17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това би било истина ако ЕС стовари десант в Лондон и назначи тамошните лузъри за министри както направи червения башибузук през 1944.

Само дето вместо Да ни окупира червената армия и никой да не ни пита дали искаме , драпахме с години за членство в ЕС Разлика никаква ;))

Идея си няма как функционира ЕС С една дума калинките не са само у нас

ИДИ ТИ ДА МУ КАЖЕШ! НИЩО,ЧЕ ТОЙ Е ВЪНШЕН МИНИСТЪР,А ТИ -ОБИКНОВЕН ТРОЛ НА НАДНИЦА!!! ДЕ ГИДИ ПРАВА ЛОПАТА И ДЪЛГА НИВА!!!

Формалните съображения не са важни! Смисъл има това как ги чувства човек, бил той и външен министър!

Този е мръсен рубладжия, който се продал на ватенките. Позор за такива като него

Най лошо е когато си ТЪП сляп и глух не те кефи истината.

Ти ли определяш кое е истина ?

Без да иска този е казал на глас това което отдавна мнозина вече си мислим

Ами тежко им е ,че този път няма да им стане номера да вземат само черешката на тортата и започнаха да сравняват ЕС с СССР, цялата им къмпания за Брекзит беше базирана против източно европейците които са част от съюза и сега се оплакват и искат и сделка която ощетява останалите членки на ЕС . Никой не ги е спрял да излизат има си точна дата просто не им дават да сключат сделка както на тях им е удобно какво толкова се оплакват март 2019 ще са извън ЕС.

Хънт изобщо не е далеч от истината. Да питат бившите соц. Ние най-добре можем да сравним.

По принцип служителите в администрацията и управляващите политици се чувстват добре, дори и при диктатура. Така,че дали е добре или не, в ес следва да се питат гражданите , не посланици и разни административно-политически паразити.

Те така говореха и ръководителите на соц страните и съветските републики, преди да се разпадне СССР. Когато яростно се обясняваш значи делата говорят друго. ЕС вече не е това ,което бе изначале.

Глупости на британски търкалета. Ако наистина беше така ЕС трябваше да стовари десант насред Лондон. Никой не ги е спрял да правят каквото си искат, само че те както винаги искат само ползите без негативите, които носят отговорностите. Е, няма да стане.

е, разгеле ! най-накрая го казаха и публично ! това си е от ясно по-ясно ЕС = СССР ! всяко дете го знае.

Че вие “грух” и подобните ви сте точно там където искате, насред кочината СССР.

Поредната излагация на британската политика. Ниска топка.

разбираш от топки - явно от ла па не.

Да, трябваше да се каже истината най-после. Не по-малко важно е, че си изкараха кирливите ризи на показ.

ОТДАВНА СИ ГО МИСЛЯ ТОВА,ЗАЩОТО: КОМИСАРИ,ДИРЕКТИВИ,РЕЗОЛЮЦИИ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ КВОТИ,ЗАБРАНИ,ПИЯНИ РЪКАВЕЛКОВЦИ НА ТОПЛИ МЕСТЕНЦА И ПР. НЕ СА ЛИ АТРИБУТИ НА ТОТАЛИТАРНИЯ СТРОЙ?! АЙДЕ ДЕ!!!

Е, най-накрая някой трябваше да изрече на глас очевидното. Само че ЕС е доста по-зле от СССР откъм външна и миграционна политика.

Не е живял в комунизъм че да знае какво е съветски съюз.да ЕС има трески за дялане колкото искаш но няма нищо общо със ссср.А обединеното кралство е трябвало да мисли за последствията преди референдума за брекзит и да прецени дали найджъл фарадж не представлява опасност за националната сигурност.можеха да го пратят в Солсбъри примерно.А това е една от разликите между ссср и ЕС:демокрацията.

е, че и ти не си живял през "комунизма" или си бил от тези, дето ходеха да се натискат да доносничат на ДС. И в двата случая оценките ти са без значение.

Аз съм живял по онова време и ти казвам, че тогава беше в пъти по-добре от сега.А ти или не си живял тогава и си прост западен трол, или си бил перманентно пи ян и не си разбрал живота около теб.

в Швеция, мигрант от Еритрея посред бял ден закла в магазин на IKEA местна жителка и сина й. Убиецът е взел ножа направо от рафта на магазина. В съда, защитата обясни действията му с това, че са му отказали убежище в Швеция.

Унгария, Чехия, Полша клатеха СИВ, а сега ЕС, следователно ЕС=СИВ, а вечно правите са англетата. Или по-просто казано UK си работи европата от време оно.

СССР и блока си бяха сладък бизнес за англоговорящите, ама свърши, бяха усвоени. Трябва заместител, когото след време да "освободят" т.е. усвоят. ЕС е поробен.

Външният министър не е прав-ЕС е в пъти по-зле от СССР.В СССР нямаше двуличие,имаше култура и сигурност.Вярно ,че имаше банани само по Нова Година,но само с банани и гей паради не се живее

Островитяните искат да са вън от ЕС/тоест без задължения към останалите/, но да имат безмитна търговия и да кльопат така ,все едно са членове.Както всички ние - знаем ,няма абсолютно щастие.Настъпило е Време разделно.Или си за едните , или си за другите.Среден път няма.Защото ако беше възможен , всички ще тръгнат по него.

Какво да кльопат? Те внасят 85 милиарда. Кльопа Б-я. По-точно управляващите направиха гуши като пеликани.

Тия 85 милиарда дето ги внасят, къде ги изкарват? Лондон беше най-големия финансов център в света, и е такъв, благодарение и на това, че има ЕС. Маса автомобили се изнасят в ЕС произведени на Острова. Фирмите не са английски, понеже техните не стават, ама са там, защото може, и защото имат достъп до пазара в ЕС. Не е като само да дават. Те печелят и от това, че са в ЕС. Както и другите. Германците плащат много повече от 85 милиарда, ама не мрънкат. И не само германците. Истината е проста - ако имаш работеща държава, ще даваш милиарди за ЕС и пак ще печелиш. Тия инвестиции правят периферните икономики като нас по-силни. Вече някои държави от бившия соц лагер не са пиявици като нас.

Че к'во му беше на СССР-а ?

И СССР и САЩ и ЕС сме ги измислили ние бе тъпаци ! Много ясно, че ще си приличат, като се спазва технологията . . . .

Беше му това, че беше кенеф. Голям при това.

Брит министерчето е голям пророк голям гадател, явно е бил на брит и руска хранилка, а сега голям плач търси по-нова безотчетна хранилка. Как позна този гений, тово величие на съвремието накъде е пътя към светлото бъдеще.

Я виж ти ... Западняците говорят като тези, определени от троловете в Дира като "ватенки, бояришници" или за по-общо - комунисти....

Brexit

Абсолютно правилно сравнение. Евросмотаняците трябва най-после да разберат че няма с какво да заплашват Обединеното Кралство. Шепа изпечени мошенници си играят със съдбата на 500 милиона души. Какъв е тоя "съюз", който не спазва собствените си договори и закони?

Хайде де. Чърчил е един и неподражаем защото е пръв. И младия Чърчил е знаел да не пикае срещу вятъра ,трябва и бомбе. ....Нов иноватор акащ срещу вентилатора, .... Това министро вероятно трето поколение на бивши икономи е решило, че е много вещо. Психопортрет- избива комплекси и лакейничи като предците си. Негови клакьори са още по зле , излезли от общежития комсомолци зубрачи нагаждачи. Явно компанията смело се е напила с една бира за двама и е решила да оправи Света в разбушувания хаос.

Дрън-дрън, вземаме заедно решения - както ги взе Меркел и си покани бикове за разплод, без да пита никой от вас, а после нареди да се разселят из цяла Европа. Точно за този маниер говори британецът и ако не ви харесва, трябва да ви съобщя, че така мислят всички, на които още не сте промили мозъка.

На кого му пука. Нали има интернет!

ДрОграи Копейчевци.....искам тихичко да ми запеете по двойки "Съюз нерушимъй", който Рейгън разруши на молекули и го зафитири на бунището !!! Подпрете си празните чугунени глави на хилавите си раменца и си поплачете по Съветската мъртва кочина !!!

Кво стааа в Сирия ше летите ли или....

Още спорят С300 дали са ташак или все пак да ги заобикалят...

Да пробват ве!

!

Мен най ме кефят кандската укро-хазаркаска фашистка Кристия Фриланд и джендъра Жустин; за съжаление бат' Тръмп им показа де зимуват раците с новия Американо-Мексикано-Канадски договор. Ай да им са честити новите експортни мита...

нали до ден днешен канадците бият чело у плочките пред кралицата, ясно е , че Канада ти е несбъдната мечта, а си у Сусурлево с норма 5 поста за цент. По безсмислени бъртвежи от твоите не може да сътвори дори пиян на кирка каруцар. Слушай шефа от Британско кво ти пее, ако верно си у Канада, да не ти изстине столето.

С който сме се свързали в историята, той е рухнал. Сега е ред на ЕС и НАТО! ;) Не случайно Чърчил се е удивлявал, как винаги сме на грешната страна.

Идиоти! Те политиците им още не могат да се разберат по между си, какъв Брекзит искат, мек ли, твърд ли... Още спорят, още умуват... и това 6 месеца преди финала! А накрая ЕС им е виновен! През последните 20 години англичаните все с ЕС се оправдаваха за собствените си проблеми! Сега пак ЕС им е виновен! И след март 2019 пак ЕС ще им е виновен!

Кьорава ли си, глупава ли си???

Ако ЕС беше СССР 100% от хората, които изказаха мнение по въпроса, че намират връзка между двете нямаше да изказват дълго време каквото и да е мнение. Пенсиите били ниски. Пише поредния шанкар, който е бил от богоизбраните преди 89 година. Що не е жива баба ми д а ви каже как се живее със соц пенсия през 70- те и 80- те. Броеше си стотинките.

"ЕС донесе благоденствие, равенство, растеж и уважение"...контрираха английския министър позволил си да каже истината ...дааа,донесе ни страхотно здравеопазване,модерно образование,силна и боеспособна армия и правоохранителна система,справедлива социална и пенсионна система и куп др.благини-втора ръка коли,втора ръка бяла техника,втора ръка дрехи,втора ръка храни....барабяр с циганизацията,демографската катастрофа,обезлюдяването и социалната агония на цели поколения.....май на всички им чатна истината,че ес е създаден за да се обогятяват едни за сметка на други...а от кои сме ние ли ? ...ясно е...

По определение на Ленин комунизмът е съветска власт плюс електрификация на цялата страна. Така че в Европа комисарите напълно прилагат ленинизма. Доколко уродливо е въпрос на вкус - естествено в интерес на колониалистите.

Точно към това се стреми ЕС и си го коментираме тук в предни статии. Да централизира властта в Брюксел. Да налага все повече правила. И държавите само да изпълняват. Преди се говореше и за СЕЩ (Съединени европейски щати). Да превърнат от ЕС държава тип СССР. Сега който не "синхронизира с европейското законодателство" своето, бива наказван, като Унгария. Какво остана от суверенитета на държавите, след като част от законите им се определят в чужбина? ЕС няма нищо общо с обявеното преди "съюз на суверенни държави". ЕС се изроди. Те не изкат да изпуснат контрола и по отношението им към Великобритания си проличава. Не вярвам ЕС да може да се промени, ако ще на слоеве. Да има например суверенен и единен слой. Във втория да си се обенява който иска, но в суверенният да е на свободни договаряния с 0 принуда. Второто ще е малко хаотично, че няма да важат същите правила по държави, но пък всеки народ си решава сам или поне политиците му и вече опира до вътрешни проблеми.

"Хънт обвини ЕС, че се стреми "да накаже" Великобритания заради решението й да го напусне и направи паралел с опитите на Съветския съюз да попречи на гражданите си да напускат територията му" Британския министър е ТЪПАК! Никой не пречи на англичаните да напуснат! Напротив! Напускайте най-после! Проблема е че англичаните пак искат рабати! Англичаните искат да търгуват с ЕС при условия, които не са изгодни за ЕС. ЕС защитава Ирландия, защитава вътрешния си пазар. Не може за Швейцария, Норвегия и Канада да важат едни търговски правила, а само Великобритания да има други специални права!

Кога чехите са били в СССР?

знаеш ли какво е и кой е дърпал конците (пращал танкове ако е нужно)?

нее, чехите не бяха в ссср! ссср беше в чехословакияпрез 1968г., и сега русские не ходят много много ни в чехия ни в словакия!!

Вярно е,че беше.много лошо със СССР.Унгария, Чехия,Полша,Румъния и Югославия се опъваха на СССР услужливо подтиквани от ЗАПАДА. И какво? Югославия се разпадна.,а сърбите още ядат демократичен обеднен уран. Вишеградската четворка още не може да схване каква е разликата между СССР и ЕС. Не само Латвия, но също Литва и Естония ще тотално обезлюдени. ЕС се разпада за голямо съжаление и този път ще ни пратят не в лапите на руската прегрътка а за вечно при шербет шикера.

Те, ингилизите без малко да открият "топлата вода" за нещо, което ний българите отдавнам знайм, че СССР и ЕССР много си приличат, като почнем от демагогията, през комисарите и други неизбирани апаратчици и стигнем до днешната поголовна болшивизация ....

С болшевизацията е вървяла промишленизацията а в ессср разграждането на икономиката и държавността изобщо.

Смешника Хънт греши! Ако ЕС беше СССР в Лондон щеше сега да има френски и гермнаски танкове!

Бъркаш младежо, в момента в Германия има точно 86,000 британски окупационни щика (американските са най-малко 200,000, а французите присъстват символично). Като добавиш ,че ЮК и ЮСА са първи бойни другари и като сложиш и това че ЮК е ядрена държава, плюс че лондонското сити управлява финансите на половин Европа ... тъй, че дрънкай си гейропейски глупости.

кога в Москва е имало френски и германски танкове..и едните и другите са били пленници на парадите на победата на СА в собствените си столици.

Мъпетите много се разквичаха нещо? Какво во дреме какъв е ЕС, нали го напускате? Ама много добре знаят какво ги чака като напуснат без сделката за която натискат :). Е сори, ама няма да е на вашата. Чао.

Гъз глава затрива, ама като гъзът ти е главата - става сложно...

наистина е една остаряла организация, която ако не се преструкторира наистина ще я напуснат и други държави!

Ако им се разреши. :)

Подарявам Ровър пълно с отметки , ДжиПиЕс чипове за по нататъшната преработка : бензинов , 1.8 лтр. двигател. Последната регистрацияа ЧерноГорска-Албания Македония . Стой тук. Готово .

колите от Шрот-Англия през обществените комисии , сигурно целия държавен апартат щал да е вече на дясното кормилото . Защо ? Защото 10 милиона на биткойнова сметка в Карибите могат ли да се подценяват ? Естоня си е чист пример за добрата политика , като върви , и апартмент в Лондон за подценяване или пренебрегване ли е ... Да купим повече английско !

ABE NE RAZBIRAM OT POLITIKA NO PO BAI TOSHOVO VREME NEMASHE : IMIGRANTI ROMI V CENTYRA NA GRADA BEDNI ROVESHTI PO KOFITE NEOBRAZOVANI CHALGA GEI PARAD BEZRABOTNI HORA KOITO NE MOJEHA DA IDAT NA MORE ...

на споменатия от тебе бай Тошо ''РОМИ'' нямаше не само в градските центрове, а и в ЦЯЛА България! Имаше ЦИГАНИ! Има ги и сега!!! А ти, юроде неразумний, поради что се срамиш от българския език!? Знаеш ли какво е РОМ и какво - ЦИГАНИН?!?

удари десятката както и нашия снайпер не може!

Ами прав е. Дори СССР не си позволяваше такива неща, каквито ЕС си позволява у нас - Европейското законодателство да е с по-висока тежест от нашето.

И кое е "вашето" законодателство? Шуробаджанащина, връзкарство, подкупи и мързеливи неграмотни съдии. Разбира се че ще е с по голяма тежест европейското, и трябва краката да им целувате че ви приеха като равни, щото още щяхте да работите за по 10$ на месец като през 97ма. Маймуноподобна сган.

Със заплатите от 3 долара го направи сорос и инсталира на власт драгалевския....дето такова майката на държавата и народа.

А онзи преди драгалевския, Пловдивския Жан Виденов докъде докара България , до къде ?

джерами хънт може и да е прав! за да го докаже, може обединеното кралство да влезе в руската федерация веднага след брекзит, и след три дни, три месеца или три години да се пробват да напуснат федерацията! а може и, след три месеца, когато шотландия, уелс или северна ирландия решат да напуснат кралството да ги пуснат ей тъй, без да се дърпат!

То и аз го наричам ЕСССР, ама наистина е малко прекалено и нечестно... към СССР. СССР, все пак, беше къде-къде по-демократичен и свободен от ЕС. Между другото... за Латвия... Латвия, дето уж СССР я бил поробил, е създадена от "латвийските" болшевики с благословията на Русия. Никога преди това не е съществувала Латвия. Откакто е в ЕСССР, Латвия, заедно с останалите прибалтики, е в състояние на свободно падане. Прибалтиките, плюс бивша украйна, са единствените "държави" на планетата, в сравнение с които ние направо цъфтим. Африканските страни са взети предвид. Икономика там практически не съществува, а демографски са 100% обречени на изчезване. Същия кошмар е вилнял в страната и преди да стане съветска република.

Африканците като те в по голямата си част са с доста места пред нас по много показатели.

ее, пред вас са де, нари россия и ангола са с еднакви показатели?!

браово, ранди! то ссср беше заграбил една шеста от света с изричното настояване на местното население! а днес рф държи в подчинение 22 републики не с армията си, а с силното желание на народите им да част от освободителите на народите! а просперитета на всички под российска власт от калининград до владивосток е виден дори от космоса! и населението расте с ужасно темпо от 293 000 000 през 1991 на 140 000 000 през 2018г.!

Защо като е толкова убаво у говедарника тексас и калифорния искат независимост? И понеже е мнооо добре 60 млн. Пенсионери са в социалните кухни.

Македонците ни дадоха пример как да постъпим догодина, когато има избори за Европарламент - пълен бойкот ! Знаете ли какъв рев ще има от тези, които отсега потриват ръце за депутатско място в Брюксел ?

Нещо си се объркал. Пълният бойкот е това, което те искат... Така например Станишев ще гласува за себе си и ако няма други гласуващи, значи 100% от гласовете. Това няма нищо общо с референдума в Македония как е обявен. При референдума е обявено че ще има тежест само ако гласуват 50% +1 ... Това се прави за да могат да си оставят вратичка ако нещо не е както го искат. За изборите такива условия и ограничения няма. Ако беше така негласуването щеше да решава проблеми.

Джереми Хънт е напълно прав ! Чест му прави, че казва истината в лицето на Евро-Гейските чиновници !