Бременната, превозвала мигранти в колата си в Хасковско, и преди е арестувана от МВР

Иван Демерджиев заяви, че задържанията са следствие на разработка на Военна полиция

Обратно в новината

Коментари - Бременната, превозвала мигранти в колата си в Хасковско, и преди е арестувана от МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превозват, защото е много доходно, за разлика от заплатата на една лекарка например. А МВР да вземе да пази границата и да недопуска незаконно проникване а не да събира емигранти из цяла България!

Тръгнала е да се размножава дрогаджийката ,че и да "подпали" чуждите черги, че тя така е свикнала. На чужд гръб и без труд. Сега ще я помилват и ще я пуснат щото е бременна.

Вместо си гледа детето къде е тръгнала да пренася хора

са ги хванали не е хвалба. Хвалба е ако бяха успели да ги върнат в Турция или да ги наритат към друга съседна държава. След като ни остават на главите да ги храним и да се чудим те пък какви престъпления ще извършат - няма нужда от похвали.

Демерджиев уточни, че арестите са следствие на разработка на Военна полиция, а бременната и военният са следени отдавна. Тогава що не казвате кой я е осеменил ?

Щото не знаят! И тя не знае!

Докато превозвала мигрантите и забременяла.

"близо 190 хиляди са мигрантите на границата на България, които са заловени и не са допуснати да преминат във вътрешността на страната през миналата година. " И къде са тези заловени сега? Защото са хванати в България, на наша територия. Турция взима ли си ги или напротив. Ей, тъй за един преател питам.

и един мигрант в корема..... ххахахах

Горкият, арестуван още преди да се роди.

По сбъркана държава от Бълхария няма! има законни пропускателни пунктове на границата. който прескача оградата разстрел на място.

държава ги разстрелват? Пример? Не не ги харесвам, но пишеш глупости. Над 60-65 г. вече не ви слуша главата и живеете в миналото.

Цялата ни държава е една пародия, не само МВР.

Тази бременна превозвачка от коя предишна група мигранти е станала такава?

Бременна, наркоманка, лекарка,каналджийка. Четири в едно.Да те е страх да идеш на лекар.

Бременната и преди е била забириминявана от мигранти.

МВР? Има ли тактова министерство? Не снъм видял нито един полицай униформен, униформата респектира, просто народът е в шок от това което става в страната ни.

Важно е да се уточни че е арестувана от мвр Можеше да е от мъпетите

мъпетите?, е това вече....

Всъщност , едва ли каналджиите работят самостоятелно, на парче. По скоро трафика на хора трябва да се гледа като на по -доходоносен бизнес от наркотиците и сичко си идва на място. Стройна организация като пирамида. На върха стои Големия човек, който отговаря за правителствен, политически и полицейски чадъри на международно ниво. Следват изпълнители като: търсачи и вербовчици на мераклии за миграция; организатори на групите; логистика на местна почва; прехвърляне през входяща граница и логистика до изходяща граница; логистика през транзитни държави; приечици и разпределители на групите в крайната дестинация. Тук трябва всички служби, вътрешни и международни да действат в синхон и да умеят да парират натиска от Човека и неговите хора по хоризонтала в различните държави. Да не забравяме и спец група ,която да следи за теч на вътрешна информация от тези служби в посока Човека на върха.

Модерните професии: Инфлуенсър, JewTube стриимър, Каналджиия (шофьор на имигранти), Торентов Пират, Продавач на 50лв кебабчета

Ти сигурно си с професия "Пицар" - разнасяш пица с кристали.

Е искала да осигури бъдеще за детето си, на тази територия.

Ако това е искала, защо тя самата не е мигрирала досега? Според мен, това, което иска да си осигури, са наркотици. А тук е най-лесното място, само парички да имаш

Моля оправете заглавието! Само езика ни остана. Нека го уважаваме моля!

Ама сериозно? Бе интересно то е натиска дето го наричате безпрецедентен започна преди няколко години. Ама по едно време беше спрял, щото един премиер дето все го плюете беше отишъл при ердоган и уговори турците да затегнат контрола на границата. Щото нали не си мислите, че мигрантите просто ей така си минават през турция? Ама вече две години откакто влошихте отношенията и спряхте реално всякаква охрана на тая граница. И респективно турците спряха да се стараят.

Цялата тази Територия е за задържане, защото е зарината от боклуци. За боклуците има изолиралини площадки - сметища. Раждането в тази Територия е естествен процес за регенериране на боклуци. Не е желателно.

Празни мисли на един празен човек....явно малцинствет отпадък-евреин...Тази държава я има на тези географски ширини от 681 г. , територия ще наричате вашия хабитат - кибуца в пустинята...Писането не ви е сила, може да пропуснете...А боклуците замесени в поредния престъпен трафик са малцинствени отпадъци цигани , а те не са българи, хайде да назоваваме нещата с истински имена...

С добър професионален и социален статус били. Може би по-висок от твоя.

Ако често се е возила на задната седалка с имигранти, нищо чудно, че е бременна. Тези момчета са тръгнали да търсят безплатни жени.

Бременната била лекарка, съпруга на военния. Какво падение.

Значи като е бременна е хванала баба си за шушоните ? Бременността предимство ли е ? Вече има изкуствени матки , скоро ще правят изкуствени хора. Бременните хлебарки вече не са модерни.

БРЕМЕННАТА дали е бременна от мигрантите? Чудя се

В БГ-кочината от царя до пъдаря всичко живо, куцо, кьораво и сакато се препитава с някакъв вид хайдутлук. Бързи и лесни пари, по възможност без труд и от въздуха. Затуй никой от ганьовските чалгапарапитеци не излиза на протести срещу спекулата и безумните цени на всичко. Щото Ганьо голям тарикат - живее от хайдутлук и го боли патката кое колко струвало. Той Ганьо си го избива с хайдутлука!

После още 15 години-тъй общо взето до ден днешен. Поздравявам ви с песента на тодор колев. Да ми откраднат чистачките.....

циганка или муслиманка е? ПС да ме прощават муслиманите, но на тях им е забранено изрично в Книгите да отказват помощ и особено да предават на не-муслимани единоверците - без значение. това трябва да се има впредвид, когато се правят раследвания.

Няма данни за заловени по границата ни! Само по магистралите и то ако са следени.

Смееш ли да ги спреш? ако не те застрелят.. ще те обвинят тебе, че си стрелял по тях. ташак е нашата граница, след като влязохме в това недоразумение ЕУ.

Я кажи колко емигранти залавяхте преди да влезем в европейския съюз? А по времето на бай ти тошо колко емигранти хванахте?

Кошмар но немците е да им спрем мигрантите! Не може ние да спрем нещо дето немците го искат! Абсурд е! Чудят се как хем да ги приемат, хем да не се юрне половин Африка и Азия! Това е нашата роля- на клапа за отпускане, поради липсата на нормални легални правила за миграция, от която немците няма как да се лишат! Обикновена европейска, шенгенска подлост!

Ще получите ама друг път помощ от гейовете.

уффффффф..... ква скука. ако не искате дя обявим война на путин, то да оявим война поне на прогожим за да има за кво да пишат дирниците щото с тия пачаври, бременни и мигранти вече ме фана депресията!

ама това сериозно ли е, италианците имат хиляди км морска граница, буквално отвсякъде може да изскочи един сал с мигранти от африка, а тук имаме 200 км сухопътна граница, то само това оставаше и повече хора да влизат оттук, отколкото през италия...

Италия е изключително корумпирана държава и наистина сравнението с нас е неуместно.

Докато ги е превозвала, леко забременяла.