Коментари - Бременна с близнаци роди едното бебе в линейката, а другото - в болницата в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се е родил в линейката, е късметлия и трябва да стане поне медицинска сестра или санитар от благодарност. Сигурно е Иб :))

Аз си помислих, че едното в Бургас другото в София.

С пожелание за любов и щастие за Мийрем, Шабан, Иб и цялото им семейство!!!

Утре като порасне ШАБАН шимпанзето к като те изнасили теб и децата ти друга песен ще запееш

Статистически 35% от апартаментите в големите градове са празни, необитаеми. Възрастните измират, а младите бягат да работят и живеят зад граница, защото тук им се повръща от българските политици - банда крадци и престъпници. Цели села умират, нацията измира, а сиганите се размножават като зайци. Турците в България с по 4-5 деца, циганите с 5-10, че и повече, а българите се топят като леда в Антарктида.

Раждай, ма.

Това са хора, всеки нормален човек ще се зарадва, че са живи и здрави. Трябва да си много зле, за да злобееш, че две бебета са оцелели само защото не се казват Сашко и Митко например.

Да злобееме що?Искаш нещо да направиш по въпроса ли педал ебан

Еми значи не са близнаци тогава !

разтваряйте кълките овреме, а ако сте закеснели, давайте смело, даже и да сгрешиш, важното е да се размножиш. Шабан и Иб след време ше ти шибкат щерките

Потрес! Щом докторът се е изненадал, че почва да се ражда второ дете, значи тази не му е казала, че е с близнаци, тоест тя не е знаела!!! Да са живи и здрави, ама уж живеем в подобие на цивилизация, не е ли ходила на прегледи?! Значи и в линейката не е казала, че са две, защото щяха да предадат инфото в болницата!!! Направо пещерска история!

Що да казва тя, в този момент таман ти е до казване, пък и нали имат компютри докторите - цъкат името на родилката и виждат всичко ... Или туй само в нормалните държави е така?! Дано не се окаже, че изобщо не са били разбрали, че са близнаци Но нека да са честити и да пораснат достойни съотечественици!

а третото в махалата, и там го остави за който го намери.

Да са ми честити поредните МАНГАЛИ в БУЛГАРИСТАН Циганистан

Плоди се малцинството. Българите си намаляваме прогресивно

Давай!

Полезна информация за Максим Каракаш и любовницата му, която е на годините на сина му и вероятно вече е бременна. Това е да си бизнесмен в днешно време.

Да са живи и здрави, късмет на малките душички и на родителите им !

Мийрем, Шабан и Иб, едни истински български имена. Как да се зарадва човек от тази новина, като се знае, че това са поредните мангали или турчоля

Мое помаци да са,но ако имат българско самосъзнание?

Нещо си се объркал. Помаци в Бургаско няма, а само турци и цигани. Повечето помаци са и с български имена, какъвто тук не е случая

Човек може да се зарадва, тези, недорасли до човек - явно не. Майката е на 38 години, първо раждане...това нищо ли не Ви говори?!