Британски министър подаде оставка заради Брекзит: Ужасяваща грешка

Братът на Борис Джонсън призова за втори референдум за излизане от ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъртата госпожа Англия: Кой ми ср... в гащите :)

Дъртата госпожа Англия: Кой ми ср... в гащите :)

Много шават тези британци, бре ;) А шуробаджанащината им е на завидна висота! Дано никога не ги настигнем - и братът на оня със зализания перчем Борисчо Джонсън се оказа министър на Нейното величество. Че даже и успя да подаде оставка ;) ДЖО Джонсън пък бил министър на транспорта, докато Борисчо беше външен министър, нали си спомняте ? И двамата не били съгласни с Брекзита ! Ами имате право на мнение , както всички останали граждани . През март 2019 напуснете по живо , по здраво. И после пак кандидатствайте за членство в ЕС . По възможност след Шотландия ;)

Но преди това поне понамалете милионите насилвани системно деца по вашите села, градове и паланки.

Всиако решение има последици,Всиако начало има краи, отвариаите си комбините

Ингелизите скоро ще разберат КОН БОБ ЯДЕ ЛИ

Англия има много причини за да излезне от ЕС. Ние да му мислим.

За нас да си стоим в ЕС

То от самото начало си беше ясно, че брекзит няма да има... Прекалено са зависими вече от европейските роби, икономика и т.н.... Поне да си бяха изиграли правилно картите и да си договорят още допълнителни привилегии "в замяна" на ненапускането си ;) Ама май всичко са осрали към днешна дата...

И Кремъл , и САЩ на тръмп имат изгода от излизане на Великобритания от ЕС !!! За съжаление , това е във вреда на самите британци и на европейците !!! кремълските тролове , които драскат тук , не са българи !!!

Тези британци голяма шуробаджанащина :))) Обаче и шуробаджанащината им е демократична , единият брат иска да излиза , другият не иска :)))

Брекексит-та е като да се спънеш, да се претърколиш през глава, и да се наденеш на собсвения си х^й.

ЕС носи само нещасте на страните членуващи в него.Мнозинството англичани се усетиха навреме и гласуваха за излизане от ЕС.Едно смело и точно на време решение. Ние българите сме страхлива нация неспособна да вземе подобно решение,за което най-голям дял има подмазваческа политика на ГЕРБ и нейния фюрер.

Най-добре е България да стане задунайска губерния на кремълския фюрер, защото е истински фюрер, а не като нашия !!! Тролове нещастни съветски !!!

Нещо не си спокойна с избора за НАТО и ЕС-то и все връщаш темата към Русия. Защо ли???!!Нали сега СИ добре - не бягат хората отБългария, боко ти докладва ГОЛЕМИ икономически успехи, показва, че е ЕДИНСТВЕН най-забележителен (откъм тлъстини) фигура, стана и международник, за да му се махнат от главата проблемите в държавата. Само че и Юнкер вчера излезе от залата, когато боко взе да плямпа и прави забележки с банкянски диалект и мутренско излъчвне на ЕНП. Той си повярва, че като ги натиска и мляска, значи са си дружки с еврогейците. Да, ама не.

Ти знаеш ли колко беше навремето митото на един автомобил да внесеш от Германия? Когато нямаше ЕС приятел плати за 2 литра мотор 3500 кинта. Марки ще да е било, предполагам, преди 20на години ще да е било.

Не е истина - дори самите британци почнаха да се сещат каква глупост са сътворили.

и казачок няма да я спаси змеицата Мей..

А този брат дали и той е хомо, както Борис? По неофициални данни около 40-45% от управленците в Западна Европа са хомосексуални. Оттам е и напънът да се приеме Истанбулската конвенция. Макар че като има конвенция за защита на детето от 1953 г. НЯКОЙ сеща ли се за нея, прилага ли я? Има и конвенция за миграцията, но се готвят друг ГОЛЯМ КАПАН да сложат на Европа, след което НЯМА ДА ИМА Европа. Прогнозите, че към средата на 21 век Европа ще бъде мюмюлманско- африканска държава е съвсем реална.

Ей, само джендъри и меки китки в главите на братушките! Направо живи да ги ожалиш с тази тяхна пропаганда.

70 000 000 души ще останат затворени и изолирани на остров, а ще загубят автоматично след няколко месеца 50% от работните места, които имаха благодарение и на парите, и на хората и и на бизнесите от целия ЕС досега там ....Шотландия и Ирландия също ще изпаднат в икономическа криза заради тях.....

... що ручахте жабетата, бе, другари ингилизи?!

Щото имаше много добра реклама за брекзит, спонсорирана от Кремъл !!! Те, кремълските ченгета , не могат да си оправят държавата, обаче да рушат чуждите държави им е политика от 100 години !!! Загубена работа :(((

Хахахахахах много си прост !!!!!

Божо, хиперактивен си да нападаш Кремъл, а темата е друг тук. Тъп ли си, или си повече злобен???Остави руснаците да си живеят А освен това може пак да потрябват на Европа да я спасява. Нещо не те удовлетворяват нещата при ингилизите и се нахвърляш на Русия. Дано след толкова усилия поне господарите да те оценят и лепнат петарка на челото.

По мои наблюдения те гласуваха за излизане заради заради мигрантите, но трябваше да се противопоставят на това, както правят Полша, Унгария и редица други. А не да излизат, това е грешка. Обаче има друго при тях, там страната не е единна, народът не е единен, постоянно има сблъсъци на про и анти миграцията. За жалост антитата са обявявани за расисти и бутани в затворите. Разбира се тези неща няма да ги прочетете в дира.

Започват да се усещат,какво губят и колко бяха привилегировани,а сега стават последната дупка на кавала! Па на кой си му е притрябвало това малко,влажно островче накрай света,пълно с грозни, нахални хора!

Нито един швейцарец не се оплаква,че не са в ЕС. Англия отдавна трябваше да е независима.

Brexit

Британските римейнъри са ясни - на едни ще им спрат еврофондовете, на други евросубсидиите, трети са просто на заплата при Сорос или Голдман Смакс. Неясно е защо българите са седнали да мислят за "грешката" на Англия ??? БВП на България (7 мил) = БВП на Есекс (1.5 мил) БВП само на Лондон $ 546,4 милиарда, население 8,6 мил БВП на Швеция $ 517 милиарда, население 10 мил В Лондон има повече на брой банки, отколкото в Ню Йорк и повече физическо злато, отколкото в Форт Нокс! *Първата ми заплата п/з 2002-ра беше равна на 47 (четиридесет и седем) минимални български (100 лева) ФАКТИ, не лъжи и смахнати "прогнози"

Явно си някакъв комплексар, ако е вярно това за заплатата ти ! Хвалиш се без никаква връзка с темата Брекзит !

То хубаво е БИЛ толкова, но нали ти е ясно, че банките седят там, където има бизнес. И кога Британия излезне от ЕС, за да можели да си "върнат Англия на Англичаните", ще излезне и от европейския ПАЗАР, на който реализират 90% (!!!!!!) от продукцията си. С това бизнеса ще падне главоломно, Британия ще влезе в ужасна рецесия, а банките ъф Лондон за денонощие ще са във Франкфурт... А обикновените хора ще видят, не че царя отдавна е гол, а зе е съвсем без кожа ...

Хайде сега направи сравнение с Германия и по специално с индустриално производство

Този брекзитчо се опитва да измия срама и погнусата си,че е слуга на по-долни от нас английски утрепки.Че се е провалил тук,в България и е отишъл да лъска кирливите пакистански задници... Алоооо,кого замайваш бре!

Така е, но в БГ ползите са много повече, така че за нас е много полезно да сме в ЕС от колкото на англичаните.

Brexit

Евросмотаняците освен катастрофични прогнози и заплахи нищо друго не могат да измислят

Англодебилите, дето си мислят че още владеят света, друго не могат да измислят

Чуждо знаме вееш... чуждо...

Brexit

не е чуждо и не го "вея"

другарю, ако си наистина някакво юпи, трябва да ти е ясно , че си такъв, защото Великобритания ВСЕ ОЩЕ е част от ЕС !!! АКО Великобритания излезе от ЕС, цялата и финансова мощ ще се срути, а ти ще станеш нежелан емигрант !!! Освен това съм сигурен, че си съветски трол , а не това , за което се представяш !!!

Глас народен - глас божи. Ама кой точно глас? Първия ли, втория ли? Щото народът днес мисли едно, утре - друго. Иди ми, дойди ми. Колко референдума да направим?

Brexit

Семейство Римейнсън Аз дори си мисля че и Борис е скрит римейнър. Той изпълняваше ролята на шута. Да се махат

Ма много си тъп! И миришеш лошо! На слуга!

А що, ти по-добре ли миришеш? Ти направо смърдиш!

Всички световни беди идват от англосаксонските дегенерати !

Бозавите искат винаги тяхното магаре да е мъжко! Не им се плаща членски внос, а искат да са в единен пазар!!! Още в началотто а и сега съм сигурен,че няма да се махнат за съжаление!

Хем ще се махнат, хем ще страдат, първо за С.Ирландия, после и за единния пазар. Много ще страдат!

Brexit

каза пророка Моамет

Много добър коментар. Това което не харесваше на Бъкингам, беше, че седят на една маса с Румъния и България. Голямо унижение, няма що, ние сме чумави! Айде да ходят да си ближат взаимно раните с краварите!

Коментара е към: to (нерегистриран) 2018-11-09 23:03:46

Интересно е обаче като се зачетеш по форума, се вижда че мненията на троловете изчезнаха, или по-скоро не са толкова много. Не е както преди. Какво ли е станало с троловете. Най-веротно свършиха парите, или вече България не им е интересна. Може и санкцийте на САЩ да са ударили точно каналите на финанцирането. Все пак добра новина за всички нас.

СанкциИте, троле, санкциИте.

Пробема за ЕС също не е малък, но в дългосрочен план нещата ще се нормализират. При британците е обратно, те ще имат краткосрочни малки ползи, но в дългосрочен план ще станат, 51-я щат. Е това има вредвит човека, с васалната зависимост. Дет се вика сами си го набиха. В европийският съюз британците винаги можеха да са една от водещите сили, като станат 51я щат. Другите 50 щата дето в училище учат за войната за независимост с британците. Незнам. Аз бих се чубствал странно.

51-ви щат си има глуапко! Велика Британия никога няма да е щат! Не са дорасли САЩ или ЕС да се опъват на UK.

Прав си! Те си имат Доктор Ху... !

По принцип излизането на Великобритания от ЕС бе много зрелищен автогол за британците, и това го коментирахме още тогава! Излизането им Е ОТ ПОЛЗА ЗА ЕС, и определено носи огромни вреди на самата Великобритания, и както писахме още тогава, това ще стане пределно ясно на всички рано или късно! Като оставим настрана манипулаторите и крещящите тролове тогава... Е, това време за повечето британци явно дойде!

Когато писах, тогава, когато някои се радваха от Брекзита (в Англия), че ще дойде време да се молят да се върнат обратно в ЕС някои не вярваха...

Брееей, колко си "прозорлив"... Прозрял си, че максимум 48% от "британците" няма да се примирят със "зрелищния автогол"... Пакистанците, негрите и арабите няма да се дадат на местните британци, казваш...Борбата продължава...На килимчета ще се молят :))) Хи-хи-хи

как ще си по добре..ако ми даваш половината си пари или ако си харчиш всичко?!?

Островни педали веднъж да изядат хурката! Има Бог и той гледа!

Добре бе останалите членки на ЕС вече чакат с нетърпение от острова да излязат те сами си противоречат . Който е чел историята на ЕС от самото начало винаги са били против ЕС само ,че съдбата ги е принудила да влязат (без да смятаме 2-3 вето от Шарл дьо Гол с изказването си ,че няма да допусне троянския кон на американците в Европа) хайде не остана Март месец и стига с тази дилема, или като усетиха на къде отива работата и взеха да се опъват.

Интересно, все още има нормални политици.

но не остават дълго на високи постове, за съжаление

Слънцето над империята никога не залязва. Лондон играе няколко хода в аванс.

Има умни англичани- няма спор. За съжаление те се оказаха неспособни да окажат влияние. Може би нацията е направила разумния избор, но водачеството в никакъв случай не може да не се осъществи от английската аристокрация. Въпрос на оцеляване е богатите да си помислят че е война за оцеляване на нацията и да я поведат много пестеливо , сдържано и далновидно.

А дали не е друго? Дали интересите на аристокрацията и простолюдието не съвпаднаха срещу буржоазията? Интересна идея...

Какво стана: Ихо, ихо, а сега тихо,тиха. Тоест брекзит няма да има.

Значи какво става - вече не важи "глас народен -глас Божиди" а "глас глобалистичен -глас божи".Сега за това ли се опитват и там да пробутват версията "глас Путинов- глас световен".Че той този Путин го при равниха почти с бога

На мен пък ми е тъжно ако напуснат Англичаните. Сега с коЙ ще си говорим на английски дето толкова го учихме .Остават само шепа Ирландци.

Ама ,каква грешка бе? Всичко е точно ! Вдигайте платната на този скапан остров и отплавайте далеч от европа!

интересно острова като е скапан в БГ какво е?

БГ е всичко,продажнико! За теб,дето си продал тялото и душата си и си станал чужда подметка,разбира се е нищо! Но за нас,тия дето сме тук и се борим е всичко! Та поне млъкни от срам! И оди мий задници,да забравиш! Ама знам,че няма!Това ще те гложди цял живот!

нагледен пример на известната поговорка "глас народен, глас на идиоти"

сам смяташ себе си з а идиот ..или смяташ, че си божествен, а не от народа?!?

Cheers! Хайде на камуфлажните борчета мооолим, специално за политиците, сътворили тази идиотщина, еФтино ги даваме... че за Боби и Теза ще трябват по чифт май.

Най-доброто решение за Великобритания беше излизанете от ЕС. Англичаните са умни и независими и видяха,че пътя,по който върви ЕС е пагубен за народите и облагодетелства само европейската политическа върхушка и кукловодите зад нея.

Нямаш и най-малка идея за какво говориш.

Ще му стане ясно ако е там, вервай ми ...

Прав е човекът. Изолацията на Aнглия от ЕU е най-голямата глупост в политическата история на страната. Трябвало е да се агитира сред народа по-усурно ползата от ЕU.

усурно?

Моля да ме светне някой капацитет - сега с Брексит кой кого натакова? ЕС Англия или Англия ЕС? Или Путю и двете?

ако ви прави впечатление, швейцарците непрестанно правят референдуми. но въпросите в референдумите се все неща от типа-колко цицки на вимето да имат кравите или да повишим ли акциза на биричката в кантончето? не може да питаш тълпите такива неща, каквото попитаха ингилизите. тълпите си менят мнението през две минути, тълпите днес обичат, утре мразят, вдругиден гилотинират и т.н. камерънчо попита, фаражчо и борисчо подкукоросваха и след това си биха камшика. и сега кво? а да сетих се-сега ще пъдят работещите европейски граждани, особено източноевропейците, но ще продължат да събират цялата гмеж от колониите си...много умно, нямо що!

ша ма извиняваш ама швайцерите питат народа си за ВСИЧКО!

Ти швейцарците не ги гледай. Те са най-голямата пералня на мръсни капитали. Крепят се само на баково дело.

Съединението прави силата, ама англичаните май са го пропуснали този урок от историята. А федерации като САЩ, РУСИЯ, ИНДИЯ не са тръгнали да се разпадат.

Еле па кога се съединат орел , рак и щука … това е най големата сила ша знайш!

са ПИСАЛИ историята доста по дълго от изброените от теб ,а и не са тръгнали да се разпадат те, а ЕС! АМа много си се намотал рано ,рано в петък!

Ко? Я виж какво е ставало в Индия преди англичаните да ги е имало. Аааа!

В индия точно нищо не ставало. те са си като твоите барчеди тук и милион години да ги има развитие нула.

Кво са писали англичание,бре,ооо! Когато цар Симеон е стъпил на 3 морета,тия са спали със свинете си! Центъра на света е България,а не това мрачно островче,направило историята си от див колониализъм,ограбване на другите народи,узаконено пиратство,грозно високомерие и простотия!

Ако ЕС се разруши и разпадне, никой няма да има полза. Дори и такива като нас, дето се влачим на опашката. Всъщност не съм прав. Полза ще имат другите световни икономически хищници като Китай, САЩ, Русия. Загубата на Британия си е загуба и ако все-още може да се избегне е по-добре за целия съюз и за самите британци. ЕС има нужда от реформи, нова политика и консолидация. Няма нужда от мигранти и разнобой.

Да мрът на тоя вмирисан, мъглив остров!

Той този не е в час! След Брекзит, острова ще се превърне в най-голямата офшорна зона! Дупе и гащи със Сащ гладни няма да останат, а и сами ще си решават в Лондон, а не някой от Берлин да им налага!

Орките на путлер си свършиха пъкленото дело, сега гледат от страни и се радват на тъпотията на низшите слоеве на онглийското общество. Вместо да скърбят за собствената си азиатска кочина.

Шутлер здрасти, как си човече ?

дали не си от каймака на 80 -те процента...колко трябва да си прост за да мислиш, че Путин има нещо общо с това?!?

Всъщност ако се поразровиш ще видиш че има много общо, чрез фалишви аккаунти на социални мрежи които произвеждат и разпространяват пропагадни "новини". Защо си мислиш в САЩ стана такава истерия - ФБР и ЦРУ го заявиха директно че става в момента и е повлияло на изборите

г що за шаран си? о да има фейк ,но в обратна посока и постига целта си..ети на теб вече са ти промили мозъчето. Айде сега се опитай да мислиш сам ... Ако Путин прави изборите в САЩ..дали не е реалния господар на САЩ? Според теб възможно ли е това? А за капак си играе като котка с мишка и с цяла Великобритания? Интересно защо още не е превзел света, като няма други сериозни опоненти? А

Много си наивен наистина и явно не четеш сериозни мнения . Той просто леко ги побутва в 2-3 щата, чрез манипулативни мнения и новини. В кой свят живееш?

В далечно бъдеще ,ако добре оползотворят независимостта си и парите които ще си спестяват за вноска в ЕС ,може да е по-добре..но за сега се усеща напрежение и трескава несигурност....

Сорос е развързал кесиятя много силно...!

Има една много яка македонска реклама за някакви избори - "После Е*ење нема каење"!....та така и за тях...

Cheers! Ха сега на борчетата за камуфлаж срещу хората, които излъгахте ... за Австралопитека и Пияния Бабиер по две ...