17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще стане много хубава укррепителна стена - електрифицирана, с вода, канал, стаи с хубави бани, гледка. ресторанти, барчета, и всякакви други екстри. И на самия плаж.

Не е само Божков,и други хранят чиновниците!Нямало корупция-а бе вие за олигофрени ли ни мислите???

укрепването с "кубове" в интерес на истината е най-добро. Респективно най-скъпо. Интересно защо решиха да го приложат точно в защитена зона където не са разрешени строежи принципно.

Не знам за укрепяването с кубове, но тази стена е проектирана с изглед към морето.

Ама какво му се чудите още, бетонирайте от край до край. Ето ви идея за излизане от кризата. Започва се яко бетониране на цялото черноморие. Много бетон ще трябва и железо. Железото го внасяме от Европа като стари коли за без пари. Имаме вече опит в това. Пускаме Кремиковци и правим железо за бетона. Всичките циментови заводи ще работят на пълни обороти. Ще работи на пълни обороти транспорта, БДЖ, строителни работници... А щом има строители ще има работа за хотелите и квартирите, кръчмите, проститутките, наркоразпространителите... съответно и за полиция и съд също ще има работа... Е, нали требва да излезнеме от кризата! :)))

Продънихте ми ушите с вашите приказки за тоя плаж "Алепо", вече не помня от колко години. Ревахте, ревахте разни природозащитници, зелени ли бяхте, бенбени ли бяхте, към разни НПО-та, прибирахте едни пари и сега се спотайвате на гръцкия плаж до мене.

Някой здраво е взимал рушвети ,и в България няма корупция,ето ви само 1 пример ,а къде е Гешев.

Гешев укрепва съдебната система.

Чудно нещо е как тоя бряг е оцелял стотици хиляди години без да е укрепен.

"... Иначе имало различни технологии за укрепване на свлачища, а тази била с използването на контрафорси и стоманобетонни кубове ..." Така е. А още по добре даже е ако към съоръжението освен контрафорси и стоманобетонни кубове, бъдат добавени и асансьори, рецепция и ресторант за 250 души. Може и външен басейн с шезлонги. Така най добре се укрепва брега според изтъкнати хидролози и геодезисти.

Колкото и да бетонирате, никой не може да отнеме правото ми на избор, къде да почивам.

За 10г.под носа ти бетонираха нашето море,а и преди тебе също,А СЕГА СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО ИЗБИРАТ ГЪРЦИЯ,,ЧИСТО МОРЕ,ГОСТОПРИЕМНИ,ДЕВСТВЕНИ ПЛАЖОВЕ БЕЗПЛАТНИ И СПОКОИСТВИЕ КОЕТО ПРИ НАС ГО НЯМА.НО ЧУЖДИТЕ ПИЯНИЦИ И ЛЮБИТЕЛУ НА ЕВТИНИ КУ.... ЩЕ ДОЙДАТ,СПОКО

Щото предишните дваесе години мутрите не го бетонираха. Сега ти побервАх. Черноморието се бетонира предимно с руски пари. Заради скапаните български закони. Неслучайно руския депутат се изцепи, че България са си я купили отдавна.

Ама никой не ти отнема правото! Даже ти дават без чет възможности - дали ще плажуваш на 2% девствен плаж или във вип зоната с шезлонг и чадър. Дали в хотел на 20 метра от морето или на 10 метра и дали ще ходиш по пясъчна ивица или бетонна ако не харесваш да ти се лепи пясък. Я гледай какъв избор, стига да имаш пари! И само ако имаш пари иначе да те няма!!!

До сега съм плажувал десетина пъти на Халкидики, и три години по ред на Кала Бона в източна Майорка. Найс, а?

Шефе тиква, Главболгарстрой колко процента отчитат? Или тия от обръча не отчитат, просто акциите са на партията, а?

Както си пише - всичко е законно. А какво значи законно - да не мислите, че консилиум от РИОСВ, архитекти и други обсъждат и накрая подписват дали ще го бъде. Ами не - просто един чиновник си слага подписа и вече е законно.

Последно какво се прави? Укрепване, укрепване и хотел или укрепващ хотел(как хубаво звучи само)?! (реторични въпроси) Хем има документ само за едното(укрепването), хем изведнъж има и за хотела, хем после било и така и иначе и иначе и така(и така ни се обяснява все едно всички сме пълни идиоти)!?! И естествено никой от тия малоумници няма да бъде съден, глобен и т.н. Нищо че строителя не трябва да може да вземе разрешително за сграда след като я започнал и нищо че има забрана с закон да се построяват сгради на плажовете.

Здрав бряг. Радвам се да го доживеем. Преди все се плашех от всичките тези вълни, но вече съм по спокоен. Според мен онова с вълните бяха руснаците да ни крадат пясъка, но може да са били и китайците - без значение - трябваше да се сложи край на безстопанствеността на тези дюни и плажове. Сега, хората явно нямат опит тук и се бъркат, това първите 4 етажа си е брегоукрепянето, после и отгоре ще бъде сградата. Имам желанието да поздравя и другите инвеститори в района, те вече няма да треперят при гледката на постоянно и заплашително клатушкащото се море, а стабилна и красива инвестиция в бъдещето. Казвайки това, трябва да се отбележи, че държавата е готова да помогне, ако строителите на модерна България са изпитали затруднения с ковидиотщина или други болести изпратени от враговете ни зад граница и у дома. Сега ще пратя тази снимка на черепа за да си поплаче в Дубай. Друго си е нашето строителство.

Ако не беше гротескно, щеше да е смешно! АЛО, "кмета", ние не сме овце! Това ако е "брегоукрепване" на който и да е етап, аз съм трамвай!

Рррррррь! Гя! Гя!

Айде сега да ме попита някй защо в гърция. Най-смешното е, че хотелите празни и те все строят ли строят. Смешници.

Спешно отбиваме номера.

БГ - страната на неограничени ВЪЗМОЖНОСТИ

Пичове, управляват ни криминални отрепки и неграмотни помияри, които ни се подиграват в очите!!! Не знам какво повече може да се каже....

няма какво повече да се каже, но има много какво да се направи. Чудя се кога народа ще излезе от кома и ще прочисти държавата ни!

METALLICA'83 - "KILL'EM ALL"

"Идеята е да се укрепи брега с хотел пред резервата "Алепу", за да може да се избие инвестицията. " Тази "гениална" идея ми припомни един виц - случката е от Варненското бетономорие, но все тая... Мутра и мутресата му си построили китна морска вила на един такъв свлачищен терен. Тя, естествено, по някоето време "тръгнала" надолу;) Реве мутресата и се тръшка за вилата, а мутрата я утешава: - Стига рива, ма , я виж каква хубава се задава отгоре;))

Тоз виц е още от края на соца, малко перифразиран.

От спрез оц-а, мутробарока, че чааак до днешните ни честити дни на граждани на ЕС;) - нищичко не се е променило! Бетон се лее на корем и нищо от детството ми не остана... до там са ме отвратили с това презастрояване, че да ходя на море в Гърция - аз, родена и живееща на морето...

Това е едно от малко останалите места по българскто Черноморие, които все още не са презастроени. Земите около плажа са изкупени и има още редица чакащи проекти, които е въпрос на време да се случат. Toва ако стане в Гърция тези заедно с проверяващите няма да излязат от затвора,като Гърция има над 13 хил км.брегова ивица,а нашите 300 км.Черноморие го превърнахме в една мини китайска стена.

Бетонирането на брега си има и положителни страни. При едно евентуално цунами в Черно море ...

Малко късно и изпълнението е гола вода.

Какво доживяхме с герп!!! Всички виждат хотел или апартаменти, ама те казват "НЕ, стена е! Отделно ще строим хотел!" Да се смееш ли, да плачеш ли... Пълен бойкот на Българското черноморие, друг вариант няма с този народ-мърша!

В тази държава всеки прави каквото си иска, стига да плати където и колкото трябва. А Дани Ръбъла тръгнал да разправя, че докладът на ЕС от мониторинга на корупцията бил положителен. Има два варианта. Или той да е толкова тъп, че да не е разбрал какво пише вътре. Или онези от ЕС да са пълни идиоти. Възможно е и двете да са верни, но е изключено обратното.

Дайте да ги видим тия собственици всемогъщи, бе! Оттам трябва да започват всички журналистически материали. А като гледам снимката, си мисля - още л.йна в морето! Не стигат ли вече?

Тиквата веднага да ги праща тези да укрепят свлачището до Рилския манастир. Явно хората имат опит.

Не става. Тези казаха, че имали да избиват един милион инвестиция. А вчера, в репортаж по телевизията, показаха как Борисов спира Жипа, оглежда терена на свлачището и обявява, че като гледал "на око", тук трябвали едни 10 милиона. Той сигурно е специалист по изготвяне на количиствено-стойностни сметки, така че няма начин да не познае. Въпросът е колко от тези пари ще са в перото дето започва с "връ", пък завършва на ".анка"?

Ха ха хааа. Ша ма фанете за ...