ИЗМЕТ В УЧИЛИЩА ,ПАРЛАМЕНТ И НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМА ТАКОВА НЕЩО

Ти си напълно деградирал русофилистични боклук.

Абе дришня проста къде пише , че съм за Русия , че ме наричаш русофил-АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ , ама ти си толкова прост , че не можеш да го разбереш.

Там Се Бутнете пък говорете за Мир !!! Русия само с 1 Ракета И Острова ви е Под Водата !! Жялко Че там е и Уелс и Шотландия !!! Терористи Сте но ви се Вижда Края !!!

Мащабно учение а?Закъде ли се подготвят натовските терористи ?

Да тренират бързо плуване, бих предложил :)

Тези пък фалирали гейове навсякъде се нареждат!!! Някой да ползва нещо английско произведено сега?! Тази страна само буни войни и взема заеми от света, като САЩ!!! Това е абсурдно да и помагат за войните и!!!

Как звучи сам-----БРИТАНСКИ ВОЙСКИ. 70 000 всичко. От които половината секретарки, любовници и баджанаци. Я има 40 000 щика я не. Братята руснаци унищожиха 10 малобритански армии вече. Карикатури

Знаем какви са общите ви цености , пари ! Като са общи , отивайте на учението , на фронта и на .... Всеки който , смята , че го е освободила Европа , да ходи да брани свободата си ! Аз съм българин , не " западняк " гордея се с това и ще си стоя в България ! :) ( Акъл не ми давайте и парите ви не ща ! )

Имам чувството, че Англия ще претърпи големи загуби в близките три години. Ще са втори след Полша.

И платени руски тролове. Няма да освобождаваме вашата русия. Стойте си в кочината. Виж с китайците как ще се разберете не е наша работа.

Вече се чудя, полските мишки ли ги сърби повече или аланглетата бозави! … Макар че значка няма, чепат ще има за всички!

Тебе като толкова те серви що не си отишъл да те начешат кадировците.

и вече натовска Финландия, са оставили един тесен канал между териториалните си води , та да могат москалските кораби да минават от там, без митническа проверка, ей тъй като добри съседи. Ама могат и да не го оставят, щото според международното морско право териториалните им води трябва да се допират. И тогава блатната орда ше бъде затапена напълно в Натовското Балтийско море.

Нормално чист импрерализъм

Чист империализъм е това което де опитахте да направите в Украйна. Добре че сте некъдърници..

Руснаците от 15 години казват не го правете, после 3 месеца предупреждаваха, че ще използват оръжие, ако се продължи с милитаризацията до границите им, само британското разузнаване не го разбра...евро атлантически колонизатори

ако не ми върнеш куклата, няма да ти дам от парцалките. Позор е подобно ЗАТАПВАНЕ, остава и въздуха да пакетират. Срам за човечеството, вместо да си помагаме на ОБЩАТА ни Планета се делим и за едни има от хубавото, а за други отпадъци, по кой ЧОВЕШКИ закон?!

Значи ние можем да нападаме и крадем каквото си искаме, но ако другите го направят започваме да се жалваме?

и на луната да се качат пак са смотаняци

"Общите ни цености" Ние да им работим на полето и чистим тоалетните , а те да ни подритват и унижават по черноморието ? Качествени храни при тях , същата марка при нас с ГМО и химия ? ( били съобразени с местните вкусове , били сме на " различи скорости" ) При нас забрани за производство и износ , при тях приоритетно , с гарантиран пазар ? Носим старите им дрехи , караме старите им коли ! С Всичко е така ! Колко да сме глупави ? Те са господарите ние прислугата ! Сега да ходим и да мрем за тях , самоизбивайки се ? " общи цености и свобода " Харесва ли ви ?

А сега и ще повишат дабъците за да се платят печалбите на фармацията от експерименталните ваксини

Хвани се да работиш, купи си нови дрехи най-накрая! Може и кола да си купиш и да я продадеш като остарее в Русия, вместо да тролиш форума. Как ти се струва идеята?

Като не можеш да правиш друго освен да чистиш тоалетни що си мислиш че твоите руснаци ще те направят нещо различно от клозетаджия?

Малко по малко вървяр нещата към война за сега само руснаците, проявяват разум и сдържаност

Каква война бе момче? Кремъл за 5 дена е спомен.

Как ти звучи сдържано нато да нападне и да окупира части от русия?

Кои са общите ни цености с англосаксите , че и свободата била обща :) Англия , която се бореше против освобождението ни , съюзника на Турция във всички руско-турски войни ! Общи цености ?

Какво ни е общото с болшевишка русия избила нашите освободители от турско робство?

само напомням, че преди да стартира поредната руско-турска война (тази от която и ние сме "намазали") , руският император е получил разрешение/катбланш от Великите сили (Райхщадско и Лондонско споразумение,както и Будапещенската тайна конвенция). Тая глупост как руснаците са дошли да ни освободят само тука в Задунайската губерния може да излъже някой шаран :))) Ама хич не е било заради Проливите и Сферите на Влияние , неееее ! И стига сте навирали това "Освобождение" , като след него няма действие на руснаците което не е против нас - Съединението насъскват сърбите,след Балканската война - всичките ни съседи , ПСВ и ВСВ сме в различни лагери и ни бомбардират , а накрая и окупират. А на термина "освободили от фашистко робство" ще се смеят даже и уличните псета и котки , както и врабчетата във Борисовата градина :)))

Какво демонстрира скъпата ни Британия с новият си крал?! Откарала си е армията на 2000 км от собствените граници, какво я заплашва Бритинската империя, ъм?! Или точи лиги отново за чужди богатства. Позор за новия крал, че НЕ ТЪРСИ мирен диалог с най-голямата държава в света! Ми хайде давайте - бийте се англосакси, за какво признайте си?!

Че светът не го е страх от варварските азиатски орди.

еееее айде сега......преди 2 месеца сещаш ли се как всички русороби се подмокряхте на триумфалното шествие на една руска шлюпка (ракетна фрегата "Горшков"), а ? Как храбро прекоси северният Атлантик и Средиземноморието ,напук на цяла Европа , която не смееше да гъкне , после през Суец влезе във Индийският океан , представяш ли си и направи мегаучение със друга шлюпка,южноафриканска и още 2-3 по-читави кораба,китайски. Свтът удивен, затаи дъх пред тази невиждана демонстрация на мощ !!! Само дето корабите от цялото учение биха се побрали в търбуха на един американски LHA ship клас America. Ама карай да върви,това са подробности.......

Сравняваш ябълки с банани.

И както си правели учението в Естония, някак се озовали на фронта в Бахмут. Много им се воюва на тия.

В Бахмут няма. Премести си леко в посока към Кремъл.

Червените куртки разбират само от бой, тях трябва да ги унищожават до крак, безмилостно и методично. Ако Путин не го е разбрал, значи изобщо не знае с какво се е захванал.

Надявам се Путин да разбере намека!

Ботоксът му е проникнал в мозъкът му и на дали разбира

Естония не е ли руска територия, населена с руснаци:))))) Я на бегом да освобождавате Естония от американските окупатори:))))

И това ще стане...

Отивай доброволец вместо да пишеш платени коментари от гадния запад:))

Защо не прескочат и до масква, че да освободят руския народ.

Мунчо и Стоянов естествено са отказали.

Примката се затяга.

То и аз правих учение край Украйна по едно време - преди малко повече от година.

Дали НАТО ще нападне Украйна?

Колку атлантически банки фалираа и колку отанци умряха ф усрайна неска? Щот укрити свършеа. Бачкати ли 100те мильона на ФАЩ за тролове и медийна пропаганда

Колко?

Колкото е нужно, до поражението на говняшкия фашизъм.

И какво от това. Естествени процеси в нормална бизнес среда. При цоца не фалираха, а просто загиваха. И накрая отново рашка е кочина, Запада едно добро място.

Значи до две седмици СВО ще приключи.

да тренират колкото си искат, факта е че от лг..ти воиници не стават. Погрешно изпълняват команда легни

През 21 век, дали живата сила е единствения ресурс. Чети си там работническо дело и загнивай, да не подхващаме рашистките боини - палячовци.

грабвай автомата и бегом в отряда на АЗОВ

Разгониха фамилията на въоръжената и обучена по руски образец армия от мъжкари на садам.

явно си прекалено млад/а за да помниш кога е било това, по това време в usa армията не се допускаха хора с неопределена индентичност

хехехехче ,че си трол е ясно,но да предположим че си прав.......и к'во от това. Човека дето натиска копчето за изстрелване на ракета/снаряд от дрон,танк или самолет дали е нужно да е някой Рамбо или може и да е женствен умреляк ? Ми то един пъпчив пубер,киснещ по цял ден във....не знам кои игри сега са популярни,едно време беше КънтърСтрайк...би свършил работа. Отдавна силата на армята не се мери във щиковете.

Коментари - Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония | Днес.dir.bg

Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония

Учението, наречено "Пролетна буря", е най-голямото годишно военно учение с участието на водената от Обединеното кралство бойна група на НАТО за засилено предно присъствие

Обратно в новината

Коментари - Британски войски ще участват в мащабно учение на НАТО в Естония | Днес.dir.bg

Коментари

Естонците почват да се дразнят много от янките .Обаче са преебани като нас...Бедни и позорно изнасилени ,ограбени .прогонени .

Русия трябва да се разчекне.Никому не нужна държава терорист. Управлявана по средновековни методи. Не знам как великият бял запад търпи това болшевишки недоразумение.

Да кажа за КРАЙНО деградиралите европеали че окрайна НЕ ПЕЧЕЛИ ако беше така досега щяха да пробият НО НЯМА нищо такова защо ли ?ЗАЩОТО ИЗОБЩО НЕ ПЕЧЕЛИ.Русия си се държи на едно място а будалите от запада си влагат ли влагат в окрайна.Ако Русия беше обявила истинска война на окрайна досега отдавна да са в киев а те ги галят с перо нещо което малките европеалчета не могат да се сетят и си мислят че окрайна печели.Успехът на запада в деградация на обществата е много голям признавам.Виждам го на много места.Да не забравяме че окрайнците преди време горяха нашето знаме НО еврогечетата от България продължават да ги подкрепят.При тях няма никаква мисловна дейност то това беше целта на запада и я постигнаха.Да говорим за ес "ценности". Благодарим на ес за педалите на улицата вместо мъже да има то много са педали.Разбира се че е "нормално" да има такива неща и децата да ги гледат.Нека се учат как да бъдат обратни и да разбират че това е нормално.Педли ли ?НЕ,ЩЕ ИМ ТРОШИМ ГЛАВИТЕ АКО ВИДИМ ТАКИВА!Черни ли ?НЕ,ЩЕ ИМ ИЗБИВАМЕ ЗЪБИТЕ И ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА!15 годишни простиутки ли ?НЕ,ПУБЛИЧНО ЩЕ ИМ НАБИВАМЕ ШАМАРИТЕ КАКТО ТРЯБВА!Момчета приличащи на пеали но не са? НЕ,И НА ТЯХ ЩЕ ИМ ЧУПИМ ГЛАВАТА!Наркомани? НЕ,ДИРЕКТНО ЗА РАЗСТРЕЛ ДА ОТИВАТ!Тарикатчета които ходят по улицата и се правят на интересни защото са деградирали ?НЕ,ПУБЛИЧНО ЩЕ ГИ СПУКВАМЕ ОТ БОЙ!Обикновени хора които публично казват че е нормално да си обратен?НЕ,БОЙ ПРЕЗ УСТАТА И ПЪЛНА С КР*В ДА БЪДЕ!Хора които тормозят животинки на улицата?НЕ,ДИРЕКТНО НОЖА ПРЕЗ ГЪРЛОТО И ТОВА Е!НЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЗАПАДНА ДЕГРАДАЦИЯ! ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ИЗГОРЕНО! ЦЯЛАТА ТАЗИ ГНУСНА ИЗМЕТ В УЧИЛИЩА ,ПАРЛАМЕНТ И НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМА ТАКОВА НЕЩО

Ти си напълно деградирал русофилистични боклук.

Абе дришня проста къде пише , че съм за Русия , че ме наричаш русофил-АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ , ама ти си толкова прост , че не можеш да го разбереш.

Там Се Бутнете пък говорете за Мир !!! Русия само с 1 Ракета И Острова ви е Под Водата !! Жялко Че там е и Уелс и Шотландия !!! Терористи Сте но ви се Вижда Края !!!

Мащабно учение а?Закъде ли се подготвят натовските терористи ?

Да тренират бързо плуване, бих предложил :)

Тези пък фалирали гейове навсякъде се нареждат!!! Някой да ползва нещо английско произведено сега?! Тази страна само буни войни и взема заеми от света, като САЩ!!! Това е абсурдно да и помагат за войните и!!!

Как звучи сам-----БРИТАНСКИ ВОЙСКИ. 70 000 всичко. От които половината секретарки, любовници и баджанаци. Я има 40 000 щика я не. Братята руснаци унищожиха 10 малобритански армии вече. Карикатури

Знаем какви са общите ви цености , пари ! Като са общи , отивайте на учението , на фронта и на .... Всеки който , смята , че го е освободила Европа , да ходи да брани свободата си ! Аз съм българин , не " западняк " гордея се с това и ще си стоя в България ! :) ( Акъл не ми давайте и парите ви не ща ! )

Имам чувството, че Англия ще претърпи големи загуби в близките три години. Ще са втори след Полша.

И платени руски тролове. Няма да освобождаваме вашата русия. Стойте си в кочината. Виж с китайците как ще се разберете не е наша работа.

Вече се чудя, полските мишки ли ги сърби повече или аланглетата бозави! … Макар че значка няма, чепат ще има за всички!

Тебе като толкова те серви що не си отишъл да те начешат кадировците.

и вече натовска Финландия, са оставили един тесен канал между териториалните си води , та да могат москалските кораби да минават от там, без митническа проверка, ей тъй като добри съседи. Ама могат и да не го оставят, щото според международното морско право териториалните им води трябва да се допират. И тогава блатната орда ше бъде затапена напълно в Натовското Балтийско море.

Нормално чист импрерализъм

Чист империализъм е това което де опитахте да направите в Украйна. Добре че сте некъдърници..

Руснаците от 15 години казват не го правете, после 3 месеца предупреждаваха, че ще използват оръжие, ако се продължи с милитаризацията до границите им, само британското разузнаване не го разбра...евро атлантически колонизатори

ако не ми върнеш куклата, няма да ти дам от парцалките. Позор е подобно ЗАТАПВАНЕ, остава и въздуха да пакетират. Срам за човечеството, вместо да си помагаме на ОБЩАТА ни Планета се делим и за едни има от хубавото, а за други отпадъци, по кой ЧОВЕШКИ закон?!

Значи ние можем да нападаме и крадем каквото си искаме, но ако другите го направят започваме да се жалваме?

и на луната да се качат пак са смотаняци

"Общите ни цености" Ние да им работим на полето и чистим тоалетните , а те да ни подритват и унижават по черноморието ? Качествени храни при тях , същата марка при нас с ГМО и химия ? ( били съобразени с местните вкусове , били сме на " различи скорости" ) При нас забрани за производство и износ , при тях приоритетно , с гарантиран пазар ? Носим старите им дрехи , караме старите им коли ! С Всичко е така ! Колко да сме глупави ? Те са господарите ние прислугата ! Сега да ходим и да мрем за тях , самоизбивайки се ? " общи цености и свобода " Харесва ли ви ?

А сега и ще повишат дабъците за да се платят печалбите на фармацията от експерименталните ваксини

Хвани се да работиш, купи си нови дрехи най-накрая! Може и кола да си купиш и да я продадеш като остарее в Русия, вместо да тролиш форума. Как ти се струва идеята?

Като не можеш да правиш друго освен да чистиш тоалетни що си мислиш че твоите руснаци ще те направят нещо различно от клозетаджия?

Малко по малко вървяр нещата към война за сега само руснаците, проявяват разум и сдържаност

Каква война бе момче? Кремъл за 5 дена е спомен.

Как ти звучи сдържано нато да нападне и да окупира части от русия?

Кои са общите ни цености с англосаксите , че и свободата била обща :) Англия , която се бореше против освобождението ни , съюзника на Турция във всички руско-турски войни ! Общи цености ?

Какво ни е общото с болшевишка русия избила нашите освободители от турско робство?

само напомням, че преди да стартира поредната руско-турска война (тази от която и ние сме "намазали") , руският император е получил разрешение/катбланш от Великите сили (Райхщадско и Лондонско споразумение,както и Будапещенската тайна конвенция). Тая глупост как руснаците са дошли да ни освободят само тука в Задунайската губерния може да излъже някой шаран :))) Ама хич не е било заради Проливите и Сферите на Влияние , неееее ! И стига сте навирали това "Освобождение" , като след него няма действие на руснаците което не е против нас - Съединението насъскват сърбите,след Балканската война - всичките ни съседи , ПСВ и ВСВ сме в различни лагери и ни бомбардират , а накрая и окупират. А на термина "освободили от фашистко робство" ще се смеят даже и уличните псета и котки , както и врабчетата във Борисовата градина :)))

Какво демонстрира скъпата ни Британия с новият си крал?! Откарала си е армията на 2000 км от собствените граници, какво я заплашва Бритинската империя, ъм?! Или точи лиги отново за чужди богатства. Позор за новия крал, че НЕ ТЪРСИ мирен диалог с най-голямата държава в света! Ми хайде давайте - бийте се англосакси, за какво признайте си?!

Че светът не го е страх от варварските азиатски орди.

еееее айде сега......преди 2 месеца сещаш ли се как всички русороби се подмокряхте на триумфалното шествие на една руска шлюпка (ракетна фрегата "Горшков"), а ? Как храбро прекоси северният Атлантик и Средиземноморието ,напук на цяла Европа , която не смееше да гъкне , после през Суец влезе във Индийският океан , представяш ли си и направи мегаучение със друга шлюпка,южноафриканска и още 2-3 по-читави кораба,китайски. Свтът удивен, затаи дъх пред тази невиждана демонстрация на мощ !!! Само дето корабите от цялото учение биха се побрали в търбуха на един американски LHA ship клас America. Ама карай да върви,това са подробности.......

Сравняваш ябълки с банани.

И както си правели учението в Естония, някак се озовали на фронта в Бахмут. Много им се воюва на тия.

В Бахмут няма. Премести си леко в посока към Кремъл.

Червените куртки разбират само от бой, тях трябва да ги унищожават до крак, безмилостно и методично. Ако Путин не го е разбрал, значи изобщо не знае с какво се е захванал.

Надявам се Путин да разбере намека!

Ботоксът му е проникнал в мозъкът му и на дали разбира

Естония не е ли руска територия, населена с руснаци:))))) Я на бегом да освобождавате Естония от американските окупатори:))))

И това ще стане...

Отивай доброволец вместо да пишеш платени коментари от гадния запад:))

Защо не прескочат и до масква, че да освободят руския народ.

Мунчо и Стоянов естествено са отказали.

Примката се затяга.

То и аз правих учение край Украйна по едно време - преди малко повече от година.

Дали НАТО ще нападне Украйна?

Колку атлантически банки фалираа и колку отанци умряха ф усрайна неска? Щот укрити свършеа. Бачкати ли 100те мильона на ФАЩ за тролове и медийна пропаганда

Колко?

Колкото е нужно, до поражението на говняшкия фашизъм.

И какво от това. Естествени процеси в нормална бизнес среда. При цоца не фалираха, а просто загиваха. И накрая отново рашка е кочина, Запада едно добро място.

Значи до две седмици СВО ще приключи.

да тренират колкото си искат, факта е че от лг..ти воиници не стават. Погрешно изпълняват команда легни

През 21 век, дали живата сила е единствения ресурс. Чети си там работническо дело и загнивай, да не подхващаме рашистките боини - палячовци.

грабвай автомата и бегом в отряда на АЗОВ

Разгониха фамилията на въоръжената и обучена по руски образец армия от мъжкари на садам.

явно си прекалено млад/а за да помниш кога е било това, по това време в usa армията не се допускаха хора с неопределена индентичност

хехехехче ,че си трол е ясно,но да предположим че си прав.......и к'во от това. Човека дето натиска копчето за изстрелване на ракета/снаряд от дрон,танк или самолет дали е нужно да е някой Рамбо или може и да е женствен умреляк ? Ми то един пъпчив пубер,киснещ по цял ден във....не знам кои игри сега са популярни,едно време беше КънтърСтрайк...би свършил работа. Отдавна силата на армята не се мери във щиковете.