Бригаден генерал (ОР) Валентин Цанков пред Dir.bg: НАТО може да подходи нестандартно в Украйна

България и сега е „покрита“ от руски ракети, но от изток, през Черно море, със средства с по-голям обсег, казва експертът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генералите в БГ като професорите ....с лопата да ги ринеш....ма и много вредни

ПО ВСИЧКИ САИТОВЕ САМО ЗА ВОИНА ПИШИТЕ А КАТО ЗАПОЧНЕ ВОИНАТА КАКВО ША ПРАИТЕ

Всички демократи демократично да излизнат на първа линия и да докажат че искат да спасят българия!!

Винаги съм знаел, че комунягите ги влече еднополовата любов - водачът им сифилистика Ленин е ярък пример за гей начело на болшевишката революцията. По долу един "комунист", последовател на учението на сифилистика, не спира да си показва оная работа, но иначе били срещу гей прайдовете ….

По време на соца за педерастия дори не се говореше!!!! А в демонокрацията обсъждаме дали да не осиновчват деца! Кое е педерското начало????

Текат последни дни за pycлямcкaтa пeдepaцuя. Руските тролове нека да не се безпокоят за утрешния ден - българите с отворени обятия ще ги приемат за домашни слуги, ще имат възможност да мият тоалетните на България срещу значително по добро заплащане, спрямо мизерното в изостанала пPocuя

този тъмен субект с гуша на пеликан да хваща пушката заедно с децата и внуците си и да ходят да гинат геойски за амеиканската демократура: )

Тоя дебел тъпанар, който се е навирал само по курсове и дирекции, тръгнал акъл да дава какво Русия е насочила срещу нас. Ами хората си казаха- нищо. Ние сме братски народи, а и нямаме стратегически обекти. Иначе ако се натискаме много, компютъра бързо ще ни намери.

Със своето упорито сталинистко-имперско поведение успяха да отблъснат дори и доскорошните си верни сателити и партийки-лакеи тук и там. Как не разбраха, че с репчене не става вече? Днес глобалната опасност не е между тях и НАТО, даже един ден и те трябва да се присъединят задължително, защото се очаква паневропеизмът да си върне позициите и даже да стане по-силен от преди с такава подкрепа, стига някой откъм Кавказ да се сети кой са истинските му врагове и откъде ще дойдат заплахите.

Украйна за Русия е като Македония за България. И двете са резултат от социалните експерименти на Ленин и Сталин. Руснаците обичат украинците, но украинците мразят руснаците. Също както ние обичаме македонците, но македонците мразят българите. (Синдромът на еничарите). Ясно е защо САЩ насъсква украинците против Русия, но не ми е ясно защо САЩ подкрепя Македония против България.

Те май само нестандартни в това НАТО.

Kenn1111

Ние армия и флот нямаме но генерали и адмирали бол.Мисля че няма държава в света с такова съотношение генерали и адмирали към войници и матроси.Че и мнение дава въпросния паркетен лъв!

ОЩЕ ОТ ДРЕВНОСТТА А ПО -КЪСНО С ПРИДОБИВАНЕТО НА ИФОРМАЦИЯ ЕДИН ОСНОВЕН РЕСКИ ПРИОМ КОЙТО ГО ДЕМОНСТРИРА УКРАЙНА ПОД ФОРМАТА НА ЩАБНИ УЧЕНИЯ СЕ СТРУПВАТ ВОЙСКИ И КОМАНДВАНИЯ КОИТО РАЗИГРАВАТ И ДЕМОНСТРИРАТ СКРИТО СВОЯТА ЦЕЛ НА УМЕБНИТЕ СБОРОВЕ! ОБИКНОВЕНО СТРУПВАНЕТО НА ВОЙСКИ НА ЕДНА ГРАНИЦА ОЗНАЧАВА ЧЕ : - ГОТВИ СЕ НАСТЪПЛЕНИЕ, А ЦЕЛИТЕ СА ОБИКНОВЕНО ОТ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ТЕРИТОРИИ! - НАЛИЧИЕТО НА ДОСТАТЪЧАНА ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА - ЗЕМНА, ВЪЗДУШНА И ВОДНА Е ДОСТАТЪЧНА СЕ АТАКУВА! - УКРАЙНА НЕ ПРИТЕЖАВА ТАКАВА СИЛА И НЕЙНИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ВЕРОЯТНО РАЗЧИТЕТ НА ЧУЖДА ПОМОЩ? ТОВА СЪЩО МОЖЕ ОТНОВО ДА НЕ НЕ СЕ ХАРЕСА НА НЕПОДГОТВЕНИТЕ СЪВРЕМЕННИ АНАЛИЗАТОРИ И НЯМА ДА ВИДИ БЯЛ СВЯТ И ДА СЕ ЧЕТЕ ОТ ДРУГИ!

Украйна трябва да свика съвета по безопасност към ООН и РУСИЯ да заяви ще напада ли Украйна ,или няма да напада.САЩ да заявът отговорно защо раздухват тезата за нападение

НАТО се ръководи от САЩ, а те са стандарт в "стандартното" мислене. Номерата им ги знаят по цял свят, като малко дете, което се крие под масата и бабите не могат да намерят.

Да не се лъжем НАТО нищо няма да направи в Украйна. В най-лошия случай, Русия ще завземе сепаратистките републики плюс още няколко руско настроени територии от Украйна и ще спре. Не мисля, че ще се занимава с България и Румъния. Те по принцип са и близки и няма напрежение. Мисля, че НАТО ще се разпадне накрая, но ще възникне обща армия на ЕС, която ще е в потенциален конфликт с Русия, Турция. В бъдеще може и САЩ да стане противник. Накрая всички ще ни е...т китайците.

НАТО подходи много нестандартно в Афганистан

Както и русия подходи нестандартно в същия Авганистан 1989г по_точно бе наритана и избяга позорно

Ти си глупак. Не може нормален човек да разсъждава по този начин, при положение, че Русия не нападна Афганистан, а влезе по същия начин както го направи и в Сирия – беше помолена за помощ срещу терористите, които Терористан(Сащ) започнаха да снабдяват с оръжие. След напускането на Русия( не бягство), след няколко месечни боеве, Афганастн бе овладян от терористите-протежета на Сащ и Президента беше убит. Останалото е пред очите на такива пубери като тебе, които видях как Сащисаните терористи бяха насметени от протежетата си като хлебарки и оставиха оръжие за 90 милиарда, но пък за сметка на това обраха България с 4 милиарда за самолети тип Скрап.

Ти си глупак смрадлив русофиле. Във всяка държава има руски марионетки като нашите копейкин и малинков, които винаги са готови да извикат пияните сибирски главорези да смажат всякакъв бунт.

Нестандартният начин за водене на война е да раздадат на натовските войници памперси и вазелин,ако няма вазелин-свинска мас,ако няма мас- е тогава вече си е ебало мамата

Да знаем как завършват срещите на ватниците с американски войници Справка Сирия 600 ватника дадоха фира а путин още ср крие в мазето

Абе, отде ги копате такива "новини". Къде и защо американски военни са избили 600 човека !? Имало ли е обявена война, щото има войни с по-малко жертви? И защо не се разглежда в ООН този инцидент или в някакъв международен съд като престъпление?

най-готиният виц от вчера беше, че укрите нямало да нападат още Русия, щото било зима и цветята са скъпи. Щели да изчакат поне пролетта, - тогава посрещането на руската армия цяло да им излезе по-евтино.

Студената война не е печелена, а продадена. Нещата са решени, когато този юнак се е раждал и понятие си няма и сега. Всичко започна от Унгарските събития и Андропов. Осъществено е от Секретаря на Андропов. Решен е окончателно въпросът с т. нар. комунистическо бъдеще на човечеството и безразсъдното пилеене на ресурсите на СССР.

Бригаден генерал.....една бригада се състои от две дивизии. Ами че то, цялата ни сухопътна армия е една бригада - има няма, 20-25 хиляди войници. Ето това е - има идеи тук да се разположат натовски самолети. Нормално, като нямаме своя авиация. 30 години елитът у нас се занимаваше с геройско усвояване на богатствата на Родината. Изглежда си мислеха, че са вечни, и че винаги ще е "безоблачно". Нещата отиват към война. Това е реалността. Но нас ни няма, нито като концепция за нац.сигурност, нито като армия. България беше Държава. От 30 години я превърнаха в територия за контрабандни канали, мръсна приватизация, далавери, корупция и каквото още се сетите. А, да, и на източник на евтина робска ръка за Свещената Римска империя, пардон, за Запада ..

Две дивизии, това е корпус, бригадата е по-голяма от полк и е по-малка от дивизия.

Да се отстъпи от завоювани позиции, както и да се върне краденото не е в унисон с официалната политика на САЩ.

_stankow

Цяло интервю и нито дума за "война между Украйна и Русия". За сметка на това намек от рода на "Само драстична промяна в ръководството на Украйна би променила ситуацията." Т.е генералът също счита, че едно вземане на властта от военните в Украйна и помиряване с Русия ще реши много въпроси. Най-вече няма да има война, няма да има жертви и щети. Това ще е най-добрата развръзка.

Еми... този, който започна войната с Русия - Порошенко, в момента е подсъдим В УКРАЙНА ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!! Същият, когото онождащата ЕС, с пълните торби с курабийки, подкрепяше и потупваше по рамото.

_stankow

Да, но Прошенко не е на власт. Целият им антируски елит е за подмяна. Скоро ще стане. Най-добре е военните да го направят, а не да го направят дончаните с подкрепата на Русия.

НАТО да подходи по най-логичния начин ....да се оттегли от границите на Русия !САЩ и подлогите му ЕС ,НАТО са агресори!

Я се охладете малко... и да има война Русия- Украйна, война САЩ- Русия няма да има! Всички имат имперски амбиции, но всички си дават сметка, че за да имат амбиции първо трябва тях да ги има... Дядовците ни измряха и няма кой да обясни на тези разлигавени педерунгели, кой на ботокс, кой на апаратно дишане, кой на линия..., че войната не е баш туй дето гледат по филмите.... Света не е спрял да клокочи, конфликти има и ще продължава да има, но война Русия- САЩ не е конфликт, това е извращение! Какво, САЩ ще освобождават руснаците от руснаците, тая няма да стане!?

Секви отношения с режима в москва Е СЪУЧАСТИЕ В ГЕНОЦИДА НАД РУСКИТЕ ХОРА ПРОВЕЖДАН ОТ УПРАВНИЦИТЕ В РУСИЯ ВЕЧЕ 104Г.вСЪШНОСТ НЕ 104 А 300Г.ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА РУСИЯ ТОЗИ НАРОД Е УБИВАН МАЧКАН...ОТ ВЛАСТНИЦИТЕ ТАМ.Вече е 21 век и цивилизованите хора не могат да стоят безучастно и да гледат КАК ЕДНА ЕВРЕЙСКА БАНДА ЗА ДА ЗАПАЗИ СВОЯТА ВЛАСТ Е ПРЕВЪРНАЛА ТОЗИ НАРОД В БЕЗМИСЛОВНО СТАДО,КОЕТО ДА ГО ИЗПОЛЗВА КАТО ПУШЕЧНО МЕСО .

_stankow

Гьобелс би се подписал под всяка дума ! :D :D

Нестандартния подход на НАТО е да се разформирова ,войските на САЩ да са си в САЩ и маршируват пред Байдан,а ЕС да има собствени международни сили за отбрана и полицейски структори.Агресивната политика на НАТО и САЩ за световно господство в т.ч. срещу Китай и Русия по този начин ще се тушира също и воената експанзия на ястребите в Америка.

ЕС имаха собствени въоръжени сили преди 80 години, наричаха се SS. И тогава руснаците дриснаха малко, та се наложи американците да им спасяват задника. Е, тая грешка повече няма да я допуснат, та внимавайте какво си пожелавате руслямистите.

Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света. То е нашата упора, гарант за вашата свобода. Добре дошли са в България . Скоро и Украйна в НАТО да бягат през глава руските окупатори и терористи от там и Крим който не е руски.

SirBob

Иронията ти е добра, признавам.

Щерев,ти си голям шегаджия ,ако не си прост.

Щерев, възбуждаш ме

Хора, Вие е.авате ли се? какъв бригаден генерал. Човекът е на 65 и отдавна не е в сметките. дори не може да е в резерва на тая възраст.

_stankow

Генералите не се снемат от запас. Стоят на отчет до смъртта си.

От цялото интервю се разбира едно: Русия предлага различни варианти за намаляване на напрежението и избягване на военен конфликт, но САЩ не са съгласни с никой от тези варианти и целта им е оръжията им да дрънкат на Руската граница от всички страни. Целта на САЩ не е преговори, а война. Да си помислят много добре европейските им марионетки на какъв риск излагат цяла Европа.

Кой ИЗБИ МЕЖУ 8 И 10 МИЛИОНА УКРАИНЦИ С ГОЛОДОМОРА.Русия ли ?Не, изби ги управляващата върхушка в кремъл.Кой ИЗБИ 56 МИЛИОНА ДУШИ В СЪВЕТСКА РУСИЯ.ИЗБИ ГИ ВЪРХУШКАТА В КРЕМЪЛ.Всъшност КОЕ е русия.Територията ли,ХОРАТА ТАМ ЛИ ИЛИ ОБИТАТЕЛИТЕ на кремъл.След като тези от кремъл са избили 8-10 МИЛИОНА украинци и 56 МИЛИОНА руснаци то очевидно тези три неща са различни с КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ. Какво ше стане в с украинците в украйна ако руските окупатори нахлуят там.Да не си мислите че те ше стоят и гледат как държавата им е окупирана..Какво ше почне да прави руския окупатор с украинците които няма да станат роби.ШЕ ГИ ИАЗБИЕ.Русия има вековен опит в таа работа.МОГАТ ЛИ ОКУПАТОРИТЕ ДА ИЗБИЯТ ЦЕЛИЯ УКРАИНСКИ НАРОД.40 МИЛИОНА УКРАИНЦИ МОГАТ ЛИ ДА БЪДАТ ИЗБИТИ И СВЕТА ДА ГЛЕДА БЕЗУЧАСТНО НА ТОВА.Защото след украйна ИДВА ПОЛША ,ПРИБАЛТИКА,ЧЕХИЯ....А що не и германия...Тези от кремъла си го казаха в прав текст -ИСКАТ СИ ИЗТ. ЕВРОПА.ИСКАТ СИ ПОЛОЖЕНИЕТО ОТ 1945.ГДааа всъшност ЗА ТВА Е БИЛА И ТАКА НАРЕЧЕНАТА ВСВ.Война в която русия да "освободи" изт европа.С ДРУГИ ДУМИ КАЗАНО РОТШИЛДОВИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ НЕ САМО РУСИЯ НО ДА СЕ СДОБИЯТ И СИЗТ. ЕВРОПА.Не идиота от браунау НАПРАВИ ВСВ.По сценария на господарите на русия,германия е била предопределена да бъде победена. Всъшност КАКВО СТАНА ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ИЛИ 30Г СЛЕД РАЗПАДА НА СЪВЕТСКА РУСИЯ.Защо след разпада теа в кремъл не направиха тва което прават сега.Ми щото тогава немаха сили да го направат.ТОГАВА ОТ КЪДЕ ИМ ДОЙДОХА ТЕА СИЛИ ТА СЕГА ДА ГО ПРАВАТ.КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕА ГОДИНИ ТА РУСИЯ ДА СЕ СМЯТА ЧЕ МОЖЕ ОТНОВО ДА ПОРОБИ СЪСЕДИТЕ СИ.А приказката за апетита и яденето се знае.СЛЕД ИЗТ ЕВРОПА РОТШИЛДОВИТЕ МОГАТ ДА РЕШАТ ЧЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО И НА ЗАПАДНА ЕВРОПА.ЕВРЕЙСКАТА МАНИЯ ЧЕ ТЕ СА ВИСШИТЕ НА ЗЕМЯТА И ОСТАНАЛИТЕ ТРЕБВА ДА ИМ БЪДАТ РОБИ,НЕ Е ОТ ВЧЕРА...Тя таа работа е малко като шаха.Ако западноевропейците кажат :МИ НАС ТВА НЕ НИ ЗАСЯГА И ОСТАНАТ БЕЗУЧАСТНИ В МОМЕНТА,ТО КОГАТО ДОДЕ ТЕХНИЯ РЕД ВЕЧЕ ШЕ Е КЪСНО.ИИИИ ТОГАВА И ТЕ ШЕ ИЗПАДНАТ В ПОЛОЖЕНИЕТО НА ИЗТ.ЕВРОПЕЙЦИТЕ.НО ШЕ БЪДЕ КЪСНО Та така иде сметката :ЕДНА МАЛКА ГРУПА ДВУНОГИ ИСКАТ ДА ЗАРОБАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО.Машата,бухалката пушечното месо е извсно-хората в русия.Правено е вече веднъж...Всъшност за да станат ротшилдите господари на изт. европа РУСИ Я ДАДЕ 20 милиона жертви.ГЕРМАНИЯ 5 милиона.Човечеството 80 МИЛИОНА .ТОВА БЕШЕ ЦЕНАТА РОТШИЛДОВИТЕ ДА ПРИТЕЖАВАТ 45Г ИЗТ.ЕВРОПАтова е .Това требва да се обясни на хората на земята.Ако те са съгласни...Така ше стане.И ше е гадно.Те западноевропейците не знаат кво е "хубаво".Може пък да им е дошло времето и на тех да научат кво е да си роб...

Слагай компрес на главата, спешно е!

)--{;;;;;;;}=-------------------------------- ~~

_stankow

1986-та година тия опорки бяха много вървежни ! :D :D

Вън НАТО от България. Войнолюбците от САЩ не ги долюбваме. Молитвите са ни за Русия.

.!. .!.

Спри да се въздържаш пий си лекарствата

Има цикличност на 70 години . Бог така е определил ! Човек избира дали да е покорен на Бог или да бъде осъден за ада . Хора , покайте се . Четете Библията и се молете.

цьцьк )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~ )--{;;;;;;;}=--------- ~

Тоа руснак ли е, а госпожо посланник на сащ в БГ. В "kingdom of heaven" орландо блум каза :КАКЪВ ЧОВЕК ШЕ СЪМ АКО НЕ ОБЛАГОРОДЯ ЗЕМЯТА КОЯТО ПРИТЕЖАВАМ... КАКВИ ХОРА ЩЕ СМЕ АКО ПОЗВОЛИМ НА ВАРВАРИТЕ ДА ОКУПИРАТ УКРАЙНА. русия ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ДОКАТО Е МАШАТА ,БУХАЛКАТА, ПУШЕЧНОТО МЕСО НА ротшилдите в ОПИТИТЕ ИМ ДА ПОРОБЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО Не идиота адолф който ротшилдовите доведоха на власт в германия, а те евреите ротшилд направиха всв за да поробят изт европа и да лишат от живот ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ИЗТ. ЕВРОПЕЙЦИ С ПОРОБВАНЕТО ИМ ОТ ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ -съветска русия.

SirBob

Говорейки за варварство, я да припомним резултата от инвазията на САЩ в Ирак, Либия и Афганистан. Фактите са очевидни - разорени и разсипани държави за десетилетия наред.

''Като сложим и фактът, че значителна част от украинците са рускоговорящи и с руско самосъзнание'...'' - Още с това самозвано твърдение на въпросния ''генерал'' и става ясно що за кадър е, дУргарина. Съратник на Муньо Крадев - цял живот по столове и семинари. Стани военен - докато разберат какво можеш, ще те направят майор, докато разберат, че си тъп - ще те пенсионират. Хахахах

за всичко са виновни американците, ако те не бяха в Европа, нямаше НАТО и не натискаха с оръжията и войските си към границите на Русия, сега Европа и Русия щяха да бъдат в нормални отношения и никой нямаше да го интересува искат ли или не американците СП2 или каквото и да било

Ако американците не бяха дошли в Европа, внука на Хитлер щеше да си седи в Кремъл. То все тая де, дали нацист, дали комунист.

Хан Путку

SirBob

Нещо не си чел, историята. Прекършването на Вермахта, уважаеми, става на Източния фронт, не на запад. И не, десантът в Нормандия не допринася нищо съществено, тъй като към този момент Хитлер отдавна е загубил стратегическата инициатива. Почети малко, поограмоти се, не вреди.

Приятно изненадън съм от балансираното мнение на Генерала! Може би защото е учел както в САЩ така и в Русия. Това му дава много добра основа да даде трезва оценка без да взима страна - нещо което е направо невъзможно за коментиращите тука! Не съм сигурен че разбирам защо повечето българи се чувстват задължени да защитават Русия или САЩ без значение колко са очевидни действията които предприемат. Подозирам че 500г турско владичество е поне част от причината. Разумният българин би искал САЩ и Русия да се разберат така, че Русия да не бъде отслабена, защото слаба Русия означава по силно Тюркие - нещо което не мога да си представя някой българин да иска!

като гледам как руснаците възпират турчулята и се чудя дали живеем на една планета... Истината е, че последните 2 години американците току командват "хоп" и Ердоган започва да играе на мегдана ориенталски танци. Кълне ги, ама играе та пушек се вдига.

НАТО да се разширява на изток, а Руснаците да дремят......бой по натовската кратуна! Америка трябва да разбере , че не е водеща военна сила в света!

ще лапне дръвцето на Путин!

Ми що ни си млатиш кратуната? Или викаш твоята е съвеЦка!

де факто американците СА водещата военна сила в света. На братушките не им остава друго освен да скърцат със зъби... И ще става по-зле, щото най-вероятно дори китайците са ги преварили. И ми е много любопитно от кремъл дали ще си позволят същият език, който ползват към НАТО, когато си комуникират с Пекин.

Доста добър анализ от страна на генерала. Само да добавя че в момента нито Русия, нито Украина имат намерение да воюват. САЩ обаче искат война и ръчкат.

цьцьк )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~ )--[;;;;;;;]=-------- ~

Чета, чета и не мога да ви се начудя, победители/победени... Правите ли разлика между война и студена война? Русия била изгубила студената война..., да де, ама е бая голямо нещо да останеш, без покрив, ръце, крака, да ти отидат деца, близки в земята при истинска, а не "студена" война. Във война с реални военни действия- победители няма и няма как да има! Само идиот може да си помисли, че ще спечели война, за жалост и Путин и Байдън са такива!

мадафака негъра па не разбра, че дори 5 милиона минуса не влияе на историята на човечеството. не знам как живее тая курва със себе си. но нека! дори и пожелавам доживотен за да види как света ѝ на педофилите зеляни се мадафака! и тя е една от жертвите. нула толерантност за педалите! нула мънгизи за sybil. ще се оправи, като я намерим в канафката, все пак знаем къде живее!

цьцьк )--[;;;;;;]=-------- ~

мадафака негъра па не разбра, че дори 5 милиона минуса не влияе на историята на човечеството. не знам как живее тая курва със себе си. но нека! дори и пожелавам доживотен за да види как света ѝ на педофилите зеляни се мадафака! и тя е една от жертвите. нула толерантност за педалите! нула мънгизи за sybil. ще се оправи, като я намерим в канафката, все пак знаем къде живее!

педалите ще трябва да поемат боя на гърба си! и не само! педали на сорос, азб, dw, сорос и сие.. ще ви продаваме за мъжки простититутки. инжектирарани барабар!

педалите са в шок! лузърът макрон на евреиските банкер -фашисти не искат да си направят сепукото на честта, а искат да завлекат света със собственото си педофилно слабоумие-- евреите -банкери в лагерите на fema ще им е удобно!

има няма 5000 войници от САЩ разположени в страни от НАТО. И 150 000 руска армия ма границата с Украйна. И САЩ се готвили за война???! Ама много сте се уплашили милички рисуробчета. Свърши се с вашето поробване на съседи.

5000 са само у нас, чеденце. Вярно, водят се само на обучение и са на ротационен принцип, но бройката е такава - 5000

само три минуса? та sybil е съставена поне от шест вечни лузъра

къф бригаден е тоа миндил няма 25 000 капута армия... а нагнетяване на напрежението е от сащ зора е да стане патаклама и да кажат Русия лоша...

Сърбия наистина е необвързана държава, каквато си беше и Югославия. В един отбор са с Индия и други. Правят каквото си искат и не им дреме. Впрочем, сръбски войски са участвали на съвместни учения с български на Шабла не един път. Нищо че ние сме в НАТО а сърбите не. Със сърбите си сътрудничим и проблеми нямаме, с руснаците - не. Сърбия в момента има в бойната си авиация 14 руски самолета МИГ-29, както и 12 сръбски (О чудо!) самолета Soko J-22. Та не всички са руски де. И сърбите имат завод за самолети. От времето на Югославия още.

С руснаците не си сътрудничим само заради продажните ни политици. Ако си държахме на интересите щяхме да сме асоциирани към ЕО и независими. И може би наистина покрити от руските ракети в България за разлика от безпомощното и беззащитно състояние в което сме сега.

Защо не млъкнете,дорогие русские балалайки, омръзнахте!/Надоели,сволочи!/

Е, ти виждал ли си някога балалайка да млъкне без да я треснеш в стената?

Вече сме на ясно що е то НАТо - търгашеска агенция от брокери на краваския ВКС, развличащи се с отбор пе-ли за лъскане на лустрото. Място за разоределяне на комисионни и оодклаждне на регионални цветни революцийки за да се харчи стоката. Толкоз за НАТо, Тато и прочее продажна из-мет.

не те ли разкрих вчера с платените минуси, а педла- с вас е свършено! сбай-дан - също! не знам как не разбра, че да триеш коментари е най-тъпото, което една турска зелка може да стори! след като Фактите Говорят! но както и да е... теб, лузърке ще те обесим с клавата надоле! заради фашизъм! и менгелизъм! или все още се надеваш да ти се размине, а? пфххаааххааа. знаем ти адреса! ще те съдим за нацизъм. левичарски нацизъм, както ще съдим и цялото нато за левичарски мадърфъкаризъм.