Алексей Петров намеси Флоров за стрелбата срещу Баретата

Подсъдимият по делото "Октопод" Алексей Петров хвърли поредните си "бомби" в общественото пространство за връзки на хора от властта с мафията. Той свърза и името на шефа на ГДБОП Станимир Флоров с покушението срещу Златко Баретата.

Обратно в новината

Коментари - Алексей Петров намеси Флоров за стрелбата срещу Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а дали пък господата бсп о исие не са отвлекли дъщерята на прендо за да го принудят да даде неверни показания с които да дескредитира някои личности от герб,не им дава мира факта че могат да загубят изборите и се чудят какво да измислят.А този алексей е спец по отвличанията а и тези подхвърляния в пространството не са случайни.ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЯЛА ДА РАЗБЕРЕ/ГОСПОДИНЕ ЕВРОПА ПРИЕМА БЪЛГАРИЯ КАТО ЕДНА ДЪРЖАВА ЗА ВСИЧКИ А НЕ КАТО ПРЕФЕРЕЦИИ КЪМ ОТДЕЛНИ ПАРТИИ, не мислите ли че поставяте държавата в лоша позиция искайки да навредите на един човек,който ви екато трън в очите защото хората го подържат

едната гънка която има на мозъка е от носенето на баретата. и децата знаят кои е замесен. още при визитата на боико в турция е осъждан въпроса за участието на доган в нарко бизнеса, а тои е под крилото на бсп- гоце, топката остава в теб. но не се притесняваи и станишев ще го отнесе.

Този все още си мисли, че е някой! А той е просто една амбициозна мутра, която не си знае мястото! И която има слабост към спектаклите - например да го разпитват определени прокурори, да дава интервюта, да се изказва по всички въпроси!

егати наглеза абе вкарваите го в затвора тази отвратителна мутра и да каже каде е детето на оня наглез брендо само тои знае каде е детето и какво е говорил с брендо и сега го режисира и понеже знае че неговата дума срещу тази на брендо все пак тои е лизал комунистически заднизи трябва да има добра режисура и тогава да излезе в медъите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Алексей ще бъде по добър премиер министър от Бойко

верно е, така и така ни управляват мутри,поне да са по качествени

в каква държава живеем бе...... УБИЙЦИ ЩЕ НИ РАЗИГРАВАТ !!!!! КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА БОЙ, БОЙ ДОКАТО НЕ РАЗКАЖЕ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ !!!!

забрана на партии участвали в правителства досега да участват в изборите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, да, няма да преценяваме опит, кой като какъв се е показал и доказал до сега, а отново, поредния нов??Че колко пъти едно и също/??!/ 23 години едно и също:-((!! А всички нас ни касае, пряко ни касае, няма ли най- после и малко да поумнеем, няма ли и поне с малко повече разум??

рядкото лай-о хвърля пръски надалеч на всички посоки,щом го замерят с камък.

Май ти си рядкото лайно, ти и презрелите ти тиквочи.

Извинете ме, но като наричате този психопат и лъжец каква точно е гаранцията, че този който го нарече октопод не е? Та Цветанов толкова пъти се оплете в лъжи, че е много малко вероятно да е казал някоя истина за каквото и да било. Нищо не пречи и двамата да лъжат, не забравяйте, че Бойковци и Цветановци са най-обикновени хора, които вие направихте необикновени - това че носят костюми и седят в държавни кабинети не значи, че нямат тъмно минало, а значи, че вие се доверявате прекалено лесно. Този образ е имал доста вземане-даване с тях, движили са се в едни и същи среди, аз съм по-склонен да приема, че всичките са еднакво октоподни, отколкото да приема да вярвам на някого, защото лелките гледащи телевизора са гласували за него.

хаха Какво му е на Алексей? Той е един предпазлив, но знаещ човек! Това което казва, ние си го знаем, не от днес! Да му мислят мутроидните елементи, използващи силата на властта, да омаскарят всеки човек, застанал им на пътя.....

сори, аз съм никой и нищо не знам, но според мен това момиченце отдавна не е между живите, съжалявам за мнението, бог да прости родителите му - толкова мръсни души не е трябвало да създават дете за да им изнесе греховете

абе ти верно си никои и никои няма в главата ти- нали за това са го отвлекли да мълчи брендо, ако го убият брендо ще се разприказва

Нека дойде 6-ти американски флот, за да изгони 3-ти украински фронт от България!

Да въздадат една яка демокрация, като навсякъде където са навряли мръсните си муцуни? Спи спокойно - тук няма нефт и ще ни пропуснат, а заради шистовия газ не си заслужава, че навреме им се пресякоха проучванията. И тук не е като правителството да не им дава, а народа им го сложи на любимите ти хамериканци.

Тук народът няма голямо значение, имат значение другарите-бандюги, докарани на власт от 3-ти украински фронт.

Ама има ли все още хора, които да вземат думите на тоя психопат за достоверни? Стига вече сте ни занимавали с тоя престъпник! Дир-ници миризливи!

Брей, брей, много ги знаеш нещата! Да не си мъжката секретарка на Алексей? Алексей е подсъдим, но невинен! Това скоро ще се докаже и ще запуши устите на разни флендифлюшки, избиващи комплекси във форумите, драскайки всевъжможни щуротии.

Италианската мафия ,където и да се намираше ,имаше принципи -да не се пипа семейството -тук няма задръжки ,Бог да ги съди ,като няма кой тук-в какъв свят живеем -да посегнеш на най-невинното...

точно отвличанията са запазена марка на италянците на колко семейства са им изгорили душите !Албано и Ромина са едни от тях

За лъжа да се изтръгва езика, за поквара на пожара! Казах! Този не беше ли смъртно болен?

Болен е, ама ме смъртно, а психически :)

Тогава да му се вземе главата за да не мъти други глави! Казах!

ИДИОТ!

От два дни Станишев реве като млада булка за х..,че новия вътрешен министър трябва да махне Флоров.В един момент излиза този от снимката и веднага конспирации и т.н.Друго-едва ли е бил в една килия с Брендо,а ако е бил 100% са сложени умишлено заедно може и да са слушани.Поредните димки от този (както и да го нарека,ще е слабо.Използвайте фантазията си)

ха-ха-ха Алексей - министър на МВР! Само той ще ви оправи вас, доносници, подлоги и мутроиди! Виете, защото умирате от страх!

007 ти не си ли троЙното еврейско ха ХАха.

алоо дира това не са "бомби" а димки. поправете си заглавието на статията

Честно, вече почна да ми се повдига като видя помака да плещи глупости навсякъде. Много внимание се обръща на една отрепка. Ако бяхме нормална държава отдавна щеше да търка наровете. Като гледам в нашата ненормална държава е още жив, което ми навява идеята, че ТОЙ е главния поръчител на републиката.

Брей, брей, много ги знаеш нещата! Да не си мъжката секретарка на Алексей? Алексей е подсъдим, но невинен! Това скоро ще се докаже и ще запуши устите на разни флендифлюшки, избиващи комплекси във форумите, драскайки всевъжможни щуротии.

е боико си подаде оставката и помияра взе да лае.преди си затваряше плювалника.беше изчезнал от новините.брендо ми каза ама аз няма да кажа щото...абе пич ако имаш нещо да казваш казваи го а иначе до гуша ни е дошло от бивши ченгета дс и т.н дето само компромати размахват и само гледат да отмъкнат някоя друга пачка или каквото има там за крадене!

До кога ще ни занимават с този? Колко време ще се точи процеса? Аман от тъпата ченгеджийница, която твори интриги и престъпност.

Да бе, ама 100 % е Флоров! А пък крадецъто вика"Дръжте крадеца!" Мамицата ти,Петров!

..само аз ли виждам как стила на Трактора и на БСП е един и същи?! Някакви недомлъвки, някакво похвърляния, намеци.. ама нищо конкретно, ама няма факти, няма нищо! Политиката е мръсна работа, ама тази с БСП, ПЕС и Трактора - двойно!

А в обвиненията към Петров има ли нещо конкретно и точно, имате ли глави питам, а ако имате глави в тях има ли нещо?

абе правозащитника, аз съм израснал с това говедо от снимката и мога да ти кажа, че само аз ако ти разкажа всички истории тоя трябва да бъде разстрелян бе, че даже като млад се хвалеше с тях. Ти знаеш ли колко живота е похабил тази долна мутра бе, знаеш ли колко бизнеса съсипа бе, давайте бутнете го Бойко, пожелавам ви го този на такива като теб и на всички, където ще ми цъкат минусчетата, ама вие сте "негови" хора нали, комунистчета, търсещи на хлеба мекото, изчезваща порода сте бе, паразити, рано или късно ще ви извадим на показ и ще ви стъпчем кърлежи такива.

ОЩЕ ЕДИН КЛИЕНТ НА ПСИХИАТРИЯТА НА СВОБОДА....???? ТОЯ ГОРКИЯ НА БОБ ЛИ, НА ЛЕЩА ЛИ НА КВО ЛИ ГЛЕДА АМА ЗА ВСИЧКО ИМА ВИНОВЕН : Я БОЙКО, Я ЦВЕТАНОВ Я ФЛОРОВ. ИСТИНАТА ВИ КАЗВАМ ТОЯ Е НОВИЯТ КАШПИРОВСКИ ....:)

kirchevo

Щом мислите че този престъпник,Алексей Петров казва истината,жалко за България

пълен тъпанар

Този е директно за пижамата и да заминава в Беляне - там има основите, тъкмо за затвор става. Застраховане - значи грабеж и изнудване на Народеца ни !

Тъжен смях.То западните служби не знаят кой с какво се занимава,че Брендо или Ал.Петров да ги светнат.Да не говорим,че всички знаят Косово от кой се управлява.

На този човек честността е изписана на лицето.Това ми го казаха отгоре. "НА СЪДА Е ЯСНО.ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯ"

Прочит на историята: Линчът, наречен "народен съд". Публикувана в дневник.бг на 01.02.2013г.

Всички са изкуствено създадени и рано или късно ще платят за действията си ! Марионетки на конци ! Тук всичко се диктува от хората на бившите служби !

Петров не е лежал с Брендо в една килия. Иформацията е получил през куче-затворник, помияр, който е обикалял от килия на килия, за една тележка пржолка? Нещо като Яне, Софиянски, Сидеров, и др.

Те ти булка Спасов ден! Разбрах от една жена от Варна, която пой подшушнала адна непозната от Белимирци. Аман от калинки. Тоя старшина-милиционер наистина ли си мисли, че е върха на оцета? Ами да захапе тогава гъбата с оцета и да си мълчи. Изхвърля се като чекия на пясък. Дали има вече и някой от Филиповци да му вярва?

Офицер, Цветанов! Алексей е български офицер, а не разбойник и крадец, какъвто се напъва да го изкара физкултурника!

Мястото на Альошата е в ЗАТВОРА! той ПРИНАДЛЕЖИ на ЗАТВОРА! Скоро ще влезе там!

влезе ли Петров в затвора, Буда тутакси ще го последва, така са оплетени свинските черва

Путка ти майна, боклук.. Ти и в кенефа все за Борисов мислиш!

като Боко и Цвъки са блъскат, кой да го изприваре ?!

Неграмотен си дори да оплюеш някого.. Тъпак!

По - добре там ! Защото навън за него вече е опасно, а може да пострадат и цивилни граждани !

Петров ако знае нещо, нека да говори. Иначе всичко е само прах в очите. Или го е страх, че и той е в играта и неминуемо влиза в кюпа, респ. затвора или подлежи на отстрел от аверите. Ако знаеш нещо и е истина, ако си мъж, говори.

За знаене- знае, но го е шубе, та знае ли се. Защото не е никакъв мъж, а е путьо.. Именно, защото знае, че след това ще има не куршум, а откос от куршуми в празната му глава. И нищо няма да е в състояние да го предпази.

Алексей е умен и предпазлив! Има си работа с подли и лъжливи шестаци, тикви и т.н. Той си знае как да действа!

Той разговарял с Брендо?

Ако има какво да кажеда го каже сега преди изборите после ще екъсно

iham

Тоя па много ценен кадър. За всичко се допитват до него. Що ли не го върнат пак в ДАНС .

А Цацаров защо се прави на ощипан?! Ал.Петров иска да каже всичко, за да не остане тайна казаното от него, ако с него нещо се случи! Цацаров прикрива престъпниците, защото знае за кого става дума - за Борисов и Цветанов!

Пак се изказа неподготвен.Този,от снимката,каза,че няма вяра в прокуратурата и иска да говори пред ГДБОБ,нещастнико.

Тъкмо обратното , умнико! Чети, пък после пиши! Аман от глупендъри...

ще умpа от кеф той да ви обгpижи

Нали беше много болен? Или е болен само в затвора? Ало ,СЪДА къде сте ?

Бог да пази България и Алексей Петров.

Дежурната ти реплика не беше ли "Бог да пази Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ"? Да не смени работодателя?

Бог да пази България от Алексей Петров и всякакъв вид Трактори.

Каква проста кратуна си!

Нищо чудно да казва истината, а думите му някак странно кореспондират с грамите на различни посланици на САЩ, касаещи вече бившия ни премиер. Самия факт, че Борисов може да се обади на Танов да не закача някого е доста показателен в какво състояние са границите ни и защо не ни искат в Шенген. Като погледнем и интелекта на Танов, който звъни на ЕГН вече съвсем става ясно, че ще гледаме Шенген през крив макарон, а подобни петна трудно се махат от имиджа на една държава. Представяте ли си в ЕС за какви смятат Българите при положение, че са избрали Борисов за премиер, той съответно намира кадрите си по кръстовища, назначава Калинки и Тановци, а по-тъмно зелените ни събратя се вихрят на воля из Европа? Според мнението на чужденците сме "липсващото звено" между човека и маймуната, като последните ни превъзхождат интелектуално. Найс, а?

Тъпако, ти наистина си сменил работодателя..

Аз работа не съм сменял, но ти можеш да ми правиш като вятъра.

Този защо е на свобода?

Защото тъпи и прости ченгета като тебе не решават това

Задаваш този въпрос, защото си манипулиран.

Алексей е невинен, защо да не е на свобода? А ти гошо, защо си на свобода, след като изнасили кака ти? хахаха

Абе я си удари един шамар..

Флоров и Цветанов, под командата на Рапона Тиква, са шефове на наркотрафика в Бългалия

И се отчитат пред Обама и Папата, нали ненормалнико. А не теб това са ти го съобщили зелените човечета...

не се отчитат, но пък правят каквото им се каже това е да си политик с криминално досие и горям праизводител на метаамфетамин