17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очаквано, на тях не им трябват такива, които да конкурират техните работници, а да работят това, което британците нещат.

А ще искат ли визи за посещението на граждани от ЕС в Англия ?

OK , не пускайте хора от континента , а само чалми и брадати козели , за тях ще бъде отворен тунела под Ламанша на full !

Ей, ингилизите, не забравяйте че аз имам умения, иначе ще се наводните. А като решите да искате диплома и нея ще ви дам - тя е за ракетен инженер, ама лошо - у нас след края на Соца ракети вече няма.

Статията е изключително манипулативна. Като обикновени имигранти (кавито са си всъщност) ще се третират само квалифицираните имигранти. Ниско квалифицираните и неграмотните ще си останат във ВИП категорията, щото все някой трябва да хамалства и/или да бере ягоди.

Такъв ще ни го забият англичаните, че не те, а ние ще съжаляваме за Брекзита !

бритнаците винаги са били шефове, кофти стната че с епоявиха Европеиците които ги дразнеха ,че са равни на тях им трябват хора които да не са равни. Имграните им ще са прецакани дали от ЕС или от Индия, излязат ли от ЕС ще си правят правилата в които ще мачкт. за разлика от Америка в великобритния иматнужда да знаят, че те са босовете...

Отиди в Русия. Там има и ракети и соц. Какво си хукнал към тая загнила Англия ?!

стига ни занимавахте с тези тъпанари, които в момента са правителство на Британия и техните виждания по въпросите. Като дойде времето и се сключат окончателните споразумения, ще видим кое що е.

Тук някъде ли е? Интересно как ще накарат третото поколение местни преживяващи на помощи да работят? Може това да питаш майка си!

Няма проблем! Ние точно това искаме! Да си седят бозавите на Острова и да си интегрират пакита и чернилки! За Европа също да им се издават визи по надлежният ред!

Но за западняците. А тоя от въртене на нипели и муфи отдавна е забравил инжинерството.

предполагам ЕС ще въведе реципрочни мерки. Единствената им утеха остава, ЕС да се разпадне след някоя и др година, тъй като оставиха широко отворена врата след себе си.

Правилата за Брекзита се диктуват от Лондон, а не от Брюксел и това трябва да е ясно на всички ! Тези правила самият Тръмп създаде и те трябва да се спазват от всички ! ЕС е една само-разпадаща се структура, която няма сили да се справи дори с едни мигранти ! Да сте се запитали защо във Франция има огромен миграционен лагер на бежанци, които искат да избягат от Европа на Острова ?

важното е, че приема всички мангали от пакистан, индия и разни африански държавици с удоволствие!

"Премиерът Тереза Мей многократно е обещавала след Брекзит да сложи край на неограничената имиграция от Европа" Моля нали ужким Брекзита трябваше да реши проблема с "неограничената имиграция от Европа" ,а то какво излиза, че чак след като го прокарат ще умуват как да решават въпроса с имиграцията!?Е това са британците спецове по радикалните и крайни идеи които в крайна сметка усложняват и вредят повече на нацията от колкото да помагат.

Жалко за милионите британци в чужбина, които ще бъдат третирани като обикновени навлеци.

Seaseal

Явно ще се наложи и тъмнозелените "британци" да работят, а не да чакат помощи...

PEYTSCH

Ъ ?...Хайде сега...обратното...Британците в ЕС да станат мигранти и да ги вкарат в бежански лагери ?

PEYTSCH

Има едни пивелегии в ЕС за британците, че могат да са преподаватели по майчиния си език БЕЗ ДА ИМАТ УЧИТЕЛСКО ИЛИ ПЕДАГОГОЧЕСКА ГРАМОТНОСТ ! Просто ей так, плямпащите англииско-докерски са обучатели на дивите европейци

Време е да си изчистим кочината и да спрем да слугуваме на тия помияри.Аз бих им сложил визи и мита от ден първи на Брекзит.А Черноморието ще го виждат само на картичка тия педофили и алкохолици.

Нормално развитие на нещата е люлката на цивилизацията Европа да се разграничи от вандалите англосаксонци. Америка и Англия в съюз, Европейски съюз, Русия и Китай. Така е нормално. В последващ етап Европа, Русия и Китай срещу гнилите ябълки САЩ и Англия.

Те са си навлеци. Епохата на пиратството приключи, а с нея и империята. Пак са незначителна държавица в края на континента. Само по-мургавкият тен ще им остане за спомен.

Ами добре. Ако не са европейците, другите мераклии за острова са от такива нациоалности, че не ми е ясно как ще ги накарат на истинска работа. До сега не съм видял арабин, индиец или аизиатец на истински труд. Чалмите по скоро ще се изнесат от там, отколкото да се хванат на работа.

Пак ли мокрите сънища на Путин

Не. Просто нормалното развитие на историята. Така както трябва да бъде.

Те си предпочитат отдавна африканци, индийци,Пакистан и и китайци! С други думи,от колониите! Без тях са загубени!

Само блъфират. И малките деца знаят, че без работната ръка от ЕС англичаните ще закъсат зверски.

Какъв кеф! Едно време ингилизите са си пращали курвите и престъпниците в Новия свят и Австралия! Сега си стоят на Острова и се самоизолират! Да си се гушкат с Доналд и да си бъркат по дупките! Аз не бих искал да ходя да им работя на Острова, където я има по някой слунчев ден в годината, я няма! А ако искат моренце пиячка и бкльопачка на топло - да се редят за визи за нас, за Франция, Италия, Испания, Гърция! И третиране в Ецропа като втора класа хора за тия туземци!

Нашите хора - емигрантите, и те ли ще пострадат, а тези които учат там - как ще ги третират ? Ей тези надменни ингилизи, само проблеми създават, а иначе се борят за свободна търговия.

Тереза Мей, прави всичко за да защити интереса и желанието на народс си. Така реши тъпия референдум и така ще стане. Кога сме имали такива политици а? Няма значение какво говорят хората в Европа. Важно е какво искат англичаните. Нашия референдум го отсвириха, а вие говорите за брекзит. Гледайте в своето канче. Лека вечер.

Никой не им пречи,чрез своите решения да се самоубият по бързо икономически! Даже и господ не може да спаси тази разглезена от имперски спомени нация!

Опааа Едно по едно нещата си отиват по местата :) По-скоро вън , Великокобританийо , за да подсилиш ЕС ! Свобода за Шотландия и Северна Ирландия !

Ne mislete za GB, a za BG.