Коментари - Британски депутат почина, след като бе намушкан на предизборна среща (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Атака срещу демокрацията" Къде я видяхте тая демокрация!?- в задължителното ваксиниране или в абсурдните ограничителни мерки? Тепърва ще усетите гнева на хората.

Сомалия е била 105 г. британска колония - издевателства, бой, робовладелство и насилие са видяли от Англичаните. Подобни случаи ще се засилват в бъдеще.

Ето, ако беше "ваксиниран" щеше да прекара намушкването по-леко, несмъртоностно, извънболнично. Трябвало е този депутат да се е намушквал всеки ден с малки тънки ножчета и сега щеше да има изграден имунитет срещу намушквания с големи сомалийски ножове! :) Отиде си още един "неваксиниран" от "ковид".... Овце, "ваксинирайте" се бре, мама ви деа6а! :)

Излезе че е бил убит от сомалиец и то в църквата... като във Франция - същата история... ТОва ги чака навсякъде в Западна Европа и Северна.... Вкарват третият свят за да си оправят цифрите на демографията... ама не количеството, а качеството е важно... За изследването изследователите са оценили цифри от Европейския статистически орган Евростат от 2019 г. Проблемът става особено ясен при сравняване на броя на бъдещите пенсионери и бъдещи потомци: В началото на 2020 г. на всеки 100 германски граждани на възраст между 60 и 64 години имаше 82 души на възраст между 20 и 24 години. На всеки 100 души от по -младото поколение на възраст между 55 и 59 години имаше само 59 млади хора на възраст между 15 и 19 години. На всеки 100 души на възраст между 50 и 54 години имаше само 56 деца и млади хора на възраст между 10 и 14 години. Средно за Европа тези коефициенти са значително по -високи, а именно при 83, 74 и 72 души.

Лилия? Каква предизборна среща?!? Във Великобритания не предстоят избори. Човекът имаше constituency surgery, което грубо означава редовна среща с избиратели. Всеки член на парламента има отворен ден, обикновено в петък, в който човек може да си запише час и да се срещне лизе в лице с члена на парламента, който представлява региона. Никаква предизборна среща не е имало.

Добра новина! Дано да е начало! Ордата:ПОЛИТИЦИ,БЮРОКРАТИ,ЧИНОВНИЦИ,СА ОКУПИРАЛИ ВСИЧКИ СФЕРИ...ВЪЗПРОИЗВЕЖДАТ СЕ,ГАВРЯТ СЕ С НАС! БРАВО НА МОМЧЕТО!

Каква чудесна новина.

Не си натрапвай либерастките си ценности, то е ясно с каква религия и цвят на кожата е коляча!

От 83та досега е крал. Пак късно са го ръгнали.

От новите англичани, дето се молят огъзени!

Кметът на лондонистан беше казал, ча това са рисковете на живота в големия град...

_stankow

Не бил западнал западът ?! Нееее, светъл пример за цялото прогресивно човечество !

10+

За изследването изследователите са оценили цифри от Европейския статистически орган Евростат от 2019 г. Проблемът става особено ясен при сравняване на броя на бъдещите пенсионери и бъдещи потомци: В началото на 2020 г. на всеки 100 германски граждани на възраст между 60 и 64 години имаше 82 души на възраст между 20 и 24 години. На всеки 100 души от по -младото поколение на възраст между 55 и 59 години имаше само 59 млади хора на възраст между 15 и 19 години. На всеки 100 души на възраст между 50 и 54 години имаше само 56 деца и млади хора на възраст между 10 и 14 години. Средно за Европа тези коефициенти са значително по -високи, а именно при 83, 74 и 72 души.

Бил е добър човек, 5 деца. Но не е просто починал, бил е убит. Убиеца да бъде наказан съразмерно, да почине от няколко порязвания....

на Болен Сайдеров

Изненадващо, рядък случай мнението на хората да повлияе на резултатите от демократични избори.

Хайде сега всички вкупом да ревнат, че Путин е виновен и "новичока" по ножа е доказан в лаборатория!

да му ближеш гъза на Путин, боклук смачкан

ти си знаеш, че ги трият

Иначе всички от власта казват , че няма ГМО ! Царевица , соя , слънчоглед са ГМО !

Това е само началото, оттук нататък това ги чака навсякъде коби фашистите, дупе да им е яко, народът освирепя.

Не давайте идеи, че Делянчо ще се уплаши.

Расистко ли е да попитам за цвета на кожата и религията на убиеца? Аз така или иначе за един приятел питам...

Тоя обичал животни пишат, обаче вижте че на снимката е збрал само породисти псета, нема ни един помияр. Това е расистко.

Точно така! Расовите кучета, коне, говеда, свине, котки и т.н. са създадени от човека за да му служат за определена цел! Безпородните са за хипстърите, зеленикавите и веганите за да се снимат с тях за фейсбук! Нещо на консервативните политици не им върви напоследък... Странна работа...

То може да е рядко , но мултикултурализмът предполага да зачести.

На ви сега мулти-култи кенеф!

Този който уби банкерката която го изнудва военния с заводите за билки Прокуратурата забрани достъпа на журналисти до него.....

За какви "политици" говорим ? Самовлюбени егоисти ! Не съм видял 30 години политик да решава проблеми на хората .

Един безсмъртен го ръгнали с нож и той взел че умрел! Начи , не е бил безсмъртен! Негов си е проблема! Не му разбирам и политическата позиция. Кво значи, "обичал живота във всичко"?

А тук кога?

Това е бъдещето на всички популисти!!! Излъгаха британците, че след Брекзит ще са световна сила, ще живеят ухолно, без чужденци около тях, а им донесоха празни магазини, опашки за бензин, инфлация! Това ще сполети и Мунчо, Кире и Кокорчо!

Пич, всеки един негър, индиец, или пакистанец на Острова е чужденец, а те са милиони! Ако ще и пра баба му да е родена в УК, те си остават мангали. Вече е невъзможно да живеят без чужденци около тях. Все едно, ние да заживеем без цигани около нас.... Вече няма как да се случи това.

Напомняне. Може да сте депутати, министри, каквито щете може. Но сте смъртни. Не си играйте с хората.

някакви се виждат

Кoвuд?

Последиците от Брекзит!