Британец бе застрелян в Судан, а болната му съпруга починала от глад в къщата им

Властите в Лондон не осигурили евакуация на семейството, въпреки че възрастните съпрузи живеели на метри от посолството в Хартум

Обратно в новината

Коментари - Британец бе застрелян в Судан, а болната му съпруга починала от глад в къщата им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Злодеянията са там където е дявола и слугите на дявола.

Е това е двойния стандарт - в Украйна може да се намесят, ама в Судан не. И защо да питам аз, че едните да не са по-малко хора от другите. Или какво - расизъм сър, интерси сър?

Е и? Да не би да е български гражданин че е чак толкова важно за ДИРа?????

Съвсем оскотяхме като вид, жалко че динозаврите едно време за измряли и сме се пръкнали ние. Кофти еволюция, наистина.

Хммм, името на убития Абдала Шолгами е типично за нагло-саксонците. Рийл Грейт Бритиш. Найс, а?

Да са не обидихте нещо? Има разлика между британец и британски гражданин Както и между българин и български гражданин . Ма британец е по- ефектно заглавие, по - жълто.

А ако бяха живяли в България... щяха да ги пребият в някое село за 5 лева.

Спистиха от пенции, чи Путин яку ги удари със санкциити. Ахкайти охкайти българи за западналия инцест, СМРАД усвуява 100те мильона на ФАЩ за тролове и западна пропаганда.

Умряли двама британци в Судан по време на гражданската война и цяла новина, та всички да се занимават с британците,как трагедия станала. А стотиците, а може би скоро и повече суданци, които са убити или предстои да ги убият, кучета ги яли. Лицемерна западна преса!

Частната руска армия "Вагнер" работи в тясно сътрудничество с военната хунта в Судан. Има индикации, че със злато за милиарди долари бунтовниците са си купили подкрепата на Кремъл - политическа и военна

Там са и бившите Блекуотър. И кво правим с дебилната ти логика сега ???

Февруари месец 2023г. Лавров подписа договор за строежа на военноморска база на брега на Червено море...........Пък ти си драскай по форумите.....

първо евакуират чуждите дипломати и граждани... като например Йемен и Румъния-)

Малко предистория да няма свободни съчинения като вашите: Западноте сили преди 15г. направиха гражданска война подклаждайки различията във вярата на северен и южен Судан. Мотивът е големите залежи на петрол и ценни метали. Преди 8г. Китай навлезе финансово в Судан с договори за инфраструктура и разработване на залежи. Миналата година Русия подписа договор за военна база. Та на кой от всичките изброени е най-изгодно да има война, която да може да се изнася и в съседните страни и да може да контролира подстъпа към Суетския канал.

Голям праз........

Го крепят тия там ? Да дойдат в Булгаристан добре ще си живеят с юкейските пенсии !

Най-накрая една хубава новина!

Какъв ли отпадък трябва да си, че да се радваш на чужда смърт и то на невинни хора !

Функционал

Лично ги познаваш, вероятно.

Веднага ти отговарям - руски отпадък